hem daha dengeli beslenmek için, hem de görünüsümü begenmiyorum.6-7 kilo aldım son 8-9 ayda.kendimi çok şişman ve iradesiz hissediyorum.eski halime dönsem, kıyafetlerime rahat rahat sıgsam daha mutlu olucam.Bi de iri kemikliyim, saglıksız gorunmuyor 52-53 kg, iskelet gibi olmuyorum yanibmi a çok da takılmıyorum açıkçası
52-53 zayıf ama saglıksız olmayan bi görüntü saglıyor bende :)
simdi baya baya gobekli gıdılı bişe oldum, anca istedigim gibi görünürüm diye öyle bi hedef koydumbir de 2-3 kilo hedef koyunca diyet moduna giremiyorum.iştah patlaması yasıyorum son donemlerde ve korkuyorum hiç önüne gecemicem bu gidişin diye
arkadaşlar hepinize kolay gelsin,
ben eylül ayında başlamıştım ve 2 ayda 13 kg vermiştim henüz hedefime çok vardı ki hamile kaldım, şuan 6. ayımdayım ama aldığım 5 kg ya sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum
gerçi iyi ki dukan yapmışım yoksaa şimdi ne haldeydim bilemiyorummmm..
sizleri gördükçe o günleri özlüyorum ve haberiniz olsun temmuzda doğum olur olmaz yine burdayımmmmm,
muhtemelen kaldığım yerden devam edemiycem en baştan başlıycam ama olsunnn
hepinize bol boollll eksi kg lı günler diliyorumm
arkadaşlar hepinize kolay gelsin,
ben eylül ayında başlamıştım ve 2 ayda 13 kg vermiştim henüz hedefime çok vardı ki hamile kaldım, şuan 6. ayımdayım ama aldığım 5 kg ya sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum
gerçi iyi ki dukan yapmışım yoksaa şimdi ne haldeydim bilemiyorummmm..
sizleri gördükçe o günleri özlüyorum ve haberiniz olsun temmuzda doğum olur olmaz yine burdayımmmmm,
muhtemelen kaldığım yerden devam edemiycem en baştan başlıycam ama olsunnn
hepinize bol boollll eksi kg lı günler diliyorumm
Yani öyle düşünme bence. Tabi tamamen salmamak lazım, bi dizginleri ele al, bi kaç kilo ver, spor falan yap ne biliim. Ama sakın öyle zayıflık krizine girme. Tabi görünüşünü bilmiyoruz da, son zamanlarda böyle bi incecik olma hırsı var genç kızlarda, hiç de güzel durmuyor kimi zaman. Küçücük ayva göbişlere "Ayyyy!! Kocamaaannn göbeğim vaaaarrrr!" deyip psikolojilerini bozuyolar ya, ondan dedim. Dikkat et yaniTabi yaşını da bilmiyoruz ama hehhe
öncelikle herkese bol iradeli günler diliyorum
merhaba bende dukan diyetini 5 gundur uyguluyorm vermem gereken 6 kilo var 3 gun atak evresinden sonra 1+1 yapmaya başladım fakat bugun 3.gunumde dayanamayıp pasta yedimama çok pişmanım yemeseydim olurdu diyorum iradesiz çıktım bugun
işim gereği çok düzenli bi yaşantım yok ve yemeklerle içiçeyim malesefkiama kararlıyım dukan diyetini 2 ay içinde istedigim kilo ile sonladıracağım.
fakat kitap almadığım için sizlere bişey danışmak istedim...
ben şimdi kaçamak yaptım sadece 1 gun oda bugun yaptım diğer gunler hıc bozmadım kuralları..kitap okuyan arkadaşlarım bana kaçamak yapıldığında nasıl bi yol izlememm gerektiği hakkında bi fikir verebilirlermi ?
mesela tekrar bi 3 gün atak evresi yapsam hani diyete yeni başlarmıs gibi vucudumu proteine alıştrsam zararlı mı olur? sonra tekrar 1+1 devam ederim die düşünuorm.
yoksaa hiç ritm bozmadan bikaç gün kurallar cercevesinde diger gunlere nazaran daha az yiyerek devam mı etmelıyım lutfen yardım :26:
kızlar size bişey sorucammm. dukan oke herşeyi anladımda siz et günü mesela proteın günüü her acıktıgınızda mı yiyosunuz eti
mesela akşam saat 8 de karnım acıktı haslanmıs tavuk yiyebilirmiyim
Tatlım valla ben de öyle yapıyorum. Acıkınca yiyorum tavuğu falan aksammıs geceymis dayanamıyorum:)) Ama dün acıkınca 1 tane light yogurt yedim şu kücük 4 lü kutuların 1 tanesinden o da tok tutuyokızlar size bişey sorucammm. dukan oke herşeyi anladımda siz et günü mesela proteın günüü her acıktıgınızda mı yiyosunuz eti
mesela akşam saat 8 de karnım acıktı haslanmıs tavuk yiyebilirmiyim
1 saat yürüyüs ve bol su ve yesil cay ic canm, yarin seyirden devam edersin. protein günü ile baslamani tavsiye ederim.
ben de bulsam meyveli light yogurt :)) en azından birimiz bastırmıs icindeki abur cubur aşkını:))))))etipuf istegimii cilekli light yogurtla gidermeye calıstım
ben de bulsam meyveli light yogurt :)) en azından birimiz bastırmıs icindeki abur cubur aşkını:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?