Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bilgisi deneyimi olan paylaşssın ne olur

Duraklamalar yaşaman çok normal, kilon çok fazla değil, yerleşmiş kiloları vermek çok zordur, tavsiyem kaçamaksız bir hafta daha geçirmen yönünde. Ama sıfır kaçamak, ne yenmesi gerekiyorsa ye ekstraları terk et, suyunu içmeyi kesinlikle ihmal etme, bir de yürüyüş ekle, bir hafta sonunda değişime bak, eğer hala bir değişiklik yoksa, yumruk yapabilirsin, yapman gereken tek şey sabretmek, başka çaresi yok, almak kolay da vermek o kadar kolay değil

Kacamak yapmamaya özen göstersen/gösterebilsen keske..Duraklama oluyormus hatda 1 ay bile olabiliyormus bu yüzden kizginlikla kacamak yapma lütfen.

Ben bu sabah iki domatesle menemen yaptim,yaninda yagsiz beyaz peynir bir dilim hindi salam yedim.Ara ögünümü activia yogurdu yedim icinde seftali parcalari vardi seker orani sifir olani.

Öglen tavuk gögsünü kücük kücük dogradim kekik ve hardalla marine ettim yaninda 450gr yogurdun yarisini yedim,diger yarisini gece yatmadan yarim saat önce yulaf kepegi ile yemek icin biraktim.Gece yatmadan önce yogurt yedigimde sabah dinc kalkabiliyorum öyle ayarladim kendimi.

ictiklerim ise bugün 3lt gecmistir ama ictikce icesim geliyor agiz kurulugu zayiflama isaretiymis duydunuzmu hic.?

Fikir olsun diye paylasmak istedim..Alman sitesinin birinde cok güzel kek tarifi gördüm bugday kepegi olsaydi elimde yapacaktim sali alip yaparsam mutlaka sizlerlede paylasirim..

ben de 49 kilolardaydım ((((( nasıl geldi bu kilolar anlamadım valla ama zayıflamayı bekleyemiyorum dayanamayıp alıyorum gene bişiler. ama kararlıyım pantolon filan almıycam yepyeni kalıcak sonra...

yumruk ne vallahi hiç bişi bilmiyorum ben nasıl yapılıyor

yumruk ne vallahi hiç bişi bilmiyorum ben nasıl yapılıyor

Yumruk Kilo vermenin 2 hafta süreyle durdugu zamanlarda yapilan 2-3 günlük saf protein hareketi.Ben kitabi bulamadim halen takipdeyim yaza insallah Türkiye'den alacagim bence kitabi alsaniz daha iyi olur.

Yumruk Kilo vermenin 2 hafta süreyle durdugu zamanlarda yapilan 2-3 günlük saf protein hareketi.Ben kitabi bulamadim halen takipdeyim yaza insallah Türkiye'den alacagim bence kitabi alsaniz daha iyi olur.

teşekkür ederim cevap için kitabı dün internetten sipariş ettim yarın elimde olur sanırım ama kitabın gelmesini bekleyemedim ben başlayıverdim diyete :18:

Vücudumu seviyorum, dukanı 1.5- 2 aya yakındır yapıyorum haftasonu kaçamak yaptım ama kaçamağın kralını yaptım, fast food yedim, üstüne dondurma filan derken ertesi gün 1 kg daha eksik çıktım tartıda, hem de kiloyla ilgili çok ta takıntım olmamasına rağmen. Sanırım iş psikolojik.. Zihninde güzel şeyler düşününce vücut ona göre evriliyor..

Ama aşk acısı çekiyorum ondan da olabilir

Son düzenleme:
Günaydın hanımlarrrrr, sabahın bu erken saatinde içim ders çalışma aşkı ile dolu iken, yine de girip bi selam vereyim dedim Hepimiz için bol ---- li bir hafta diliyorum, benim için - görmek sanırım bu hafta hayal ama olsunnn

günaydııııııınnnn...
iyi çalışmalar sana bulaşıksuyu...

kızlar hepimize kocaman eksili muhteşem bir hafta diliyorum...
inanılmaz kötü bir hafta sonu geçirdim... evdeyken diyet yapmak çok zor... dondurma yedim valla
bide iş götürmüştüm... sözde çalışıp maaşları hesaplayıp bitirmiş olucaktım...
ama bahar alerjim başgösterdi ve ben dün bütün gün yattım... yüzümde kızarıklıklar, burnumun akması, yüzlerce kez hapşırmam...
çooookk fenaydı... hala kendimi kötü hissediyorum... dudağım bile uçuklamış... sabah sabah midem de bulanıyo...

Geçmiş olsun yarimcimm. Dondurma olayına takılma, bahar geldi içimiz kıpır kıpır, kan akışı hızlandı, doğal olarak daha çok şey istiyor canımız. (Bugünkü züğürt tesellimiz benden )

Ayrıcaa bir şey fark ettim , yeşil çay içmediğim günler deli gibi acıkıyorum ben yaa, bi deneme süreci içerisine girdim, Hipotezim de şu "Sabah aç karnına yeşil çay içen bulaşıksuyu gün içerisinde çok acıkmaz" Bu durumu kanıtlamak için bir hafta sabahları yeşil çay içeceğim, yediklerimi yazacağım. Bir hafta da yeşil çay içmeden diyet yapacağım, geçen bir hafta boyunca yediklerimin aynısını yiyeceğim ama yine miktar yazacağım bakalım ne olacak hehehehehehe . Araştırmacı ruhum tavan yaptı

vay canısınaa!!!!!!!
bende o mereti içtiğim anda iğrenç tadını bastırabilmek için dünyaları yemek istiyorum...

günaydın kızlar morelim 0 dün kaçamak yapıp 1 simit yarım pogaça yedim artıdayım hemde 800 grm

kızlar duaknı bırakıp karataymı yapsam acaba:26:
Aslında bu senin karar vereceğin bir şey, gençlik dönemimden itibaren çok diyet yaptım, diyetisyen kontrolünde, şok diyetler, akupunktur, yağ yaktıran kapsüller vs vs, hepsinde kilo verdim evet, ama bir yerden sonra hep mutsuz oldum, hesap yapmaktan, şu kadar pilav şu kadar ekmek yemek zorundayım demekten nefret eder hale geldim, bu diyeti yapmaya başladığımda ayrı bir şey hissettim, tamam kısıtlamaları var ama daha bi özgürdüm, gözüm doydu, kafamda bitirdim her şeyi, hiçbir zaman 69 olmayı hayal etmedim, 74 kilo benim için en ideal kiloydu şimdiye kadar, ben bu diyetle daha fazlasını vereceğime inandım ve devam ediyorum. Kaçamaklarım da olsa, deli gibi yesem de, depresyona da girsem ben bu diyeti bırakmayacağım, işte böyle bir karar vermelisin bence, aynadaki halim beni mutlu ediyor, ifadem değişti, kendime olan güvenim arttı, bu güveni yerle bir edecek durumlar yaşasam bile ertesi gün aynaya baktığımda ASLINDA BEN GÜZELİM DİYEBİLİYORUM, ki normalde bu cümleyi söylemek benim için hayal

Bu hafta artı çıkacağımdan adım gibi eminim, tartılmıyorum, perşembeye kadar tartılmayacağımda, ama diyeti asla bozmayacağım. Bu bir anlık bir durum ve ben 3 aylık emeğimi boşa harcayamam, zaten yıllarca bunu yapmadım mı, aynı hataya neden bir daha düşeyim ki ?

Bence sen de bir silkelen, kendine gel, 3 kilo fazla çıkmış dahi olsak ya da ne bileyim 5 kilo, verdiklerini düşün ve daha bir sıkı sarıl diyete. Bu arada gerekli tahlilleri de yaptırmanı tavsiye ederim, ben yaptırıyorum

oyyy çoook geçmiş olsun canımmm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…