yaa hep böyleyiz hee... ne paylaşımcıyızzçok şanslılar yüklerini hafiflettiğimiz için...
patronumun motorunu yıkadımm bahçeyi de suladımm ohh miss oldu...
zamanda geçmiş saat 2 olmuş ben çıkıcam 3 gibi 4ü beklemiycem... ablamla buluşup gezicem çarşı pazar... biraz alışveriş yaparım hem...
hayatı zorlaştırmaya gerek yokki
amaç birlikte hayatı devam ettirebilmek
sen o şirkette ne görevdesin bilemicem senin iş yerin olsa anca okadar çalışırsın
bende alışveriş planı yapıyorum ama evde misafir var olmadı yarın annem ve kardeşimle giderim :) yeni ciciler almaya :)
atak evresinde light puding yiyebiliyor muyuz?
yemeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!sek daha bi iyi oluyo... zaten seyirde de çok çıldırmadıkça önerilmiyor
ühüühühüü o zaman :2:
bugun cumartesi adetin başlayıp perşembeye kadar bitermi dedinn
ben geçen pazar regl oldum ve hala bitmedi... 7 gün sürüyo deliricemmm...
Ya arkadaşlar ben bi haftadır kilo veremiyorum =(( tam bi ay oldu dukana başlayalı 4.5 kilo verdim yavaş yavaş da olsa veriyorum die düşünüyodum ama bu hafta gram kilo oynamayınca moralim bozuldu 2 gün atak da yaptım ama yine de değişen bi şey olmadı ne yapmalıyım sizce? gün içinde yediğim şeyler hep light yoğurt süt tavut eti kırmızı et yumurta ve yulaf kepeğinden yapılmış krep yanında yine light peynir dışında hiçbir şeyi ağzıma sürmedim daha ne yapabilirmki =/
bende hala ne gelen var ne giden tartıda artı da gördüm bugün...çok mutsuzum kızlar!!!sizden başkada kimse beni anlamıyo...
Selamlar herkese :)
Atak 3. gün...Zor geçiyor biraz..Ama bırakmak yok! Akşam dısarıda olucaz herkes içecek yiyecek deli gibi, bakalım ben ne yapacagım, dusunuyorum kara kara...
Ama sabah itibariyle 59.8 gördüm, sekteye ugratmamam lazım bu gidisatı..
Siz nasıl üstesinden geliyorsunuz arkadaslar sosyal ortamların??
Selamlar herkese :)
Atak 3. gün...Zor geçiyor biraz..Ama bırakmak yok! Akşam dısarıda olucaz herkes içecek yiyecek deli gibi, bakalım ben ne yapacagım, dusunuyorum kara kara...
Ama sabah itibariyle 59.8 gördüm, sekteye ugratmamam lazım bu gidisatı..
Siz nasıl üstesinden geliyorsunuz arkadaslar sosyal ortamların??
kızlar bugün diyetimin 13. günü ve ilk kez alışveriş merkezine gittim istanbuldakiler bilir palladiuma gittim aslında aklımda yoktu giderken en üst kata çıkmak ama oğluşum acıktım deyince kendimizi bulduk en üst katta Allahım o dönerler köfteler pizzalar hamburgerler neyse dayandım sadece oğlumun kızarmış patteslerinden 3-5 tane yedim sonra eşim gitti Özsüte dedim hayır ben asla giremem o kapıdan o tatlılara pastalar bakamam dayanamam(( sonra gittik tabi mecburen kedinin ciğere baktığı gibi baktım baktım hele ki bir pasta vardı ilk kez gördüm gözlerimi kapatınca hala gözümün önüne geliyor kesin bu gece rüyamda görürüm neyse sonuçta kazasız belasız atlattık ama artık mecbur kalmadıkça git mi ye ce ğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?