Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızzz sen hala burdamısın, de hadi git, millet maaş bekliyo yahuuu

allah beni ne etmesin bilmemki.... 6 kişiyi hesapladım... kaldı 50 kişi... daha şimdi hesaplıycam... haftaya dağıtıcam tabi uyuşuk ben haftaya kadar bitirirsem

Son düzenleme:
ya ben varyaa... benim kadar eşşek birini daha tanımıyorum... çekmecemde yüzlerce kalem var... o çok sevdiğim 0.7 uçlu pembe kalemimin ucu bitmiş.... tühhhhhh... kalemsiz de çalışılmazki ama

ya ben varyaa... benim kadar eşşek birini daha tanımıyorum... çekmecemde yüzlerce kalem var... o çok sevdiğim 0.7 uçlu pembe kalemimin ucu bitmiş.... tühhhhhh... kalemsiz de çalışılmazki ama

yaaa.... ayyy gördün mü sen.... şimdi nolcak....millet maaşınıda alamaycak...

safranın kilosu ne kadar biliyon demi

idareli kullan bence çayını. içerkende her yudumundan zevk al olur mu

bööğğkkk neticede yeşil çay

ahahah herkes aynı tepkiyi verdi annemde bir yudum al bekle diğer yudumu nefes aldıktan sonra iç dedi
sakın kafana filan dikme dedi valla kilosu 8 ila 10 bin dolar arası biliyorum
sapsarı altın değerinde yeşil çay içiyorum vallaaa kahretsin lüks böyle birşeeey

bu dubaideki adamları seviyorum pierre cardine kalem yaptırmışlar promosyon dağıtmak için bir 10 tanede bana geldi
bizde promosyonun tanesine 50 kr vermeyelim diye şirkette sıkı yönetim ilan ediyoruz
cidden lüks yaşıyorlar...

buarada yarim hanım:))) yeşil çay deyip geçme cidden safranla lezzetli olmuşş en azından görüntüsü iyi :) sarııı

ayyy... gitt..... içine altın koysalarda sevmem ben onu ama wc olayıma çare oluyo bu pis bitki çayları o yüzden fazla ileri geri konuşmıyım kendileri hakkında küsmesinler sonra

Allahım imtihansa eğer bu hafta önüme gelenler ama benim reddettiklerim diyorum ki bitsin artık!!!

dün pastalı kutlama vardı arkadaşa. yemedim.

bugün yine var. o kadar dirençli olacakmıyım bilemiyorum.

elime çayımı alırım artık

en azından dün pudingim vardı absorbe ettim onunla. ya bugün tatlı namına hiçbirşey yok. üstelik reglimin ilk günü.

dayanma gücü yababbiiiim

Allah'ımm sen "kerokero"muza sabır verrr... amiiinnnnnnn...

Allah'ımm sen "kerokero"muza sabır verrr... amiiinnnnnnn...

sütelik haftaya hedeflediğim rakama bi tık ötedeyim

kaçamak yapmaya korkuyorum.

önceden yaptım yaptım bişi olmadı diye. sonra çıktı acısı 1 ay tam!!!

şimdi gidiyorum kutlamaya.geldiğimde hasar tesbiti yapacağım

ama ruhen ama madden. bilemiyorum

canım bana sorarsan bence 1 yada 2 çatal alıp nefsini körelt regli dönemi birde bence o sana yeter zorlama kendini ay kıyamam yaaa

callaneticsi nasıl değiştirdin? benimki de tvde bilinmeyen codec diye hata veriyor hiç izleyemedim

WMV Video Converter - Convert Videos between WMV and Other Videos böyle bir şey buldum. Burdan "Free trial windows version" dan indirdim programı. Benim indirdiğim callanetic videosu wma formatında. Bu programı indirip onu avi formatına çevirdim programda. Açması lazım böyle TV'de, akşam bakıcam bakalım. Olmazsa bilgisayardan da olsa başlıcam artık yapmaya.

ızdırap yok... sadece tadına bakarsan hasarı minimuma indirirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…