Saol canım :) Yarar inşallah bana da. Sana pilates daha güzel geliyosa onu yap tabiiHem işe de yaramıışş, daha nee Benim TV'nin açamayacağı bi formattaydı callanetic, onu değiştirdim de, bu akşam kısmetse başlıcam :)) Dün de başlıcaktım ama işyerinde indirmiştim eve götürmemişim :S bu akşam okeydir
şimdi bir şey diyecektim yaa..bebeğim söyleme kimseye.bilmek zorunda değiller.ben öyle bir eşeklik ettim güya millete de faydam olsun dedim ama cırttt yani.millet ancak konuşsun. laf çok icraat yok yani..
ayrıca tereddütlerin varsa bence sen de yapma...diyet psikolojik bir durum çünkü...
ya kime dukan diyetine başladım desem aman sakın diyo
ayyyyyyyyy... altıma i_____m şimdi hee....
bu dukana b_k atanlar varya aslında bizden de kilolu tipler... ve totoları yemediğinden diyet yapmaya... bizdeki gelişim yada diyet inancını gördükçe kuduruyolar... ben doktoruma bahsettiğimde... süpersin sen dedi... demekki isteyince oluyomuş gayet doğru bişey yapıyosun... bunu tahlil sonuçlarından da görebiliyoruz dedi... ve bu ayın 30 unda tekrar gidicem yanına.... muhtelemen incelmeyi görücek tekrar tahlil istiycem... bakıcaz bakalım kimler doğru söylüyor... ben diyetisyene gittiğimde bile bana bu kadar detaylı bilgi vermedi... bi liste tutuşturdu elime (değişimli sözde) ama hep açsın... gözün ne görse canın çekiyoo... ilk hafta 2 kilo verdim sonra gr yok... nasıl devam ediyim ben o diyete... ayrıca geçen yıl diyetisyene gittiğimde 76 kiloydum... dukana başladığımda 85... demekki diyetisyen de bi b_a yaramıyomuş...
şimdi bir şey diyecektim yaa..bebeğim söyleme kimseye.bilmek zorunda değiller.ben öyle bir eşeklik ettim güya millete de faydam olsun dedim ama cırttt yani.millet ancak konuşsun. laf çok icraat yok yani..
ayrıca tereddütlerin varsa bence sen de yapma...diyet psikolojik bir durum çünkü...
Yessss canımmm.Diyetisyenler para kazanamadıkça ne yapcaklarını bilemiyorlarr....Herkes onlara gitsin..... elimize kalıplaşmış bir liste versinler..2 haftada bir dünyanın parasını alsınlar....Ohhh onların diyetleri süper sağlıklı....Sonra sen veremediğin kilolarınamı yancannnn uçup giden paracıklarına mıııı
teşekkür ederim, off hem ne motive, dışarda yemek yiyecektim, yemeden geldim , evden shnitzel getirmiştim onu yedimYaaaa insan ne kadar motive oluyo dimiiii....Kendine yeni değişik bi güven duygusu geliyo...Senin adına çookkk sevindimmmm..
canımsınn yaaa, teşekkür ederim..ya bu arada belliki sende bişeyler olmuş, okuyamadım ama her ne ise sebep hiç umursama..sen üzüldüğünde senin için kimse bişey yapamaz ve sen yıprandığınla kalırsın, hangi sebep seni üzmeye değer !! onu düşün..üzülmeye başladığın anda hep aklındaki DEĞERMİ!!!!! sorusu olsun..unutma dünyanın merkezi sensin, sen olmazsan Dünyada olmaz..yaaa yemişim bildirimii.... senin yaşadığın haz tartışmasız... bildirimi kaçırsan nolurrrr kaçırmasan nolurrrr...... biz hep burdayız... bildirim hep var....
Sagol canim :))) Insallah asil zor dönem simdi basliyor benim icin... maglum benim verecegim öyle 10-15 kilo degil daha kafadan 40 kilo vermem lazim :/ gözüm korkmuyor degil bazen....
Allah yardimcimiz olsun yazda geldi :/ kavun kaspuz kiraz cilek erikler cikacak nasil karsi koyucam bakalim benim gibi meyve severler icin isler dahada zorlasacak
Amin insallah canim... Hep beraber -lerle devam ederiz insallah....
Selamlar herkese:))
Atak 1. gün basarıyla bitti.Ama inanılmaz bir baş ağrısıyla uyandım.Karbonhidratsızlıga vücudun verdiği tepki diye düsünüyorum ama alışıcak paşa paşa!
Dukana göre olmam gereken kilo 57.9, atak döneminde 1 kilo ve seyir döneminde 2.1 kilo vermem gerekiyor.2 mayıs-2 haziran arasını da güçlendirme evresi olarak belirledi.
Veee esas bomba geliyor, ben 61 e yuvarlamıstım kiloyu tickerı ayarlarken ama 61.3 çıkmıstım dün sabah, bu sabah ise 60.5 çıktım :)) Bu motivasyonla devam ediyorum bugun, çok mutlu oldum :)))
yarar ama ben onu bi denedim sonra felçli gibi oldum... o yüzden deneyemem bi daha :26:
teşekkür ederim, off hem ne motive, dışarda yemek yiyecektim, yemeden geldim , evden shnitzel getirmiştim onu yedim
canımsınn yaaa, teşekkür ederim..ya bu arada belliki sende bişeyler olmuş, okuyamadım ama her ne ise sebep hiç umursama..sen üzüldüğünde senin için kimse bişey yapamaz ve sen yıprandığınla kalırsın, hangi sebep seni üzmeye değer !! onu düşün..üzülmeye başladığın anda hep aklındaki DEĞERMİ!!!!! sorusu olsun..unutma dünyanın merkezi sensin, sen olmazsan Dünyada olmaz..
bide fazlasıyla aldıklarımı düşünürsek (özgüven eksikliği sebebiyle) kocaman 9 kilo azmı göbeğim çatladı ben o 9 kiloyu verenee kadar
bir dakka bir dakka sen sadece 3 kg için mi dukan yapıyorsun???
aaa bende hep bunu söylerim kendime "ben olmazsam dünya olmaz-dünyadaki güzelliklerin farkına da varamam" derim hep... ama bugun unutmuştum... siz topik arkadaşlarım hep bir ağızdan hatırlattınız şimdi çok iyiyim... teşekkür ediyorum hepinize...
Selamlar herkese:))
Atak 1. gün basarıyla bitti.Ama inanılmaz bir baş ağrısıyla uyandım.Karbonhidratsızlıga vücudun verdiği tepki diye düsünüyorum ama alışıcak paşa paşa!
Dukana göre olmam gereken kilo 57.9, atak döneminde 1 kilo ve seyir döneminde 2.1 kilo vermem gerekiyor.2 mayıs-2 haziran arasını da güçlendirme evresi olarak belirledi.
Veee esas bomba geliyor, ben 61 e yuvarlamıstım kiloyu tickerı ayarlarken ama 61.3 çıkmıstım dün sabah, bu sabah ise 60.5 çıktım :)) Bu motivasyonla devam ediyorum bugun, çok mutlu oldum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?