Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

E yanii sen bilirsin tabi :)) Ani kilo almışsın ondan öyle gelmiştir. Kolay gelsin ne diyelim :)

Yani öyle düşünme bence. Tabi tamamen salmamak lazım, bi dizginleri ele al, bi kaç kilo ver, spor falan yap ne biliim. Ama sakın öyle zayıflık krizine girme. Tabi görünüşünü bilmiyoruz da, son zamanlarda böyle bi incecik olma hırsı var genç kızlarda, hiç de güzel durmuyor kimi zaman. Küçücük ayva göbişlere "Ayyyy!! Kocamaaannn göbeğim vaaaarrrr!" deyip psikolojilerini bozuyolar ya, ondan dedim. Dikkat et yani Tabi yaşını da bilmiyoruz ama hehhe

Tebrikleeerrr =) Allah sağlıkla kucağına aldırsın bebişini. Ovvvv =))

Ve deee herkese iyi akşamlar, iyi beslenmeler, az yemeler, hemen doymalar ve tatlı, abur cubur, fast food vs. isteksizliği diliyorum Hamburgere, pizzaya bayılırım da kihkihkih

Görüşürüüzzzz....!!

yarimcim saat 1 den önce bilgileri vermistim ama listede kendimi göremedim, unuttunmu beni

hosgeldin canim, Rabbim önce saglicakla hayirlisiyla yavrunu kucagina aldirsin. aldigin 5 kiloya hic üzülme. gayet normal kilo almissin, 10-11 kiloyla hamileligi tamamlarsin insallah. emzirirken eminim yarisindan fazlasinida vericeksin. nasilsa bu diyeti biliyorsun o yüzden kafana kilolarini hiiiiic takma tatlim.

arkadaşlar merhaba. bugün ancak girebiliyorum biraz rahatsızım bi kaç gündür kabız olduğumdan bahsetmiştim... dün bütün gün afedersiniz ama ishaldim... gece birden basur sorunu yaşadım ilk defa... kabızlığın sonu... bir şey soracaktım sizlere. çorba tarifleri var tarifler başlığında. seyir evresindeyim. bu aşamada çorca içmemin bi sakıncası olur mu? yoksa bu büyük bi sorun olacak bende

Evet tam da onu yapabilmek istiyorum, dizginleri ele almanın vakti geldi de geçiyor bile :) psikoloji de bozuluyor cidden kıyafetlerim olmadıkça ama çıldırmamaya çalısıyorum :) yaşım da 26 oldu geçtim genç kız aralıgını artık :))

öncelikle herkese bol iradeli günler diliyorum
merhaba bende dukan diyetini 5 gundur uyguluyorm vermem gereken 6 kilo var 3 gun atak evresinden sonra 1+1 yapmaya başladım fakat bugun 3.gunumde dayanamayıp pasta yedim ama çok pişmanım yemeseydim olurdu diyorum iradesiz çıktım bugun
işim gereği çok düzenli bi yaşantım yok ve yemeklerle içiçeyim malesefki ama kararlıyım dukan diyetini 2 ay içinde istedigim kilo ile sonladıracağım.
fakat kitap almadığım için sizlere bişey danışmak istedim...
ben şimdi kaçamak yaptım sadece 1 gun oda bugun yaptım diğer gunler hıc bozmadım kuralları..kitap okuyan arkadaşlarım bana kaçamak yapıldığında nasıl bi yol izlememm gerektiği hakkında bi fikir verebilirlermi ?
mesela tekrar bi 3 gün atak evresi yapsam hani diyete yeni başlarmıs gibi vucudumu proteine alıştrsam zararlı mı olur? sonra tekrar 1+1 devam ederim die düşünuorm.
yoksaa hiç ritm bozmadan bikaç gün kurallar cercevesinde diger gunlere nazaran daha az yiyerek devam mı etmelıyım lutfen yardım :26:

1 saat yürüyüs ve bol su ve yesil cay ic canm, yarin seyirden devam edersin. protein günü ile baslamani tavsiye ederim.

kızlar size bişey sorucammm. dukan oke herşeyi anladımda siz et günü mesela proteın günüü her acıktıgınızda mı yiyosunuz eti
mesela akşam saat 8 de karnım acıktı haslanmıs tavuk yiyebilirmiyim

istersen yiyebilirsin dukan miktar ve zaman sinirlamasi yapmamis ama mideni kucultmek adina 3 ana 3 ara ogun yapmak daha dogru.

Tatlım valla ben de öyle yapıyorum. Acıkınca yiyorum tavuğu falan aksammıs geceymis dayanamıyorum:)) Ama dün acıkınca 1 tane light yogurt yedim şu kücük 4 lü kutuların 1 tanesinden o da tok tutuyo

Bugün çikolata krizim tavan yaptı ölüyorumm şu an çikolatasızlıktan. Bir de küçük bi yerde öğretmenlik yaptığım için yok burda öyle light tatlı puding çikoo(

1 saat yürüyüs ve bol su ve yesil cay ic canm, yarin seyirden devam edersin. protein günü ile baslamani tavsiye ederim.

çok teşekkür ederim bugun artık yuruyuse biraz gec kaldım ama zaten işim fazla hareketli hiç oturmuyorum diyebilirim
ama yarın 1 saat yuruyus yapıcam zaten yeşilçay bol tuketiyorum ve de bi 5 gün falan 30 dk yerine 1 er saat hatta vaktim olursa bi sabah bide akşam 30 dk olarak 5 gn boyunca 1.30 saat yurumeye çalışcam.
ozaman tekrar seyir evresinden ve proteinden devam ediyorum..
çok teşekkürler tekrar
arada bir ugrarım ben yine sizlerede bol iradeli az kilolu günler

ii akşammmlaarrrrr
çizellge süperdii maşşallahhh kiloo verenlere!!!
tabii bana da :) 1.100kg.cık
ama ben bildirime yetişemedmm sabah 23 nisan için kostüm baktıkk velilerlee
hocam sanki birass süzüldünn dedilerr yok size ööle gelmiştirr dedimm
hanmların en hassas noktası biliosunuzz eğer konuyu açsaydmm kostümü mostümü bırakıp dukan semineri vermem gerekirdii!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…