te allahım görebilsem bende duygulanabilirdim ama face yasaklı site
çok özel olmaz ise birşey sormak istiyorum hani 10 kg vermişsin gayet güzelde üstüne 4 senede 25 kg nasıl aldın? doğum filan mı yaptın?
yulaf kepeğini sevmek zorundasın... krep yada ekmek yapmalısın tek yiyemiyorsan... yumurta bu diyette temel... hatta ette öyle...
hani şöyle düşündüğün zaman bana göre bu diyet sana göre değil. insan yapısını ne yiyip neyi yiyemediğini bilir... et ,yumurta ve kepek yiyemiceksen bu diyet devam etmez.
iki gün form çayı içsen zaten verırısın 3 kiloyu şaka gibi
Öyle olmuyor ama ne yazık kizaten o dukana göre...
Atak döneminde ordaki hesaptan daha fazla vermem buyuk ıhtımalle diye mutlu oldum ben, ordaki hesaba göre basarılı bi ilk gün oldu çünkü, motive etmeye çalısıyorum kendimi
ya ben bişey sorucam size ben haziran gibi gebelik düşünüyorum bu dukanın zararı olurmu ki yada o zaman bıraksam çok mu alırım kilo
ya kime dukan diyetine başladım desem aman sakın diyo
edelim benim için sorun yok burda herkes beraber devam ediyor
buradan kopmaz isen diyetin çok rahat ilerler emin olki....
her kafana takılanı yazabilirsin... yada diyetle ilgili aldığın her kararı...
burda herkes 2 ayda 1 diyeti bırakmaya karar verir sonra diğerlerinin gazıyla yoluna devam eder
ahahhaa pekte iyi birşey değil vallaa haftasonu kilolu resmimi koyımda görün
aman allahıımmmmmama yinede güzelmişim vallaaa
boyum 170 benim hiç topuklu giymem sen giyersin aynı sayılırız
Kızlar, Doğalsan Yulaf kepeği kullanıyorum, ru sheim marka kullanan var mı? birbirinden cok farkı var mı? hangisi daha iyi acaba?
Sagol canim :))) Insallah asil zor dönem simdi basliyor benim icin... maglum benim verecegim öyle 10-15 kilo degil daha kafadan 40 kilo vermem lazim :/ gözüm korkmuyor degil bazen....
Allah yardimcimiz olsun yazda geldi :/ kavun kaspuz kiraz cilek erikler cikacak nasil karsi koyucam bakalim benim gibi meyve severler icin isler dahada zorlasacak
48 bedenle başladım. 44 olsam yeter diyordum. simdi 20 kg sonunda 44 oldum. diyorum ki bi 20 daha 40 düşürür beni. ilk başlarda zor geliyor ama bir süre sonra normal yemek alışkanlığınız değişiyor. Allah dayanma gücü versin...
bende çok seviyorum meyveleri ama yok sayıcaz bu yaz artık yapacak bişey yok kilolarımız gitsin o zaman acısını çıkartırız inşallah gözünde büyütme canım verirsin inşallah değil 40 kilo 70 kilo verenini gördüm ben 1.5 yılda sende verirsin birazda yürüyüşü fazla tut eminim başarırsın neyse bende yürüyüşümü yapmaya gidiyorum öpüldünüz...
ben rusheim kullanıyorum bi kere doğalsan kullandım ilk zamanlarda rusheim biraz daaha ince doğalsandan... ben rusheimden daha memnun kaldım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?