Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

yine burda başka bi topicte okumuştum çörek otunu, sabah aç karnına yenildiği zaman 1 tatlı kaşığı zayıflamaya yardım ediyormuş balla yenildiği zaman kilo aldırıyormuş başka forumlarlarda da birsürü faydasını okudum ben sedef hastasıyım onada yararı olduğunu duymuştum saç beyazlarında sözde beyaz saçları siyahlaştırıyormuş biraz abartı gibi geldi ama inşşalh faydası olur :)

Ben pek karşımdaki üzülecek filan diye düşünmem ondandır Bu karakterdeki insanla zaten arkadaş olamam ben üzüleceğime o üzülsün mantığındayım ben biraz

Zaten kimse arkadaş olmak istemez...öyle insanlarla...Ben bazen hani olurya akrabalarımız,(kuzenler genelde) bunlardan da çıkar dengesizler, rahatsızlar,sorunu olanlar....İşte bunlara ben diyemiyorum ben üzüleceğime onlar üzülsün diye...

8. günün sonunda -500 daha verebilirdim. toplamda 15 günde 4 kilo oldu. umarım bundan sonra duraklamaz. çünkü doğum günümdü bi dilim pasta yemiştim duraklayacağım diye korkmuştum da bu yarımı verince biraz rahatladım . bir de hala regl olamadım. onun ağrısı ve şişliği olmasına rağmen umarım devam eder vermem .

merhaba kızlar atak 2. günümdeyim

dün diyetim çok güzel gitti acaip tokluk hissi vardı hiç açıkmadımm

sabah tartıldım ve 900 grm vermişim çok mutluyum inşallah yarın sabahda aynı sonucu alırım

kızlaaarrrr...Şimdi hayal kuruyorummmm.....Bahar geldiiiii malummm.... Şimdi benim göbeğimde eridi birazzz. (en azından eskisi gibi pörtlemiyooo yaniii.)....İncecik t-shirtleri giyincezzzz....kilo vermenin keyfini sürcezzz....salına salına gezcezzzzz...dimiiii.....

ohhhhh... sefam olsunnnnn... dicez miiiiiiii......

öğle yemeğimide yedim afiyet olsun yağ olmasın banaaaa

4 adet köftem + yoğurdum + krebim vardı bugün :)
şimdide maden suyumu içiyorum :)

diyet bitince nasıl beslencem merak ediyorum okadar alıştımki dukan usulü beslenmeye:)
birde artık şu 5 kg gitsin benden yaa.... vallaaa gına geldi

Afiyet olsun... yağ olmasınnnn....

geçen sene erkek arkım ve arkadaşlarım ile tatile gittiğimizde 80 küsür kiloydum... resimlere bakıyorum amaaaanınnnnnn
görmeniz lazım boydan fotoğraf çektirirsem aradaki 15 farkı çok rahat bulursunuz
hayır birde nasıl kendine güvendir o minnacık şort giymişim peeeh banaa hoş bikinide giyiyordum ya o konuyu geçelim

şimdi o günden beri arada 15-16 kg fark var ve ben şuan giydiklerimi üstüme yakıştıramıyorum nedense :) bu diyet ve zayıflama olayı ters tepti bendee
kıyafet bakıyorum hep L bedene gidiyorum :) kız diyorki o size büyük annem diyo diyet yapıyorda M bedene alışamadı:) cidden öyle S-M kıyafetler çirkin geliyor gözüme
dediğin gibi bakalım yaza ne yapıcam been

geçen sene erkek arkım ve arkadaşlarım ile tatile gittiğimizde 80 küsür kiloydum... resimlere bakıyorum amaaaanınnnnnn
görmeniz lazım boydan fotoğraf çektirirsem aradaki 15 farkı çok rahat bulursunuz
hayır birde nasıl kendine güvendir o minnacık şort giymişim peeeh banaa hoş bikinide giyiyordum ya o konuyu geçelim

şimdi o günden beri arada 15-16 kg fark var ve ben şuan giydiklerimi üstüme yakıştıramıyorum nedense :) bu diyet ve zayıflama olayı ters tepti bendee
kıyafet bakıyorum hep L bedene gidiyorum :) kız diyorki o size büyük annem diyo diyet yapıyorda M bedene alışamadı:) cidden öyle S-M kıyafetler çirkin geliyor gözüme

Kızlar; ben de listeye girmek istiyorum.(Tabi mümkünse)
80,5 kilo ile başladım 6 gün atak verdi. 03/04/2012 günü başladım şuan 78,5 kg oldum.Hedefim de 6205kg.
Bi de sizden ricam yazılarınızın altında çıkan cetvelin nasıl düzenlendiğini bana da kısaca anlatmanız.Nerden bulurum o cetveli?

ben dün akşam beyaz badi aradım bulamadım... sinir oldum...

afiyet bal olsun yağ olmasın prensesimeee

ben geçen yıl da önceki yıl da bikini giymedim mayo giydim
ama bu yıl dibine vurucam.... çoook çıtır 3 tane bikinim var... bide güzel mayokini aldımmı... değmeyin keyfime... eylül 2. hafta balayında olucaz kısmetse... ve düğün öncesi kararmış olucağımdan tatile gittiğimde de kapkara oluciiiiiiiiimmmm inşallahh

KAYINVALİDE'DEN GÜZEL BİR DERS ! MUTLAKA OKU

Aşçılığıyla ün yapmış yaşlı bir kadın, akşam yemeğine
gelecek olan oğlu ve yeni gelini için yine mutfağına kapanmış,
yemek yapıyordu.
...
Aynı akşam yemeğe eski bir aile dostu da davetliydi.
Beklenen misafirler gelip sofraya oturduklarında çok şaşırtıcı
bir durumla karşılaştılar…

Yaşlı kadının o gece yaptığı yemekler değme oburların bile iştahını kapatacak kadar berbattı.

Tatlılar un kokuyordu, patatesler yanmıştı, köfteler ise neredeyse hiç pişmemişti.

Oğlu, yeni gelini ve aile dostu, kadıncağıza durumu fark ettirmemek için ellerinden geleni yaptılarsa da, yemek sırasında pek iştahlı göründükleri söylenemezdi.

Nihayet yemek bitti ve yeni evli çift annelerinin ellerini öperek evlerine gittiler. Aile dostları ise biraz daha kaldıktan sonra gitmeyi düşünüyordu. Oğlu ve gelini gittikten sonra,
yaşlı kadına:

" Senin harika bir aşçı olduğunu adım gibi biliyorum.
Bana söyler misin, bu geceki yemekler neden o kadar kötüydü? Bence ya hastasın ya da bir bildiğin var." dedi.

Yaşlı kadın gülümseyerek cevap verdi:

- Hayır, hiçbir şeyim yok. Kasten yaptım. Bu yemekten sonra oğlum asla ikide bir annesinin yemeklerini hatırlatıp karısının kalbini kıramayacak . . .

eylülde tatile gitmeye bayılıyorum
sen git gelde ben öyle nişan yapayım belki gelirsin

eylülde tatile gitmeye bayılıyorum
sen git gelde ben öyle nişan yapayım belki gelirsin

istanbulda olucak tabi gelirimm... evet bende seviyorum eylülde tatili... pek fazla çoluk çocuk olmuyor... okullar açılmış oluyor... kalanlar zaten rus... onlar hep var... ama bu yıl kıskanmıycam ruslarıııı

Valla canımmm ben yaklaşık 2-3 senedir göbeğim yüzünden bikini giyemiyordum...Utanıyordum, yüzücü mayosu giiyordum... 2 çocuk annesi şu kadına bak göbeği fırlamış bikini giymişşş hii hiiiii derler diye düşünüyordum....Ama bu sene inş. özlediğim bikinilerimi giyebilirim...
Alış sende küçük beden kıyafetlere artık.... haydi çabuk yazzz geldiiiii......:

Hayirli cumalar kizlar

Sayfalar yine ilerlemis bir hayli masallah :)))
Evet genel raporlarla geldim....
Dün atak Bitti benim bugün seyire gecmenin keyfini yasiyorum
Bugün -500 gramm cikdim :) Yane atak sonucu
7 gün atakda 9 kilo gitti... Mutluyum cok Allahim hep böyle devam eder insallah... Allah hepmizi kolayliklar versin incecik dal gibi olana kadar irademizle olan savasimizi hep kazanmayi nasip etsin insallah...
Bugün domates salatalik yerken bir garip oldum... Sanki ömrü hayatimda ilk kez yiyormus gibi hissetdim garip hissetdim kendimi :))

Sabah kahvalti menüm aynen böyleydi:
Krep, Domates, salatalik, beyaz peynir, haslanmis yumurta...

Krepin icine yumurtayi ince ince dogradim üstüne domates dogradim dürüm gibi sardim yedim yanindada salatalik peynir amanin pek nezzetliydi

Öglen ne yicem halan onu düsünüyorum ama kara kara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…