merhaba bugün benimde ilk günüm.
ben atak süresini hesaplıyamadım nasıl hesaplıyorsun
ben bu topiğin ilk sayfasındaki linke bakmıştım 10 kilo altında zayıflamak isteyenler 3 gün atak yapsın diyordu bende onun için 3 gün atak yapcam
arkadaşlar mrb ii dietler size:)
ya sayfa başındada yazılmış ama çok karışık bu ya,kitabıda aldık ama ne oturup öle baştan sona okuyabiliyoruz nede forumu baştan sona takip edebiliyoruz şöle kısa bi özet geçebilcek varmı benim anladığım (mesela 5 gün)sadece et ve et ürünleri ile bol su yenip içilcek ikinci 5 gün bunlara süt ürünleri eklencek ondan sonraki 5 günde sebze eklencek doğrumudurki.ablam ve ben başlamak istiyoruz ama toparlayamadık zaman yok oturup incelemeye.
baska birşey yapmaya çalışırken aynı mesajı tekrar gondermişim..Pardonn.. :26:
arkadaşlar mrb ii dietler size:)
ya sayfa başındada yazılmış ama çok karışık bu ya,kitabıda aldık ama ne oturup öle baştan sona okuyabiliyoruz nede forumu baştan sona takip edebiliyoruz şöle kısa bi özet geçebilcek varmı benim anladığım (mesela 5 gün)sadece et ve et ürünleri ile bol su yenip içilcek ikinci 5 gün bunlara süt ürünleri eklencek ondan sonraki 5 günde sebze eklencek doğrumudurki.ablam ve ben başlamak istiyoruz ama toparlayamadık zaman yok oturup incelemeye.
yuh beeeee...
gerizekalıı kadın ağustostan beri dukan yapıyomuş krebi pişiremedi... reziiiillllllll
yarim bi de aramızdan biriymiş programdan sonra yazıyomuşşş.ay utandım şimdiD
hosgeldinntabi en iyisini sen bilirsin ama vucut kitle endeksin gayet normal gorunuyor. dukan gibi uzun suren zorlu bir diyetle ugrasmak istedigine emin misin canim? sahsen ben senin yerinde olmak icin neler yapiyorummm
yarim bi de aramızdan biriymiş programdan sonra yazıyomuşşş.ay utandım şimdiD
ya töbe töbe... bizim aramızda o kadar yeteneksiz birini tanımıyorum ben... en yeteneksizimiz bile 3. denemesinde krebi başarabildi...
yarimcim ellerine saglik, migren falan dinlemeden oturdun ugrastin sagolasin
kizlar ya.. bisi sorcam.. ben 7-8 kg verdigimde kendimi cok incelmis hissediyordum ama artik hic oyle gelmiyor..12kgi gectim ama sanki 5 falan vermisim gibi geliyor. halbuki onceden 32 beden kotlara sigamazken simdi 30 beden giyiyorum, 38 beden elbise aldim onceden 42lere zor girerken.. spor yapamiyorum bi turlu totomu kaldirip diyeceksiniz ki neden sikayet ediyorsun valla ben de bilmiyorum, sizden baska sizlanacak kimsem yok ondan heralde..
hey yawrummm beee... doğru söylüyorsun bebekkk...onun kreplerini evde yapan vardırr...
Merhaba,
Aranıza yeni katıldım. Atak 3. günümdeyim. yarında atak yapıp cumartesi seyire geçeceğim. 2. günün sabahında 1,2 kilo verdim. dukan teste göre atak sonunda 1,16 kilo vermem lazımmış ben daha atak bitmeden verdim gittii :) yarın ne olur bilmiyorum tabi belki de geri gelir kilolar.
Yazdıklarınızı kaçırmadan takip etmeye çalışıyorum, tecrübelerinizden yararlanmak için. Tek korkum kabızlık sorunu, sanırım çoğunlukla yaşanan bir problem. bende henüz başlamadı ama herkes gibi bende yaşayacağım heralde. İçinizde bu sorun için keten tohumu deneyen var mı? çok iyi geliyormuş, annem diyetten değil ama kendinden kaynaklanan bu sorununu keten tohumuyla çözüyordu. acaba diyet halinde iken de işe yarar mı? Kontrol ettim dukan diyetinde kullanılabiliyormuş.
Bir de diyelim güne hazırlıksız başlamak zorunda kaldık yanımızda dukan'a uygun yiyecek birşey yok. Markete gidip neler alabiliriz? (pratik, hemen tüketilebilecek vs.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?