ben rusheim kullanıyorum bi kere doğalsan kullandım ilk zamanlarda rusheim biraz daaha ince doğalsandan... ben rusheimden daha memnun kaldım...
ay kizlar alemsiniz vallahiogleden sonra okuyim diye bi oturdum aman aman.. arada depresyona girip cikanlar mi ararsin, kaynana muhabbeti, sac kestirenler mi.. cok hossunuz vallahi ya.. ofistekilere caktirmiim diye kendimi tutmaktan karnima agrilar girdi
bu arada ben de itirafcilar kervanina katilmak istiyorum dovun beniiidun salak ben bir kac elbise denedim. bazilari cok kotu durdu, bi tanesini begenip aldim. ama uzerime olmayanlar moralimi acaip bozdu.. gobegim hic yok olmayacak, hep sisko kalicam gibi bi his geldi.. sonra da gittim bi kruvasan yedim kadin olmak neden bu kadar mantiksiz bisi ya?? insan hormonlarina, duygularina bu kadar cabuk teslim olur mu? ufff.. umarim fazla bir arti olmaz.
optum hepinizi dukaniceler, benim kadar iradesiz olmayin pilizz..
Kocaman bir 0
hibçbirşeyden tırtıklamadan bitirdim kutlamayı
ben oldum yaaaa
ben dukancan olmaya layık biriyim artık
Meyve kilomu aldiriyormus ben bunu anliyamadim tam hani muz üzüm kilo aldirdigini anliyabilirimde özellikle her diyetde günde bir elma mutlaka tüketilmeli denirken bizimkinde her türlüsü yasak bu cok garip hani bir cevapda bulamiyorum buna... Neyse demekki var bir hikmeti diyorum artik sabredicez yeterki zayifliyalimda...
Yürüyüsü her zaman yapamiyorum sorun bu iki tane cocuk var yaslari kücük hani büyük olsalar evde yarim saat birak git gel ama biri 5 digeri 2 yasinda birakamiyorum.. Annem yakinda oturuyor Allahdan sagolsun firsat buldukca atliyip geliyor cocuklara bakiyor ozaman gidebiliyorum ancakk... Cikamadigim günlerde misal dün yagmurluydu yemekden sonra yaklasik yarim saat evde acdik kolbastiydi aile boyu buna 2 yasindaki oglum dahil deli gibi dans ettik hic abarmiyorum yürüyüs yapdigim zamandan cok terledim hehe :)))
Bizi o an kamaraya cekselerdi youtubeye uzayli aile diye verseydiler o görüntüler tiklanma rekoru kirardi eminimki :)))
Kolay gelsin canim :)
Yarimcim kiz ben gittim geldim sen hala maaslari hesapliyamadinmi
48 bedenle başladım. 44 olsam yeter diyordum. simdi 20 kg sonunda 44 oldum. diyorum ki bi 20 daha 40 düşürür beni. ilk başlarda zor geliyor ama bir süre sonra normal yemek alışkanlığınız değişiyor. Allah dayanma gücü versin...
Ben öyle manken olma gayretinde degilim ama yinede hedefim 65 70 ha 80 bile olsam sükür diyecegim :))) Cünkü düsdügüm kilo ortada... Kolay degil zor :) Sende cok güzel kilo vermissin masallah darisi basimiza insallah
amin Allah hepimize kolaylik versin....
Kocaman bir 0
hibçbirşeyden tırtıklamadan bitirdim kutlamayı
ben oldum yaaaa
ben dukancan olmaya layık biriyim artık
ben yulaf kepeğini tüketememiştim. benim aldığım aktardan taneli. bu rusheim dediğiniz ruşeym mi acaba?
aaa... kolaymı ki öyle 60 kişinin maaşını hesaplayıp bi taraftan face girip bi taraftan burda olmak... ofiste halletmem gereken kısmını bitirdim... kalanını hafta sonu hallederim evde...
ben yulaf kepeğini tüketememiştim. benim aldığım aktardan taneli. bu rusheim dediğiniz ruşeym mi acaba?
Kızlar, Doğalsan Yulaf kepeği kullanıyorum, ru sheim marka kullanan var mı? birbirinden cok farkı var mı? hangisi daha iyi acaba?
Ayyy kızlarrrrr yaaaa.... Ben çok sigara içiyorum yaaaaa....Sabah işe gelirken aldım çıkış saatime daha 1 saat var ve paketim bitmişşşş....Cuma günleri böyle oluyo yaaaa.....
ruşeym kepeğin diğer adı, markası değil (yanlış bilmiyorsam eğer). ben de doğalsan kullanıyorum. çok da memnunum
Ayyy kızlarrrrr yaaaa.... Ben çok sigara içiyorum yaaaaa....Sabah işe gelirken aldım çıkış saatime daha 1 saat var ve paketim bitmişşşş....Cuma günleri böyle oluyo yaaaa.....
her içtiğin sigara ömründen ve ailenenle geçireceğin zamandan çalıyor biliyorsun değil mi???
bende astım olduğu için hayatım boyunca tadını bile bilmemerkek arkadaşımıda az önce sana söylediğim cümle ile kandırdım oda 3-4 aydır içmiyor şükürler olsunkii
sigaradan ötürü ömrünü kısaltıyorsun beni yalnızmı bırakacaksın diye diye psikolojik baskı ile başarıya ulaştım
umarım sende en kısa sürede kurtulursun canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?