Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlarrrr.... hammaddeler comdan bi alışveriş yapmışım ....kepek 1 koliii...buğday kepeği, süt tozu,kakao,tatlandırıcı,aromalar v.s....sanki bi ordu yiyecek gibi .....
Bu arada kepeği kayınvalidem de çok sevdi.küçük kızımda.... hele küçük kızım anne bende senle zayıflayacam diyor,ben ne yersem ondan istiyor...Şu ana kadar krep ve omre poğaçasından başka denemem olmadı...Ama onlara memlekete giderken söz verdim çok yapıcam yanlarına vercem gittiklerinde buzluğa koyar bir müddet yerler ...yeter onlara....

Peki bi gelişme var mıı? Yani daralma :))

keşke fazlalığım 3 kilo olsa benim seyir evrem 53 gün ve vermem gereken kilo 6,5

merhaba,
ben sizin dukan diyeti yöntemlerinizi bir süre takip ettim ve ilk fırsatta kitabımı aldım kitabı atak ve seyir evresini bir gecede okudum ve sonraki sabah denemeye başladım. akşamüstü 5e kadar zor dayandım. yulaf kepeğinin tadı çok kötü. ve vazgeçtim. fakat kitaptada yazdığı gibi bu kadar insan yanılıyor olamaz. ben yumurta ve et türlerini çok seven bir insan değilim. dayanamama sebebimde bu zaten. internete sık sık giremiyorum. girebilsem muhakkak sizin yardımınızla bu diyetin üstesinden gelebilirim ama
ben 4 yıl önce 64 kg idim. ve 54 kg ye kadar düştüm. yine kadınlar kulübünün sayesinde. o zaman gönülkurnaz diye bir üye vardı ve ben ondan acayip gaz aldım.
şuanda 79 kg ve boyum 155. yani durum vahim.
yardımlarınızı bekliyorum.
teşekkürler

amiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnn

banada biri gaz versinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bende 7,5 kilo vercem atak evresinin ilk günündeyim bide yarın var açlık hissetmiyorum şuan ama sonra ne olucak bilmiorum kitap siparişide verdim pazartesiye gelıcek :)

keşke fazlalığım 3 kilo olsa benim seyir evrem 53 gün ve vermem gereken kilo 6,5

keşke bizimde başlarken 6,5 kilo olsaydı
canım ben diyete 83-84 ile başladım... bir 6-7 kilo verdim sonra dukanı keşfettim ve 8 kiloya dukancığım sayesinde verdim ve hala vermem gereken 6 kilo var:)
sen başlarsan diyete seninle denk gidebilirim yaniii

bugun başladım atak evremin ılk gunu arkadaslarım bugun çok sessızsın dıyo :) sesım kesıldı resmen :) bide sabah yumurta yedım her yer yumurta kokuyo sankı

hadı gel beraber devam edelim

kız bizim kilolarda aynıymış ya
ama senin boyun uzun dimi
ve ben sana yetişemedim...:18::18:

çok özel olmaz ise birşey sormak istiyorum hani 10 kg vermişsin gayet güzelde üstüne 4 senede 25 kg nasıl aldın? doğum filan mı yaptın?
yulaf kepeğini sevmek zorundasın... krep yada ekmek yapmalısın tek yiyemiyorsan... yumurta bu diyette temel... hatta ette öyle...

hani şöyle düşündüğün zaman bana göre bu diyet sana göre değil. insan yapısını ne yiyip neyi yiyemediğini bilir... et ,yumurta ve kepek yiyemiceksen bu diyet devam etmez.

iki gün form çayı içsen zaten verırısın 3 kiloyu şaka gibi

canım biraz fazla hesapla maasları.

te allahım görebilsem bende duygulanabilirdim ama face yasaklı site

aynen bizdede oyle

pehh 6,5 da kılomu. Ben 40 kılo vermem gerek. Ben napım sımdı.

bugun başladım atak evremin ılk gunu arkadaslarım bugun çok sessızsın dıyo :) sesım kesıldı resmen :) bide sabah yumurta yedım her yer yumurta kokuyo sankı

hadı gel beraber devam edelim

edelim benim için sorun yok burda herkes beraber devam ediyor
buradan kopmaz isen diyetin çok rahat ilerler emin olki....
her kafana takılanı yazabilirsin... yada diyetle ilgili aldığın her kararı...
burda herkes 2 ayda 1 diyeti bırakmaya karar verir sonra diğerlerinin gazıyla yoluna devam eder

kız bizim kilolarda aynıymış ya
ama senin boyun uzun dimi
ve ben sana yetişemedim...:18::18:

ahahhaa pekte iyi birşey değil vallaa haftasonu kilolu resmimi koyımda görün
aman allahıımmmmm ama yinede güzelmişim vallaaa

boyum 170 benim hiç topuklu giymem sen giyersin aynı sayılırız

Ay ben de 2 saat falan çalıştım, sonra yine daldım buraya Ay çok fena yaa hahaha

bende giymem ki topuklu... o yüzden incelmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…