Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kırmızı et tavuk ciğeri dana ciğeri köfte ohooooo o kadar çok ki=)))

ciğer sevmiyorum kırmızı etle de doyamıyorum yanında pilav vs olmadan.. tavuk için değişik pişirme alternatifleri bulmalıyım sanırım aşçı olup çıkıcam bu gidişle

dukan bu yüzden su konusunu sık sık hatırlatıyor. günde en az 2 litre su içmezseniz protein vücutta toksin bazı zararlı maddelerin birikmesine sebep oluyor. su içmezseniz sıkıntılar olabilir.

Dün yulaf kepeği hakkımı yediğimi unuttum akşama krep yaptım bi güzel de onu yedim, dukan diyetinin yan etkisi unutkanlık olabilir mi

ciğer sevmiyorum kırmızı etle de doyamıyorum yanında pilav vs olmadan.. tavuk için değişik pişirme alternatifleri bulmalıyım sanırım aşçı olup çıkıcam bu gidişle

az önce baktığım bir blog var ama şimdi bakma sabah bak ben kıvranıyorum şu anda bişey yememek içinhttp://dukaniche.wordpress.com/ burda çok güzel tarifler var tavul köftesi var şinitzel falan da var misler gibi.ama dediğim gibi benim yaptığım hatayı yapıp şimdi bakma bence

sayfayı açmamla kapamam bir oldu ne güzel şeyler onlar gözüm döndü birden yarın beni ziyafet bekliyor ozaman çoook teşekürler

Dukan'ın askerleri selam herkeslere!İnşlallah herkesler iyidir,oğluşu yeni uyutup geldim hafta içi iş yüzünden hafta sonu da oğluşla hasret gidermek ten ben çok katılamıyorum ve uzak kalıyorum yaa!Neyse dün tam 1 haftam bitti 5 gün ataktan sonra 1+1 i uyguluyorum 75800 ile başladım bu sabah itibariyle tam tamına 70300 gösteriyor sevgili tartım.Dün dukan ıslak kek denedim kızlar ama ben hiç sevmedim yani hiç alakasız geldi bana tadı bir kere tadı yok tu zaten,güzel olan tek şey görüntüleriydi,öyle güzel kabardılar ki fırından çıkarmayı zor bekledim ama tadı hüsraaaaaaannnnnn

bu gün son makarnamı yedim ve yarın dukana başlıyorum 4 gün atak evrem var ve neler yapacağıma bakıorum şuan . yağsız süt peynir vs tavuk aldım bakalım ne kadar yapabileceğim hedef 7 gün 4 atak +49 seyir hadi bakalım...

bu gün son makarnamı yedim ve yarın dukana başlıyorum 4 gün atak evrem var ve neler yapacağıma bakıorum şuan . yağsız süt peynir vs tavuk aldım bakalım ne kadar yapabileceğim hedef 7 gün 4 atak +49 seyir ...

Selam kızlar nöbetten çıktım simdi bir buçuk saat sonra evdeyim.bugun seyirim başladı.sabah sadece salatalık yedim ne özlemiştim yaaa

Selam kızlar nöbetten çıktım simdi bir buçuk saat sonra evdeyim.bugun seyirim başladı.sabah sadece salatalık yedim ne özlemiştim yaaa

Günaydın Hayırlı olsun diyelim o zaman aman dikkat et protein tüketimin sebzeden daha çok olsun gün içinde

Günaydın alceste kimsecikler yok bugün
Hafta sonları böyle biraz sıkıcı oluyor hele pazar günü herkes ailesiyle vakit geçiriyor.Ben yalnız yaşıyorum eskişehirdeböhüüüüü anca temizlik yolları açık bana.bu arada sabah itibariyle neredeyse 1 aylık duraklamadan sonra -1000 kızlar umarım tekrar vermeye devam ederim.hala regl olamadım ama kilo verdim.bi de regl olsam off.duraklamalarda bıkıp umutsuzluğa kapılıp bırakmayın sakın bakın ben 1 ay durakladım.ama sonunda gitti böyle de gider diye düşünüyorum hedefime kaldı 4:)

Bugün alkışlar sana gelsin o zaman Bu gazla evini mis gibi temizlersin sen Evet herkes ailesiyledir bugün bende çalışıyorum maalesef bugün

her şeye gaza gelirim de temizliğe gelemiyorum ama ben yapmasam kim yapcak.hafta içi ders okul başımı kaldıramıyorum zaten..en iyisi bugün işi halletmek:)yarın da doktora sonuç randevum için gidicem bakalım neymiş problemim....

Yakın olsaydın yardıma gelirdim ben çok seviyorum temizlik yapmayı :118::118::118: Geçmiş olsun neyin var

günaydın bayanlaaaarrrrrrr !!! bugün seyirimin 5. günü ve -400le güne başladım çok sevindiiimm ayrıca -2 cm

Son düzenleme:
günaydin hayirli sabahlaaaaar. ilk defa aksam okudugum sayfayi sabah tekrar actim kimsecikler gelmemis

haklisin alcestecim haftasonu herkes ailesine yogunlasiyor, izdivaya cekiliyor. bende biraz önce uyandim, karnim agriyor ama tik yok bende de. tariya cikmaya korkuyorum cünkü kendimi suan cok sis hissediyorum.

-1000le güzel bi güne baslamissin, tebrik ederim canim, bundan sorna kilo verimin tekrar baslamistir insallah. pes etmeyip azimle devam etmen cok güzel.hepimize örnek bi davranis. 1 aya kalmaz güclendirmeye gecersin insallah. darisi arik bizilerin basina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…