Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ben de kıyafet almaya giderdim. üzerime olan bişey bulamayınca, güzel bir yemek yer eve dönerdim. evet salakça belki ama, çivi çiviyi söker mantığı işte... ama herşeyin bir vakti varmış. 5 yaşından beri benimle beraber olan kilolarım, beni terketmek için 40 yaşını geçmemi beklediler demek ki...

aaa... kolaymı ki öyle 60 kişinin maaşını hesaplayıp bi taraftan face girip bi taraftan burda olmak... ofiste halletmem gereken kısmını bitirdim... kalanını hafta sonu hallederim evde...

aaa... kolaymı ki öyle 60 kişinin maaşını hesaplayıp bi taraftan face girip bi taraftan burda olmak... ofiste halletmem gereken kısmını bitirdim... kalanını hafta sonu hallederim evde...

Ay valla bende kendime hayret ettim bugün...bir sürü iş cuma yoğunluğu ödemeler fln...maşallah bana burdanda kopmadım sabah beri.. kopunca oku oku bitmiyo vallahiiii...Patron yokda o yüzden böyle.... o olsa tam strese girerdim....

ben yulaf kepeğini tüketememiştim. benim aldığım aktardan taneli. bu rusheim dediğiniz ruşeym mi acaba?

ruşeym - rusheim aynı şey evet. taneliyse muhtemelen yulaf ezmesidir.

bir sürü benzer ürün var. kafanız karışmasın. buğday kepeği, çavdar kepeği, yulaf unu, yulaf ezmesi, yulaf gevreği......

aslında kafa karıştıracak birşey yok. o mu , bu mu değil. yulaf kepeği. en yaygın olan doğalsan markalı yulaf kepeği. üzerinde dukan diyetinden de bahsediyor zaten. satıcı odur budur diyebilir. hepsini boşverin. üzerinde yulaf kepeği yazıyorsa alın. bana kepekli un satmaya kalkan bile oldu.

Herkese merhaba ben ve eşimde dukancıyız eşim 10 ben 4 kilo verdim bi ay oldu başlayalı ama ben iki haftadır bıraktım moralman çok kötüydüm dolayısıyla devam edemedim yani aslında 1aydan daha kısa sürede 4 kilo verdim inşallah önümüzdeki hafta tekrar başlıycam

Ayyy kızlarrrrr yaaaa.... Ben çok sigara içiyorum yaaaaa....Sabah işe gelirken aldım çıkış saatime daha 1 saat var ve paketim bitmişşşş....Cuma günleri böyle oluyo yaaaa.....

dukan amca sizi görse derdi ki vuuuuuvvvv yahu bu türk hanımları ne taşgibi.... ooohhhhh god! (fransızca bilmiom da) canlarım pazartesi günü sizleri şöyle ------------ li halde görürüm inşallah...Allah tatilinizi hayırlı ve bol - li etsin....beni özleyin anacım baaaayyyy! (!) ihi

sizi seviyorum bacılarım.....enerjiniz hiç bitmesin....öptüm tek tek.....

Kızlar, Doğalsan Yulaf kepeği kullanıyorum, ru sheim marka kullanan var mı? birbirinden cok farkı var mı? hangisi daha iyi acaba?

iksinide kullandım tarifler için doğalsanınki daha ,y,,çünkü daha iri taneli simlada baz tarfiflerde belirtiyo doğalsanla yapın die zaten örnek sebzeli pilav mükemmel oluyo sebze +protein gününde olanlara tavsiye ederim

Ayyy kızlarrrrr yaaaa.... Ben çok sigara içiyorum yaaaaa....Sabah işe gelirken aldım çıkış saatime daha 1 saat var ve paketim bitmişşşş....Cuma günleri böyle oluyo yaaaa.....

her içtiğin sigara ömründen ve ailenenle geçireceğin zamandan çalıyor biliyorsun değil mi???
bende astım olduğu için hayatım boyunca tadını bile bilmem erkek arkadaşımıda az önce sana söylediğim cümle ile kandırdım oda 3-4 aydır içmiyor şükürler olsunkii
sigaradan ötürü ömrünü kısaltıyorsun beni yalnızmı bırakacaksın diye diye psikolojik baskı ile başarıya ulaştım

umarım sende en kısa sürede kurtulursun canımmm

ruşeym kepeğin diğer adı, markası değil (yanlış bilmiyorsam eğer). ben de doğalsan kullanıyorum. çok da memnunum

Ru-sheim diye bir marka da var. Bir sürü ürünü var. KUF İşte burdaaa Ben onu kullanıyorum. Ondan bahsetmiş arkadaşlar.

Çok içiyosuunnn!! Gerçi farkındasın ama :S Ben bıraktım :S Hala canımın istediği oluyo ama :S Aldığım kiloların en azından yarısının sebebi budur heralde. 11 ay oldu bırakalı. 9 kilo almıştım. Kaldı 4 Bunlar da giderse kalacak 3-4 :) Sıra onlara gelecek

Evet canımmm.. tüm söylediklerini biliyorum canımm...Maalesef 17 senedir kullanıyorum...Şu ana kadar kurtulamadımmm...İnş.bende kurtulmak istiyorum.....kaç kere denedim ama olmadııı...

bende dukan a basladım baslayalı artırdım bısey yemememk için ha bıre içiyorum

kızlar.... aslında bu dönem bizim için çok kıymetlii... düşünsenize en sağlıklı halimize kavuşucaz... bu arada bi de sigarayı azaltıp hatta ve hatta bıraksanız... yeni doğmuş bi bebek gibi sağlıklı olabilirsiniz... bütün bunlar bizim elimizde... kimse ağzımıza zorla dayamıyor sigarayı... ben anneme bıraktırmaya çalışıyorum... inanıyorum başarıcam... sevgilim de benim yanımda asla sigara içmez çünkü acayip rahatsız oluyorum kokusundan... evlenene kadar doya doya yemek yiyip sigara içebilir bu konuda özgür bıraktım onu... çünkü imzadan sonra sıkı denetim başlıycağının farkında... hemen dukana başlanacak ve sigara bırakılacak... eee baba olmak kolay değil... bu duyguyu tatmayı çok istediği için bunları yapmaktan çok da keyif alıcak biliyorum... çünkü benden meraklı kilo verip sigarayı bırakmaya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…