inşallaaah canım darısıda sana olsuuunnn yakın zamandaaa
Tabiki öyle konuşmaları bile güzel birşey demekki kıskanacakları durumda
kıskansınlar ayoll bide dalga geçer gibi ayy sen çok şişko değilsinki neden diyet yapıyosun dediler yaaaallam allam
Tabiki öyle konuşmaları bile güzel birşey demekki kıskanacakları durumda
Şişko olmadığımı biliyorum ama sıfır beden olmaya çalışıyorum deseydin
Evet şeker doğru söylüyorsun...Ben geçen pazar bir akraba toplantısına gitmiştim...İnanın bana seni tanımayanlar yani samimi olmadıklarımız ay ne kadar zayıflamışsın nasıl yaptın fln dediler.Ama kuzenlerim, samimi olduklarım hiiiççç bişey demediler...Neden... çünkü kıskandılar...
diye düşünüyorum.Düşünsene seni yılda bir kere karşılaştığın insanlar ne güzel olmuşsun derken, diğer etrafındakiler hiçbişey söylemiyo... Ben diyetteyim herkes farketti sen farketmedinmi?.....Cevap: aaa diyettemisin yoksa..... kaç kilo verdin ... sanki yüzün birazcık zayıflamış gibiii....Birde akıl vermeye çalışıyorlar bol su iç ...ekmek makarna yeme .....Öyle sinir oluyorum kii...3 ay sonra ben size sorarım diyorummm... Tabiii içimden
Evet şeker doğru söylüyorsun...Ben geçen pazar bir akraba toplantısına gitmiştim...İnanın bana seni tanımayanlar yani samimi olmadıklarımız ay ne kadar zayıflamışsın nasıl yaptın fln dediler.Ama kuzenlerim, samimi olduklarım hiiiççç bişey demediler...Neden... çünkü kıskandılar...
diye düşünüyorum.Düşünsene seni yılda bir kere karşılaştığın insanlar ne güzel olmuşsun derken, diğer etrafındakiler hiçbişey söylemiyo... Ben diyetteyim herkes farketti sen farketmedinmi?.....Cevap: aaa diyettemisin yoksa..... kaç kilo verdin ... sanki yüzün birazcık zayıflamış gibiii....Birde akıl vermeye çalışıyorlar bol su iç ...ekmek makarna yeme .....Öyle sinir oluyorum kii...3 ay sonra ben size sorarım diyorummm... Tabiii içimden
kızz çok komikler görseennn ben doğum yaptım doğum kilom bu ama evlenmeden öncede balık etliydim zaten asla onlar gibi olmak istemem çirozlar çünküama kendilerine bakmayıp laf söylerler yaa
kızz çok komikler görseennn ben doğum yaptım doğum kilom bu ama evlenmeden öncede balık etliydim zaten asla onlar gibi olmak istemem çirozlar çünküama kendilerine bakmayıp laf söylerler yaa
selam herkese yeni katıldım aranıza :)
Bende bugün dukan diyetine başladım evlenmeden önce 50 kiloydum evlendikten sonra yaklasık 10 ayda 10 kilo aldım şimdi dukan amcadan yardım bekliyorum :)
kızlar bu arada hafta sonu yine ankaraya gidiyorum hem kıyafet alcam hem gezcem girdim akşam mutfağa poğaça uydurma kek ve kraker yaptımki kaçamak olmasın halamlarda kalcaz allaaaah oda döktürmüştür valla yemekleri napcaksammm?bu arada uydurma kekim çok güzel olmuşş
Aman sallakendilerini öyle övmeye çalışıyolar işte tek artıları o olduğu için sana karşı(onların fikrine göre) kendilerini öle ön plana çıkarmaya çalışıyolar
o zaman o uydurma kekin tarifini talep ediyorum...
çbu arada yakındığım konu vardı ya hani kızlar hala tık yok benim için dua edin de bir sorun çıkmasın öğleden sonra doktora gidicem
ve cevap verdikten sonraa sıra geldi banaaa Günaydın dukancanlarımmm
bende - ile uyandım bu sabah ve dün akşam kaba bir tabir olcak ama öküz gibi yememe rağmen:26:
hoş izinli olan şeyleri yedim ama yinede çok yedim:26:
yemekten sonra kuaföre gittim ve saçlarımı boyattım eve geç geldim tabi biraz oturdum filan derken saat 11e geliyor:) resmen vicdan yaptım spor yapamadım diye hadi dedim çıkayım şunun üstüne en azından 100 kalorilik :) derken 200'ü tamamladım ohh pek rahatda uyudum
iyiki yapmışım ama
bu akşamda düğüne gidicem ve ilk kez toplum içine çıkıcam tepkiler nasıl olcak bakalım merak ediyorum :) hoş teyzende dukaniçe oda çok güzel verdi maşaaallah onuda merak ediyorum :)) onunda bir 40 gün oldu 7 kg verdi ve diyorki son 15 senedir bukadar zayıflamamıştım :) ki depresyon ilaçlarına rağmen :) son 10 gündür de içmiyormuş çok sevindim :)
bak bu doğru 8 kg verdim şaşırcaklar inşallah yada farketmeyecekler
1 yumurta şekerim 1.5 yk tatlandırıcı 5 kaşık süttozu 1 çay kaşığı kahve 1 küçük çay bardağı süttt 1 çay kaşığı kakao 1 çay kaşığı kabartma tozu 5 6 damla vanilya ahanda bu kadar gayet cıvık oluyo canım ama kabarıyo çoook güzel oldu tadıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?