Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlaaaaaaaaarrrrrrr günaydın dün saçlarımı boyatcam demiştim ya boyadım ve yaktımmm kısacık kestirdim ama hata bende sapsarı çok güzel saçlarımı bakıra boyadımm sonra bin pişman oldum ahanda geri sarı yaptım bi güzel yandı allahım nişan arefesi yaa off

canım tatlandırıcın var mı?
sekercim tatlandırıcım yok kullanmıyorum cünkü yakın cewremden 2 kisinin tatlandırıcılar yüzünden mesane kanseri olduklarını biliyorum. biri şeker hastası oldugu icin kullanıyordu digeri de diyet icin ama cok uzun zamandan beri kullanıyorlar 15 seneden beri fln. o yüzden korkuyorum tatlandırıcı kullanmaya. belki tatlandırıcılar da aralarında ayrılıyordur. o kadarını bilmiyorum ama gorduklerim beni korkuttu.

sakinnn oll panikk yokk cok mu kısa oldu nerelerde??

ben 1 seneye yakındır bakır kullanıyorum memnunum
ama sen cidden nişan arefesi nasıl cesaret ettin:44: lsun canım çıt çıt filan halledersin

ooffffffffffffff
çok geçmiş olsun tatlım...
bendede bi ara kızıl takıntısı vardı... bildiğin kırmızıydı kıpkırmızı... böyle sanki pembeye çalar kırmızılar varya...
e tabi saçı açmadan o hale getirmek imkansız... yanmamıştı ama ciddi yıpranmıştı saçlarım... sonra bıraktım boyamayı... kendi renginde kullanıyorum kahve...
uçlarında balyaj var çok az...

ben 1 seneye yakındır bakır kullanıyorum memnunum
ama sen cidden nişan arefesi nasıl cesaret ettin:44: lsun canım çıt çıt filan halledersin

ah canım benim şıpsevdi halim işte ben sarıdan vazgeçememki bakıra çok özendim gittim boyadım ama keşke boyamasaydım pişman oldum valla senelerdir platindir benim saçım eşim söyledi yapma bilge diye ama dinleyen kim al yandı saçlar işte

geçmiş olsun canım valla dediğim gibi artık çıtçıtlar kurtarıyor insanın hayatını
bende dün gittim kahveye döncektim erkek arkım sakın saçmalama vs şeyler söyleyince yine bakır oldum ama azcık koyulttum tam kırmızı olmadım bu sefer
benimde saçlarım bayağı yıprandı kestirmeyede kıyamıyorum bakalım bakım yapıcaz artık toplansın diye...

ayy ne güzel kendi renginde kullanmak ben kullanamamki sarıdan vazgeçemedim yıllardır bakır benim neyime sanırım çilek kırmızısıydı senin saçlar onuda orielle açıyolar offf akılsız başımm

küt oldu işte boyun hizasında kuzucum
dertt ettigin seye bakk ben de daha kısa oldu sandım cıtcıtla ya da bole at kuyrugu gibi ekler oluo onlarla cok güzel topuz yapabiliyorlar. benimde sözümde saclarım küttü annemin at kuyrugu posdişini kullanarakk cok güzel bi topuz yapmıstı kuaforumm sakin ol o yüzden zaten nisan günün senin en güzel oldugun günün olucak bi kere sırf mutlu oldugun icin bi güzellik gelicek o yüzden o gün ne yaparsan yap cirkin olamazsın:))))))

nişan onun nişan değil yahu... kaynının nişanı var (doğru hatırlıyosam) bilge evlii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…