- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 38
Merhaba,
Aranıza yeni katıldım. Atak 3. günümdeyim. yarında atak yapıp cumartesi seyire geçeceğim. 2. günün sabahında 1,2 kilo verdim. dukan teste göre atak sonunda 1,16 kilo vermem lazımmış ben daha atak bitmeden verdim gittii :) yarın ne olur bilmiyorum tabi belki de geri gelir kilolar.
Yazdıklarınızı kaçırmadan takip etmeye çalışıyorum, tecrübelerinizden yararlanmak için. Tek korkum kabızlık sorunu, sanırım çoğunlukla yaşanan bir problem. bende henüz başlamadı ama herkes gibi bende yaşayacağım heralde. İçinizde bu sorun için keten tohumu deneyen var mı? çok iyi geliyormuş, annem diyetten değil ama kendinden kaynaklanan bu sorununu keten tohumuyla çözüyordu. acaba diyet halinde iken de işe yarar mı? Kontrol ettim dukan diyetinde kullanılabiliyormuş.
Bir de diyelim güne hazırlıksız başlamak zorunda kaldık yanımızda dukan'a uygun yiyecek birşey yok. Markete gidip neler alabiliriz? (pratik, hemen tüketilebilecek vs.)
yok kuzu beser mi besler mi neymiş ama ben de bulamadım sosisleri...sütlü sosismiş falan filan...light labne bütün bütük marketlerde olması lazım yahu
hosgeldinntabi en iyisini sen bilirsin ama vucut kitle endeksin gayet normal gorunuyor. dukan gibi uzun suren zorlu bir diyetle ugrasmak istedigine emin misin canim? sahsen ben senin yerinde olmak icin neler yapiyorummm
Manken mi olmak istiyorsun :S Şimdi baktım da, vücut kitle indeksimin 18.7 olması için 50 kilo olmam gerekiyormuş. Sadece kemiklerim 50 kilo zaten :)) Sağlıklı görünecek misin o kiloyla?
tekrardan yeni kilom ile dukan testi yapayım dedim :)
44 günde tamam bu iş diyor ama 60 kg tavsiye etmiyor illaa 62,5 :))
ah bir görsem dukanımı kırıcam bırakırım 62,5 geçerim güçlendirmeye:d
yeterkii göriimmmmmmm:)
merak ettim bende yapimmi
tekrardan yeni kilom ile dukan testi yapayım dedim :)
44 günde tamam bu iş diyor ama 60 kg tavsiye etmiyor illaa 62,5 :))
ah bir görsem dukanımı kırıcam bırakırım 62,5 geçerim güçlendirmeye:d
yeterkii göriimmmmmmm:)
yap bakalım ne diyecek sevgili üstad
sen yazınca bende denedim ama bana 2+82=84 gün verdi, gerçi ilk testte 29/7'a kadar diyordu, şimdi 1 ay geri çekti 29/6 diyor. İyi gidiyorum demekki.
Güçlendirme kilosunu da 65,3 dedi...
bu sefer bana 62 ol dedi... 18 haziranda...
diğerinde de 30 mayıs 66 demişti...
şu an tek farklı girdiğim bilgi kemik yapısı...
o zaman bileğimi saramıyodum şimdi bileğimi kavrayabildim...
aynen demekki iyi gidiyorsun
sen tam ideal kilonu hedef koymuşsun ne güzel yaaboyun kaç?
Boyum 1,69 canım.
arkadaşlar hepinize kolay gelsin,
ben eylül ayında başlamıştım ve 2 ayda 13 kg vermiştim henüz hedefime çok vardı ki hamile kaldım, şuan 6. ayımdayım ama aldığım 5 kg ya sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum
gerçi iyi ki dukan yapmışım yoksaa şimdi ne haldeydim bilemiyorummmm..
sizleri gördükçe o günleri özlüyorum ve haberiniz olsun temmuzda doğum olur olmaz yine burdayımmmmm,
muhtemelen kaldığım yerden devam edemiycem en baştan başlıycam ama olsunnn
hepinize bol boollll eksi kg lı günler diliyorumm
Tabi ki sevin, ne kadar güzel bir vesile ile kilo alıyorsun. Allah isteyen herkese nasip etsin. Benim de 1 kızım, 1 oğlum var Allah bağışlasın hepimizinkini.
Doğumdan sonra sakın hemen diyete başlama, zaten 4 aydan önce hiçbir çeşit diyet önermiyorlar, vücudun yerine oturması için. Süt vermeyi kestikten sonra bakarsın duruma göre.
Bu arada hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?