Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

söyle diyen olmadı yahu okuldan kaçtım onu dicektim neyse bizim her gün yaptığımız krebe lavaş mavaş diyolar bunlarizliyo musunuz?

arkadaşlar mrb ii dietler size:)
ya sayfa başındada yazılmış ama çok karışık bu ya,kitabıda aldık ama ne oturup öle baştan sona okuyabiliyoruz nede forumu baştan sona takip edebiliyoruz şöle kısa bi özet geçebilcek varmı benim anladığım (mesela 5 gün)sadece et ve et ürünleri ile bol su yenip içilcek ikinci 5 gün bunlara süt ürünleri eklencek ondan sonraki 5 günde sebze eklencek doğrumudurki.ablam ve ben başlamak istiyoruz ama toparlayamadık zaman yok oturup incelemeye.

bu konunun ilk sayfasında ayrıntılı şekilde anlatılıyor aslında okudunuz mu ki?:)

baska birşey yapmaya çalışırken aynı mesajı tekrar gondermişim..Pardonn.. :26:

hosgeldinn tabi en iyisini sen bilirsin ama vucut kitle endeksin gayet normal gorunuyor. dukan gibi uzun suren zorlu bir diyetle ugrasmak istedigine emin misin canim? sahsen ben senin yerinde olmak icin neler yapiyorummm

Oyoyoyyy! Doğru değiiil! Bi kere atak süresi herkese göre değişiyor ve 5 gün sonra süt ürünleri ekleniyo 5 gün sonra sebze falan diye de bişey yok. Süt ürünlerini her zaman yiyebiliyorsunuz zaten.

Hem neden aceleye getiriyorsunuz ki? Ayrıca, kitap varsa her bölümün sonunda özetleri var. Onları okuyun en azından bari. Bu konunun ilk sayfalarını da okursanız en azından yardımı olur.

yuh beeeee...
gerizekalıı kadın ağustostan beri dukan yapıyomuş krebi pişiremedi... reziiiillllllll

hosgeldinn tabi en iyisini sen bilirsin ama vucut kitle endeksin gayet normal gorunuyor. dukan gibi uzun suren zorlu bir diyetle ugrasmak istedigine emin misin canim? sahsen ben senin yerinde olmak icin neler yapiyorummm

Manken mi olmak istiyorsun :S Şimdi baktım da, vücut kitle indeksimin 18.7 olması için 50 kilo olmam gerekiyormuş. Sadece kemiklerim 50 kilo zaten :)) Sağlıklı görünecek misin o kiloyla?

aynen sana katılıyorum.benim de kilom 65,9 ama sanki eski kilomdayım. sadece görenlerin tepkilerdinden anlıyorum. ama insanoğlu işte.hep daha fazlasını istiyoruz.

Tarçın&karanfil ve naneli yeşil çay 1 kupa içilerek görev yerine getirildi.

Ara öğünümüz de tamam, 200 gr. light yoğurt midede :)

Gitsin yağlar, gelsin eksiler

,

Merhaba,
Aranıza yeni katıldım. Atak 3. günümdeyim. yarında atak yapıp cumartesi seyire geçeceğim. 2. günün sabahında 1,2 kilo verdim. dukan teste göre atak sonunda 1,16 kilo vermem lazımmış ben daha atak bitmeden verdim gittii :) yarın ne olur bilmiyorum tabi belki de geri gelir kilolar.

Yazdıklarınızı kaçırmadan takip etmeye çalışıyorum, tecrübelerinizden yararlanmak için. Tek korkum kabızlık sorunu, sanırım çoğunlukla yaşanan bir problem. bende henüz başlamadı ama herkes gibi bende yaşayacağım heralde. İçinizde bu sorun için keten tohumu deneyen var mı? çok iyi geliyormuş, annem diyetten değil ama kendinden kaynaklanan bu sorununu keten tohumuyla çözüyordu. acaba diyet halinde iken de işe yarar mı? Kontrol ettim dukan diyetinde kullanılabiliyormuş.

Bir de diyelim güne hazırlıksız başlamak zorunda kaldık yanımızda dukan'a uygun yiyecek birşey yok. Markete gidip neler alabiliriz? (pratik, hemen tüketilebilecek vs.)

Hafta sonu oğlumun doğum günü vesilesi dolayısıyla bir sürü mamalar hazırlayacağım, bakalım kazasız atlatabilecek miyim?

Nedense kendime pek güvenemiyorum bu sefer.

canım işe yarıyor mu bilmiyorum ama ben akşam yemeğinde yoğurduma katıyorum genelde
hani kabızlık için olmasada faydalı birşey keten tohumu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…