daha yarın 3. atak günüm olucak ama ben ne yiycem diye düşünmeye başladım bile :S dün tavuk yedim bugün balık yarın ne yiycem bennn
kırmızı et tavuk ciğeri dana ciğeri köfte ohooooo o kadar çok ki=)))
arkadaşlar sizinle paylaşmak istediğim birşey var.yakın bir arkadaşım (ki dukan yapıyordu) birkaç ay önce safra kesesinden ameliyat olmak zorunda kaldı taş yüzünden.o zaman bağlantı kuramamıştım diyetle.şimdi dukan yapan bir arkadaşımın daha safra kesesinden taş alındı, doktor yaptığın diyetten demiş.yine tatmin olmayıp netten araştırdım, özellikle fazla yumurta tüketimi ve etlerdeki kolesterol taş yapıyormuş.zaten sağlıklı olduğu çok tartışılan bir diyetti,iyice gözüm korktu.1,5 ayda 6 kiloya yakın verdim dukanla, hergün sebze-protein yapmıştım, grip olduktan sonra 1 porsiyon da meyve eklemiştim.iyiki de öyle yapmışım, sebze-meyve gibi posalı gıdalar taş oluşumunu önlermiş.bundan böyle proteini özellikle de yumurtayı azaltacağım ve daha fazla meyve sebze yiyeceğim.varsın biraz daha yavaş ama sağlıkla gitsin kilolar.bu durumda da zaten yaptığım diyetin dukanla hepten bir alakası kalmamış oluyor, zone diyetine uyuyor bu beslenme şekli.
velhasıl kelam, sizleri de uyarmak istedim, en azından dukan yapan arkadaşlar bu riskten haberdar olurlar, devam edeceklerse bile kontrollerini vs ihmal etmezler.zone diyeti yapan yok sanırım sitede, yazan yok oraya.katılmak isteyenlerle o başlıktan görüşebiliriz, motive olmak için bu başlığa da uğramaya devam edeceğim.umarım sağlıklı bir şekilde veririz hepimiz kilolarımızı.
ciğer sevmiyorum kırmızı etle de doyamıyorum yanında pilav vs olmadan.. tavuk için değişik pişirme alternatifleri bulmalıyım sanırımaşçı olup çıkıcam bu gidişle
az önce baktığım bir blog var ama şimdi bakma sabah bak ben kıvranıyorum şu anda bişey yememek içinhttp://dukaniche.wordpress.com/ burda çok güzel tarifler var tavul köftesi var şinitzel falan da var misler gibi.ama dediğim gibi benim yaptığım hatayı yapıp şimdi bakma bence
sayfayı açmamla kapamam bir oldu ne güzel şeyler onlar gözüm döndü birden yarın beni ziyafet bekliyor ozaman çoook teşekürler
Selam kızlar nöbetten çıktım simdi bir buçuk saat sonra evdeyim.bugun seyirim başladı.sabah sadece salatalık yedim ne özlemiştim yaaa
Hafta sonları böyle biraz sıkıcı oluyor hele pazar günü herkes ailesiyle vakit geçiriyor.Ben yalnız yaşıyorum eskişehirdeGünaydın alceste kimsecikler yok bugün
Hafta sonları böyle biraz sıkıcı oluyor hele pazar günü herkes ailesiyle vakit geçiriyor.Ben yalnız yaşıyorum eskişehirdeböhüüüüü anca temizlik yolları açık bana.bu arada sabah itibariyle neredeyse 1 aylık duraklamadan sonra -1000 kızlar umarım tekrar vermeye devam ederim.hala regl olamadım ama kilo verdim.bi de regl olsam off.duraklamalarda bıkıp umutsuzluğa kapılıp bırakmayın sakın bakın ben 1 ay durakladım.ama sonunda gitti böyle de gider diye düşünüyorum hedefime kaldı 4:)
her şeye gaza gelirim de temizliğe gelemiyorum ama ben yapmasam kim yapcak.hafta içi ders okul başımı kaldıramıyorum zaten..en iyisi bugün işi halletmek:)yarın da doktora sonuç randevum için gidicem bakalım neymiş problemim....
Hafta sonları böyle biraz sıkıcı oluyor hele pazar günü herkes ailesiyle vakit geçiriyor.Ben yalnız yaşıyorum eskişehirdeböhüüüüü anca temizlik yolları açık bana.bu arada sabah itibariyle neredeyse 1 aylık duraklamadan sonra -1000 kızlar umarım tekrar vermeye devam ederim.hala regl olamadım ama kilo verdim.bi de regl olsam off.duraklamalarda bıkıp umutsuzluğa kapılıp bırakmayın sakın bakın ben 1 ay durakladım.ama sonunda gitti böyle de gider diye düşünüyorum hedefime kaldı 4:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?