Ben de hikayemi anlatmak istiyorum;
Aralık 13 ten beri dukancıyım...yaklaşık olarak 3 ay oldu bu dönem zarfında 12 kg verdim.
seir dönemindeyim hala hedefim 18 kilo fakat son ayda yaklaşık 1 kilo ancak verdim.
iyiden iyiye yavaşladı...kilo vermem...bu arada asla kaçamak yapmadım...birebir dukancıyım yanii
bir gün protein bir gün protein+sebze olarak tüketiyorumm...bu durum da olmuş olanlar varsa fikirlerini bilmem istiyorum...
bir de arkadaşlarım vücudun şoka uğraması lazım deyip kanıma giriyorlar ne yapmalıyımm acabaa sabır mı demeliyimm....
Peki bi gelişme var mıı? Yani daralma :))
çok özel olmaz ise birşey sormak istiyorum hani 10 kg vermişsin gayet güzelde üstüne 4 senede 25 kg nasıl aldın? doğum filan mı yaptın?
yulaf kepeğini sevmek zorundasın... krep yada ekmek yapmalısın tek yiyemiyorsan... yumurta bu diyette temel... hatta ette öyle...
hani şöyle düşündüğün zaman bana göre bu diyet sana göre değil. insan yapısını ne yiyip neyi yiyemediğini bilir... et ,yumurta ve kepek yiyemiceksen bu diyet devam etmez.
başım ağrımaya başladı ya dukanmı yapıyo ki acep
Ayyy kızlarrrrr yaaaa.... Ben çok sigara içiyorum yaaaaa....Sabah işe gelirken aldım çıkış saatime daha 1 saat var ve paketim bitmişşşş....Cuma günleri böyle oluyo yaaaa.....
kızlar bir de bişey daha ben alışveriş yaparken enginar aldım ama dukan enginar yeme diyodeğerleri 100 gramda 0.2 yağ 3 grm protein 7.8 karbonhidrat..yesem olur mu yazık günah ya:S
madem enginar diyet dışı bir yiyecek, burda hemen kalori hesabına dönüyoruz. vücudun enginarı hazmetmek için harcadığı kalori, enginardan aldığı kaloriden fazladır. hem de enginar çok lezzetlidir ve atılırsa çok yazıktır
WMV Video Converter - Convert Videos between WMV and Other Videos böyle bir şey buldum. Burdan "Free trial windows version" dan indirdim programı. Benim indirdiğim callanetic videosu wma formatında. Bu programı indirip onu avi formatına çevirdim programda. Açması lazım böyle TV'de, akşam bakıcam bakalım. Olmazsa bilgisayardan da olsa başlıcam artık yapmaya.
seni çok seviyorum!!!!!!Yemiştim zaten ama şimdi daha iyi hissediyorum ve ÇOOOOOOOOKKKKKK ÖZLEMİŞİMMMMMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!
teşekkürler canımBravoooo!!! Tebrikler!
valla çok bile yiyorum ya son 2 haftadır güçlendirmeyede pek uymuyorum diyebilirim yani.ama nedir ben sınıfta sürekli ayaktayımdır hiç oturmam pert oluyorum eve gelince düşün belki benim minikler zayıflatmıştır beni.şu durumda güçlendirmede 4 kilo vermiş bulunmaktayım ve dehşet mutluyum.darısı hepinize inşallahhhhvalla bravo nasıl yapıyorsun güçlendirmede gidiyor kilolar hiç mi yemiyorsun çok mu hareket ediyorsun ? tebrikler canımmm
soru neydi ben cevaplayayımkeşke bir kişi de bana cevap verseydi
keşke bir kişi de bana cevap verseydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?