Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

evet doğum yaptım 3 yaşında bir oğlum var. hamilelikte 22 kg almıştım. 40 gün içerisinde 12 gitti hatta 64 kg kadar düşmüştüm. emzirmeyi kestikten sonra aynı beslenmeye devam edince kilo almaya başladım. et yumurta ve kepek hiç yiyemediğim şeyler değil aslında, ama insan evde bunu yalnız yapınca

bu arada maaşların ofiste halletmek zorunda olduğum kısmını hallettim... defterimi ve gerekli notlarımı da koydum bi kenara... evde hafta sonu hazırlarım artık... miskinlik yapıcam nasılsa bu hafta... inşallah ablamlar falan kanıma girip dışarı çıkarmazlar... yoksa hafta içi bi dünya işin arasında bununla uğraşmıyım yahu...

Ay cuma öğleden sonra trafiği baya yoğun olmuş hakikaten

ya ben bişey sorucam size ben haziran gibi gebelik düşünüyorum bu dukanın zararı olurmu ki yada o zaman bıraksam çok mu alırım kilo

ya ben bişey sorucam size ben haziran gibi gebelik düşünüyorum bu dukanın zararı olurmu ki yada o zaman bıraksam çok mu alırım kilo

hamile kaldığını öğrendiğin an güçlendirmeye geç bence... ve ödül öğünlerini öyle bi dengele ki... gebeliğine uygun olsun... zaten gidiceğin kadın doğum doktoru seni yönlendirecektir... belki bırakmak durumunda kalırsın.. ama diyetin 4 evresini tamamlamazsan kilo alman kaçınılmaz...

Son düzenleme:
Herkese merhaba,

ben de aranızda yeniyim. atakta 5. günüm ve sadece 1 kilo vermişim. ağzıma tek bir atıştırma bile sürmedim her şeyi harfiyen uyguladım ama neden böyle oldu anlam veremiyorum. vücudum kilo verirken hep direnç gösterir zor kilo veririm ama sanırım dukan'a fazla güvenmiştim. benim gibi olan var mı hiç? yardım edin

ay kizlar alemsiniz vallahi ogleden sonra okuyim diye bi oturdum aman aman.. arada depresyona girip cikanlar mi ararsin, kaynana muhabbeti, sac kestirenler mi.. cok hossunuz vallahi ya.. ofistekilere caktirmiim diye kendimi tutmaktan karnima agrilar girdi

bu arada ben de itirafcilar kervanina katilmak istiyorum dovun beniii dun salak ben bir kac elbise denedim. bazilari cok kotu durdu, bi tanesini begenip aldim. ama uzerime olmayanlar moralimi acaip bozdu.. gobegim hic yok olmayacak, hep sisko kalicam gibi bi his geldi.. sonra da gittim bi kruvasan yedim kadin olmak neden bu kadar mantiksiz bisi ya?? insan hormonlarina, duygularina bu kadar cabuk teslim olur mu? ufff.. umarim fazla bir arti olmaz.

optum hepinizi dukaniceler, benim kadar iradesiz olmayin pilizz..

aynen katılıyorum

saolsun burdaki insanlar sayesinde bırakmadım ve bu kadar süre devam ettirdim

şimdiye defalrca bırakmıştım fatak burdan güç aldım. tatlı bir rekabette var

Kızlar, Doğalsan Yulaf kepeği kullanıyorum, ru sheim marka kullanan var mı? birbirinden cok farkı var mı? hangisi daha iyi acaba?

Kızlar, Doğalsan Yulaf kepeği kullanıyorum, ru sheim marka kullanan var mı? birbirinden cok farkı var mı? hangisi daha iyi acaba?

ben rusheim kullanıyorum bi kere doğalsan kullandım ilk zamanlarda rusheim biraz daaha ince doğalsandan... ben rusheimden daha memnun kaldım...

Meyve kilomu aldiriyormus ben bunu anliyamadim tam hani muz üzüm kilo aldirdigini anliyabilirimde özellikle her diyetde günde bir elma mutlaka tüketilmeli denirken bizimkinde her türlüsü yasak bu cok garip hani bir cevapda bulamiyorum buna... Neyse demekki var bir hikmeti diyorum artik sabredicez yeterki zayifliyalimda...
Yürüyüsü her zaman yapamiyorum sorun bu iki tane cocuk var yaslari kücük hani büyük olsalar evde yarim saat birak git gel ama biri 5 digeri 2 yasinda birakamiyorum.. Annem yakinda oturuyor Allahdan sagolsun firsat buldukca atliyip geliyor cocuklara bakiyor ozaman gidebiliyorum ancakk... Cikamadigim günlerde misal dün yagmurluydu yemekden sonra yaklasik yarim saat evde acdik kolbastiydi aile boyu buna 2 yasindaki oglum dahil deli gibi dans ettik hic abarmiyorum yürüyüs yapdigim zamandan cok terledim hehe :)))
Bizi o an kamaraya cekselerdi youtubeye uzayli aile diye verseydiler o görüntüler tiklanma rekoru kirardi eminimki :)))
Kolay gelsin canim :)

Yarimcim kiz ben gittim geldim sen hala maaslari hesapliyamadinmi

ben rusheim kullanıyorum bi kere doğalsan kullandım ilk zamanlarda rusheim biraz daaha ince doğalsandan... ben rusheimden daha memnun kaldım...

ruşeym kepeğin diğer adı, markası değil (yanlış bilmiyorsam eğer). ben de doğalsan kullanıyorum. çok da memnunum

Kocaman bir 0

hibçbirşeyden tırtıklamadan bitirdim kutlamayı

ben oldum yaaaa

ben dukancan olmaya layık biriyim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…