1 yumurta şekerim 1.5 yk tatlandırıcı 5 kaşık süttozu 1 çay kaşığı kahve 1 küçük çay bardağı süttt 1 çay kaşığı kakao 1 çay kaşığı kabartma tozu 5 6 damla vanilya ahanda bu kadar gayet cıvık oluyo canım ama kabarıyo çoook güzel oldu tadıı
Bu arada yeri gelmişken kendilerini çok öven insanlara dikkat edin hep sorunlu tiplerdir...Ya işinde ya özel hayatında sorunları olan insanlardır yani bir şekilde bir şeyin eksikliğini duyuyorlardır ve bunları kendilerini överek kapatmaya çalışıyorlardır...Ben hep buna inanırım ve kendini överse birisi (beni ezecek şekilde) imuhakkak eksikliğini bulurum ve ordan vururum karşımdakini...
yok canım bu kadarcıkk
tenks bebek... kahve türk kahvesimi granül kahvemi?
Bende deneyecem ozaman şeker.....
benimkiler mutfakktaa mideme inmeyi bekliyolar
benimkiler mutfakktaa mideme inmeyi bekliyolar
kızlar tavuk döner yiyebilirmiyimmmmmmmmmmmmmmmmm...
Uleynnn. bu topik insana iş miş yaptırmıyo vallahi..... öğlen olmuş yawww...
aynen benim de maaşları hesaplamam lazım ama... içimden gelmiyo hiç... hafta sonu evde mi çalışsam acaba?...
pişiyo cnm ben muffin kalıplarına koydum gülümacaba ne kadar büyüklükte bi kalıp olmalı ki... içi pişiyo dimi...
nası tavuk döner ooo... kim yaptı? ne şartlarda yaptı? yapılan tavuğun özelliği ne? tavuğun hangi bölgesi?
günaydın kızlar 1 hafta bile olmadı diyete başlayalı eski yaptığım diyetle birlikte toplamda 5 kilo gitti 5 kiloyu bile herkes farkediyor nasıl gaza geldim uzun zamandır bu kadar kilo vermmeiştim aman aman bi acıkmada hisetmiyorum çok geç yatıyorum çok acıkırsam gece yoğurt yiyorum semiz otu doğrayıp içine birde çörek otu yiyorum sabahları kalkınca atak evresinde yemedim hiç ama şimdi yiyorum çok faydası varmış sizce zararı olur mu ducan diyetine
ben bılmez. işyerınde cıkan doner. et donerı yağlı oluyorda tavuk donerı kuru oluyor. göğüs etinden yapılmıştır heralde. tamam yemem yaaaaaa
Ayyy çok fenasın kııııızzzzŞaka bir yana aynen katılıyorum....Ben yapamam ama.... sen doğrusunu yapıyosunnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?