Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Valla bence de nasıl bi yer burası böyle yaaa... Ayrılamıyorum gerçekten....herkes birbirini gerçekte görmüş,tanıyor gibi....

Hepimiz süperizzz yaaa....

ya doktor değilim ama mantıkla yaklaşıyorum biraz... hep aynı öğünleri yediğinde oda olağan birşeymiş gibi devam ediyor :44: bende senin gibi her büyük kaçamağımdan sonra - gördüm hemde 500-600 normalde okadar inmiyorum zaten :) valla bir 69lu rakamları hiç görmeden 68i gördüm okadar onun dışında hep 100-200 gidiyor bende

bu demek değilki kaçamak yapalım ama aradada şaşırtmalıyız vücudu sanki :)
geçen makalede okudum sabah yenilen bitter yağ yakıyormuş hani şu yarimin yediklerinden hoş bende de var:) çok zor durumda kalınca atıyorum ağzıma bir tane:) her sabah yesem işe yarar diye düşünmüyor değilim önümüzdeki haftayı atlatayım denicem ama her sabah bitter yicem öyle çok bir duraklama yapacağını sanmıyorum çünkü

arkadaşalar genel anlamda söylüyorum isteyen üzerine alsın.

etrafımızdaki insanlar içini boşaltmak için söyleyeceğini söylüyor ve bitiyor. gerisini sen dert tasa ediyorsun. bu da senden çıkıyor sonra. sen üzülüyorsun dert dertleniyorsun sen hasta oluyorsun.

bu yüzden dert etmeyin demiyroum çünkü çok zor ama duyun ve geçin. takmamaya çalışın.

giden sadece senden gidiyor. bi başkasından değil.

olabildiğince hayatıma uygulamaya çalışıyorum. eskiden herkesi dert tasa ederdim. şimdiye kimseyi sallamamaya çabalıyorum.

sizde yapın. bakın kafa anlamında çok rahat edeceksiniz.

tabi insanın bi patlama noktasıda oluyor. o patlama noktasına bırakmayın. öncesinde halletmeye çalışın.

dün eşimle çok şiddetli kavga ettik ama bugün çok güzel bir gün. hiçde dert tasa edemem. beyazlarım artıyor yüzüm kırışıyor

Son düzenleme:

Ya bak ben pazar düğüne gittim gitmeden yemek yiyemedim eee gelene kadar karnım zil çalıyordu...Düğün sonuna doğru düğünde verilen tabaklardan 2 tane çubuk kraker yedim bir dilim yaş pasta ufacık...Misafirliğe gidecektik yemekle uğraşmayalım hazır alalım dedik tavuk dönerciden döner aldık ama nasıl yağlı görmen lazım...Eve geldik yanında sıcak pide vermiş canım istedi biraz ondan yedim bir kaç parça patates kızartması yedim...Kayınvalideme gittik onu alıp geçeriz misafirliğe diye oda muz verdi en ağır meyve biliyosunuz...Eşiminkinden kopardım çeyreğini yedim misafirliğe gittik eee yemem diyemedim çorba,yemek,pilav,tatlı yedim...Çarşamba misafirlerim vardı tamam dikkat ettim ama tadına baktım yemeklerin en kötü...Siz söyleyin bu kadar yemeye zaten benim bir hafta hiç vermemem gerekmezmiydi :26::26::26:

Valla bu haftadan sonra bende senin gibi düşünüyorum

sus kimseye söleme ama ben son 1 aydır bunu yapıyorum... 1 hafta durakladıktan sonra başladım yemeye... hala devam ediyorum kilo da veriyorum... reglden sonraki hafta iyi bi - görücem diye ümit ediyorum

Günaydın,

Bugün çok halsizim, uykum var ve başım ağrıyo

Dün akşam tavuk çorbası yaptım, mücver yaptım bi de. Mücver çok güzeldi. Yoğurtla yedim. Tabağıma koyduklarımın yarısını yiyince doydum zaten :S Gerisini zorla bitirdim. 1 kasecik çorba ve 2 mücveri zor yedim yani, hem öyle de aç hissediyordum ki kendimi. Saat 21.30 olmuştu yemek yediğimde çünkü. Doyduğumun üzerine yediğim için sanırım, kendimi çok yemiş gibi hissettim. Sanki dün kilo aldım birden gibi geldi :S İçim rahat ederek dukan yemekleri bile yiyemez oldum galiba :S Sonra biraz spor yaptım, üzerine kakaolu dukan helva yaptım gece gece. Ama tadı hiç hoşuma gitmedi :S Tatlandırıcıyla olunca sevmiyorum galiba :S Küçük bir parça anca yedim. Beğenmedim :S Tatlı listemden helvayı çıkarıyorum. Başka şeyler denicem.

Yarim, sen de sağlıktan başka bir şeyi dert etme. Tabi demesi kolay, uygulaması zor... Ben diyorum da öyle mi yapıyorum.. Hayır! Ama denemeliyiz en azından.

İyi günler herkese..

yani bence kaçamaklar hemen + ya dönüşmüyor... bi süre sonra duraklama olarak karşımıza çıkıyor... bence tabi... ama bu duraklama sonrası da iyi bir düşüş oluyor... yani bu durumda doğru yoldayız

İnşallah öyleyizdir eee sende çikolata yiyormuşun sabahları ya diyet zor gelmeye başladı zaten arada canım istediklerinden yiyorum azar azar yoksa daha vahim olacak durum

Bence dukan az yemeye alıştırarak zayıflatıyor bizi

Son düzenleme:
İnşallah öyleyizdir eee sende çikolata yiyormuşun sabahları ya diyet zor gelmeye başladı zaten arada canım istediklerinden yiyorum azar azar yoksa daha vahim olacak durum

yiyiyorum hayatta tek vazgeçemeyeceğim şey bitter çikolata... diyetin ilk zamanları bi dünya draje yedim (hemde yağı mağı azaltılmış değil ayrıca fındıklı ve bademli bunlarda yağlı kuruyemişler)... yine kilo verdim hemde 10 günde 5 kilo... şimdi her sabah bi küçük parça yağı azaltılmış bitter yiyiyorum... en fazla nolur... 30 mayısta 66 olamam da (dukanın söylediği) 30 haziranda olurum... ama tabi benim hedefim 30 haziranda 60 olmak...

Son düzenleme:
sus kimseye söleme ama ben son 1 aydır bunu yapıyorum... 1 hafta durakladıktan sonra başladım yemeye... hala devam ediyorum kilo da veriyorum... reglden sonraki hafta iyi bi - görücem diye ümit ediyorum

Allah allaaaa kızlar ne diyorsunuz herkesin bünyesi bir değil.....Ama bende merak ettim şimdi...benimde regli dönemim....geçen ay tatlı bişey canım istememişti,ama bu sefer hakkatten tatlı yemek istiyorum...Benim şimdiye kadar en falza kaçamağım omre poğaçasını bazen limitimden fazlasını yemek oluyo... Bende denesemmi acaba yaaa... takıldım şimdiiiii...

bende gecen hafta arkadaşımla diyetisyene gittim adam tarttı falan beni,6 kilo verdim dedim aa nasıl verdin falan dukanla dedim,çok sağlıksız sırf protein yersen kasların erir ilkde kalp kasların zarar görür dedi,sırf protein yemiyorumki dedim bigün sebze yiyorum bigün yemiyorum daha diyeti tam bilmiyolar anlıcanızki adamın verdiği diyette dukanla acayip benziyo sadece ara öğüne karşı bu adam acıkmadan yemek yemeyin dio,bide 2 proteini aynı anda yemeyin ayranla ,yoğurtla aynı anda protein almayın dio

Kızzzz nerden alcam ben bu bitter yağı azaltılmış çikolatayı de bağalımmmm....:26::26::26:

herkese hayirli sabahlar arkadaslar, bugün dün aldigim 400 grami vermis olarak kalktim yani cetvelimdeki kiloydayim suan. ama aksamdan beri karnim agriyor, gelemedi bi türlü adetim, gelsede bende rahatlasam.

bu arada yakındığım konu vardı ya hani kızlar hala tık yok benim için dua edin de bir sorun çıkmasın öğleden sonra doktora gidicem

canim benim, insallah gelecek kafana bu kadar takma,hem bugün doktorunda mantikli bi cevap verip ona göre ilac yazacaktir. üzme daha fazla kendini.

oy oy oyyyy noluyor tatlim sana böyle, kiyamam. tamam bazen bütün aksilikler insanin basina ardiardina gelir, isyan edesi gelir. ama ne olur? yine üzülen sen olursun, o yüzden seni üzen seni bunaltan insanlari bosver, takmamaya calis ki onlarda senin umursamadigin icin bunalsinlar. Aksam dansina, powerplate ine gitmemezlik yapma, inadina git eglen dejarj ol tatlim, eminim kafani dagitmis olursun böylelikle
#

e canimi simdi herkes dukan diyetini yaparlarsa, diyetisyenler nasil para kazanacaklar? tabiki bi doktor öbürünü karalamaya calisacaktir, o yüzdeeeen napiyoruz. onlar kendi bildiklerini yapmaya devam etsinler,... bizde dukanimiza devam edelim. sonucu ve kaliciligi görecegiz insallah!!!

biraz öncede dedim ya tatlim, koyun can derdinde kasap et derdinde. insanlarin duygulariyla, özgüvenleriyle cok oynaniyor.

eminim cooooook güzel ve moral verici sözler duyacaksin, bende merak ediyorum simdi :) ay ay ayyyyh bizimle de paylasirsin artik :)

bizde seni seviyoruz yarimcim! iyiki sende varsin!

öhö öhööö öhööööö masalllah hemde 1000 kere diyeyim de nazar olmasin nilescimmmm!! suan deneme asamasindasiniz, bi kac hafta devam ederse bizede söyleyin tatlim. bi cikolatasever olarak kendime söz verdim, 7li rakamlara veda etmeden agzima almicam diye...

İnşallah aksilik olmazsa vereceğine inanıyorum ben istediğin tarihte

Kızzzz nerden alcam ben bu bitter yağı azaltılmış çikolatayı de bağalımmmm....:26::26::26:

Nerelisin sen bağalım kelimesine takıldım bizim oralarda kullanılır :44::44::44:

İnşallah aksilik olmazsa vereceğine inanıyorum ben istediğin tarihte

Nerelisin sen bağalım kelimesine takıldım bizim oralarda kullanılır :44::44::44:

Ben karadenizliyim Şeker. Giresun-bulancak. Ben öylesine akasya durağı dizisindemi ne söyleniyorya böyle kelimeler ordan geldi aklıma...

okuyorum bitterlerden söz ediliyor :) ben seyirde iken en fazla bitterden bir iki kaçamak yapmışımdır ama kuruyemişlerden hatrı sayılır kaçamaklar yapmıştım güçlendirmede şok dan ülker bitter pasta çikolatası aldım çok güzel %72 kakao var bitter soranlara alternatif olur ama siz olun çok kaçamak yapmayım önce hedef sonra kaçamak değilmi canlar öpüyorum sizi :)sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…