Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

6 kilosu mu kalmışşş, emin mi acaba :44: ya da dukan öyle diyosa öyledir ne diyiiim

bencede sanki daha fazla vermesi gerikiyormuş gibi:44: ama şuda var arkadaşlar ben şuan 64 kiloyum aslında şuan bile çok iyi gözüküyorum ama niye 60 olmayayım diyorum biraz

hırslanıyoruz galiba tabi tv de bir 5 kilo fark ediyor diyorlar .....

bayan agustos ta başlamış eşide yapmış yanlış hatırlamıyorsam 14 kiloda eşi vermiş

Arkadaşlar, ben diyete yeni başladım. Ama aklıma takılan bişey var, kitapta hem sınırsız yiyebilirsiniz diyor hem de ana ve ara öğünler sabitlenmiş.Yani ben öğlen ve akşam arasında 1 değil 2 ara öğün yesem ne olur bilen var mı?

Ayyy işler işlerrr!! Diyet yüzünden işimden olcam :S

Bugün sebze günüm. Öğlen menemen yicektim ama baktım balık ızgara varmış, pek sevmememe rağmen, farklı olsun diye balık yedim. Somon. Yanında da biraz yeşillik, roka falan bol limonlu. O da öyle bi kocamanmış ki yarısını yiyemedim desem yeridir :S 3 saat geçti hala tıkabasayım :S Birazını da zorla yedim hatta, midem boş olmasın diye. Yemeyince de olmuyormuş ya. Mide de küçüldü heralde hemencecik. Almıyo bişey! Yalancı mideee. Normal yemeye başlayınca da hemen büyüyo :)) Tatlı yesem doymazsın ama... Seni gidi gidii mideee :)

selaaaaaam kizlarrrrrr :)

beni hatirladiniz mi? Ben yaklasik 1aydir foruma giremiyorum

ne yazikki isten cikarildim, suan evdeyim is aramakla mesgulüm. Bi arkadasimizin dogum günü icinde 3 gün viyena gittik orda ne yazikki diyetimi bozdum valla önüme ne geldiyse yedim sansli olmam bu 3gün boyunca sabah 9dan aksam 11lere kadar hep yürüdük. Cok güzel bi sehir herkezin gitmesini tavsiye ederim. Tarihimiz süper!! Neyse gelelim konumuza geri döndügümde korkular basladi tabii nasil simdi ben tartiya cikacagim diye :) veeee korktugum basima geldi... 1,5kilo almisim. Neyse hemen 2gün atak yaptim sonra eski kiloma geri döndüm simdi yine seyirde 1+1 olarak devam ediyorum. Baya uzun bi süre kilom 52de takildi. Bu hafta sporumu arttirdim. Kosmaya gittim, eve geldim egzersizler yaptim ve yüzmeye gittim.

Uzun süre olmayinca listedede normal olarak kendimi göremedim.

Suan ki bilgilerim söyle.

Baslangic: 24.12.11
Baslangic kilom: 58,5
Hedefim: 48
Bugün: 51,3

Arkadaslar hedefime cok az kaldi. Süper bi duygu, simdiden dolabimdaki esylaarimi ayirdim hic biseyim olmuyor hedefime ulastiktan sonra cilginlar gibi alisveris yapacagim

Kardesimede baslattim diyeti ve süper gidiyor bu 3. haftasi 5kilo verdi.

Vermiş arkadaşlar güzelleşmiş. Baya bi gıdısı falan vardı. Güzel balıketli bi kadın olmuş. Çılgın bedişte oynarken baya yuvarlaktı yane.

Dukanella'ya bakınca ne geldi aklıma: Dün light labne aradım,i bulamadııımmm. Nerden bulabiliriim? Bi de yağı az olan sosis var diyordunuz sanki. Şeker miydi markası, onu da bulamadıım.

Dukanella'ya bakınca ne geldi aklıma: Dün light labne aradım,i bulamadııımmm. Nerden bulabiliriim? Bi de yağı az olan sosis var diyordunuz sanki. Şeker miydi markası, onu da bulamadıım.

yok kuzu beser mi besler mi neymiş ama ben de bulamadım sosisleri...sütlü sosismiş falan filan...light labne bütün bütük marketlerde olması lazım yahu

merhaba kızlar bugün atak ilk günüm harika gidiyoo
hiç açlık hissetmiyorum aksine okadar tokum ki midem bulanıyor
ve hergün çikolata krizine giren ben bugün canım hiç istemiyor
umarım diger 2 günüde kolay atlatırımm

6 aydır denemedigim yöntem kalmadı.sadece karatay yöntemi çok mantıklı geldi ama onu da dogru durust uygulayamadım ve kendimden kaynaklı bi hüsran yasadım.ama artık kıyafetlerime girmekte ciddi sıkıntı çekmeye basladım ve çevremde bu yöntemle kilo verenleri de görünce dukanı denemeye karar verdim.süreklilik saglayabilecegim umarım bu kez...

bugun ilk günüm.atak dönemim için 4 gün çıktı dukanın kendi sitesinde.mümkünse listenizde yer almak isterim...güncel olarak paylasmak istiyorum tüm süreci, yardımlarınızı bekliyorum

baslangıç tarihi: 05/04/2012
atak dönemi:1. gün
baslangıç kilo: 61
hedeflenen kilo: 52

yok kuzu beser mi besler mi neymiş ama ben de bulamadım sosisleri...sütlü sosismiş falan filan...light labne bütün bütük marketlerde olması lazım yahu

Teşekkürleerr! Bakiyim bakalım bi daha o zaman. Migros'da göremedim de, Kipa'ya da bakiyim diyodum. Belki de kalmamıştı. Tekrar bakiyim, saol

merhaba bugün benimde ilk günüm.
ben atak süresini hesaplıyamadım nasıl hesaplıyorsun
ben bu topiğin ilk sayfasındaki linke bakmıştım 10 kilo altında zayıflamak isteyenler 3 gün atak yapsın diyordu bende onun için 3 gün atak yapcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…