Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Bugün nasıl acıktım ben yaaa, otobüs yolculuğu bitmek bilmedi, yol bitsin diye uyudum, rüya gördüm yemediğim şey kalmadı. Rabbim kimseyi açlıkla sınamasın, ne zor şeymişşş. Eve geldiğimde kıtlıktan çıkmış gibi yedim ayyyyy

merhabalar,

çoğunlukla meslektaşlarım,öğretmen arkadaşlarım bu diyeti yapıyor sanırım.
gerçekten uygulanabilirliği var mı?
1 haftada ne kadar verdiniz ya da ayda?diyeti yaparken en zorlandığınız durum ne?
kitabı netten istedim gelecek,ama kısaca bir günlük menünüz nasıl?

teşekkür ederim şimdiden...

Uygulanabilirliği var kesinlikle :)
Ben bir haftada (net hatırlamamakla birlikte) 5 kilodan fazlasını verdim, başlangıç kilom fazla olduğu için giden de o kadar çok oldu, başta giden daha fazla su. 3 ay 3 gün oldu başlayalı verdiğim kilo çizelgede mevcut, giremediğim tüm kıyafetlerime giriyorum. Bundan daha güzel ne olabilir ki

En fazla zorlandığım durum evden okula bir şeyler getirmek, benim için zor oluyor ama aşılamaz bir durum değil

Günlük menümü yazmayayım kötü örnek olurum çünkü, kahvaltı çok yapamıyorum, öğlen zaman zaman dışarda yiyorum, akşam da tavuk balık ne varsa :)

canımsen aldın basını gıdıyorsun. daha dun 89 sımdı 87 oldun hangı ara verdın bahsetmıyorsunda.tebrıklerrrr...

canımsen aldın basını gıdıyorsun. daha dun 89 sımdı 87 oldun hangı ara verdın bahsetmıyorsunda.tebrıklerrrr...

Depresif takılıyordum ya bi aralar :) yani pazardan çarşambaya kadar, bir de bir önceki hafta perşembeden pazara kadar güzel görünme çabası içerisindeydim çok dikkat ettim ve 2 kilo gitti, bu hafta bu kadar çok gideceğini sanmıyorum

ne dıyeyım guzelım masallah. darısı bana ınsallah bugun + 400 le uyandım bakalım yarın sabah ne olacak. kaçamakta yapmıyorum birebirde uyuyorum ama neden + anlamadım

Arkadaşlar herkese merhaba
bende 3 haftadır dükan diyeti yapıyorum 3 kg verdim
gayette motive oldum 5 gün seyir evresinden sonra 2 haftadırda protein artı çiğ sebze halinde yaptım fakat bugün bir arkadaşım iş yerinden bir kızın 3 aydır dükan diyeti uyguladığını ve şuanda yoğun bakımda yaşam mücadelesi verdiğini söyledi eskişehirdeymiş.bu beni birden çok korkuttu
dr bu diyetin çok tehlikeli olduğunu söylemiş.sizin aranızda dr dan bilgi alanınız iyi araştıranınız varmı.
bizide bilgilendirebilirmi acaba

aaa tam ne sebebten yogun bakimlik olmus ki?
belki diyetle alakali bisey degildir

su içmez isek yourucu bier iyet oldabilir bünye için ben bugün doktor gidicem doktora sorarım iyice canım

bu arada yakındığım konu vardı ya hani kızlar hala tık yok benim için dua edin de bir sorun çıkmasın öğleden sonra doktora gidicem

arkadaşlar bu dukana b_k atmaktan başka bişey değil... doktor önce teşhis koymayı becerebilseymişde kimseye çamur atmasaymış... milyonlarca insan var bu diyeti yapan... ben 26 ocakta tam anlamıyla başladım ama aralık itibariyle bu şekilde beslenmeye başlayıp kendimi diyete alıştırdım... o alışma evresinde 2 kilo verdim... ve tam anlamıyla 26 ocakta başladıktan bugune kadar da 14 kilo verdim... ve doktor kontrollerimi aksatmadan yapıyorum bu işi... diyet öncesi yerlerde sürünen değerlerim diyetin 1 ay sonrası normal seviyelere yaklaşmıştı... 1 ay sonrasında tam anlamıyla normal çıktı herşey... ayın 30 unda tekrar gidicem ve eminim ki mükemmel olucak sonuçlar...
hepimizin rahatsızlıkları olabilir... birimizin tansiyon sıkıntısı olur diğerinin kalbi arıza verir... bir diğeri böbreklerinde sorun yaşar... çıkar da çıkar yani... bunu bi diyete bağlamak hiç doğru değil... kontrolsüz bi şekilde diyet yapan varsa; bu da onun eşşekliğidir... her bünye aynı olmayabilir... her kişi anatomisi farklı... bende olumsuz etki yaratan sende olumlu etki yaratabilir... bunu doktor kontrolleriyle takip etmek lazım... ama diyetimize b_k atmayalım...

bugün inanılmaz sinirliyim
dokunsalar patlıycak moddayım... sinirlerim öyle zayıfladı ki artık; ufacık bişey de ağlıyorum... ben böyle biri değildim... şartlar ne olursa olsun kolay kolay ağlamazdım... tabi diğer saçmalayan arkadaşlar gibi bunu diyetimize bağlamıyorum... sebebini biliyorum diyet kadar genel değil daha özel sebeplerden dolayı böyleyim... çözemediğim sorunlarım var o yüzden deliririyorum ara ara... bugun de onlardan biri... herşeyi yemek istiyorum... az önce kendi beyaz peynirimle kahvaltı yaptım yetmemiş gibi üstüne bide yarım kibrit kutusu kadar ezine peyniri yedim... hiç pişman değilim verseler dünyayı bile yiyebilirim şu an... çünkü mutsuzum...
sabah zorla uyandım zaten... evden çık otobüse yetiş... ondan in servis durağına git... durağa servis saatimden önce varmak üzereydim sadece 5 adım vardı ki; yavşak herif durağa bile girmeden geçti gitti... aradım dönüyorum dedi... 10 dk bekledim dönmedi... tekrar aradım açmadı... çıldırdımmm ordan bi daha minibüse bindim... 3-5 km sonra bi daha indim... bizim fabrika köyde ve köy minibüsleri yarım saatte bir geçer... minibüsten bi indim baktım köy minibüsü uzakta... koştur koştur ona da yetiştim... 8 bile olmamıştı işe geldiğimde ama bundan sonra sabahları servisle gelmiycem... 8 buçuktan önce de işe gelmem... canım burnumda bugun... biri bulaşsa varya kafa göz dalıcam o kadar doluyum yani... bu akşam power plate ve dans var... en eğlendiğim yerler... onlara bile gitmek istemiyorum... bütün bunlar depresyon belirtileri bunu da biliyorum... ama çözemiyorum...

Yarim,

sakin ol biraz relax.... Öfkenin kendindinden başkasına zararı yok. İdari işlerle de sen ilgilinmiyor musun? Çek servis şoförünün kulağını, at sinirini.

Pire için yorgan yakma.

Yarim,

sakin ol biraz relax.... Öfkenin kendindinden başkasına zararı yok. İdari işlerle de sen ilgilinmiyor musun? Çek servis şoförünün kulağını, at sinirini.

Pire için yorgan yakma.

idari işlerle de ben ilgileniyorum evet ama adam patron kardeşi olunca sökmüyo... ağzıma geleni saydım zaten... ne adamlığı kaldı ne insanlığı ama saydım da noldu... bi kulağından girdi diğerinden çıktı... çok da umurunda herifin.... bide diyorum ya herşey üstüste geldi... bu değil canımı sıkan... zaten akşamdan kalmayım... dedim ya sorunlu bi kız oldum... zırlamaktan suratım şişmiş...

Son düzenleme:

canım benım hayat kısa hiçbirşeyi dert etmeye degmez. kendını mutlu edecek bıseyler yap. sorunda neyse salla gıtsın. sat anasını amaaaaannnnn

canım benım hayat kısa hiçbirşeyi dert etmeye degmez. kendını mutlu edecek bıseyler yap. sorunda neyse salla gıtsın. sat anasını amaaaaannnnn

doğru söylüyosun....ki bu söylediklerin benim yaşam tarzım ama bazen insan yapamayabiliyo bu söylediklerini...

Evet insanın patlama krizleri oluyor dönem dönem, herşeye ağlayası geliyor. Aslında deşarj oluyorsun, rahatlıyorsun. Ben de yaşamıştım zaman zaman.
Özellikle regl öncesi farklı bir öfke hali oluyor, dün akşam ufak bir örneğini yaşadım mesela ve hemen arkasından beklenen başlangıç.

ahhh bu hormonlar, ne yapacakları ve yaptıracakları belli olmuyor bazen.

günaydın

bende sabah yıne - 300 ile uyandım. ama ayıptır soylemesı ıctıgım taliks çay sonrası felaket dısarı cıktım ona baglıyorum ve kendımı kılo vermıs olarak kabul etmıyorum. sabaha kadar bagırsaklarım guruldamaktan uyuyamadım. açlıktan değil çaydan dolayı.

sabahda haş. yumurta maydanoz , lor ve ekmegımden yedım.

öğlen tavuk döner yesem olurmu kızlar yaa:26::26: ps gunumdeyim yanında sbze ya yerım ya yemem. sebzemı aksamkı menumede ekleyebılırım. kararsızım

ayyy ne çok yazmışsınız yine oku oku bitmedi.
neyse güne cuma olmasının verdiği mutlulukla başaladım,
2 gündür tartılmıyorum.bugün okulda herkes "tamam süpersin daha verme "diyor.
almışlar koca bir nutella kavanozunu kaşık ediyorlar.ama 1 tanesi hariç popolar teker gibi.
önceki gün tansiyonum düşmüüştü ya en yakın arkadaşım bile "tamam artık bırak şu diyeti süper oldun bak vücut sinyal veriyor"diyor.Ey allahım ya SANA NEE diyeceğim olmayacak...daha da ölsem kimseye birşey demem.hıh kıskançlar
ha bu arada 2 tane tanıdık diyetisyene gitimşler."beni söylemişler dukan diyeti yapıyor çok güzel kilo verdi diye",
"kesinlikle önermemiş"
Ey kurban olduğumun diyetisyeni hayatında kaç kişiyi zayıflattın acaba.tövbe tövbe...vermiş onlara bir diiyet listesi.başka bir arkadaşıma anlatmışlar." o da sizde Ömür de ki iradenin yarısı olsa kio verirsiniz zaten demiş"""

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…