Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

afiyet olsun gerçekten menü çok güzel ıslak keki nasıl yapıyosun canım tarifi paylaşırmısın?

Tarifi dukaniche diye bir yerden aldım canım.tarife bakarak yaptım zaten.dukaniche yaz gir tatlı kısmına gir orda en altta. İns guzel olur.

Cok tesekkür ederim atak dönemim zaten 7 gündü ben 10 gün yaptim.Bu ay tiroid bezleri icin kan tahlili yaptiracagim her 3 ayda bir yaptiriyorum cünkü o zaman bunada deginecegim.Birde tiroid bezleri calismadigi kilo vermem cok zor oluyor.Hepimize sabir diliyorum.

Afiyet olsun..:)

merabaa kızlar 3. günümdeyim atak döneminin ama bu sabah tartıya çıkınca sevinç yaşayamadım çünkü dünküyle aynıydı. :26: bütün gün dışardaydım alışveriş yaptım kuzenimle 1 tanecik yulaflı bisküvinin dışında kaçamak yapmadım umarım yarın sabah kilom bana güzel bi sürpriz yapar

Hergün tartinmasan daha iyi olur bence..Haftanin bir gününü belirle her hafta o gün tartin mesela..Böylece her gün moralin bozulmaz..

ben hala üstüme başıma alışveriş yapmadım zaten geçen sene falan 48 kilo olduğum için bi çok kıyafetim var ben 6 8 ay gibi bi sürede bi baktım 62 olmuştum...neyse ki hemen bir dur dedim ama yeni sezon şeyleri görünce içim gıcıklanıyo ne yalan söyliyim:)))annem mayısta kesin gelir ona kitlicem alışverişi hem o zamana kadar bişey almam zaten önce şu son 4 kilo giiiiiiiiiddddddddddddeeeeeeeeeeeeeeeecccccccccccccccceeekkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!

Benim de 5 kilo vermem lazım, büyük bi azimle başladım ama bi hafta tartı oynamadı hiç hatta +100 gördüm bugün böyle olunca motivasyonum düşüyo ='((

İlk hafta bende de oldu mide bulantısı ama sonra geçti bende özellikle et ve yumurta görmek istemiyordum nane limon kaynatıp içmiştim o gün hatta

Benim de 5 kilo vermem lazım, büyük bi azimle başladım ama bi hafta tartı oynamadı hiç hatta +100 gördüm bugün böyle olunca motivasyonum düşüyo ='((

sürekli tartılmayın ya da tartılıyosanız da 10 snde unutun bence.eski arkadaşlar bilirler benim için geçen sene zordu ilaçlar yüzünden aldım hep kiloları pantolonlarım falan hiç olmadı bi süre...diyete başladım atakta inanın hatırlamıyorum ama zannediyorum 3 kilo falan verdim sonra seyirde bi durduu 15 20 gün annemle bir gün oturuyoduk mesela ben kilo veremicek miyim diye zırıl zırıl ağladım 58 kiloydum o zamanlar aaaaaahhh ahhhhhhhh sonra bi baktım 3 ayda 9 kilo verdim ki bence yavaş ama sağlıklı evet benim ki yavaş gidiyo ama gidiyo...ben de çekseydim isyan bayrağını gitmicekti bu kilolar...bayrak mayrak çekmek yok!!!!kızarım!!!!!!

bu 1+1 5+5 nedir kızlar bugun arasdtırdım hep anladım gibi dukanı:)ama bu 1+1 felan onları anlamadım

sabah 104.2 yı gordum ama yarından umudum yok.yememem gereken bısey yedım ve cok az su ıctım bugun.

aksam ızgara kuzu pirzola yedim.bu kaçamaksa evet kaçamak yaptım beeeeeeeeeeeeeeennnnnnn

İlk hafta bende de oldu mide bulantısı ama sonra geçti bende özellikle et ve yumurta görmek istemiyordum nane limon kaynatıp içmiştim o gün hatta
öylemi yani normal ozaman,inşallah benimde geçer bende elma ve tarçın kaynattım içiyorum şuan meyve statüsüne girmez heralde bu ya?
bu 1+1 5+5 nedir kızlar bugun arasdtırdım hep anladım gibi dukanı:)ama bu 1+1 felan onları anlamadım

canım kitabı okumadınsa anlatmakla zor anlarsın bunlar dukan diyetinin seyir evrelerinin çeşitleri dediğim gibi tam anlayabilmek için kitabı okumalısın...

selam 16.02.2012 de başladım. 79kgden 71.7 indim ama son 2 haftadır bir gram inmedim depresyona girdim resmen ne yapacam bilmiyrm. aşırı gerginim bu yüzden kaçamak yaptım fazlaca bu hafta gerginlikten dolayı suyumu içiyrm özen gösteriyorum lütfen yardım edin seyirdeyim hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…