Evet insanın patlama krizleri oluyor dönem dönem, herşeye ağlayası geliyor. Aslında deşarj oluyorsun, rahatlıyorsun. Ben de yaşamıştım zaman zaman.
Özellikle regl öncesi farklı bir öfke hali oluyor, dün akşam ufak bir örneğini yaşadım mesela ve hemen arkasından beklenen başlangıç.
ahhh bu hormonlar, ne yapacakları ve yaptıracakları belli olmuyor bazen.
ayyy ne çok yazmışsınız yine oku oku bitmedi.
neyse güne cuma olmasının verdiği mutlulukla başaladım,
2 gündür tartılmıyorum.bugün okulda herkes "tamam süpersin daha verme "diyor.
almışlar koca bir nutella kavanozunu kaşık ediyorlar.ama 1 tanesi hariç popolar teker gibi.
önceki gün tansiyonum düşmüüştü ya en yakın arkadaşım bile "tamam artık bırak şu diyeti süper oldun bak vücut sinyal veriyor"diyor.Ey allahım ya SANA NEE diyeceğim olmayacak...daha da ölsem kimseye birşey demem.hıh kıskançlar
ha bu arada 2 tane tanıdık diyetisyene gitimşler."beni söylemişler dukan diyeti yapıyor çok güzel kilo verdi diye",
"kesinlikle önermemiş"
Ey kurban olduğumun diyetisyeni hayatında kaç kişiyi zayıflattın acaba.tövbe tövbe...vermiş onlara bir diiyet listesi.başka bir arkadaşıma anlatmışlar." o da sizde Ömür de ki iradenin yarısı olsa kio verirsiniz zaten demiş"""
bugün inanılmaz sinirliyim
dokunsalar patlıycak moddayım... sinirlerim öyle zayıfladı ki artık; ufacık bişey de ağlıyorum... ben böyle biri değildim... şartlar ne olursa olsun kolay kolay ağlamazdım... tabi diğer saçmalayan arkadaşlar gibi bunu diyetimize bağlamıyorum... sebebini biliyorum diyet kadar genel değil daha özel sebeplerden dolayı böyleyim... çözemediğim sorunlarım var o yüzden deliririyorum ara ara... bugun de onlardan biri... herşeyi yemek istiyorum... az önce kendi beyaz peynirimle kahvaltı yaptım yetmemiş gibi üstüne bide yarım kibrit kutusu kadar ezine peyniri yedim... hiç pişman değilim verseler dünyayı bile yiyebilirim şu an... çünkü mutsuzum...
sabah zorla uyandım zaten... evden çık otobüse yetiş... ondan in servis durağına git... durağa servis saatimden önce varmak üzereydim sadece 5 adım vardı ki; yavşak herif durağa bile girmeden geçti gitti... aradım dönüyorum dedi... 10 dk bekledim dönmedi... tekrar aradım açmadı... çıldırdımmmordan bi daha minibüse bindim... 3-5 km sonra bi daha indim... bizim fabrika köyde ve köy minibüsleri yarım saatte bir geçer... minibüsten bi indim baktım köy minibüsü uzakta... koştur koştur ona da yetiştim... 8 bile olmamıştı işe geldiğimde ama bundan sonra sabahları servisle gelmiycem... 8 buçuktan önce de işe gelmem... canım burnumda bugun... biri bulaşsa varya kafa göz dalıcam o kadar doluyum yani... bu akşam power plate ve dans var... en eğlendiğim yerler... onlara bile gitmek istemiyorum... bütün bunlar depresyon belirtileri bunu da biliyorum... ama çözemiyorum...
almışlar koca bir nutella kavanozunu kaşık ediyorlar.ama 1 tanesi hariç popolar teker gibi.
önceki gün tansiyonum düşmüüştü ya en yakın arkadaşım bile "tamam artık bırak şu diyeti süper oldun bak vücut sinyal veriyor"diyor.Ey allahım ya SANA NEE diyeceğim olmayacak...daha da ölsem kimseye birşey demem.hıh kıskançlar
ha bu arada 2 tane tanıdık diyetisyene gitimşler."beni söylemişler dukan diyeti yapıyor çok güzel kilo verdi diye",
"kesinlikle önermemiş"
Ey kurban olduğumun diyetisyeni hayatında kaç kişiyi zayıflattın acaba.tövbe tövbe...vermiş onlara bir diiyet listesi.başka bir arkadaşıma anlatmışlar." o da sizde Ömür de ki iradenin yarısı olsa kio verirsiniz zaten demiş"""
"kesinlikle önermemiş"
evet şekerim öyle düşünüyorum .kii artık yoruldum..60 olduktan sonra guclendırmeyemı gececeksın cnm.
neye canın sıkıldı bilmiyorum kuzum ama bu bardağı taşıran son damla olmuş onun için bu konu hakkında yorum yapmıcam. başka bir gün olsa gülüp geçersin bu kadar sinirlenmezsin çünkü
okadar güçlü bünyelerimiz varki herşeyin üstesinden gelebiliriz gibi. aslında yetiştirilme tarzıda biraz pısırık kendine yetmeyen insanlar olarak yetiştirmemiş ailelerimiz biz sağolsunlar.
ama bazen öyle bir durum oluyorki güçsüz olmayı yeğliyor insan senin sorununu başkasının çözmesini... başımıza her birşey geldiğinde aman o güçlüdür halleder diye insanlar bile bir süre sonra konu hakkında ne yardım ediyor ne de yorum yapıyor. maalesef hep tek başımıza altından kalkmaya çalışıyoruz... ve bir süre sonra farkediyoruzki biz çökmüşüz...
sorunun ne bilmiyorum ama bu seferde çözme kalsın bir köşede... nasıl olsa sen el atmayınca birileri çözer... inan kendini yıpratmaya değmez. hele hele depresyona girmeye hiç değmez :) benim her depresif sorunum +5 kg dır genelde:) yerimde yerim ohhhhh yedikten sonra utanmam bir daha yerim:) hem bünyene hem ruhuna zarar inanki...
şunu hiç bir zaman unutma bu hayatta en değerli şey sensin... çünkü senden başka emekle oluşturduğun daha önemli birşey yok... senin hayatın senin emeğin... onun için sıkma o güzel canını biraz sorunları arkana at en azından çözemediğii düşündüğün zamanlarda olur mu
yaaaaa......... kuzuummm allah razı olsun..... aynen öyle aslında...... hep beklemişler çözelim diye..... valla dokunmuyorum billa dokunmuyorum...... kim çözerse çözsün..... üff bee yiterrr yani..... çok tenkss bebeemmm
dokunsalar patlıycak moddayım... sinirlerim öyle zayıfladı ki artık; ufacık bişey de ağlıyorum... ben böyle biri değildim... şartlar ne olursa olsun kolay kolay ağlamazdım... tabi diğer saçmalayan arkadaşlar gibi bunu diyetimize bağlamıyorum... sebebini biliyorum diyet kadar genel değil daha özel sebeplerden dolayı böyleyim... çözemediğim sorunlarım var o yüzden deliririyorum ara ara... bugun de onlardan biri... herşeyi yemek istiyorum... az önce kendi beyaz peynirimle kahvaltı yaptım yetmemiş gibi üstüne bide yarım kibrit kutusu kadar ezine peyniri yedim... hiç pişman değilim verseler dünyayı bile yiyebilirim şu an... çünkü mutsuzum...
sabah zorla uyandım zaten... evden çık otobüse yetiş... ondan in servis durağına git... durağa servis saatimden önce varmak üzereydim sadece 5 adım vardı ki; yavşak herif durağa bile girmeden geçti gitti... aradım dönüyorum dedi... 10 dk bekledim dönmedi... tekrar aradım açmadı... çıldırdımmmordan bi daha minibüse bindim... 3-5 km sonra bi daha indim... bizim fabrika köyde ve köy minibüsleri yarım saatte bir geçer... minibüsten bi indim baktım köy minibüsü uzakta... koştur koştur ona da yetiştim... 8 bile olmamıştı işe geldiğimde ama bundan sonra sabahları servisle gelmiycem... 8 buçuktan önce de işe gelmem... canım burnumda bugun... biri bulaşsa varya kafa göz dalıcam o kadar doluyum yani... bu akşam power plate ve dans var... en eğlendiğim yerler... onlara bile gitmek istemiyorum... bütün bunlar depresyon belirtileri bunu da biliyorum... ama çözemiyorum...
"kesinlikle önermemiş"
ve cevap verdikten sonraa sıra geldi banaaa Günaydın dukancanlarımmm
bende - ile uyandım bu sabah ve dün akşam kaba bir tabir olcak ama öküz gibi yememe rağmen:26:
hoş izinli olan şeyleri yedim ama yinede çok yedim:26:
yemekten sonra kuaföre gittim ve saçlarımı boyattım eve geç geldim tabi biraz oturdum filan derken saat 11e geliyor:) resmen vicdan yaptım spor yapamadım diye hadi dedim çıkayım şunun üstüne en azından 100 kalorilik :) derken 200'ü tamamladım ohh pek rahatda uyudum
iyiki yapmışım ama
bu akşamda düğüne gidicem ve ilk kez toplum içine çıkıcam tepkiler nasıl olcak bakalım merak ediyorum :) hoş teyzende dukaniçe oda çok güzel verdi maşaaallah onuda merak ediyorum :)) onunda bir 40 gün oldu 7 kg verdi ve diyorki son 15 senedir bukadar zayıflamamıştım :) ki depresyon ilaçlarına rağmen :) son 10 gündür de içmiyormuş çok sevindim :)
Pazar gününden beri doğru düzgün diyet yapamama ve çarşamba günü yediğim pastaya tatlıya rağmen bende kilo vermiş olarak uyandım bugünhemde 900 gr
sen çok oluyorsun ama
burası nasıl bi yer yaa... hiç yüzünü bile görmediğimiz insanları tanıyoruz aslında... o verdiğiniz enerji... anlayışınız... güzel yorumlarınız... inanın kimsenin veremeyeceği motivasyon burda mevcut... sadece diyet anlamında değil... genel anlamda herkes paylaşımcı ve destekçi... iyi ki varsınız topik arkadaşlarım... sizi seviyorum...
"kesinlikle önermemiş"
ya senin sölediğin şeye inanmaya başlıyorum ben vücut şaşırıyor sanırım arada kaçamak yapınca çarşamba günü yediklerimden sonra bırak vermeyi + çıkmayı bekliyordum ki dün 2 kilo + daydım ama bugün gitmiş + lar hatta üstüne dahada alta inmişBen dikkat ettiğimde bile seyirde bir günde bir kilo vermedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?