merhabalar,
çoğunlukla meslektaşlarım,öğretmen arkadaşlarım bu diyeti yapıyor sanırım.
gerçekten uygulanabilirliği var mı?
1 haftada ne kadar verdiniz ya da ayda?diyeti yaparken en zorlandığınız durum ne?
kitabı netten istedim gelecek,ama kısaca bir günlük menünüz nasıl?
teşekkür ederim şimdiden...
Bugün nasıl acıktım ben yaaa, otobüs yolculuğu bitmek bilmedi, yol bitsin diye uyudum, rüya gördümyemediğim şey kalmadı. Rabbim kimseyi açlıkla sınamasın, ne zor şeymişşş. Eve geldiğimde kıtlıktan çıkmış gibi yedim ayyyyy
canımsen aldın basını gıdıyorsun. daha dun 89 sımdı 87 oldun hangı ara verdın bahsetmıyorsunda.tebrıklerrrr...
Depresif takılıyordum ya bi aralar :) yani pazardan çarşambaya kadar, bir de bir önceki hafta perşembeden pazara kadar güzel görünme çabası içerisindeydimçok dikkat ettim ve 2 kilo gitti, bu hafta bu kadar çok gideceğini sanmıyorum
Arkadaşlar herkese merhaba
bende 3 haftadır dükan diyeti yapıyorum 3 kg verdim
gayette motive oldum 5 gün seyir evresinden sonra 2 haftadırda protein artı çiğ sebze halinde yaptım fakat bugün bir arkadaşım iş yerinden bir kızın 3 aydır dükan diyeti uyguladığını ve şuanda yoğun bakımda yaşam mücadelesi verdiğini söyledi eskişehirdeymiş.bu beni birden çok korkuttu
dr bu diyetin çok tehlikeli olduğunu söylemiş.sizin aranızda dr dan bilgi alanınız iyi araştıranınız varmı.
bizide bilgilendirebilirmi acaba
gayette motive oldum 5 gün seyir evresinden sonra 2 haftadırda protein artı çiğ sebze halinde yaptım fakat bugün bir arkadaşım iş yerinden bir kızın 3 aydır dükan diyeti uyguladığını ve şuanda yoğun bakımda yaşam mücadelesi verdiğini söyledi eskişehirdeymiş.bu beni birden çok korkuttu
dr bu diyetin çok tehlikeli olduğunu söylemiş.sizin aranızda dr dan bilgi alanınız iyi araştıranınız varmı.
bugün inanılmaz sinirliyim
dokunsalar patlıycak moddayım... sinirlerim öyle zayıfladı ki artık; ufacık bişey de ağlıyorum... ben böyle biri değildim... şartlar ne olursa olsun kolay kolay ağlamazdım... tabi diğer saçmalayan arkadaşlar gibi bunu diyetimize bağlamıyorum... sebebini biliyorum diyet kadar genel değil daha özel sebeplerden dolayı böyleyim... çözemediğim sorunlarım var o yüzden deliririyorum ara ara... bugun de onlardan biri... herşeyi yemek istiyorum... az önce kendi beyaz peynirimle kahvaltı yaptım yetmemiş gibi üstüne bide yarım kibrit kutusu kadar ezine peyniri yedim... hiç pişman değilim verseler dünyayı bile yiyebilirim şu an... çünkü mutsuzum...
sabah zorla uyandım zaten... evden çık otobüse yetiş... ondan in servis durağına git... durağa servis saatimden önce varmak üzereydim sadece 5 adım vardı ki; yavşak herif durağa bile girmeden geçti gitti... aradım dönüyorum dedi... 10 dk bekledim dönmedi... tekrar aradım açmadı... çıldırdımmmordan bi daha minibüse bindim... 3-5 km sonra bi daha indim... bizim fabrika köyde ve köy minibüsleri yarım saatte bir geçer... minibüsten bi indim baktım köy minibüsü uzakta... koştur koştur ona da yetiştim... 8 bile olmamıştı işe geldiğimde ama bundan sonra sabahları servisle gelmiycem... 8 buçuktan önce de işe gelmem... canım burnumda bugun... biri bulaşsa varya kafa göz dalıcam o kadar doluyum yani... bu akşam power plate ve dans var... en eğlendiğim yerler... onlara bile gitmek istemiyorum... bütün bunlar depresyon belirtileri bunu da biliyorum... ama çözemiyorum...
Yarim,
sakin ol biraz relax.... Öfkenin kendindinden başkasına zararı yok. İdari işlerle de sen ilgilinmiyor musun? Çek servis şoförünün kulağını, at sinirini.
Pire için yorgan yakma.
bugün inanılmaz sinirliyim
dokunsalar patlıycak moddayım... sinirlerim öyle zayıfladı ki artık; ufacık bişey de ağlıyorum... ben böyle biri değildim... şartlar ne olursa olsun kolay kolay ağlamazdım... tabi diğer saçmalayan arkadaşlar gibi bunu diyetimize bağlamıyorum... sebebini biliyorum diyet kadar genel değil daha özel sebeplerden dolayı böyleyim... çözemediğim sorunlarım var o yüzden deliririyorum ara ara... bugun de onlardan biri... herşeyi yemek istiyorum... az önce kendi beyaz peynirimle kahvaltı yaptım yetmemiş gibi üstüne bide yarım kibrit kutusu kadar ezine peyniri yedim... hiç pişman değilim verseler dünyayı bile yiyebilirim şu an... çünkü mutsuzum...
sabah zorla uyandım zaten... evden çık otobüse yetiş... ondan in servis durağına git... durağa servis saatimden önce varmak üzereydim sadece 5 adım vardı ki; yavşak herif durağa bile girmeden geçti gitti... aradım dönüyorum dedi... 10 dk bekledim dönmedi... tekrar aradım açmadı... çıldırdımmmordan bi daha minibüse bindim... 3-5 km sonra bi daha indim... bizim fabrika köyde ve köy minibüsleri yarım saatte bir geçer... minibüsten bi indim baktım köy minibüsü uzakta... koştur koştur ona da yetiştim... 8 bile olmamıştı işe geldiğimde ama bundan sonra sabahları servisle gelmiycem... 8 buçuktan önce de işe gelmem... canım burnumda bugun... biri bulaşsa varya kafa göz dalıcam o kadar doluyum yani... bu akşam power plate ve dans var... en eğlendiğim yerler... onlara bile gitmek istemiyorum... bütün bunlar depresyon belirtileri bunu da biliyorum... ama çözemiyorum...
canım benım hayat kısa hiçbirşeyi dert etmeye degmez. kendını mutlu edecek bıseyler yap. sorunda neyse salla gıtsın. sat anasınıamaaaaannnnn
idari işlerle de ben ilgileniyorum evet ama adam patron kardeşi olunca sökmüyo... ağzıma geleni saydım zaten... ne adamlığı kaldı ne insanlığı ama saydım da noldu... bi kulağından girdi diğerinden çıktı... çok da umurunda herifin.... bide diyorum ya herşey üstüste geldi... bu değil canımı sıkan... zaten akşamdan kalmayım... dedim ya sorunlu bi kız oldum... zırlamaktan suratım şişmiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?