Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

o zaman pilates ve powerplate yapıcaksın bebemm... benim kalın olan bacaklarım şimdi süper... pantalonlarımın bacak kısımları daracık olurken şimdi bombol laf aramızda selülitlerim bile gitti....

Callanetic denen şeyi yapıcam, o da işe yarar mı bacaklardaa?

kızlarrr deliricemmmm hem sevinçten hem sinirden

nasılmı oluyo, ilk önce iyi şeyi söyleyim, ben 4-5 ay önce 1 gömleği çok beğenmiştim ama nasıll varya..fekaattt 3xlarge bedeni olmadığından alamamıştımmm..bugün gittim mağazaya,anaaa ne görem gömlek aynı, ama hala 3XL yok, XXL denedim noldu dersiniz, bolllll oldu, anam anam uçtum havaya, büyük bir gururla XL bedenini aldım , ayy nasıl sevindim sanki dünyanın en zayıfı benmişim gibi..düşünün bide M beden giysem off offf havaya bakkk

hee bide sinir olduğum, ben buraya yetişemiyorum, hergün sayfayı açıyorum boş kaldıkça okuyum diye ama okuyamıyorum,eğer okuyabilirsem diyete daha motive oluyorum..hiç boş vaktim kalmıyo bissürü şeyide kaçırıyorum hatta dün bildirimide kaçırdım yaaaa

Yaaaa insan ne kadar motive oluyo dimiiii....Kendine yeni değişik bi güven duygusu geliyo...Senin adına çookkk sevindimmmm..

yaaa yemişim bildirimii.... senin yaşadığın haz tartışmasız... bildirimi kaçırsan nolurrrr kaçırmasan nolurrrr...... biz hep burdayız... bildirim hep var....

ya benimde ilk günüm sabah yumurta yedim hala her yer yumurta kokuyo sanki ama hiç acıkmıyorumm :)

gönül alma çabaları mı bu yoksa.akşam paraladın mı çocuğu???

yok beee hayatta bi tek onunla derdim yok zaten... ama dün gece çok ağladım salakça sebeplerden... hatırlamıyorum arada onu da payladımmı ama o bişi yapmamıştıki... o yüzden ona bişi yapmadım sanırım...

yarar ama ben onu bi denedim sonra felçli gibi oldum... o yüzden deneyemem bi daha :26:

Saol canım :) Yarar inşallah bana da. Sana pilates daha güzel geliyosa onu yap tabii Hem işe de yaramıışş, daha nee Benim TV'nin açamayacağı bi formattaydı callanetic, onu değiştirdim de, bu akşam kısmetse başlıcam :)) Dün de başlıcaktım ama işyerinde indirmiştim eve götürmemişim :S bu akşam okeydir

hımmm yapma ..en büyük hata zaten bu .ben çok yapıyorum. başka bir şeye ya da kişiye kızıp herifimi paralıyorum:))))

kızlarrr öğlen mantarlu et sote yedım. üstünede 45-50 dk yurudum geldım..

yarıyor ama çok zorluyor insanı.kadın orada tırışka mırışka diye diye yapıyor valla gıkı çıkmadan:)))

Hahahha Evet yaa gördüm Napiyim.. Ben de giycem Hülya Avşar mayomu hadi bismillah dicem, başlıcam hahaa

ya kime dukan diyetine başladım desem aman sakın diyo

hımmm yapma ..en büyük hata zaten bu .ben çok yapıyorum. başka bir şeye ya da kişiye kızıp herifimi paralıyorum:))))

yani bende bazen onu yapıyorum ama... o bana hatırlatıyo aslında başkasına kızgın olduğumu
hem dün gece onu paylamış olsam göndermezdi çiçek... mantık yürütüyorum şu an

ya kime dukan diyetine başladım desem aman sakın diyo
şimdi bir şey diyecektim yaa..bebeğim söyleme kimseye.bilmek zorunda değiller.ben öyle bir eşeklik ettim güya millete de faydam olsun dedim ama cırttt yani.millet ancak konuşsun. laf çok icraat yok yani..
ayrıca tereddütlerin varsa bence sen de yapma...diyet psikolojik bir durum çünkü...

yani bende bazen onu yapıyorum ama... o bana hatırlatıyo aslında başkasına kızgın olduğumu
hem dün gece onu paylamış olsam göndermezdi çiçek... mantık yürütüyorum şu an
iyi bari afeerin aldın benden ..eee ne de olsa deneyimliyim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…