o zaman pilates ve powerplate yapıcaksın bebemm... benim kalın olan bacaklarım şimdi süper... pantalonlarımın bacak kısımları daracık olurken şimdi bombollaf aramızda selülitlerim bile gitti....
kızlarrr deliricemmmm hem sevinçten hem sinirden
nasılmı oluyo, ilk önce iyi şeyi söyleyim, ben 4-5 ay önce 1 gömleği çok beğenmiştim ama nasıll varya..fekaattt 3xlarge bedeni olmadığından alamamıştımmm..bugün gittim mağazaya,anaaa ne görem gömlek aynı, ama hala 3XL yok, XXL denedim noldu dersiniz, bolllll oldu, anam anam uçtum havaya, büyük bir gururla XL bedenini aldım , ayy nasıl sevindim sanki dünyanın en zayıfı benmişim gibi..düşünün bide M beden giysem off offf havaya bakkk
hee bide sinir olduğum, ben buraya yetişemiyorum, hergün sayfayı açıyorum boş kaldıkça okuyum diye ama okuyamıyorum,eğer okuyabilirsem diyete daha motive oluyorum..hiç boş vaktim kalmıyo bissürü şeyide kaçırıyorum hatta dün bildirimide kaçırdım yaaaa
kızlarrr deliricemmmm hem sevinçten hem sinirden
nasılmı oluyo, ilk önce iyi şeyi söyleyim, ben 4-5 ay önce 1 gömleği çok beğenmiştim ama nasıll varya..fekaattt 3xlarge bedeni olmadığından alamamıştımmm..bugün gittim mağazaya,anaaa ne görem gömlek aynı, ama hala 3XL yok, XXL denedim noldu dersiniz, bolllll oldu, anam anam uçtum havaya, büyük bir gururla XL bedenini aldım , ayy nasıl sevindim sanki dünyanın en zayıfı benmişim gibi..düşünün bide M beden giysem off offf havaya bakkk
hee bide sinir olduğum, ben buraya yetişemiyorum, hergün sayfayı açıyorum boş kaldıkça okuyum diye ama okuyamıyorum,eğer okuyabilirsem diyete daha motive oluyorum..hiç boş vaktim kalmıyo bissürü şeyide kaçırıyorum hatta dün bildirimide kaçırdım yaaaa
gönül alma çabaları mı bu yoksa.akşam paraladın mı çocuğu???
merhaba kızlar atak 2. günümdeyim
dün diyetim çok güzel gitti acaip tokluk hissi vardı hiç açıkmadımm
sabah tartıldım ve 900 grm vermişim çok mutluyum inşallah yarın sabahda aynı sonucu alırım
gönül alma çabaları mı bu yoksa.akşam paraladın mı çocuğu???
yarar ama ben onu bi denedim sonra felçli gibi oldum... o yüzden deneyemem bi daha :26:
yarıyor ama çok zorluyor insanı.kadın orada tırışka mırışka diye diye yapıyor valla gıkı çıkmadan:)))
hımmm yapma ..en büyük hata zaten bu .ben çok yapıyorum. başka bir şeye ya da kişiye kızıp herifimi paralıyorum:))))yok beeehayatta bi tek onunla derdim yok zaten... ama dün gece çok ağladım salakça sebeplerden... hatırlamıyorum arada onu da payladımmı ama o bişi yapmamıştıki... o yüzden ona bişi yapmadım sanırım...
yarıyor ama çok zorluyor insanı.kadın orada tırışka mırışka diye diye yapıyor valla gıkı çıkmadan:)))
diyetle ilgisi olduğunu hiç sanmıyorum. mutlaka başka bir sebebi vardır. ama doktorların huyudur, onlara "acaba şundan mı" dediğinizde teşhis koyma dertleri bitmiş olur.
dr demişken, canan karatay gayet iyi bir doktor. onun diyetinde, dukana ek olarak çok az meyve ve kuruyemiş var. dukanın periodları farklı sadece. yani p/sp periodu var. karatayda böyle bir sistem yok. bu yüzden de daha yavaş kilo verdiriyor o kadar. canan hanım dukan diyeti hakkında olumsuz birşey söylemiyor, sadece kendi diyetinin daha tıbbi temelleri olduğunu söylüyor ki doğrudur. onun beslenme programı kan değerlerini normalleştirmeye ve bunu yaparken de yeterli ve dengeli beslenmeye yöneliktir. zaten canan karatay kendi yönteminin, bir dönem uygulanacak bir diyet değil, hayat boyu sürdürülecek bir beslenme programı olduğunu, bu yüzden de kilo vermeye odaklanmadığını söylüyor. hatta ben de kendisini dinledikten sonra, diyetime sp günlerinde çok az kuruyemiş ve şeker/karbonhidrat oranı düşük meyvelerden dahil ediyorum.
ben diyete başladıktan kısa zaman sonra, benim kilo verdiğimi gören bir tanıdığım da diyete başladı. 60 yaşın üzerinde kronik şeker hastası bir kadın kendisi. bu yüzden de kan değerleri, kandaki yağ oranı, kolesterolü , şekeri v.b. her ay düzenli olarak kontrol edilen biri. açıkcası ben yapmamasını söyledim ama yapacağım dedi. 10 gün atak ve 30 gün seyir yaptı. şeker hastası olduğu ve insülin kullandığı için hiç kilo vermedi. ama sürekli kendimi çok iyi hissediyorum. senelerdir hiç bu kadar iyi hissetmemiştim diyip duruyordu. 40 gün diyetten sonra doktora gittiğinde kan değerleri sağlıklı bir insanınki gibi çıktı. şekeri düşmüş, kan yağları düşmüş, kolesterolü de normal durumda. doktoru bile çok iyisin demmişti. şekeri düşer ama en azından kolesterolü yükselir diye bekliyordum ama o bile düşmüştü. sonrasında ne yaptı bilmiyorum. görüşmedim kendisiyle.
ben de senelerdir doktorlara diyetisyenlere gittim durdum. hiç biri işe yaramadı. en son ender saraçı bir kokteylde ağzına cips tıkıştırırken gördüğümden beri hiç birini sallamıyorum. biz burda 100 gr verdim 200 gr verdim diye saf saf konuşuyoruz ama büyük bir sektör var. herkes kendisinin sonuçsuz kalan cabalarına, doktor, ilaç akupuktur v.b. gibi yöntemlere harcadığı parayı bir düşünsün ve ordan pay biçsin ne büyük paraların döndüğüne. yani bu kilo meselesine çözüm bulunması demek, koca bir sektörün çökmesi, senelerdir bu işten beslenen ve bir anlamda kilolu insanları sömüren bir sürü kişinin işsiz kalması demek. bir bakın bakalım reklamlar, koca koca doktorlar, santçılar falan, hiç bir işe yaramadığını hepimizin bildiği ilaçların reklamını yapıp duruyor. oyun bizim bozamayacağımız kadar büyük.
o yüzden de boşverin, siz işinize bakın. kilo veriyor musunuz? veriyorsunuz... peki sağlıksız hissediyor musunuz? hayır diyorsanız mesele yok ama evet diyorsanız ya da tedirginseniz, gidin bir doktora, tahlil yaptırmak istediğinizi söyleyin. kan değerlerinize baktırın. şekerinizi, kolesterolünüzü, kan yağlarınızı ölçtürün. tansiyonunuza baktırın. ama diyet yaptığınızı söylemeyin. bir sorun varsa çıksın ortaya. ben kendi adıma hiç olmadığım kadar sağlıklıyım. bir şüphem de yok. ayrıca da ne yani, garip garip şeyler yiyip olmadık işlere kalkışmıyoruz ki. yediklerimiz eskisine göre çok daha sağlıklı ve gayet normal yiyecekler. protein alıyorum, vitamin alıyorum, kalsiyum alıyorum, yeteri kadar karbonhidrat ve yağ da alıyorum. eee ne kaldı geriye...
hımmm yapma ..en büyük hata zaten bu .ben çok yapıyorum. başka bir şeye ya da kişiye kızıp herifimi paralıyorum:))))
hımmm yapma ..en büyük hata zaten bu .ben çok yapıyorum. başka bir şeye ya da kişiye kızıp herifimi paralıyorum:))))
şimdi bir şey diyecektim yaa..bebeğim söyleme kimseye.bilmek zorunda değiller.ben öyle bir eşeklik ettim güya millete de faydam olsun dedim ama cırttt yani.millet ancak konuşsun. laf çok icraat yok yani..ya kime dukan diyetine başladım desem aman sakın diyo
iyi bari afeerin aldın benden ..eee ne de olsa deneyimliyim:)))yani bende bazen onu yapıyorum ama... o bana hatırlatıyo aslında başkasına kızgın olduğumu
hem dün gece onu paylamış olsam göndermezdi çiçek... mantık yürütüyorum şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?