Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

"Herkese merhaba,

ben de aranızda yeniyim. atakta 5. günüm ve sadece 1 kilo vermişim. ağzıma tek bir atıştırma bile sürmedim her şeyi harfiyen uyguladım ama neden böyle oldu anlam veremiyorum. vücudum kilo verirken hep direnç gösterir zor kilo veririm ama sanırım dukan'a fazla güvenmiştim. benim gibi olan var mı hiç? yardım edin "

demiştim bugün çok umutsuzum :S

vermeniz gereken kilo çok fazla değilse ondan olabilir..5 günde 1 kilo az da sayılmaz bence zaten

arkadaşlar sizinle paylaşmak istediğim birşey var.yakın bir arkadaşım (ki dukan yapıyordu) birkaç ay önce safra kesesinden ameliyat olmak zorunda kaldı taş yüzünden.o zaman bağlantı kuramamıştım diyetle.şimdi dukan yapan bir arkadaşımın daha safra kesesinden taş alındı, doktor yaptığın diyetten demiş.yine tatmin olmayıp netten araştırdım, özellikle fazla yumurta tüketimi ve etlerdeki kolesterol taş yapıyormuş.zaten sağlıklı olduğu çok tartışılan bir diyetti,iyice gözüm korktu.1,5 ayda 6 kiloya yakın verdim dukanla, hergün sebze-protein yapmıştım, grip olduktan sonra 1 porsiyon da meyve eklemiştim.iyiki de öyle yapmışım, sebze-meyve gibi posalı gıdalar taş oluşumunu önlermiş.bundan böyle proteini özellikle de yumurtayı azaltacağım ve daha fazla meyve sebze yiyeceğim.varsın biraz daha yavaş ama sağlıkla gitsin kilolar.bu durumda da zaten yaptığım diyetin dukanla hepten bir alakası kalmamış oluyor, zone diyetine uyuyor bu beslenme şekli.
velhasıl kelam, sizleri de uyarmak istedim, en azından dukan yapan arkadaşlar bu riskten haberdar olurlar, devam edeceklerse bile kontrollerini vs ihmal etmezler.zone diyeti yapan yok sanırım sitede, yazan yok oraya.katılmak isteyenlerle o başlıktan görüşebiliriz, motive olmak için bu başlığa da uğramaya devam edeceğim.umarım sağlıklı bir şekilde veririz hepimiz kilolarımızı.

cnm zaten o atakta hızlı giden kilo yağ değil ödem.fazla ödem yokmuş demek ki vücudunda, ondan az gitmiştir.bundan böyle yağdan vermeye başlayacaksın.

bende 1.800 gram vermiştim. bu senin esas kilona bağlı birşey. kilo oranın yüksekse daha fazla verirsin.düşükse az verirsin. yaklaşık 3 aydır yapıyorum ve anca 8 kilo verdim.

zamana bırak. kurallara uy. incelidğini farkedeceksi.

ilk günlede giden zaten ödem.

Son düzenleme:
Günaydıınnn Kızlaaaar
bir cumartesi daha maalesef işteyimmm
ama bugün iş yok temizlik yapıcaz ofiste

dün düğünden dolayı kendimi çok zorlasamda azıcık kaçamak yaptım:26:
kuaförden sonra eve gittim misafir vardı annem çay demlemiş simit kurabiye filan dedim ben yemem annem hemen yumurta haşladı üstüne yoğurt öyle çılbır niyetine yedim
düğün yemekliydi aslında bir başlangıç tabağı vardı off... dokunmadım babama verdim sonra yemek geldi şükürki ızgara tavuk vardı , pilav ve patates püresi ile sadece tavuğu yedim ve su içtim

bir güzelde oynadımmm ohhhh
ama eve saat 1e geliyordu döndük ve çooooook acıkmıştım. annemde birşey hazırlayamam yoğurt ye dedi
sonra baktım teyzem almış eline kurabiye yiyor dedim sen nasıl dukancısın bırak aaa dedi ben yiyorum arada okadarda değil yani istiyor benim vücudum dedi
kanıma girdi 1 tanede ben yedim birde diyorki amaaan 2 gün atak yaparsın dengelersin işide çözmüş hatun

Allahtan bu sabah -100 gr çıktım yine yoksa yaşayacağım pişmanlığı tahmin edemezsiniz yaaa

bugun cumartesi ve ben yine işteyim...
bu sabah servisle gelmedim... ohh atladım minibüse... misss... servise yetişme derdi yok bişi yok...
işe gelir gelmez içtim mate çayımı... içtim de 1 bardak suyumu... ilacımı da hüplettim...
başladım çekmecelerimi düzeltmeye... amaannn ne pis ne dağınık olmuşlar... herkes karıştırmış çorba olmuş valla...
şimdi de oturdum dinleniyorum belim ağrıdı azıcık sölemesi ayıp...
akşam 15 dk powerplate (sanki 5 saat koştum o kadar yoruldum ve terledim) sonrasında 1 saat de dans edince hoşaf oldum valla...
eve geldiğimde saat 10 olmuştu hemen duşumu aldım... 2 tane yağsız köfte yedim sonra saç baş tara derken (o arada bide bilgisayarımı açtım ösel bi işim vardı bi arkadaşıma msj çektimdi )
bi baktım saat olmuş 12 ben normalde 10 buçukta sızan tip saat 1 hala uyanıktım yorgunluktan mıdır heyecandanmıdır bilemedim sebebini
ama olsun bu sabah iyi uyandım... enerjim çok iyi... dün zaten kendime beyaz badi de aldım... bu yaz beyaz badi giyicem yahuuuu şimdi kahvaltı yapmam lazım sonra aç kalıp saldırmıyım ortalığa

olay neymişşşşş... vücudun istediğini ve-re-cek-siiinnn!!!!!

ahahaha zamanında verdik diye bu haldeyiz zaten

ulan varya benim diyetten önce canım neler neler istiyodu... şimdide onları istese ve ben istediklerini versem varyaa.... kesin 120 kilo olurum 1 ayda... ama diyetteyken öle herbişi istemiyo canım... allah var bi çikolata istiyorum regl döneminde...

günaydın kızlar

kesinlikle katılıyorum 2 ayda -8 cm gördüm belimde ben
bu twist shape karın bölgesinde de etkilimi bende sırf göbek var çünkü o yüzden mekik aleti alıyım diyordum ama bel fıtığımdan dolayı çekiniyorum alternatif başka şeyler düşünüyorum

Meyvede meyve şekeri var , bu diyette de vücuda 0 şeker girmesi gerek o yüzden atak ve seyirde yasaklanmış

hoşgeldin nazocum bende burdayım eşimde yapıyor bende 13 gün oldu benimde başlayalı

Sigara içenler korkutmayın gözünüzü 17 yaşında başladım 34 yaşıma kadar içtim son 10 yılımda artık günde 1 paket içiyordum hamile kaldığımı öğrendiğimde bıçak gibi kestim bir daha da başlamadım 4 yıldır içmiyorum harika bir duygu tertemiz bir nefes tertemiz bir hayat zor oldu ama ilk 1 ay sonra alışıyorsun ki ben sigraradan büyük zevk alan biriydim kısaca bırakmak için en ideal zaman ya diyetteyken yada hamileyken

üzülmene gerek yok bence, belki vucüt direnç göstermiştir daha fazla yürüyüş yapmaya gayret et ve suyunu ihmal etme birde ben saat 8 den sonra asla bir şey yemiyorum buda çok etkili oluyor

selam kızlar gunaydın bende hafta sonu çalışanlardanım nöbetteyim şuan.sabah omlet yedim peynirli.işyerinede yanıma ızgara tavuk ve köfte getirdim jambon ve peynirde yoğurtta amma çok şey getirmişim ee sabaha kadar burdayım ne yapimm.en güzelide bugün atak son gün yarın sebze olarak ne yesem diye düşünmekten kendimi alamıyorum

Herkese günaydınnnn

Ben tam 71 kiloyla başladım boyum 1.67. hedefim de 60kilo. atakta bugün 6. günüm ben 7 gün yapıcam. dün o kadar umutsuzdum neredeyse bırakmayı düşünmüştüm günde en az 2 lt su içiyordum, akşam 8den itibaren hiç bir şey yemiyordum ve tek bi kaçamak bile yapmıyordum. ama bu sabah tam tamına -800 ile uyandım ve tartı 69.1'i gösterdi. bu biraz da olsun inancımı yerine getirdi oldukça mutluyum yani :)

twester karında değil bel bölgesinde oldukça etkili... karın için mekik en iyisi... özellikle yarım mekik...

selamlar benim canım yol arkadaşlarım hepiniz teker teker nasılsınız bakalım?bugün acayip bi enerji doluyum bahar yorgunluğunu tamamen attım üzerimden bence bu diyetinde çok etkisi oldu kendimi daha sağlıklı ve dinç hissediyorum sanki,bugün burada hava şahane Antalyadayım buarada çocuklarımı alıp bi gezinti yapmayı planlıyorum değerlendirelim havayı dukan abur cuburlarımıda hazırladım kaçamak yok hepinizi öpüyorum kolay gelsin fıstıklar...

öğle yemegimide byedim 4 tane köfte bir tane light kola köftelerde donmuş zxaten soğuyunca ıyyk

ofisi temizlediğimizden tam bakınamıyorum buralara yoruldumda sanki yhaaa...
akşamda kaç saat göbek attım topuklu ayakkabı ile bugün kendimi zor taşıyorum :)

menümüde yazayım bugünkü ;

sabah : 1 katı yumurta + peynir
ara: kaynadı yapamadım ama yeşil çay içtim
öğlen : 2 köfte + krep + jambon var yanımda:)

gerisi Allah kerim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…