Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

callaneticsi nasıl değiştirdin? benimki de tvde bilinmeyen codec diye hata veriyor hiç izleyemedim

ayyyyyyyyy... altıma i_____m şimdi hee....
bu dukana b_k atanlar varya aslında bizden de kilolu tipler... ve totoları yemediğinden diyet yapmaya... bizdeki gelişim yada diyet inancını gördükçe kuduruyolar... ben doktoruma bahsettiğimde... süpersin sen dedi... demekki isteyince oluyomuş gayet doğru bişey yapıyosun... bunu tahlil sonuçlarından da görebiliyoruz dedi... ve bu ayın 30 unda tekrar gidicem yanına.... muhtelemen incelmeyi görücek tekrar tahlil istiycem... bakıcaz bakalım kimler doğru söylüyor... ben diyetisyene gittiğimde bile bana bu kadar detaylı bilgi vermedi... bi liste tutuşturdu elime (değişimli sözde) ama hep açsın... gözün ne görse canın çekiyoo... ilk hafta 2 kilo verdim sonra gr yok... nasıl devam ediyim ben o diyete... ayrıca geçen yıl diyetisyene gittiğimde 76 kiloydum... dukana başladığımda 85... demekki diyetisyen de bi b_a yaramıyomuş...

ya kime dukan diyetine başladım desem aman sakın diyo

Amaaaannnn.Halt etmişlerrrr....Bi düşünsene.....yenmesi yasak olupta neyi yiyoruz bizz...Yağsız,tuzsuz,şeker yok.un yok.ekmek yok....daha ne ....Zaten normal insanların bile yememesi gereken şeyler...Ben öyle düşünmüyorum...Bende birsürü diyet denemelerim oldu...Yok amerikan diyeti,karbonhidrat diyeti...yok 1300 kalori diyeti bilmem ne de bilmem ne... Dünyanın diyeti var....Hepsi birbirine çamur atmaktan başka bişey değil...Arkadaşım senin belli bir sağlık sorunun yoksa bence en güzel diyet bizimkiii....Valla takmıyorum karatay diyeti yapıyorum desende sakınnnn diyecekler.....Milletin ne dediği önemli değil bence senin ne istediğin önemli......

şekersiz türk kahvesi üstüne beşibiyerde çay.. içyorum

Yessss canımmm.Diyetisyenler para kazanamadıkça ne yapcaklarını bilemiyorlarr....Herkes onlara gitsin..... elimize kalıplaşmış bir liste versinler..2 haftada bir dünyanın parasını alsınlar....Ohhh onların diyetleri süper sağlıklı....Sonra sen veremediğin kilolarınamı yancannnn uçup giden paracıklarına mıııı

ya bana gayet mantıklı geliyo sadece protein günlerimi sorun yani adam yiyebildiğin kadar ye diyo diğerleri gibi bir KİBRİT KUTUSU demiyo ee sebzede var amann ne biliyim ya puffff

bide fazlasıyla aldıklarımı düşünürsek (özgüven eksikliği sebebiyle) kocaman 9 kilo azmı göbeğim çatladı ben o 9 kiloyu verenee kadar

Yaaaa insan ne kadar motive oluyo dimiiii....Kendine yeni değişik bi güven duygusu geliyo...Senin adına çookkk sevindimmmm..
teşekkür ederim, off hem ne motive, dışarda yemek yiyecektim, yemeden geldim , evden shnitzel getirmiştim onu yedim
yaaa yemişim bildirimii.... senin yaşadığın haz tartışmasız... bildirimi kaçırsan nolurrrr kaçırmasan nolurrrr...... biz hep burdayız... bildirim hep var....
canımsınn yaaa, teşekkür ederim..ya bu arada belliki sende bişeyler olmuş, okuyamadım ama her ne ise sebep hiç umursama..sen üzüldüğünde senin için kimse bişey yapamaz ve sen yıprandığınla kalırsın, hangi sebep seni üzmeye değer !! onu düşün..üzülmeye başladığın anda hep aklındaki DEĞERMİ!!!!! sorusu olsun..unutma dünyanın merkezi sensin, sen olmazsan Dünyada olmaz..

bende çok seviyorum meyveleri ama yok sayıcaz bu yaz artık yapacak bişey yok kilolarımız gitsin o zaman acısını çıkartırız inşallah gözünde büyütme canım verirsin inşallah değil 40 kilo 70 kilo verenini gördüm ben 1.5 yılda sende verirsin birazda yürüyüşü fazla tut eminim başarırsın neyse bende yürüyüşümü yapmaya gidiyorum öpüldünüz...

Selamlar herkese:))

Atak 1. gün basarıyla bitti.Ama inanılmaz bir baş ağrısıyla uyandım.Karbonhidratsızlıga vücudun verdiği tepki diye düsünüyorum ama alışıcak paşa paşa!
Dukana göre olmam gereken kilo 57.9, atak döneminde 1 kilo ve seyir döneminde 2.1 kilo vermem gerekiyor.2 mayıs-2 haziran arasını da güçlendirme evresi olarak belirledi.
Veee esas bomba geliyor, ben 61 e yuvarlamıstım kiloyu tickerı ayarlarken ama 61.3 çıkmıstım dün sabah, bu sabah ise 60.5 çıktım :)) Bu motivasyonla devam ediyorum bugun, çok mutlu oldum :)))

dubaiden müşterim safranlı yeşil çay ve siyah çay göndermiş
yeşilçayı denicem birazdan bakalım safranlı nasıl oluyormuşşş

bir dakka bir dakka sen sadece 3 kg için mi dukan yapıyorsun???

yarar ama ben onu bi denedim sonra felçli gibi oldum... o yüzden deneyemem bi daha :26:

ben 5 gündür callan yapıyorum. hamladım ilk günler ama şu an iyiyim. işe yarayacağını düşünüyorum. haldır haldır zıplamadan yapılan bi spor olduğu için iyi geldi bana. fazla kilosu olan insanların yüksek efor harcanan hareketleri yapmaları (kalp ritmini çok hızlandıran sporlar, merdiven-yokuş çıkma v.b.) tehlikeli olabiliyor. callan sadece yoğunlastığı kası çalıştırıyor.

aaa bende hep bunu söylerim kendime "ben olmazsam dünya olmaz-dünyadaki güzelliklerin farkına da varamam" derim hep... ama bugun unutmuştum... siz topik arkadaşlarım hep bir ağızdan hatırlattınız şimdi çok iyiyim... teşekkür ediyorum hepinize...

bide fazlasıyla aldıklarımı düşünürsek (özgüven eksikliği sebebiyle) kocaman 9 kilo azmı göbeğim çatladı ben o 9 kiloyu verenee kadar

Valla kuzumm ben herşeyi denedim,diyet,zayıflama hapları aklına gelen herşeyi hele birde en son kavitasyon denemem vardı.....10 seansta 1 cm bile incelemedim üstüne de dünya para verdim... Kavitasyon yapan yer hayret etti. Bu senin durumun bu firmaya gelenler arasında 2.vakasın dediler...göbeğinde başka bişey var senin yoksa mümkün değil zayıflaman gerek dediler...Doktora gittim göbeğim de başka bişey mi var diye...tahlil yaptı doktor hormon testi...Yok bişeyin hormonların düzenli dedi elime kalıplaşmış bir diyet listesi verdi...ordan da umudu kestim. tesadüf kızkardeşimin arkadaşının bu diyeti yaptığını 50 günde fln 10 kilo verdiğini öğrendim. o hem kitabını almamış,hemde evde yatarak geçirmişti... yinede verdim dedi....Hemen kitabımı aldım okudum...kimseye de bişey sormadım, bu güne kadar bildiğim, kolestrol dü tansiyon du gibi sorunlarım hiç olmadı...Kendimi de sağlıklı hissediyorum...Hemen başladımmm....O kavitasyon yaptırdığım yere aynı zamanda epilasyona gidiyorum halen devam ediyorum...kızlara dukan diyetine başladım inceltemediğiniz göbeğimi bi ölçün bakalım kaç cm gitmiş dedim....8 cm incelmişim.... hayret ettilerrr....

O yüzden ben para tuzaklarına ve bu diyete atılan çamurlara asla inanmıyorummm....inanmayacağımda.....

bir dakka bir dakka sen sadece 3 kg için mi dukan yapıyorsun???

Keşkeee...

Ben 52 olana kadar devam edicem, iskelet gibi olmazsam da 2 kilo oynama payı olsun yemegin çok kaçtıgı dönemler için diye 50yi planlıyorum...Hem de iştahımı kontrol altına alayım, dogru düzgün saglıklı besleneyim istiyorum.öyle :)

bak ne güzel zaten biliyormuşsun, unutma bir daha kuzu..unutursanda yaz buraya ben neyi unuttum diye , seve seve hatırlatırız, malum şeker yemiyoruz ya beyin saflaşıyo hepimizde

yaaaaa!!!!!!!!!!! bi susun be kardeşim....
maaaş hesaplamam lazım benim.... meraktan bakıp duruyorum... daha 1 tane adamın maaşını hesaplamadan 1-2 sayfa ilerlemiş az bi durun gozunüzü seviim yaa.... daha hesaplamam gereken 60 tane adam var... pffffffff...

negüzel tebrik ederim canım benimde dün ilk günümdü bende 64.2 ile başladım bu sabah 63.3 ile uyandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…