burası nasıl bi yer yaa... hiç yüzünü bile görmediğimiz insanları tanıyoruz aslında... o verdiğiniz enerji... anlayışınız... güzel yorumlarınız... inanın kimsenin veremeyeceği motivasyon burda mevcut... sadece diyet anlamında değil... genel anlamda herkes paylaşımcı ve destekçi... iyi ki varsınız topik arkadaşlarım... sizi seviyorum...
ya senin sölediğin şeye inanmaya başlıyorum ben vücut şaşırıyor sanırım arada kaçamak yapınca çarşamba günü yediklerimden sonra bırak vermeyi + çıkmayı bekliyordum ki dün 2 kilo + daydım ama bugün gitmiş + lar hatta üstüne dahada alta inmişBen dikkat ettiğimde bile seyirde bir günde bir kilo vermedim
Yani ben bu durumdan kendime vazife çıkarıp; hafta sonu misafirlerim için hazırladığım güzel mamalardan yiyip kaçamak yapabilir miyim?
Hem de eksiler mi görürüm?
aman ne güzel bahane buldum kendime
Şaka bir yana, gerçekten hafta sonunu kazasız atlatıp atlatamayacağımı ben de merak ediyorum. Tadını bildiklerimin değil ama, ilk defa denediğim tariflerin tadına ucundan azıcık bakabilirim belki.
,
ya doktor değilim ama mantıkla yaklaşıyorum biraz... hep aynı öğünleri yediğinde oda olağan birşeymiş gibi devam ediyor :44: bende senin gibi her büyük kaçamağımdan sonra - gördüm hemde 500-600 normalde okadar inmiyorum zaten :) valla bir 69lu rakamları hiç görmeden 68i gördüm okadar onun dışında hep 100-200 gidiyor bende
bu demek değilki kaçamak yapalım ama aradada şaşırtmalıyız vücudu sanki :)
geçen makalede okudum sabah yenilen bitter yağ yakıyormuş hani şu yarimin yediklerinden hoş bende de var:) çok zor durumda kalınca atıyorum ağzıma bir tane:) her sabah yesem işe yarar diye düşünmüyor değilimönümüzdeki haftayı atlatayım denicem ama her sabah bitter yicem öyle çok bir duraklama yapacağını sanmıyorum çünkü
sus kimseye söleme ama ben son 1 aydır bunu yapıyorum... 1 hafta durakladıktan sonra başladım yemeye... hala devam ediyorumya doktor değilim ama mantıkla yaklaşıyorum biraz... hep aynı öğünleri yediğinde oda olağan birşeymiş gibi devam ediyor :44: bende senin gibi her büyük kaçamağımdan sonra - gördüm hemde 500-600 normalde okadar inmiyorum zaten :) valla bir 69lu rakamları hiç görmeden 68i gördüm okadar onun dışında hep 100-200 gidiyor bende
geçen makalede okudum sabah yenilen bitter yağ yakıyormuş hani şu yarimin yediklerinden hoş bende de var:) çok zor durumda kalınca atıyorum ağzıma bir tane:) her sabah yesem işe yarar diye düşünmüyor değilimönümüzdeki haftayı atlatayım denicem ama her sabah bitter yicem öyle çok bir duraklama yapacağını sanmıyorum çünkü
Ya bak ben pazar düğüne gittim gitmeden yemek yiyemedim eee gelene kadar karnım zil çalıyordu...Düğün sonuna doğru düğünde verilen tabaklardan 2 tane çubuk kraker yedim bir dilim yaş pasta ufacık...Misafirliğe gidecektik yemekle uğraşmayalım hazır alalım dedik tavuk dönerciden döner aldık ama nasıl yağlı görmen lazım...Eve geldik yanında sıcak pide vermiş canım istedi biraz ondan yedim bir kaç parça patates kızartması yedim...Kayınvalideme gittik onu alıp geçeriz misafirliğe diye oda muz verdi en ağır meyve biliyosunuz...Eşiminkinden kopardım çeyreğini yedim misafirliğe gittik eee yemem diyemedim çorba,yemek,pilav,tatlı yedim...Çarşamba misafirlerim vardı tamam dikkat ettim ama tadına baktım yemeklerin en kötü...Siz söyleyin bu kadar yemeye zaten benim bir hafta hiç vermemem gerekmezmiydi :26::26::26:
Valla bu haftadan sonra bende senin gibi düşünüyorum
yani bence kaçamaklar hemen + ya dönüşmüyor... bi süre sonra duraklama olarak karşımıza çıkıyor... bence tabi... ama bu duraklama sonrası da iyi bir düşüş oluyor... yani bu durumda doğru yoldayız
Günaydın,
Bugün çok halsizim, uykum var ve başım ağrıyo
Dün akşam tavuk çorbası yaptım, mücver yaptım bi de. Mücver çok güzeldi. Yoğurtla yedim. Tabağıma koyduklarımın yarısını yiyince doydum zaten :S Gerisini zorla bitirdim. 1 kasecik çorba ve 2 mücveri zor yedim yani, hem öyle de aç hissediyordum ki kendimi. Saat 21.30 olmuştu yemek yediğimde çünkü. Doyduğumun üzerine yediğim için sanırım, kendimi çok yemiş gibi hissettim. Sanki dün kilo aldım birden gibi geldi :S İçim rahat ederek dukan yemekleri bile yiyemez oldum galiba :S Sonra biraz spor yaptım, üzerine kakaolu dukan helva yaptım gece gece. Ama tadı hiç hoşuma gitmedi :S Tatlandırıcıyla olunca sevmiyorum galiba :S Küçük bir parça anca yedim. Beğenmedim :S Tatlı listemden helvayı çıkarıyorum. Başka şeyler denicem.
Yarim, sen de sağlıktan başka bir şeyi dert etme. Tabi demesi kolay, uygulaması zor... Ben diyorum da öyle mi yapıyorum.. Hayır! Ama denemeliyiz en azından.
İyi günler herkese..
İnşallah öyleyizdireee sende çikolata yiyormuşun sabahları ya diyet zor gelmeye başladı zaten arada canım istediklerinden yiyorum azar azar yoksa daha vahim olacak durum
sus kimseye söleme ama ben son 1 aydır bunu yapıyorum... 1 hafta durakladıktan sonra başladım yemeye... hala devam ediyorumkilo da veriyorum... reglden sonraki hafta iyi bi - görücem diye ümit ediyorum
ayyy ne çok yazmışsınız yine oku oku bitmedi.
neyse güne cuma olmasının verdiği mutlulukla başaladım,
2 gündür tartılmıyorum.bugün okulda herkes "tamam süpersin daha verme "diyor.
almışlar koca bir nutella kavanozunu kaşık ediyorlar.ama 1 tanesi hariç popolar teker gibi.
önceki gün tansiyonum düşmüüştü ya en yakın arkadaşım bile "tamam artık bırak şu diyeti süper oldun bak vücut sinyal veriyor"diyor.Ey allahım ya SANA NEE diyeceğim olmayacak...daha da ölsem kimseye birşey demem.hıh kıskançlar
ha bu arada 2 tane tanıdık diyetisyene gitimşler."beni söylemişler dukan diyeti yapıyor çok güzel kilo verdi diye",
"kesinlikle önermemiş"
Ey kurban olduğumun diyetisyeni hayatında kaç kişiyi zayıflattın acaba.tövbe tövbe...vermiş onlara bir diiyet listesi.başka bir arkadaşıma anlatmışlar." o da sizde Ömür de ki iradenin yarısı olsa kio verirsiniz zaten demiş"""
yiyiyorum hayatta tek vazgeçemeyeceğim şey bitter çikolata... diyetin ilk zamanları bi dünya draje yedim (hemde yağı mağı azaltılmış değil ayrıca fındıklı ve bademli bunlarda yağlı kuruyemişler)... yine kilo verdim hemde 10 günde 5 kilo... şimdi her sabah bi küçük parça yağı azaltılmış bitter yiyiyorum... en fazla nolur... 30 mayısta 66 olamam da (dukanın söylediği) 30 haziranda olurum... ama tabi benim hedefim 30 haziranda 60 olmak...
bu arada yakındığım konu vardı ya hani kızlar hala tık yok benim için dua edin de bir sorun çıkmasın öğleden sonra doktora gidicem
bugün inanılmaz sinirliyim
dokunsalar patlıycak moddayım... sinirlerim öyle zayıfladı ki artık; ufacık bişey de ağlıyorum... ben böyle biri değildim... şartlar ne olursa olsun kolay kolay ağlamazdım... tabi diğer saçmalayan arkadaşlar gibi bunu diyetimize bağlamıyorum... sebebini biliyorum diyet kadar genel değil daha özel sebeplerden dolayı böyleyim... çözemediğim sorunlarım var o yüzden deliririyorum ara ara... bugun de onlardan biri... herşeyi yemek istiyorum... az önce kendi beyaz peynirimle kahvaltı yaptım yetmemiş gibi üstüne bide yarım kibrit kutusu kadar ezine peyniri yedim... hiç pişman değilim verseler dünyayı bile yiyebilirim şu an... çünkü mutsuzum...
sabah zorla uyandım zaten... evden çık otobüse yetiş... ondan in servis durağına git... durağa servis saatimden önce varmak üzereydim sadece 5 adım vardı ki; yavşak herif durağa bile girmeden geçti gitti... aradım dönüyorum dedi... 10 dk bekledim dönmedi... tekrar aradım açmadı... çıldırdımmmordan bi daha minibüse bindim... 3-5 km sonra bi daha indim... bizim fabrika köyde ve köy minibüsleri yarım saatte bir geçer... minibüsten bi indim baktım köy minibüsü uzakta... koştur koştur ona da yetiştim... 8 bile olmamıştı işe geldiğimde ama bundan sonra sabahları servisle gelmiycem... 8 buçuktan önce de işe gelmem... canım burnumda bugun... biri bulaşsa varya kafa göz dalıcam o kadar doluyum yani... bu akşam power plate ve dans var... en eğlendiğim yerler... onlara bile gitmek istemiyorum... bütün bunlar depresyon belirtileri bunu da biliyorum... ama çözemiyorum...
ayyy ne çok yazmışsınız yine oku oku bitmedi.
neyse güne cuma olmasının verdiği mutlulukla başaladım,
2 gündür tartılmıyorum.bugün okulda herkes "tamam süpersin daha verme "diyor.
almışlar koca bir nutella kavanozunu kaşık ediyorlar.ama 1 tanesi hariç popolar teker gibi.
önceki gün tansiyonum düşmüüştü ya en yakın arkadaşım bile "tamam artık bırak şu diyeti süper oldun bak vücut sinyal veriyor"diyor.Ey allahım ya SANA NEE diyeceğim olmayacak...daha da ölsem kimseye birşey demem.hıh kıskançlar
ha bu arada 2 tane tanıdık diyetisyene gitimşler."beni söylemişler dukan diyeti yapıyor çok güzel kilo verdi diye",
"kesinlikle önermemiş"
Ey kurban olduğumun diyetisyeni hayatında kaç kişiyi zayıflattın acaba.tövbe tövbe...vermiş onlara bir diiyet listesi.başka bir arkadaşıma anlatmışlar." o da sizde Ömür de ki iradenin yarısı olsa kio verirsiniz zaten demiş"""
hayatımın bir dönemi diyetisyenlerle geçti hemde öyle mahalle hastanesi değil ciddi ciddi adını duyurmuş hastanelerde çalışanlar...
sonuç hüsran olan 3-4 sene önce her ay verdiğim 150 TLye oldu:)
kalıplaşmış diyet uygulanmaz diyor hepsi ondan ötürüde dukanı önermiyorlar ama bakın hepsinin listesi aynıdır. bir atraksiyon yok bir araştırma yeni bişeyler bulayım yok.
ondan diyetisyenlerin dedikleri çokta umrumda olmuyor benim
ama sende cidden süper olduun yanii insanların kıskanmasına değcek kadar varsın kuzuumm
bunlar sana motive olsun gül geeeç
ve cevap verdikten sonraa sıra geldi banaaa Günaydın dukancanlarımmm
bende - ile uyandım bu sabah ve dün akşam kaba bir tabir olcak ama öküz gibi yememe rağmen:26:
hoş izinli olan şeyleri yedim ama yinede çok yedim:26:
yemekten sonra kuaföre gittim ve saçlarımı boyattım eve geç geldim tabi biraz oturdum filan derken saat 11e geliyor:) resmen vicdan yaptım spor yapamadım diye hadi dedim çıkayım şunun üstüne en azından 100 kalorilik :) derken 200'ü tamamladım ohh pek rahatda uyudum
iyiki yapmışım ama
bu akşamda düğüne gidicem ve ilk kez toplum içine çıkıcam tepkiler nasıl olcak bakalım merak ediyorum :) hoş teyzende dukaniçe oda çok güzel verdi maşaaallah onuda merak ediyorum :)) onunda bir 40 gün oldu 7 kg verdi ve diyorki son 15 senedir bukadar zayıflamamıştım :) ki depresyon ilaçlarına rağmen :) son 10 gündür de içmiyormuş çok sevindim :)
burası nasıl bi yer yaa... hiç yüzünü bile görmediğimiz insanları tanıyoruz aslında... o verdiğiniz enerji... anlayışınız... güzel yorumlarınız... inanın kimsenin veremeyeceği motivasyon burda mevcut... sadece diyet anlamında değil... genel anlamda herkes paylaşımcı ve destekçi... iyi ki varsınız topik arkadaşlarım... sizi seviyorum...
ya doktor değilim ama mantıkla yaklaşıyorum biraz... hep aynı öğünleri yediğinde oda olağan birşeymiş gibi devam ediyor :44: bende senin gibi her büyük kaçamağımdan sonra - gördüm hemde 500-600 normalde okadar inmiyorum zaten :) valla bir 69lu rakamları hiç görmeden 68i gördüm okadar onun dışında hep 100-200 gidiyor bende
yiyiyorum hayatta tek vazgeçemeyeceğim şey bitter çikolata... diyetin ilk zamanları bi dünya draje yedim (hemde yağı mağı azaltılmış değil ayrıca fındıklı ve bademli bunlarda yağlı kuruyemişler)... yine kilo verdim hemde 10 günde 5 kilo... şimdi her sabah bi küçük parça yağı azaltılmış bitter yiyiyorum... en fazla nolur... 30 mayısta 66 olamam da (dukanın söylediği) 30 haziranda olurum... ama tabi benim hedefim 30 haziranda 60 olmak...
Kızzzz nerden alcam ben bu bitter yağı azaltılmış çikolatayı de bağalımmmm....:26::26::26:
İnşallah aksilik olmazsa vereceğine inanıyorum ben istediğin tarihte
Nerelisin sen bağalım kelimesine takıldım bizim oralarda kullanılır :44::44::44:
Kızzzz nerden alcam ben bu bitter yağı azaltılmış çikolatayı de bağalımmmm....:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?