Ben pek karşımdaki üzülecek filan diye düşünmem ondandırBu karakterdeki insanla zaten arkadaş olamam ben üzüleceğime o üzülsün mantığındayım ben biraz
Ben pek karşımdaki üzülecek filan diye düşünmem ondandırBu karakterdeki insanla zaten arkadaş olamam ben üzüleceğime o üzülsün mantığındayım ben biraz
öğle yemeğimide yedim afiyet olsun yağ olmasın banaaaa
4 adet köftem + yoğurdum + krebim vardı bugün :)
şimdide maden suyumu içiyorum :)
diyet bitince nasıl beslencem merak ediyorum okadar alıştımki dukan usulü beslenmeye:)
birde artık şu 5 kg gitsin benden yaa.... vallaaa gına geldi
kızlaaarrrr...Şimdi hayal kuruyorummmm.....Bahar geldiiiii malummm.... Şimdi benim göbeğimde eridi birazzz. (en azından eskisi gibi pörtlemiyooo yaniii.)....İncecik t-shirtleri giyincezzzz....kilo vermenin keyfini sürcezzz....salına salına gezcezzzzz...dimiiii.....
ohhhhh... sefam olsunnnnn... dicez miiiiiiii......
kızlaaarrrr...Şimdi hayal kuruyorummmm.....Bahar geldiiiii malummm.... Şimdi benim göbeğimde eridi birazzz. (en azından eskisi gibi pörtlemiyooo yaniii.)....İncecik t-shirtleri giyincezzzz....kilo vermenin keyfini sürcezzz....salına salına gezcezzzzz...dimiiii.....
ben dün akşam beyaz badi aradım bulamadım... sinir oldum...kızlaaarrrr...Şimdi hayal kuruyorummmm.....Bahar geldiiiii malummm.... Şimdi benim göbeğimde eridi birazzz. (en azından eskisi gibi pörtlemiyooo yaniii.)....İncecik t-shirtleri giyincezzzz....kilo vermenin keyfini sürcezzz....salına salına gezcezzzzz...dimiiii.....
afiyet bal olsun yağ olmasın prensesimeeeöğle yemeğimide yedim afiyet olsun yağ olmasın banaaaa
4 adet köftem + yoğurdum + krebim vardı bugün :)
şimdide maden suyumu içiyorum :)
diyet bitince nasıl beslencem merak ediyorum okadar alıştımki dukan usulü beslenmeye:)
birde artık şu 5 kg gitsin benden yaa.... vallaaa gına geldi
geçen sene erkek arkım ve arkadaşlarım ile tatile gittiğimizde 80 küsür kiloydum... resimlere bakıyorum amaaaanınnnnnn
görmeniz lazım boydan fotoğraf çektirirsem aradaki 15 farkı çok rahat bulursunuz
hayır birde nasıl kendine güvendir o minnacık şort giymişim peeeh banaahoş bikinide giyiyordum ya o konuyu geçelim
şimdi o günden beri arada 15-16 kg fark var ve ben şuan giydiklerimi üstüme yakıştıramıyorum nedense :) bu diyet ve zayıflama olayı ters tepti bendee
kıyafet bakıyorum hep L bedene gidiyorum :) kız diyorki o size büyükannem diyo diyet yapıyorda M bedene alışamadı:) cidden öyle S-M kıyafetler çirkin geliyor gözüme
dediğin gibi bakalım yaza ne yapıcam been
ben geçen yıl da önceki yıl da bikini giymedim mayo giydim
ama bu yıl dibine vurucam.... çoook çıtır 3 tane bikinim var... bide güzel mayokini aldımmı... değmeyin keyfime... eylül 2. hafta balayında olucaz kısmetse... ve düğün öncesi kararmış olucağımdan tatile gittiğimde de kapkara oluciiiiiiiiimmmm inşallahh
eylülde tatile gitmeye bayılıyorum
sen git gelde ben öyle nişan yapayım belki gelirsin
geçen sene erkek arkım ve arkadaşlarım ile tatile gittiğimizde 80 küsür kiloydum... resimlere bakıyorum amaaaanınnnnnn
görmeniz lazım boydan fotoğraf çektirirsem aradaki 15 farkı çok rahat bulursunuz
hayır birde nasıl kendine güvendir o minnacık şort giymişim peeeh banaahoş bikinide giyiyordum ya o konuyu geçelim
şimdi o günden beri arada 15-16 kg fark var ve ben şuan giydiklerimi üstüme yakıştıramıyorum nedense :) bu diyet ve zayıflama olayı ters tepti bendee
kıyafet bakıyorum hep L bedene gidiyorum :) kız diyorki o size büyükannem diyo diyet yapıyorda M bedene alışamadı:) cidden öyle S-M kıyafetler çirkin geliyor gözüme
dediğin gibi bakalım yaza ne yapıcam been
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?