"Herkese merhaba,
ben de aranızda yeniyim. atakta 5. günüm ve sadece 1 kilo vermişim. ağzıma tek bir atıştırma bile sürmedim her şeyi harfiyen uyguladım ama neden böyle oldu anlam veremiyorum. vücudum kilo verirken hep direnç gösterir zor kilo veririm ama sanırım dukan'a fazla güvenmiştim. benim gibi olan var mı hiç? yardım edin"
demiştim bugün çok umutsuzum :S
olay neymişşşşş... vücudun istediğini ve-re-cek-siiinnn!!!!!Günaydıınnn Kızlaaaar
bir cumartesi daha maalesef işteyimmm
ama bugün iş yok temizlik yapıcaz ofiste
dün düğünden dolayı kendimi çok zorlasamda azıcık kaçamak yaptım:26:
kuaförden sonra eve gittim misafir vardı annem çay demlemiş simit kurabiye filan dedim ben yememannem hemen yumurta haşladı üstüne yoğurt öyle çılbır niyetine yedim
düğün yemekliydi aslında bir başlangıç tabağı vardı off... dokunmadım babama verdimsonra yemek geldi şükürki ızgara tavuk vardı , pilav ve patates püresi ile sadece tavuğu yedim ve su içtim
bir güzelde oynadımmm ohhhh
ama eve saat 1e geliyordu döndük ve çooooook acıkmıştım. annemde birşey hazırlayamam yoğurt ye dedi
sonra baktım teyzem almış eline kurabiye yiyor dedim sen nasıl dukancısın bırakaaa dedi ben yiyorum arada okadarda değil yani istiyor benim vücudum dedi
kanıma girdi 1 tanede ben yedimbirde diyorki amaaan 2 gün atak yaparsın dengelersin işide çözmüş hatun
Allahtan bu sabah -100 gr çıktım yine yoksa yaşayacağım pişmanlığı tahmin edemezsiniz yaaa
olay neymişşşşş... vücudun istediğini ve-re-cek-siiinnn!!!!!
ahahaha zamanında verdik diye bu haldeyiz zaten
bu twist shape karın bölgesinde de etkilimi bende sırf göbek var çünkü o yüzden mekik aleti alıyım diyordum ama bel fıtığımdan dolayı çekiniyorum alternatif başka şeyler düşünüyorumkesinlikle katılıyorum 2 ayda -8 cm gördüm belimde ben
Meyve kilomu aldiriyormus ben bunu anliyamadim tam hani muz üzüm kilo aldirdigini anliyabilirimde özellikle her diyetde günde bir elma mutlaka tüketilmeli denirken bizimkinde her türlüsü yasak bu cok garip hani bir cevapda bulamiyorum buna... Neyse demekki var bir hikmeti diyorum artik sabredicez yeterki zayifliyalimda...
Yürüyüsü her zaman yapamiyorum sorun bu iki tane cocuk var yaslari kücük hani büyük olsalar evde yarim saat birak git gel ama biri 5 digeri 2 yasinda birakamiyorum.. Annem yakinda oturuyor Allahdan sagolsun firsat buldukca atliyip geliyor cocuklara bakiyor ozaman gidebiliyorum ancakk... Cikamadigim günlerde misal dün yagmurluydu yemekden sonra yaklasik yarim saat evde acdik kolbastiydi aile boyu buna 2 yasindaki oglum dahil deli gibi dans ettik hic abarmiyorum yürüyüs yapdigim zamandan cok terledim hehe :)))
Bizi o an kamaraya cekselerdi youtubeye uzayli aile diye verseydiler o görüntüler tiklanma rekoru kirardi eminimki :)))
Kolay gelsin canim :)
Yarimcim kiz ben gittim geldim sen hala maaslari hesapliyamadinmi
Herkese merhaba ben ve eşimde dukancıyız eşim 10 ben 4 kilo verdim bi ay oldu başlayalı ama ben iki haftadır bıraktım moralman çok kötüydüm dolayısıyla devam edemedim yani aslında 1aydan daha kısa sürede 4 kilo verdim inşallah önümüzdeki hafta tekrar başlıycam
"Herkese merhaba,
ben de aranızda yeniyim. atakta 5. günüm ve sadece 1 kilo vermişim. ağzıma tek bir atıştırma bile sürmedim her şeyi harfiyen uyguladım ama neden böyle oldu anlam veremiyorum. vücudum kilo verirken hep direnç gösterir zor kilo veririm ama sanırım dukan'a fazla güvenmiştim. benim gibi olan var mı hiç? yardım edin"
demiştim bugün çok umutsuzum :S
twester karında değil bel bölgesinde oldukça etkili... karın için mekik en iyisi... özellikle yarım mekik...günaydın kızlar
bu twist shape karın bölgesinde de etkilimi bende sırf göbek var çünkü o yüzden mekik aleti alıyım diyordum ama bel fıtığımdan dolayı çekiniyorum alternatif başka şeyler düşünüyorum
Meyvede meyve şekeri var , bu diyette de vücuda 0 şeker girmesi gerek o yüzden atak ve seyirde yasaklanmış
hoşgeldin nazocum bende burdayım eşimde yapıyor bende 13 gün oldu benimde başlayalı
Sigara içenler korkutmayın gözünüzü 17 yaşında başladım 34 yaşıma kadar içtim son 10 yılımda artık günde 1 paket içiyordum hamile kaldığımı öğrendiğimde bıçak gibi kestim bir daha da başlamadım 4 yıldır içmiyorum harika bir duygu tertemiz bir nefes tertemiz bir hayat zor oldu ama ilk 1 ay sonra alışıyorsun ki ben sigraradan büyük zevk alan biriydim kısaca bırakmak için en ideal zaman ya diyetteyken yada hamileyken
twester karında değil bel bölgesinde oldukça etkili... karın için mekik en iyisi... özellikle yarım mekik...
Yarimcim ben pek bilmiyorum spor aletlerini yarım mekik nasıl oluyor hangi alet işe yarar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?