selam 16.02.2012 de başladım. 79kgden 71.7 indim ama son 2 haftadır bir gram inmedim depresyona girdim resmen ne yapacam bilmiyrm. aşırı gerginim bu yüzden kaçamak yaptım fazlaca bu hafta gerginlikten dolayı suyumu içiyrm özen gösteriyorum lütfen yardım edin seyirdeyim hala
bilgisi deneyimi olan paylaşssın ne olur
bilgisi deneyimi olan paylaşssın ne olur
ben hala üstüme başıma alışveriş yapmadım zaten geçen sene falan 48 kilo olduğum için bi çok kıyafetim var ben 6 8 ay gibi bi sürede bi baktım 62 olmuştum...neyse ki hemen bir dur dedim ama yeni sezon şeyleri görünce içim gıcıklanıyo ne yalan söyliyim:)))annem mayısta kesin gelir ona kitlicem alışverişi hem o zamana kadar bişey almam zaten önce şu son 4 kilo giiiiiiiiiddddddddddddeeeeeeeeeeeeeeeecccccccccccccccceeekkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!
Duraklamalar yaşaman çok normal, kilon çok fazla değil, yerleşmiş kiloları vermek çok zordur, tavsiyem kaçamaksız bir hafta daha geçirmen yönünde. Ama sıfır kaçamak, ne yenmesi gerekiyorsa ye ekstraları terk et, suyunu içmeyi kesinlikle ihmal etme, bir de yürüyüş ekle, bir hafta sonunda değişime bak, eğer hala bir değişiklik yoksa, yumruk yapabilirsin, yapman gereken tek şey sabretmek, başka çaresi yok, almak kolay da vermek o kadar kolay değil
yumruk ne vallahi hiç bişi bilmiyorum ben nasıl yapılıyor
Yumruk Kilo vermenin 2 hafta süreyle durdugu zamanlarda yapilan 2-3 günlük saf protein hareketi.Ben kitabi bulamadim halen takipdeyim yaza insallah Türkiye'den alacagim bence kitabi alsaniz daha iyi olur.
Günaydın hanımlarrrrr, sabahın bu erken saatinde içim ders çalışma aşkı ile dolu iken, yine de girip bi selam vereyim dedimHepimiz için bol ---- li bir hafta diliyorum, benim için - görmek sanırım bu hafta hayal ama olsunnn
Geçmiş olsun yarimcimm. Dondurma olayına takılma, bahar geldi içimiz kıpır kıpır, kan akışı hızlandı, doğal olarak daha çok şey istiyor canımız. (Bugünkü züğürt tesellimiz benden)
Ayrıcaa bir şey fark ettim , yeşil çay içmediğim günler deli gibi acıkıyorum ben yaa, bi deneme süreci içerisine girdim, Hipotezim de şu"Sabah aç karnına yeşil çay içen bulaşıksuyu gün içerisinde çok acıkmaz" Bu durumu kanıtlamak için bir hafta sabahları yeşil çay içeceğim, yediklerimi yazacağım. Bir hafta da yeşil çay içmeden diyet yapacağım, geçen bir hafta boyunca yediklerimin aynısını yiyeceğim ama yine miktar yazacağım bakalım ne olacak hehehehehehe . Araştırmacı ruhum tavan yaptı
günaydın kızlar morelim 0 dün kaçamak yapıp 1 simit yarım pogaça yedim artıdayım hemde 800 grm
Aslında bu senin karar vereceğin bir şey, gençlik dönemimden itibaren çok diyet yaptım, diyetisyen kontrolünde, şok diyetler, akupunktur, yağ yaktıran kapsüller vs vs, hepsinde kilo verdim evet, ama bir yerden sonra hep mutsuz oldum, hesap yapmaktan, şu kadar pilav şu kadar ekmek yemek zorundayım demekten nefret eder hale geldim, bu diyeti yapmaya başladığımda ayrı bir şey hissettim, tamam kısıtlamaları var ama daha bi özgürdüm, gözüm doydu, kafamda bitirdim her şeyi, hiçbir zaman 69 olmayı hayal etmedim, 74 kilo benim için en ideal kiloydu şimdiye kadar, ben bu diyetle daha fazlasını vereceğime inandım ve devam ediyorum. Kaçamaklarım da olsa, deli gibi yesem de, depresyona da girsem ben bu diyeti bırakmayacağım, işte böyle bir karar vermelisin bence, aynadaki halim beni mutlu ediyor, ifadem değişti, kendime olan güvenim arttı, bu güveni yerle bir edecek durumlar yaşasam bile ertesi gün aynaya baktığımda ASLINDA BEN GÜZELİM DİYEBİLİYORUM, ki normalde bu cümleyi söylemek benim için hayalkızlar duaknı bırakıp karataymı yapsam acaba:26:
kızlar hepimize kocaman eksili muhteşem bir hafta diliyorum...
inanılmaz kötü bir hafta sonu geçirdim... evdeyken diyet yapmak çok zor... dondurma yedim valla
bide iş götürmüştüm... sözde çalışıp maaşları hesaplayıp bitirmiş olucaktım...
ama bahar alerjim başgösterdi ve ben dün bütün gün yattım... yüzümde kızarıklıklar, burnumun akması, yüzlerce kez hapşırmam...
çooookk fenaydı... hala kendimi kötü hissediyorum... dudağım bile uçuklamış... sabah sabah midem de bulanıyo...
oyyy çoook geçmiş olsun canımmm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?