Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

yoruldum vallahi kızımı uyuttum uyanmasını bekliyoruz annemlere gideceğiz yanımda beslenme çantamla :)

rahatsız olan arkadaşlara çok geçmiş olsun

yarim liste için teşekkürler

sütlü sosis soran arkadaşlar realden almıştım ben

tüm sayfaları okumadım bir şey kaçırdıysam affolaaa :)

yoğurt ve meyveli yoğurt alabilrisin saddece... peynir felam bide

yok kuzu beser mi besler mi neymiş ama ben de bulamadım sosisleri...sütlü sosismiş falan filan...light labne bütün bütük marketlerde olması lazım yahu

besler sutlu sosıs ve light labneyı ben çağrı markette gordum yuzune bıle bakmadım Yakınlarında çağrı market olanlar bakabılır.

Ya onları yıyıynce dıyette degılmısım gıbı gelıyor. Yesemmi ki:26::26::26:

Ben de meyveli yoğurt yedim light çilekli. 10 günde 2. oldu bu. Çok mu oldu ki.. Canım tatlı istiyordu, onunla idare ediyorum napiyim. Tadına varaaa varaa yedim :)) Şimdi de yeşil çay içiyorum. Menemen yiyim bari bu akşam da. Veya tavuk çorbişkosu yapiim Bir de Dukanca tatlılar yapmayı denicem krizlere girmeden :)

hosgeldinn tabi en iyisini sen bilirsin ama vucut kitle endeksin gayet normal gorunuyor. dukan gibi uzun suren zorlu bir diyetle ugrasmak istedigine emin misin canim? sahsen ben senin yerinde olmak icin neler yapiyorummm

hem daha dengeli beslenmek için, hem de görünüsümü begenmiyorum.6-7 kilo aldım son 8-9 ayda.kendimi çok şişman ve iradesiz hissediyorum.eski halime dönsem, kıyafetlerime rahat rahat sıgsam daha mutlu olucam.Bi de iri kemikliyim, saglıksız gorunmuyor 52-53 kg, iskelet gibi olmuyorum yani bmi a çok da takılmıyorum açıkçası

kızlar testimi yaptımm

3 gün atak 3 gün sonunda 1.1 vermem gerekiyormuş

seyir evremde 41 gün 41 gün sonunda ideal kiloma kavuşuyorum 58 olcamm

21 mayısda ideal kiloma kavuşcam inşallah bozmadan devam ederimmm

Manken mi olmak istiyorsun :S Şimdi baktım da, vücut kitle indeksimin 18.7 olması için 50 kilo olmam gerekiyormuş. Sadece kemiklerim 50 kilo zaten :)) Sağlıklı görünecek misin o kiloyla?

52-53 zayıf ama saglıksız olmayan bi görüntü saglıyor bende :)
simdi baya baya gobekli gıdılı bişe oldum, anca istedigim gibi görünürüm diye öyle bi hedef koydum bir de 2-3 kilo hedef koyunca diyet moduna giremiyorum.iştah patlaması yasıyorum son donemlerde ve korkuyorum hiç önüne gecemicem bu gidişin diye

tekrardan yeni kilom ile dukan testi yapayım dedim :)
44 günde tamam bu iş diyor ama 60 kg tavsiye etmiyor illaa 62,5 :))
ah bir görsem dukanımı kırıcam bırakırım 62,5 geçerim güçlendirmeye:d
yeterkii göriimmmmmmm:)

merak ettim bende yapimmi

sen yazınca bende denedim ama bana 2+82=84 gün verdi, gerçi ilk testte 29/7'a kadar diyordu, şimdi 1 ay geri çekti 29/6 diyor. İyi gidiyorum demekki.
Güçlendirme kilosunu da 65,3 dedi...

sen yazınca bende denedim ama bana 2+82=84 gün verdi, gerçi ilk testte 29/7'a kadar diyordu, şimdi 1 ay geri çekti 29/6 diyor. İyi gidiyorum demekki.
Güçlendirme kilosunu da 65,3 dedi...

aynen demekki iyi gidiyorsun
sen tam ideal kilonu hedef koymuşsun ne güzel yaa boyun kaç?

bu sefer bana 62 ol dedi... 18 haziranda...
diğerinde de 30 mayıs 66 demişti...
şu an tek farklı girdiğim bilgi kemik yapısı...
o zaman bileğimi saramıyodum şimdi bileğimi kavrayabildim...

ahaha ben yine kavrayamıyorum
vallaa mutlu olduğu kiloda bırakmalı insan diye düşünüyorum

arkadaşlar hepinize kolay gelsin,

ben eylül ayında başlamıştım ve 2 ayda 13 kg vermiştim henüz hedefime çok vardı ki hamile kaldım, şuan 6. ayımdayım ama aldığım 5 kg ya sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum

gerçi iyi ki dukan yapmışım yoksaa şimdi ne haldeydim bilemiyorummmm..

sizleri gördükçe o günleri özlüyorum ve haberiniz olsun temmuzda doğum olur olmaz yine burdayımmmmm,

muhtemelen kaldığım yerden devam edemiycem en baştan başlıycam ama olsunnn

hepinize bol boollll eksi kg lı günler diliyorumm

Tabi ki sevin, ne kadar güzel bir vesile ile kilo alıyorsun. Allah isteyen herkese nasip etsin. Benim de 1 kızım, 1 oğlum var Allah bağışlasın hepimizinkini.

Doğumdan sonra sakın hemen diyete başlama, zaten 4 aydan önce hiçbir çeşit diyet önermiyorlar, vücudun yerine oturması için. Süt vermeyi kestikten sonra bakarsın duruma göre.

Bu arada hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin.

amiin canım teşekkür ederim, Allah bağışlasın senin de evlatlarını..

tabiki hemen sıkı sıkı bir diyete başlamam ama yavaştan protein ağırlıklı beslenmeye başlayıp şekeri oldukça azaltırım diye düşünüyorum, muhtemelen tam dukancı olmam 6 ayı bulur zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…