geçmiş olsun canım valla dediğim gibi artık çıtçıtlar kurtarıyor insanın hayatını
bende dün gittim kahveye döncektim erkek arkım sakın saçmalama vs şeyler söyleyince yine bakır oldum ama azcık koyulttum tam kırmızı olmadım bu sefer
benimde saçlarım bayağı yıprandı kestirmeyede kıyamıyorum bakalım bakım yapıcaz artık toplansın diye...
nişan onun nişan değil yahu... kaynının nişanı var (doğru hatırlıyosam) bilge evlii...
kuzum nişanlancak kız hiç saçını kestirirmi?? Saç lazım olcak sana hangi kuaför verdi o akılı sana....Neyse yapcak bişi yok...şimdi çıtçıt mıtçıt parasıda vercennn....Aferin Bebişş..
canım ben nişanlanmıyorum ki kaynımın nişanı var benim nişan geçeli çok oldu anacım birde kızım var şimdi ama tabi salınacaktım orda gelinle falan yarışacaktım yani ama şimdi accık zor gibi
dertt ettigin seye bakk ben de daha kısa oldu sandım cıtcıtla ya da bole at kuyrugu gibi ekler oluo onlarla cok güzel topuz yapabiliyorlar. benimde sözümde saclarım küttü annemin at kuyrugu posdişini kullanarakk cok güzel bi topuz yapmıstı kuaforumm sakin ol o yüzden zaten nisan günün senin en güzel oldugun günün olucak bi kere sırf mutlu oldugun icin bi güzellik gelicek o yüzden o gün ne yaparsan yap cirkin olamazsın:))))))
nişan onun nişan değil yahu... kaynının nişanı var (doğru hatırlıyosam) bilge evlii...
kızz nişan benim değil anacım ben evli ve çocukluyum ama kaynımın nişanı düşünün yani nasıl olmam lazım zaten diyetede bunun için başladım benim iki elti kardeş ben duba onlaar tığ olunca nişana kadar biraz kendimi kanıtlamam lazım diye düşündüm başladım ama saçlarım gittiiii
Ay bende bilgedemi evlencekti diyorum...
Geçmiş olsun bilge
Neyse verdiğin kiloyla öne çıkarsın artık
kızz nişan benim değil anacım ben evli ve çocukluyum ama kaynımın nişanı düşünün yani nasıl olmam lazım zaten diyetede bunun için başladım benim iki elti kardeş ben duba onlaar tığ olunca nişana kadar biraz kendimi kanıtlamam lazım diye düşündüm başladım ama saçlarım gittiiii
baaakk miray nasıl biliyor dikkatli dukancanım benim ben evliyim anacım birde kızım varriyikide evliyim iyikide kızım vaaaarrrr
bak bu doğru 8 kg verdim şaşırcaklar inşallah yada farketmeyecekler
bugün inanılmaz sinirliyim
dokunsalar patlıycak moddayım... sinirlerim öyle zayıfladı ki artık; ufacık bişey de ağlıyorum... ben böyle biri değildim... şartlar ne olursa olsun kolay kolay ağlamazdım... tabi diğer saçmalayan arkadaşlar gibi bunu diyetimize bağlamıyorum... sebebini biliyorum diyet kadar genel değil daha özel sebeplerden dolayı böyleyim... çözemediğim sorunlarım var o yüzden deliririyorum ara ara... bugun de onlardan biri... herşeyi yemek istiyorum... az önce kendi beyaz peynirimle kahvaltı yaptım yetmemiş gibi üstüne bide yarım kibrit kutusu kadar ezine peyniri yedim... hiç pişman değilim verseler dünyayı bile yiyebilirim şu an... çünkü mutsuzum...
sabah zorla uyandım zaten... evden çık otobüse yetiş... ondan in servis durağına git... durağa servis saatimden önce varmak üzereydim sadece 5 adım vardı ki; yavşak herif durağa bile girmeden geçti gitti... aradım dönüyorum dedi... 10 dk bekledim dönmedi... tekrar aradım açmadı... çıldırdımmmordan bi daha minibüse bindim... 3-5 km sonra bi daha indim... bizim fabrika köyde ve köy minibüsleri yarım saatte bir geçer... minibüsten bi indim baktım köy minibüsü uzakta... koştur koştur ona da yetiştim... 8 bile olmamıştı işe geldiğimde ama bundan sonra sabahları servisle gelmiycem... 8 buçuktan önce de işe gelmem... canım burnumda bugun... biri bulaşsa varya kafa göz dalıcam o kadar doluyum yani... bu akşam power plate ve dans var... en eğlendiğim yerler... onlara bile gitmek istemiyorum... bütün bunlar depresyon belirtileri bunu da biliyorum... ama çözemiyorum...
Kesin farkederler ama bunu sana belli etmezler...Hatta ay ne kadar kilo almışın derler bunlara hazırlıklı ol
Bu nişan ne zaman yaww.. çokmu yakın...tam tığ olmasanda incelmişin işte bunun tadını çıkart..yine kanıtlarsın sen kendini korkma kendine güven... salın şöyle verdiğin kiloları farkederler...saçların içinde artık üzülmeye gerek yokk.. olan olmuş bişeyler uydur kuaförünle konuşşş..postiş çıtçıt.... uydurursun...
inşallahhhhhhhhhh funda...yaklaşık onbeş gündür katılamıyorum size...
umarım herkes iyidir...
yarim önce saglığını düşün öfke önce sana zarar verecek. buna sebep olanlara bir şey olmayacak. ve ben okuduğum kadarıyla biliyorumki neleri aşmışsın...bence bizrazda özlemmmm tetikliyordur öfkeni...az kaldı mutlu birlikteliğine ulaşmaya... böyle düşün bence..
allah bağışlasınn.... uzun ömürleriniz olsun inşallah...
Çünküüüü kıskançlıklarından çat çatçat çatlayacaklarrrr.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?