Sen çoookk şanslı bir kızzsınnn....Allah hep daim etsin....Tamamına erdirsin inş..Herşey istediğin gibi olsunnn kuzummmm.
Hayirli cumalar kizlar
Sayfalar yine ilerlemis bir hayli masallah :)))
Evet genel raporlarla geldim....
Dün atak Bitti benim bugün seyire gecmenin keyfini yasiyorum
Bugün -500 gramm cikdim :) Yane atak sonucu
7 gün atakda 9 kilo gitti... Mutluyum cok Allahim hep böyle devam eder insallah... Allah hepmizi kolayliklar versin incecik dal gibi olana kadar irademizle olan savasimizi hep kazanmayi nasip etsin insallah...
hayırlı olsun canım inşallah ben gibi kaçamak yapmadan ilerlersin...
Amin amiinn :)) Süper kilo vermişsin, nazar değmesiiinn!!
Çook güzzeeelll :)) Evlenince de bu sürprizlerin devam etmesi dileğiyle... :)
diyetle ilgisi olduğunu hiç sanmıyorum. mutlaka başka bir sebebi vardır. ama doktorların huyudur, onlara "acaba şundan mı" dediğinizde teşhis koyma dertleri bitmiş olur.
dr demişken, canan karatay gayet iyi bir doktor. onun diyetinde, dukana ek olarak çok az meyve ve kuruyemiş var. dukanın periodları farklı sadece. yani p/sp periodu var. karatayda böyle bir sistem yok. bu yüzden de daha yavaş kilo verdiriyor o kadar. canan hanım dukan diyeti hakkında olumsuz birşey söylemiyor, sadece kendi diyetinin daha tıbbi temelleri olduğunu söylüyor ki doğrudur. onun beslenme programı kan değerlerini normalleştirmeye ve bunu yaparken de yeterli ve dengeli beslenmeye yöneliktir. zaten canan karatay kendi yönteminin, bir dönem uygulanacak bir diyet değil, hayat boyu sürdürülecek bir beslenme programı olduğunu, bu yüzden de kilo vermeye odaklanmadığını söylüyor. hatta ben de kendisini dinledikten sonra, diyetime sp günlerinde çok az kuruyemiş ve şeker/karbonhidrat oranı düşük meyvelerden dahil ediyorum.
ben diyete başladıktan kısa zaman sonra, benim kilo verdiğimi gören bir tanıdığım da diyete başladı. 60 yaşın üzerinde kronik şeker hastası bir kadın kendisi. bu yüzden de kan değerleri, kandaki yağ oranı, kolesterolü , şekeri v.b. her ay düzenli olarak kontrol edilen biri. açıkcası ben yapmamasını söyledim ama yapacağım dedi. 10 gün atak ve 30 gün seyir yaptı. şeker hastası olduğu ve insülin kullandığı için hiç kilo vermedi. ama sürekli kendimi çok iyi hissediyorum. senelerdir hiç bu kadar iyi hissetmemiştim diyip duruyordu. 40 gün diyetten sonra doktora gittiğinde kan değerleri sağlıklı bir insanınki gibi çıktı. şekeri düşmüş, kan yağları düşmüş, kolesterolü de normal durumda. doktoru bile çok iyisin demmişti. şekeri düşer ama en azından kolesterolü yükselir diye bekliyordum ama o bile düşmüştü. sonrasında ne yaptı bilmiyorum. görüşmedim kendisiyle.
.................
amiiinnn inşallahh herşey gönlümüzce olur.. hepimiz çok şanslıyız aslında...
Çok uzucaktı hepsini almadım alıntı olarak... Çok güzel özetlemişsin amaaYani bende de halsizlik falan var, baş ağrısı var ama.. olacak bunlar. Vücut oburluğa alışmış. Normal yiyince şaşırıyo tabi. Hep bekliyo hominigırtlak :)) Zamanla düzelicek ve bu tempoya da alışacak. Evde twist & shape imi de yapıyorum artık. Egzersizler falan da yapıyorum.. Ayak uydurmasın da göriyim ben onu
uuppsss bebek... twesstt çok etkili bi alet... sakın bırakma
amiiinnn amiiinnn.... inşallahh
ama evlilik sonrası böyle beklentilerim yok aslında... gerçi çiçekleri de sevmem... mesela bunun yerine bonyfood'dan süper kek buketleri gönderirdi önceden ama diyetteyim ve ona çok kızarım diye göndermemiş eşşek
geçen sene erkek arkım ve arkadaşlarım ile tatile gittiğimizde 80 küsür kiloydum... resimlere bakıyorum amaaaanınnnnnn
görmeniz lazım boydan fotoğraf çektirirsem aradaki 15 farkı çok rahat bulursunuz
hayır birde nasıl kendine güvendir o minnacık şort giymişim peeeh banaahoş bikinide giyiyordum ya o konuyu geçelim
şimdi o günden beri arada 15-16 kg fark var ve ben şuan giydiklerimi üstüme yakıştıramıyorum nedense :) bu diyet ve zayıflama olayı ters tepti bendee
kıyafet bakıyorum hep L bedene gidiyorum :) kız diyorki o size büyükannem diyo diyet yapıyorda M bedene alışamadı:) cidden öyle S-M kıyafetler çirkin geliyor gözüme
dediğin gibi bakalım yaza ne yapıcam been
İnsallah bende ogunleri görürüm ya"annemde normal tartı ile tartildim 76.2 falan cikti.annemde bizimki doğru dedi cok sevindim :)
Valla evet... Bende kendi adıma çok şanslıyım....16 senelik evliyim... çok şükür...Eşimde, kayınvalidem de herkesin istediği gibi insanlar....Allah herkese böyle şans nasib etsinnn....
: nazar: Allah daha uzun seneler mutluluk versin beraber size..
Allah daha uzun seneler mutluluk versin beraber size..
uuppsss bebek... twesstt çok etkili bi alet... sakın bırakma
kesinlikle katılıyorum 2 ayda -8 cm gördüm belimde ben
HahahaEvet yaaa! Solup gidecek di mi? Çiçek de yenmiyo ki Heheh
Olsun yaa! Sevmesen de bi sevgi ifadesidir, ne güzel :)) Allah mutluluğunuzu daim etsin..Evlendikten sonra da yapsıınnn!! =) Sen bekleme, ama o yapsın hihi :))
Ay gerçekten mi yaa! Ben de diyorum ne işe yarıcak bu; ama yine de başladım. Sanki hiçbir yerim çalışmıyo gibi geliyo :S Ben basenlerim ve diz-kalça arası üst bacaklarım incelsin istiyorum özellikle. Onlarda da işe yarar mıı?
o zaman bonyfoood keklerinden alabilir... onları yerim... dukan bitmiş olucaködül olar bariii
Eveett!! Onları çıkaran akıllı adam da köşe oldu yaaheheh "Çöpe gideceğine ya da kurutup da evde kalabalık edeceğine mideye gitsin" düşüncesi hahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?