Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

benim saçlarıım sapsarı ve belimdeydi düşün artık bi bakır bi kahve bi sarı saç napsın kısacık kaldı şimdi

nişan onun nişan değil yahu... kaynının nişanı var (doğru hatırlıyosam) bilge evlii...

Ayy bilemedim ben birden ben şimdi ..belki gözümden kaçmıştır.Üzüldümde bi yandan gitti saçları dedim...o yüzden kızdım da azıcık.. Neyse ozaman..madem kaynının nişanı uydurursun hayatım bişiler üzülmeye değmezz....

canım ben nişanlanmıyorum ki kaynımın nişanı var benim nişan geçeli çok oldu anacım birde kızım var şimdi ama tabi salınacaktım orda gelinle falan yarışacaktım yani ama şimdi accık zor gibi

Ayy bilemedim ben birden ben şimdi ..belki gözümden kaçmıştır.Üzüldümde bi yandan gitti saçları dedim...o yüzden kızdım da azıcık.. Neyse ozaman..madem kaynının nişanı uydurursun hayatım bişiler üzülmeye değmezz.... Kızınıda allah bağışlasınn... Yarışırsın kız gelinle de ....

kızz nişan benim değil anacım ben evli ve çocukluyum ama kaynımın nişanı düşünün yani nasıl olmam lazım zaten diyetede bunun için başladım benim iki elti kardeş ben duba onlaar tığ olunca nişana kadar biraz kendimi kanıtlamam lazım diye düşündüm başladım ama saçlarım gittiiii

Neyse verdiğin kiloyla öne çıkarsın artık

Bu nişan ne zaman yaww.. çokmu yakın...tam tığ olmasanda incelmişin işte bunun tadını çıkart..yine kanıtlarsın sen kendini korkma kendine güven... salın şöyle verdiğin kiloları farkederler...saçların içinde artık üzülmeye gerek yokk.. olan olmuş bişeyler uydur kuaförünle konuşşş..postiş çıtçıt.... uydurursun...

yaklaşık onbeş gündür katılamıyorum size...
umarım herkes iyidir...
yarim önce saglığını düşün öfke önce sana zarar verecek. buna sebep olanlara bir şey olmayacak. ve ben okuduğum kadarıyla biliyorumki neleri aşmışsın...bence bizrazda özlemmmm tetikliyordur öfkeni...az kaldı mutlu birlikteliğine ulaşmaya... böyle düşün bence..

yapacaz bakalım bi şeyler 20 sinde kuzum nişan o zamana kadar azcık toparlanır tığ gibide yaza düğüne olacam inşallahhh daha bu işin düğünü varr

gününüz gül açsın ,fıstık gibin manken gibin bişşi olun emi....hepiniz zaten fıstık gibisinz de benim ki de laf işte.....Allah a emanet olun!

inşallahhhhhhhhhh funda...
inşallah dediğin gibi olur herşey...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…