Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Amin amiinn :)) Süper kilo vermişsin, nazar değmesiiinn!!

seviyorum eşşek sıpasınııı...
yazık keçilerim tepemde belki kafam dağılır diye göndermiş...

Eklentiler

• $bebeğim.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 51
hayırlı olsun canım inşallah ben gibi kaçamak yapmadan ilerlersin...

Sagol canim :))) Insallah asil zor dönem simdi basliyor benim icin... maglum benim verecegim öyle 10-15 kilo degil daha kafadan 40 kilo vermem lazim :/ gözüm korkmuyor degil bazen....
Allah yardimcimiz olsun yazda geldi :/ kavun kaspuz kiraz cilek erikler cikacak nasil karsi koyucam bakalim benim gibi meyve severler icin isler dahada zorlasacak

Amin amiinn :)) Süper kilo vermişsin, nazar değmesiiinn!!

Amin insallah canim... Hep beraber -lerle devam ederiz insallah....

Son düzenleme:
Çook güzzeeelll :)) Evlenince de bu sürprizlerin devam etmesi dileğiyle... :)

amiiinnn amiiinnn.... inşallahh
ama evlilik sonrası böyle beklentilerim yok aslında... gerçi çiçekleri de sevmem... mesela bunun yerine bonyfood'dan süper kek buketleri gönderirdi önceden ama diyetteyim ve ona çok kızarım diye göndermemiş eşşek

Çok uzucaktı hepsini almadım alıntı olarak... Çok güzel özetlemişsin amaa Yani bende de halsizlik falan var, baş ağrısı var ama.. olacak bunlar. Vücut oburluğa alışmış. Normal yiyince şaşırıyo tabi. Hep bekliyo hominigırtlak :)) Zamanla düzelicek ve bu tempoya da alışacak. Evde twist & shape imi de yapıyorum artık. Egzersizler falan da yapıyorum.. Ayak uydurmasın da göriyim ben onu

amiiinnn inşallahh herşey gönlümüzce olur.. hepimiz çok şanslıyız aslında...

Valla evet... Bende kendi adıma çok şanslıyım....16 senelik evliyim... çok şükür...Eşimde, kayınvalidem de herkesin istediği gibi insanlar....Allah herkese böyle şans nasib etsinnn....

uuppsss bebek... twesstt çok etkili bi alet... sakın bırakma

Hahaha Evet yaaa! Solup gidecek di mi? Çiçek de yenmiyo ki Heheh

Olsun yaa! Sevmesen de bi sevgi ifadesidir, ne güzel :)) Allah mutluluğunuzu daim etsin.. Evlendikten sonra da yapsıınnn!! =) Sen bekleme, ama o yapsın hihi :))

İnsallah bende ogunleri görürüm ya" annemde normal tartı ile tartildim 76.2 falan cikti.annemde bizimki doğru dedi cok sevindim :)

Valla evet... Bende kendi adıma çok şanslıyım....16 senelik evliyim... çok şükür...Eşimde, kayınvalidem de herkesin istediği gibi insanlar....Allah herkese böyle şans nasib etsinnn....

Allah daha uzun seneler mutluluk versin beraber size..

Son düzenleme:
uuppsss bebek... twesstt çok etkili bi alet... sakın bırakma

kesinlikle katılıyorum 2 ayda -8 cm gördüm belimde ben

Ay gerçekten mi yaa! Ben de diyorum ne işe yarıcak bu; ama yine de başladım. Sanki hiçbir yerim çalışmıyo gibi geliyo :S Ben basenlerim ve diz-kalça arası üst bacaklarım incelsin istiyorum özellikle. Onlarda da işe yarar mıı?

o zaman bonyfoood keklerinden alabilir... onları yerim... dukan bitmiş olucak ödül olar bariii

o zaman pilates ve powerplate yapıcaksın bebemm... benim kalın olan bacaklarım şimdi süper... pantalonlarımın bacak kısımları daracık olurken şimdi bombol laf aramızda selülitlerim bile gitti....

o zaman bonyfoood keklerinden alabilir... onları yerim... dukan bitmiş olucak ödül olar bariii

Eveett!! Onları çıkaran akıllı adam da köşe oldu yaa heheh "Çöpe gideceğine ya da kurutup da evde kalabalık edeceğine mideye gitsin" düşüncesi hahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…