Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Herkese iyi haftasonları diliyorum. Ben evde de olsa çalışıcam ne yazık ki Yoğun bir dönem Puuuff!!

Cumartesi çalışacaklara da iyi çalışmalar. Kolay gele size deee!! Pazartesi "eksi"lerle görüşmek üzere

kızlar doktora gittim,ultrason,kan testi yaptı sonuçları pazartesi alıcam...henüz bişey öğrenemedim yani ama eğer pko falan olsaydı ultrasonda görünürdü değil mi?

kızlar bir de bişey daha ben alışveriş yaparken enginar aldım ama dukan enginar yeme diyodeğerleri 100 gramda 0.2 yağ 3 grm protein 7.8 karbonhidrat..yesem olur mu yazık günah ya:S

iyi akşamlar herkese..
bi kaç ay önce bu diyetle 52 kiloya kadar düşüp sonra diyeti bırakıp abur cubur fast food ve yemeklere saldırınca kendimi 57 kilolarda buluverdim birden arkadaşın yaptığı bir şaka ise tekrar başlamama sebep oldu. umarım bu sefer çabuk vazgeçmem istediğim kiloya inebilirim.
bugün ilk günüm fakat okuduğum için hafta içleri uyamıyordum diyete bu sefer buna da çözüm bulmaya çalışıcam. başarmalıyımmm!

Ben de hikayemi anlatmak istiyorum;

Aralık 13 ten beri dukancıyım...yaklaşık olarak 3 ay oldu bu dönem zarfında 12 kg verdim.
seir dönemindeyim hala hedefim 18 kilo fakat son ayda yaklaşık 1 kilo ancak verdim.
iyiden iyiye yavaşladı...kilo vermem...bu arada asla kaçamak yapmadım...birebir dukancıyım yanii
bir gün protein bir gün protein+sebze olarak tüketiyorumm...bu durum da olmuş olanlar varsa fikirlerini bilmem istiyorum...

bir de arkadaşlarım vücudun şoka uğraması lazım deyip kanıma giriyorlar ne yapmalıyımm acabaa sabır mı demeliyimm....

bi yumruk yap bence eski kilo verme hızına dönersin...kolay gelsin hepimize...

selam arkadaslar, sabahtan beri 1 dakika durmadim, bugün 500 den fazla kalori yakmadiysam yuh derim kendime. sabah alis verise gittik, derin dondurucu aldik geldik. kizimi annemlerle birlikte yolladim. ondan sonra kollari sivadim, yatak odamin dolaplarini tümdennnn indirdim, kisliklari kaldirip yazliklari yerlestirdim. pencereleri sildim, kileri temizledim, camasir yikanmisti, onlari serdiiimmm.. dogru dürüst biseyde yemedim daha. sabahki kahvaltimla duruyorum ocaga et koydum. pissin ondan bir iki tane alip, kzimi almaya gidicem gitmesinede coooook yoruldum ben yaaaa aksam erkenden uyur yattigim yeri begenirim herhalde

msjlariniza söyle bi göz ucuyla bakim okadan, okuyamadim hepsini. insallah hepiniz iyisinizdir. simdiden herkese hayirli haftasonlari diliyorum

amaaaaan 25 kilo almakta ne var. ben 2 senede aldım sigarayı bıraktıktan sonra...

Ayyy kızlarrrrr yaaaa.... Ben çok sigara içiyorum yaaaaa....Sabah işe gelirken aldım çıkış saatime daha 1 saat var ve paketim bitmişşşş....Cuma günleri böyle oluyo yaaaa.....

sigarayı bırak en güzeli. ben bıraktım kurtuldum. eğer bünyen uygunsa, mora terapi çok güzel bir yöntem.

kızlar bir de bişey daha ben alışveriş yaparken enginar aldım ama dukan enginar yeme diyodeğerleri 100 gramda 0.2 yağ 3 grm protein 7.8 karbonhidrat..yesem olur mu yazık günah ya:S

madem enginar diyet dışı bir yiyecek, burda hemen kalori hesabına dönüyoruz. vücudun enginarı hazmetmek için harcadığı kalori, enginardan aldığı kaloriden fazladır. hem de enginar çok lezzetlidir ve atılırsa çok yazıktır

seni çok seviyorum!!!!!!Yemiştim zaten ama şimdi daha iyi hissediyorum ve ÇOOOOOOOOKKKKKK ÖZLEMİŞİMMMMMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!

Bravoooo!!! Tebrikler!
teşekkürler canım

valla bravo nasıl yapıyorsun güçlendirmede gidiyor kilolar hiç mi yemiyorsun çok mu hareket ediyorsun ? tebrikler canımmm
valla çok bile yiyorum ya son 2 haftadır güçlendirmeyede pek uymuyorum diyebilirim yani.ama nedir ben sınıfta sürekli ayaktayımdır hiç oturmam pert oluyorum eve gelince düşün belki benim minikler zayıflatmıştır beni.şu durumda güçlendirmede 4 kilo vermiş bulunmaktayım ve dehşet mutluyum.darısı hepinize inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…