ben 5 gündür callan yapıyorum. hamladım ilk günler ama şu an iyiyim. işe yarayacağını düşünüyorum. haldır haldır zıplamadan yapılan bi spor olduğu için iyi geldi bana. fazla kilosu olan insanların yüksek efor harcanan hareketleri yapmaları (kalp ritmini çok hızlandıran sporlar, merdiven-yokuş çıkma v.b.) tehlikeli olabiliyor. callan sadece yoğunlastığı kası çalıştırıyor.
Selamlar herkese:))
Atak 1. gün basarıyla bitti.Ama inanılmaz bir baş ağrısıyla uyandım.Karbonhidratsızlıga vücudun verdiği tepki diye düsünüyorum ama alışıcak paşa paşa!
Dukana göre olmam gereken kilo 57.9, atak döneminde 1 kilo ve seyir döneminde 2.1 kilo vermem gerekiyor.2 mayıs-2 haziran arasını da güçlendirme evresi olarak belirledi.
Veee esas bomba geliyor, ben 61 e yuvarlamıstım kiloyu tickerı ayarlarken ama 61.3 çıkmıstım dün sabah, bu sabah ise 60.5 çıktım :)) Bu motivasyonla devam ediyorum bugun, çok mutlu oldum :)))
Allahım imtihansa eğer bu hafta önüme gelenler ama benim reddettiklerim diyorum ki bitsin artık!!!
dün pastalı kutlama vardı arkadaşa. yemedim.
bugün yine var. o kadar dirençli olacakmıyım bilemiyorum.
elime çayımı alırım artık
en azından dün pudingim vardı absorbe ettim onunla. ya bugün tatlı namına hiçbirşey yok. üstelik reglimin ilk günü.
dayanma gücü yababbiiiim
merhaba,
ben sizin dukan diyeti yöntemlerinizi bir süre takip ettim ve ilk fırsatta kitabımı aldım kitabı atak ve seyir evresini bir gecede okudum ve sonraki sabah denemeye başladım. akşamüstü 5e kadar zor dayandım. yulaf kepeğinin tadı çok kötü. ve vazgeçtim. fakat kitaptada yazdığı gibi bu kadar insan yanılıyor olamaz. ben yumurta ve et türlerini çok seven bir insan değilim. dayanamama sebebimde bu zaten. internete sık sık giremiyorum. girebilsem muhakkak sizin yardımınızla bu diyetin üstesinden gelebilirim ama
ben 4 yıl önce 64 kg idim. ve 54 kg ye kadar düştüm. yine kadınlar kulübünün sayesinde. o zaman gönülkurnaz diye bir üye vardı ve ben ondan acayip gaz aldım.
şuanda 79 kg ve boyum 155. yani durum vahim.
yardımlarınızı bekliyorum.
teşekkürler
keşke fazlalığım 3 kilo olsa benim seyir evrem 53 gün ve vermem gereken kilo 6,5
keşke bizimde başlarken 6,5 kilo olsaydı
canım ben diyete 83-84 ile başladım... bir 6-7 kilo verdim sonra dukanı keşfettim ve 8 kiloya dukancığım sayesinde verdim ve hala vermem gereken 6 kilo var:)
sen başlarsan diyete seninle denk gidebilirim yaniii
keşke bizimde başlarken 6,5 kilo olsaydı
canım ben diyete 83-84 ile başladım... bir 6-7 kilo verdim sonra dukanı keşfettim ve 8 kiloya dukancığım sayesinde verdim ve hala vermem gereken 6 kilo var:)
sen başlarsan diyete seninle denk gidebilirim yaniii
merhaba,
ben sizin dukan diyeti yöntemlerinizi bir süre takip ettim ve ilk fırsatta kitabımı aldım kitabı atak ve seyir evresini bir gecede okudum ve sonraki sabah denemeye başladım. akşamüstü 5e kadar zor dayandım. yulaf kepeğinin tadı çok kötü. ve vazgeçtim. fakat kitaptada yazdığı gibi bu kadar insan yanılıyor olamaz. ben yumurta ve et türlerini çok seven bir insan değilim. dayanamama sebebimde bu zaten. internete sık sık giremiyorum. girebilsem muhakkak sizin yardımınızla bu diyetin üstesinden gelebilirim ama
ben 4 yıl önce 64 kg idim. ve 54 kg ye kadar düştüm. yine kadınlar kulübünün sayesinde. o zaman gönülkurnaz diye bir üye vardı ve ben ondan acayip gaz aldım.
şuanda 79 kg ve boyum 155. yani durum vahim.
yardımlarınızı bekliyorum.
teşekkürler
selamlar herkese:))
atak 1. Gün basarıyla bitti.ama inanılmaz bir baş ağrısıyla uyandım.karbonhidratsızlıga vücudun verdiği tepki diye düsünüyorum ama alışıcak paşa paşa!
Dukana göre olmam gereken kilo 57.9, atak döneminde 1 kilo ve seyir döneminde 2.1 kilo vermem gerekiyor.2 mayıs-2 haziran arasını da güçlendirme evresi olarak belirledi.
Veee esas bomba geliyor, ben 61 e yuvarlamıstım kiloyu tickerı ayarlarken ama 61.3 çıkmıstım dün sabah, bu sabah ise 60.5 çıktım :)) bu motivasyonla devam ediyorum bugun, çok mutlu oldum :)))
yaaaaa!!!!!!!!!!! Bi susun be kardeşim....
Maaaş hesaplamam lazım benim.... Meraktan bakıp duruyorum... Daha 1 tane adamın maaşını hesaplamadan 1-2 sayfa ilerlemiş az bi durun gozunüzü seviim yaa.... Daha hesaplamam gereken 60 tane adam var... Pffffffff...
te allahım görebilsem bende duygulanabilirdim ama face yasaklı site
keşke fazlalığım 3 kilo olsa benim seyir evrem 53 gün ve vermem gereken kilo 6,5
bugun başladım atak evremin ılk gunu arkadaslarım bugun çok sessızsın dıyo :) sesım kesıldı resmen :) bide sabah yumurta yedım her yer yumurta kokuyo sankı
hadı gel beraber devam edelim
kız bizim kilolarda aynıymış ya
ama senin boyun uzun dimi
ve ben sana yetişemedim...:18::18:
yaaaaa!!!!!!!!!!! bi susun be kardeşim....
maaaş hesaplamam lazım benim.... meraktan bakıp duruyorum... daha 1 tane adamın maaşını hesaplamadan 1-2 sayfa ilerlemiş az bi durun gozunüzü seviim yaa.... daha hesaplamam gereken 60 tane adam var... pffffffff...
kız bizim kilolarda aynıymış ya
ama senin boyun uzun dimi
ve ben sana yetişemedim...:18::18:
edelim benim için sorun yok burda herkes beraber devam ediyor
buradan kopmaz isen diyetin çok rahat ilerler emin olki....
her kafana takılanı yazabilirsin... yada diyetle ilgili aldığın her kararı...
burda herkes 2 ayda 1 diyeti bırakmaya karar verir sonra diğerlerinin gazıyla yoluna devam eder
ahahhaa pekte iyi birşey değil vallaa haftasonu kilolu resmimi koyımda görün
aman allahıımmmmmama yinede güzelmişim vallaaa
boyum 170 benim hiç topuklu giymem sen giyersin aynı sayılırız
160 boyum kilomda şuan 60 6,5 seyirde 1 kiloda atakta vericem toplam 7,5 olcek işallah
ahhh ahhhyaaa takip edemiyorum bu ne hız ya baskasına boyumu yazdım :)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?