kıskançlık,salaklık ve cehalet birleşince sorarlar tabi:))Guzum hangimiz geçmiyoruz ki bu dönemlerden...Belli ki dolmuşun herşey üst üste gelmiş...Ne desem geçer bu sinirin bilemiyorum ama er yada geçecek buna inan...Depresyon filan deme lütfen kendini daha da kötü hissedersin en azından düşünme sorunları güzel şeylere odaklanŞöle fıkır fıkır bir şarkı aç hadi
Diyetisyene gidip dukanı mı sormuşlar...Ne bekliyorlarmış diyetisyenin ya evet buraya boşuna gelmişiniz sizde onu yapın demesinimi
Arkadaşlar herkese merhaba
bende 3 haftadır dükan diyeti yapıyorum 3 kg verdim
gayette motive oldum 5 gün seyir evresinden sonra 2 haftadırda protein artı çiğ sebze halinde yaptım fakat bugün bir arkadaşım iş yerinden bir kızın 3 aydır dükan diyeti uyguladığını ve şuanda yoğun bakımda yaşam mücadelesi verdiğini söyledi eskişehirdeymiş.bu beni birden çok korkuttu
dr bu diyetin çok tehlikeli olduğunu söylemiş.sizin aranızda dr dan bilgi alanınız iyi araştıranınız varmı.
bizide bilgilendirebilirmi acaba
tam bi degisim olcak o zaman hem kilo wermis hem de sac stilini degistirmis olarak cıkacaksın orataya bütün gözleri üstüne cekiseksinn aaaa ne kadar degismis ne hos olmus diyee:))))))))kızz nişan benim değil anacım ben evli ve çocukluyum ama kaynımın nişanı düşünün yani nasıl olmam lazım zaten diyetede bunun için başladım benim iki elti kardeş ben duba onlaar tığ olunca nişana kadar biraz kendimi kanıtlamam lazım diye düşündüm başladım ama saçlarım gittiiii
KAYINVALİDE'DEN GÜZEL BİR DERS ! MUTLAKA OKU
Aşçılığıyla ün yapmış yaşlı bir kadın, akşam yemeğine
gelecek olan oğlu ve yeni gelini için yine mutfağına kapanmış,
yemek yapıyordu.
...
Aynı akşam yemeğe eski bir aile dostu da davetliydi.
Beklenen misafirler gelip sofraya oturduklarında çok şaşırtıcı
bir durumla karşılaştılar…
Yaşlı kadının o gece yaptığı yemekler değme oburların bile iştahını kapatacak kadar berbattı.
Tatlılar un kokuyordu, patatesler yanmıştı, köfteler ise neredeyse hiç pişmemişti.
Oğlu, yeni gelini ve aile dostu, kadıncağıza durumu fark ettirmemek için ellerinden geleni yaptılarsa da, yemek sırasında pek iştahlı göründükleri söylenemezdi.
Nihayet yemek bitti ve yeni evli çift annelerinin ellerini öperek evlerine gittiler. Aile dostları ise biraz daha kaldıktan sonra gitmeyi düşünüyordu. Oğlu ve gelini gittikten sonra,
yaşlı kadına:
" Senin harika bir aşçı olduğunu adım gibi biliyorum.
Bana söyler misin, bu geceki yemekler neden o kadar kötüydü? Bence ya hastasın ya da bir bildiğin var." dedi.
Yaşlı kadın gülümseyerek cevap verdi:
- Hayır, hiçbir şeyim yok. Kasten yaptım. Bu yemekten sonra oğlum asla ikide bir annesinin yemeklerini hatırlatıp karısının kalbini kıramayacak . . .
Kızlar; ben de listeye girmek istiyorum.(Tabi mümkünse)
80,5 kilo ile başladım 6 gün atak verdi. 03/04/2012 günü başladım şuan 78,5 kg oldum.Hedefim de 6205kg.
Bi de sizden ricam yazılarınızın altında çıkan cetvelin nasıl düzenlendiğini bana da kısaca anlatmanız.Nerden bulurum o cetveli?
Yulaf kepeği arayıpta bulamayanlar bu siteden ucuza alabilirler. Yulaf Kepeği Diyet Form
aynen benim de maaşları hesaplamam lazım ama... içimden gelmiyo hiç... hafta sonu evde mi çalışsam acaba?...
Vaaayy Vay Vay....Kaynanaya bak..Allah hepinize böyle bir kayana nasip etsin evlenecek kızlarrrrr......Benim de aynen böyle bir kaynanacıııımmm var......
hayırlı olsun canım inşallah ben gibi kaçamak yapmadan ilerlersin...Hayirli cumalar kizlar
Sayfalar yine ilerlemis bir hayli masallah :)))
Evet genel raporlarla geldim....
Dün atak Bitti benim bugün seyire gecmenin keyfini yasiyorum
Bugün -500 gramm cikdim :) Yane atak sonucu
7 gün atakda 9 kilo gitti... Mutluyum cok Allahim hep böyle devam eder insallah... Allah hepmizi kolayliklar versin incecik dal gibi olana kadar irademizle olan savasimizi hep kazanmayi nasip etsin insallah...
Bugün domates salatalik yerken bir garip oldum... Sanki ömrü hayatimda ilk kez yiyormus gibi hissetdim garip hissetdim kendimi :))
Sabah kahvalti menüm aynen böyleydi:
Krep, Domates, salatalik, beyaz peynir, haslanmis yumurta...
Krepin icine yumurtayi ince ince dogradim üstüne domates dogradim dürüm gibi sardim yedim yanindada salatalik peynir amanin pek nezzetliydi
Öglen ne yicem halan onu düsünüyorum ama kara kara
Amannnn. Ne süprüzci adam böyle. Allah saadetinizi bozmasın, daim etsin İNŞALLAH.
amin inşallah...
sizlere de maşallah hayatta en özendiğim şey annem gibi bir kayınvalideye sahip olmak...
çok güzel oluyor bilirim geçen ay yıl dönümümüzde göndermişti bi kucak dolusu beyaz çiçek bayılmıştım yaaa
insan bir hafta filan ayakları havada dolanıyor
Herşey karşılıklı iyi niyet ve anlayışa bağlıdır Şeker....Seni anlıyorsa ve ona göre davranıyorsa ,al sana annen gibi kayınvalide.....
Seninde onu ilk baştan bir arkadaş,anne gibi görmen lazımmmm.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?