Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

tenks bebek... kahve türk kahvesimi granül kahvemi?

Bu arada yeri gelmişken kendilerini çok öven insanlara dikkat edin hep sorunlu tiplerdir...Ya işinde ya özel hayatında sorunları olan insanlardır yani bir şekilde bir şeyin eksikliğini duyuyorlardır ve bunları kendilerini överek kapatmaya çalışıyorlardır...Ben hep buna inanırım ve kendini överse birisi (beni ezecek şekilde) imuhakkak eksikliğini bulurum ve ordan vururum karşımdakini...

Ayyy çok fenasın kııııızzzz Şaka bir yana aynen katılıyorum....Ben yapamam ama.... sen doğrusunu yapıyosunnn...

kızlar tavuk döner yiyebilirmiyimmmmmmmmmmmmmmmmm...

günaydın kızlar 1 hafta bile olmadı diyete başlayalı eski yaptığım diyetle birlikte toplamda 5 kilo gitti 5 kiloyu bile herkes farkediyor nasıl gaza geldim uzun zamandır bu kadar kilo vermmeiştim aman aman bi acıkmada hisetmiyorum çok geç yatıyorum çok acıkırsam gece yoğurt yiyorum semiz otu doğrayıp içine birde çörek otu yiyorum sabahları kalkınca atak evresinde yemedim hiç ama şimdi yiyorum çok faydası varmış sizce zararı olur mu ducan diyetine

nası tavuk döner ooo... kim yaptı? ne şartlarda yaptı? yapılan tavuğun özelliği ne? tavuğun hangi bölgesi?

ben bılmez. işyerınde cıkan doner. et donerı yağlı oluyorda tavuk donerı kuru oluyor. göğüs etinden yapılmıştır heralde. tamam yemem yaaaaaa

çörek otunu bende bazen yoğurduma katıyorum annemin zoruyla neye faydası var bilmiyorum ama:)
bir zararı olmadığı kesin kullanabilirsin yani

Ayyy çok fenasın kııııızzzz Şaka bir yana aynen katılıyorum....Ben yapamam ama.... sen doğrusunu yapıyosunnn...

Ben pek karşımdaki üzülecek filan diye düşünmem ondandır Bu karakterdeki insanla zaten arkadaş olamam ben üzüleceğime o üzülsün mantığındayım ben biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…