günaydın bayanlaaaarrrrrrr !!! bugün seyirimin 5. günü ve -400le güne başladım çok sevindiiimmayrıca -2 cm
günaydin hayirli sabahlaaaaar. ilk defa aksam okudugum sayfayi sabah tekrar actimkimsecikler gelmemis
haklisin alcestecim haftasonu herkes ailesine yogunlasiyor, izdivaya cekiliyor. bende biraz önce uyandim, karnim agriyor ama tik yok bende de. tariya cikmaya korkuyorum cünkü kendimi suan cok sis hissediyorum.
-1000le güzel bi güne baslamissin,tebrik ederim canim , bundan sorna kilo verimin tekrar baslamistir insallah. pes etmeyip azimle devam etmen cok güzel.hepimize örnek bi davranis. 1 aya kalmaz güclendirmeye gecersin insallah. darisi arik bizilerin basina
masallah cok güzel gidiyorsun, tebrik ederim canim. bu diyetin inceltigi gercekten dogru. kilo verimin az olsada verdiginden daha fazla zayif görünyor insan! muhtesem bisey
kızlar bi sakin olun 15 gün bile kilonuz oynamayabilir.atak gibi zorlu bi prosesten çıkan vücut hmmm sebze oh be diyo seyir de bi süre duruyo...ben seyirin 2.ayında tam 1 ay durakladım ben napimbıraktım mı?hayır sabah -1000le uyandım.kırdım direnci yani.kendinizi telkin edin istediğin kadar diren bu klilolar gidecek deyin kendinize!!!şşşt
Ya kızlar ben ataktamkilo veremedim kacamakta yapmadım fazla aslinda.1.400 gr 6gunde cok üzülüyorum :18:
arkadaşlae ben seyirimin 7.günündeyim,ama 100 gr bile gitmedi aynı durumu yaşayan var mı,ne zaman gitmeye başlar
herkese merhaba, 2-3 gündür günde yarım paket falan form light yedim kepekli olanından kendimi çok suçlu hissediyorum 3gündür de kilomda değişim olmuyo acaba bu yüzden midir
herkese selamlar dolan sayfaları okuyamadım ya kadın değilmiyiz sanaldada olsa konuşacak çok şeyimiz var,bugün giremedim nete sabahtan beri bağlantımızda sorun vardı çatladım eşime 10 kez arattım neyse herkes iyimi?benim bugün acaip midem bulanıyo ya neden olabilir et süt yumurta görmek istemiyorum bi tiksinti oldu inşallah yarına geçer ya böyle olursa zor devam ederim ben...
Merhaba herkese iyi pazarlar..Dukan diyetini arastirirken birde buraya bakayim dedim..Ben yaklasIk 2,5 haftadir bu diyete basladim kilom fazla oldugu icin iki hafta atak uyguladim ilk hafta tam 5 kilo gitti.ikinci hafta 1 kilo gitti.Simdi seyir dönemine gectim.Günde 3lt sivi aliyorum yani cay kahve ve su.Cay kahveyi sekersiz iciyorum.Buna ragmen böbreklerimde sanci oluyor.Günde 4-6km yürüyüs yapiyorum acaba yürüyüsdenmi kaynaklaniyor bu sancilar..bilgisi olan varmi.? Firsat buldukca ugramaya calisacagim herkese bol -günler diliyorum.
Bu gün cok guzel seyler yaptım Ali nazik yaptım patlıcan ve yagsiz et ile. Tavuk corbasi yaptım yagsiz domatesi. Simdide ıslak kek yapıyorum günlük yulaf gereksinimimi karşılamak için.hamuru biraz sıvı oldu ama insallah olur.tarife göre yaptım aslinda ne bileyim.bziyafetttttt yapıcım oh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?