afiyet olsun kuzucum biraz daha böyle giderse bende bonyfooddan sipariş vericem galiba deliricem tatlı tatlı diye....ofisi temizlediğimizden tam bakınamıyorum buralara yoruldumda sanki yhaaa...
akşamda kaç saat göbek attım topuklu ayakkabı ile bugün kendimi zor taşıyorum :)
menümüde yazayım bugünkü ;
sabah : 1 katı yumurta + peynir
ara: kaynadı yapamadım ama yeşil çay içtim
öğlen : 2 köfte + krep + jambon var yanımda:)
gerisi Allah kerim:)
afiyet olsun kuzucum biraz daha böyle giderse bende bonyfooddan sipariş vericem galiba deliricem tatlı tatlı diye....
günaydin fistiklar, nasilsiniz?
heryerim dayak yemis gibi agriyor, dünün yorgunlugundan vucudumu kaldiramadim yataktan, kizim biraksa daha devam uyuyabilirdim. bugün tartiya cikmadim, persembeye kadarda da cikmicam insallah. o zamana adetim baslar ve biter insallah. yarin babacigimin dogum günü 52 yasina gircek, bugün alisveris yapip pasta yapicam. tabi kizim rahat birakirsa beni. uuuufff cok yorgunum ben arkadaslar hemde coooooooook...
hepinize kacamaksiz, olursada hafif kacamakli hafta sonlari diliyorum
günaydın tombişim pasta yap ama benim gibi yapıp yeme sakın ha kendine de alternatif bişeyler hazırla yoksa dayanamıyo insan kolay gelsin sana...
yuuh abartmaaa
nerde senin brezilya çikolataların at ağzına ufak bir aprça eve gidincede light puding yap kendine
günaydin fistiklar, nasilsiniz?
heryerim dayak yemis gibi agriyor, dünün yorgunlugundan vucudumu kaldiramadim yataktan, kizim biraksa daha devam uyuyabilirdim. bugün tartiya cikmadim, persembeye kadarda da cikmicam insallah. o zamana adetim baslar ve biter insallah. yarin babacigimin dogum günü 52 yasina gircek, bugün alisveris yapip pasta yapicam. tabi kizim rahat birakirsa beni. uuuufff cok yorgunum ben arkadaslar hemde coooooooook...
hepinize kacamaksiz, olursada hafif kacamakli hafta sonlari diliyorum
yok bittiyenilerini almam lazım... o benim brezilya bitteri diye aklımda kalan aslında belçika bitteriymiş
haklisin sevginim ama kendime biseyler halim yok desem inanirmisin. tesekkür ederm tatlim, sana ve yavrucuklarina güzel gezmeler. neler hazirladin abur cubur olarakmerak ettim. ben cok tembelim yaaaa
KABAK BÖREĞİhaklisin sevginim ama kendime biseyler halim yok desem inanirmisin. tesekkür ederm tatlim, sana ve yavrucuklarina güzel gezmeler. neler hazirladin abur cubur olarakmerak ettim. ben cok tembelim yaaaa
bugun cumartesi adetin başlayıp perşembeye kadar bitermi dedinn
ben geçen pazar regl oldum ve hala bitmedi... 7 gün sürüyo deliricemmm...
valla kızma ama gerçekten tembelsin... senin gibi cici bi dukancana yakışmıyo bunlar... biraz silkelen kendine gel... bak dışarda mükemmel bi hava var tadını çıkar... bizler işteyiz sizler kıymetini bilin bari... ayrıca şu uykunu bi düzene soksan aslında süper olur biliyomusun... insan uyudukça uyuyası gelir... 8-9 saatten fazla uyuma bence... gece uykunu doya doya al ki vücudun dinlenebilsin... hangi dr gidersen git çok uyku yorgunluk yapar diycektir sana... samimiyetine sığınarak böyle yorumlar yaptım...
günaydınn kızlar.. evet biraz geç bi günaydın oldu farkındayım
bugün dukanda 2. güneme başlıycam tartıldım ve 1.5 kg eksik çıktım ne çok ödemim varmış benim böylee diye şok oldum :44: umarım artık yağdan da vermeye başlayabilirim ödemler biter de
KABAK BÖREĞİ
Malzemeler
2 adet kabak
2 kaşık yulaf kepeği
2 kaşık buğday kepeği
1 yumurta
4-5 dal dereotu
3-4 kaşık lor peyniri
1 parça light dil peyniri
Karabiber, tuz
Hazırlanışı
Bir fırın kabına kabaklar rendelenir, üzerine dereotu doğranır. Kepekler, peynir ve baharatlar eklenerek yumurta kırılır. Tüm malzemeler güzelce karıştırılarak, bir kaşık yardımıyla üzeri düzleştirilir. Üzerini hafif kaplayacak kadar dil peyniri rendelenir. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 20-25 dakika pişirilir. Daha sonra fırından çıkarılır ve üzeri alüminyum folyo ile kapatılarak 15 dakika daha pişirilir. DİYET BEZE;Malzemeler
3 yumurta akı
4 kahve fincanı tatlandırıcı
1 tatlı kaşığı sirke
5-6 damla vanilya aroması
Hazırlanışı
Yumurta akları mikserle iyice çırpılır. Daha sonra tatlandırıcı eklenerek, katılaşıncaya kadar çırpılmaya devam edilir. Sirke ve aroma ilave edilir. Tüm malzemeler iyice karıştırıldıktan sonra, yağlı kağıt üzerine kaşık yardımıyla karışımdan öbekler halinde konur. 100 derece fırında 1 saat kadar pişirilir.(çok güzel oluyo en çok bunu seviyorum çayla)
sanırım beni en çok hırslandıran şey şu kilo çizelgesi. birer ikişer düştüğünü görmek insana inanılmaz bir haz yaşatıyor.
birer ikişermi benimki 100gr 100gr gidiyor:))
bir laf varyaa g..tüm g..tüm ilerliyorummmm
ayyyyyy sen adamı öldürürsünnn....
birer ikişermi benimki 100gr 100gr gidiyor:))
bir laf varyaa g..tüm g..tüm ilerliyorummmm
ahahaha yok kız benle olan uzun yaşaaar
dip not: kendimide övdüm azcuukkk ayhh sevgilimin çok işi var bugün şımartılma görevimi kendim yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?