Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

benim o anormal dönemim de geçti... reglim bitmek üzere son demlerini yaşıyor... ona bağlamıyorum aslında... dedim ya çok fazla sebepleri var... bu sorunlar çözülene kadar da böyle olucam sanırım...

60 olduktan sonra guclendırmeyemı gececeksın cnm.

neye canın sıkıldı bilmiyorum kuzum ama bu bardağı taşıran son damla olmuş onun için bu konu hakkında yorum yapmıcam. başka bir gün olsa gülüp geçersin bu kadar sinirlenmezsin çünkü

okadar güçlü bünyelerimiz varki herşeyin üstesinden gelebiliriz gibi. aslında yetiştirilme tarzıda biraz pısırık kendine yetmeyen insanlar olarak yetiştirmemiş ailelerimiz biz sağolsunlar.
ama bazen öyle bir durum oluyorki güçsüz olmayı yeğliyor insan senin sorununu başkasının çözmesini... başımıza her birşey geldiğinde aman o güçlüdür halleder diye insanlar bile bir süre sonra konu hakkında ne yardım ediyor ne de yorum yapıyor. maalesef hep tek başımıza altından kalkmaya çalışıyoruz... ve bir süre sonra farkediyoruzki biz çökmüşüz...

sorunun ne bilmiyorum ama bu seferde çözme kalsın bir köşede... nasıl olsa sen el atmayınca birileri çözer... inan kendini yıpratmaya değmez. hele hele depresyona girmeye hiç değmez :) benim her depresif sorunum +5 kg dır genelde:) yerimde yerim ohhhhh yedikten sonra utanmam bir daha yerim:) hem bünyene hem ruhuna zarar inanki...

şunu hiç bir zaman unutma bu hayatta en değerli şey sensin... çünkü senden başka emekle oluşturduğun daha önemli birşey yok... senin hayatın senin emeğin... onun için sıkma o güzel canını biraz sorunları arkana at en azından çözemediğii düşündüğün zamanlarda olur mu

ulannnn varyaa... totolarından çatlıycaklar... hep kıskançlıklarından yapıyolar hee....

hayatımın bir dönemi diyetisyenlerle geçti hemde öyle mahalle hastanesi değil ciddi ciddi adını duyurmuş hastanelerde çalışanlar...
sonuç hüsran olan 3-4 sene önce her ay verdiğim 150 TLye oldu:)
kalıplaşmış diyet uygulanmaz diyor hepsi ondan ötürüde dukanı önermiyorlar ama bakın hepsinin listesi aynıdır. bir atraksiyon yok bir araştırma yeni bişeyler bulayım yok.
ondan diyetisyenlerin dedikleri çokta umrumda olmuyor benim

ama sende cidden süper olduun yanii insanların kıskanmasına değcek kadar varsın kuzuumm
bunlar sana motive olsun gül geeeç

yaaaaa......... kuzuummm allah razı olsun..... aynen öyle aslında...... hep beklemişler çözelim diye..... valla dokunmuyorum billa dokunmuyorum...... kim çözerse çözsün..... üff bee yiterrr yani..... çok tenkss bebeemmm

ve cevap verdikten sonraa sıra geldi banaaa Günaydın dukancanlarımmm

bende - ile uyandım bu sabah ve dün akşam kaba bir tabir olcak ama öküz gibi yememe rağmen:26:
hoş izinli olan şeyleri yedim ama yinede çok yedim:26:

yemekten sonra kuaföre gittim ve saçlarımı boyattım eve geç geldim tabi biraz oturdum filan derken saat 11e geliyor:) resmen vicdan yaptım spor yapamadım diye hadi dedim çıkayım şunun üstüne en azından 100 kalorilik :) derken 200'ü tamamladım ohh pek rahatda uyudum

iyiki yapmışım ama
bu akşamda düğüne gidicem ve ilk kez toplum içine çıkıcam tepkiler nasıl olcak bakalım merak ediyorum :) hoş teyzende dukaniçe oda çok güzel verdi maşaaallah onuda merak ediyorum :)) onunda bir 40 gün oldu 7 kg verdi ve diyorki son 15 senedir bukadar zayıflamamıştım :) ki depresyon ilaçlarına rağmen :) son 10 gündür de içmiyormuş çok sevindim :)

rica ederim bebeğim herzamaaan

Guzum hangimiz geçmiyoruz ki bu dönemlerden...Belli ki dolmuşun herşey üst üste gelmiş...Ne desem geçer bu sinirin bilemiyorum ama er yada geçecek buna inan...Depresyon filan deme lütfen kendini daha da kötü hissedersin en azından düşünme sorunları güzel şeylere odaklan Şöle fıkır fıkır bir şarkı aç hadi

Diyetisyene gidip dukanı mı sormuşlar... Ne bekliyorlarmış diyetisyenin ya evet buraya boşuna gelmişiniz sizde onu yapın demesinimi

üüffffffffffffff diyorum sanaa

Selam kızlar nöbetten çıktım suan cok uykum var anneme gidiyorum uyuyacağım hemen kahvaltıda haslarımız yumurta ve cay ictim.buarada hastanedeki tartıya ilk kez tartışdım aksam 77.4 cikti bu sabah 78.4cikti bozuk mü acaba 7-8saatte 1kilo alacak Halim yok.

Yarım_ kafana takma canım olan yine sana oluyor.kendini yıpratmaya değmez. Bütün sorunlar öyle yada boyle bir sekilde çözüme ulaşıyor.

Pazar gününden beri doğru düzgün diyet yapamama ve çarşamba günü yediğim pastaya tatlıya rağmen bende kilo vermiş olarak uyandım bugün hemde 900 gr

Bu diyetin sonucunda veridigniz kilo ile kaldinizmi yoksa oldugu gibi gerimi alidiniz cok merak ediyorum.

Insallah iyi gitmisdir ve geri alan olmamisdir.

burası nasıl bi yer yaa... hiç yüzünü bile görmediğimiz insanları tanıyoruz aslında... o verdiğiniz enerji... anlayışınız... güzel yorumlarınız... inanın kimsenin veremeyeceği motivasyon burda mevcut... sadece diyet anlamında değil... genel anlamda herkes paylaşımcı ve destekçi... iyi ki varsınız topik arkadaşlarım... sizi seviyorum...

sen çok oluyorsun ama

ya senin sölediğin şeye inanmaya başlıyorum ben vücut şaşırıyor sanırım arada kaçamak yapınca çarşamba günü yediklerimden sonra bırak vermeyi + çıkmayı bekliyordum ki dün 2 kilo + daydım ama bugün gitmiş + lar hatta üstüne dahada alta inmiş Ben dikkat ettiğimde bile seyirde bir günde bir kilo vermedim

Heh şöle normal yarimi istiyoruz

Ahhh canım yaaa....Sabah sabah sinir stres içinde kalmışsın....Anladığım herşey üstü üstüne gelmiş...oluyor bazen yaaa hepimiz yaşıyoruz... Üzme kendini boşver...sournlar hep var zaten. Kimse bişey yapmaz hep bir kişiye düşer sorunları çözmek. Senin kafandaki sorunlarla sabah ki iş stresi birbirine girmiş anladığım kadarıyla... Hiiiçç bişey için üzülmeye değmez....Sen pozitif bir insansın.... eminin üstesinden gelirsin..... rahatla birazz sıkma canını...Herşey olacağına varır....

Hiçç bir diyetisyen diğerinin diyetini önermezz... Bu böylee...Sen dünyanın kilosunu verdin.Veremeyenler Kıskananlar çatlasınnn...

Yani ben bu durumdan kendime vazife çıkarıp; hafta sonu misafirlerim için hazırladığım güzel mamalardan yiyip kaçamak yapabilir miyim?
Hem de eksiler mi görürüm?

aman ne güzel bahane buldum kendime

Şaka bir yana, gerçekten hafta sonunu kazasız atlatıp atlatamayacağımı ben de merak ediyorum. Tadını bildiklerimin değil ama, ilk defa denediğim tariflerin tadına ucundan azıcık bakabilirim belki.

,

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…