Bu gün cok guzel seyler yaptım Ali nazik yaptım patlıcan ve yagsiz et ile. Tavuk corbasi yaptım yagsiz domatesi. Simdide ıslak kek yapıyorum günlük yulaf gereksinimimi karşılamak için.hamuru biraz sıvı oldu ama insallah olur.tarife göre yaptım aslinda ne bileyim.bziyafetttttt yapıcım oh.
Tarifi dukaniche diye bir yerden aldım canım.tarife bakarak yaptım zaten.dukaniche yaz gir tatlı kısmına gir orda en altta. İns guzel olur.
canım bence böbreklerindeki sancıyı ciddi almalısın atak döneminide çok uzun tutmuşsun en fazla 10 gün olması lazım protein ağırlıklı besleniyoruz bu yüzden böbreklerimizin sağlam olması lazım bence bi doktora git bevliyeye eğer problem varsa böbreklerinde diyeti bırak en değerli şey sağlık yok bişeyin yok derse devam edersin diyete ama diyet yaptığını falan söyleme doktora...
Bu gün cok guzel seyler yaptım Ali nazik yaptım patlıcan ve yagsiz et ile. Tavuk corbasi yaptım yagsiz domatesi. Simdide ıslak kek yapıyorum günlük yulaf gereksinimimi karşılamak için.hamuru biraz sıvı oldu ama insallah olur.tarife göre yaptım aslinda ne bileyim.bziyafetttttt yapıcım oh.
ben hala üstüme başıma alışveriş yapmadım zaten geçen sene falan 48 kilo olduğum için bi çok kıyafetim var ben 6 8 ay gibi bi sürede bi baktım 62 olmuştum...neyse ki hemen bir dur dedim ama yeni sezon şeyleri görünce içim gıcıklanıyo ne yalan söyliyim:)))annem mayısta kesin gelir ona kitlicem alışverişi hem o zamana kadar bişey almam zaten önce şu son 4 kilo giiiiiiiiiddddddddddddeeeeeeeeeeeeeeeecccccccccccccccceeekkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!
herkese selamlar dolan sayfaları okuyamadım ya kadın değilmiyiz sanaldada olsa konuşacak çok şeyimiz var,bugün giremedim nete sabahtan beri bağlantımızda sorun vardı çatladım eşime 10 kez arattım neyse herkes iyimi?benim bugün acaip midem bulanıyo ya neden olabilir et süt yumurta görmek istemiyorum bi tiksinti oldu inşallah yarına geçer ya böyle olursa zor devam ederim ben...
Benim de 5 kilo vermem lazım, büyük bi azimle başladım ama bi hafta tartı oynamadı hiç hatta +100 gördüm bugün böyle olunca motivasyonum düşüyo ='((
öylemi yani normal ozaman,inşallah benimde geçer bende elma ve tarçın kaynattım içiyorum şuan meyve statüsüne girmez heralde bu ya?İlk hafta bende de oldu mide bulantısı ama sonra geçti bende özellikle et ve yumurta görmek istemiyordum nane limon kaynatıp içmiştim o gün hatta
bu 1+1 5+5 nedir kızlar bugun arasdtırdım hep anladım gibi dukanı:)ama bu 1+1 felan onları anlamadım
sabah 104.2 yı gordum ama yarından umudum yok.yememem gereken bısey yedım ve cok az su ıctım bugun.
aksam ızgara kuzu pirzola yedim.bu kaçamaksa evet kaçamak yaptım beeeeeeeeeeeeeeennnnnnn
biraz yürüyüşle telafi edersen bişey olmaz bence zaten kitaptada öyle demiyomu?
evette kuzu etı daha yaglıya vıcdan azabı cektım sımdı..
olsun hiç olmazsa baklava bal börek yememişsin ya çekme boşuna vicdan azabı yarın fazla yürürsün :)
olsun hiç olmazsa baklava bal börek yememişsin ya çekme boşuna vicdan azabı yarın fazla yürürsün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?