Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

selam herkese yeni katıldım aranıza :)

Bende bugün dukan diyetine başladım evlenmeden önce 50 kiloydum evlendikten sonra yaklasık 10 ayda 10 kilo aldım şimdi dukan amcadan yardım bekliyorum :)

kızlar bu arada hafta sonu yine ankaraya gidiyorum hem kıyafet alcam hem gezcem girdim akşam mutfağa poğaça uydurma kek ve kraker yaptımki kaçamak olmasın halamlarda kalcaz allaaaah oda döktürmüştür valla yemekleri napcaksammm? bu arada uydurma kekim çok güzel olmuşş

Tabiki öyle konuşmaları bile güzel birşey demekki kıskanacakları durumda

Evet şeker doğru söylüyorsun...Ben geçen pazar bir akraba toplantısına gitmiştim...İnanın bana seni tanımayanlar yani samimi olmadıklarımız ay ne kadar zayıflamışsın nasıl yaptın fln dediler.Ama kuzenlerim, samimi olduklarım hiiiççç bişey demediler...Neden... çünkü kıskandılar...
diye düşünüyorum.Düşünsene seni yılda bir kere karşılaştığın insanlar ne güzel olmuşsun derken, diğer etrafındakiler hiçbişey söylemiyo... Ben diyetteyim herkes farketti sen farketmedinmi?.....Cevap: aaa diyettemisin yoksa..... kaç kilo verdin ... sanki yüzün birazcık zayıflamış gibiii....Birde akıl vermeye çalışıyorlar bol su iç ...ekmek makarna yeme .....Öyle sinir oluyorum kii...3 ay sonra ben size sorarım diyorummm... Tabiii içimden

sende sözlerini tut bol su iç ekmek yeme makarna yeme bu ne yaaa bu ne hepsini kaynayan kazana atacan valla kıskançlaaaaarrrrrrrr

Boşver aldırma sen şöle 8 kilo filan verince onlar sana sorcak nasıl yapıyosun tavsiyen nedir diye Bende öyle oldu mesela başta hiç umursamayanlar sonra ne yaptığımı sordu

selam fıstıklar naber?nasıl gidiyo diyetle aranız?okadar çok yazmışsınızki dünden bu yana okuyamadım valla eminim süpersinizdir niye; zayıflıyoruz+aç kalmıyoruz herkese kolay gelsin bakalım...bu arada yeni tarifleriniz varsa paylaşın...

kızz çok komikler görseennn ben doğum yaptım doğum kilom bu ama evlenmeden öncede balık etliydim zaten asla onlar gibi olmak istemem çirozlar çünkü ama kendilerine bakmayıp laf söylerler yaa

Aman salla kendilerini öyle övmeye çalışıyolar işte tek artıları o olduğu için sana karşı(onların fikrine göre) kendilerini öle ön plana çıkarmaya çalışıyolar

Son düzenleme:

o zaman o uydurma kekin tarifini talep ediyorum...

o zaman o uydurma kekin tarifini talep ediyorum...

1 yumurta şekerim 1.5 yk tatlandırıcı 5 kaşık süttozu 1 çay kaşığı kahve 1 küçük çay bardağı süttt 1 çay kaşığı kakao 1 çay kaşığı kabartma tozu 5 6 damla vanilya ahanda bu kadar gayet cıvık oluyo canım ama kabarıyo çoook güzel oldu tadıı

Yarım kg ıspanak kökü
1 adet soğan
Yarım demet dereotu
Yarım demet maydanoz
2 adet yumurta
2 çorba kaşığı buğday ya da yulaf kepeği(az gelirse eklenebilir),
tuz, karabiber

ISPANAK köklerini yıkayıp bir su bardağı suda 10 dakika haşladıktan sonra süzüp soğutun. Soğan, dereotu ve maydanozu blenderden geçirin. Üzerine ıspanakları, tuz ve karabiberi ekleyin. Yumurtaları ve buğday kepeğini (yulaf kepeği) de ilave edin. yagsız tavada pişirip afiyetle yiyin ben şimdi yapıp öğlene ayranla beraber yiyecem denemek isterseniz çok lezzetli oluyo..ben azcıkta kaşar koyuyorum içine istemezseniz koymayın

bu arada yakındığım konu vardı ya hani kızlar hala tık yok benim için dua edin de bir sorun çıkmasın öğleden sonra doktora gidicem
ç
ok geçmiş olsun. inşallah çıkmayacak bir sorunn.

kutluyorum seniii... bu arada kıyafete karar verdinmi merak ettim vallahi eminim sana her türlü yakışacaktır ve erkek arkadaşının ailesi hayran kalacaktır.

bak bu doğru 8 kg verdim şaşırcaklar inşallah yada farketmeyecekler

senide kutluyorumm arkadaşımm.

yulaf kepeği yok mu bunda.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…