Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydın dukancanlar

bol eksili haftalar diliyorum size....

diyet namına berbat bir haftasonu geçirdim beeeeen
2aydır bukadar kaçamağı bir arada yapmamıştım yatılı misafir çok zor oluyor yaaa

simit , sucuk , yarım yağlı peynir , kurabiye ve pasta...

amanın zaten bunların karşılığını hemen aldım +500 gr
birde kilo vermem gereken bir haftada olması benim için çok kötü oldu

bu 5 günü son derece yüksek performans ile geçirmeliyim sadece bunu bilir bunu söylerim.

buarada kıyafet aldım kendime hemde düşündüğümden çoook farklı birşey:)
yüksek bel , bol paça kot pantalon aldım bedeni 29 :) mavili beyazlı dar kesim gömlek aldım bedeni 40:)
çook cici olduu

uuff........ hemen gözümde canlandırdım... mutheşemmm olucaksın....

Günaydın

herkes kaçamak yapmış anlaşılan haftasonu alın bendende okadar. pasta borek yemedım ama kuzu etı yedım

Bugun bekledıgım gıbı güne artıyla başladım. Dun 104,2 cıkan ben bugun 104,5 cıktım. Ama bekledıgım ıcın moralımıde bozmadım.

Bu sabahta sirkeli ılık su içtim ve haşlanmış yumurta ile lor yedım.

Günaydın herkese

Hafta sonu gerçekten çok zor geçiyor benim tam 33 gün oldu ve canım anormal tatlı istiyor valla hiçbirşeyde bastırmıyor . Hafta sonu bende kaçamak yaptım 5-6 ad. incir

yedim canım çoooooooooook tatlı istedi hatta bu sabah ta 2 ad. incir yedim çünkü başım dönüyordu kalktığımda

ama hafta içi daha azimli yapıcam kaçamaksız perşembeye kadar dayanıcam inşallah

Galiba haklısın.tahlileri hangi bölüme gidip yaptırdın

Arkadaşlar birde benim hedefim Nisan sonu 60 kg olamak sonra güçlendirmeye geçmekti ama haftasonu düşündüm kaçamak yapmaktansa Nisan sonuna kadar kaç kg olursam olayım

güçlendirmeye geçicem çünkü bahar geldi meyveler çıktı hiçteyse verdiğim kiloları geri almadan kilomu sabitliyim

siz nedersiniz:44::44::44:

benim de en dayanamadığım şey şekerli (tatlı) şeyler... öyle şerbetli tatlıları sevmem ama... çikolatavari bişiler olduğunda yada böle kurabiye kuru incir kayısı falan yada bisküvi... bende dayanamıyorum... ama bu hafta çok kararlıyım hiçbişi yemiycem... yememem lazım... yoksa olmıycak bu iş... şu an çekmecemde N**** (Siyahi) var her açtığımda görüyorum ama olmazz... onu yersem çok çirkin bi kız olurum kendimi sevmem... yemiycem işte!!!! evde diyetime uygun ne varsa tıktım çantama geceden... meyveli yoğurt (light)-zero (şişe)-icetea (light)-tofu kraker (çok çirkin ama napim)-dukan kurabiye-haşlanmış yumurta-beyaz peynir-mezgit-dukan ekmeği (1 muffin kalıbındaki ekmeğimi gün içinde dilimliyorum)
bugünkü menümü de yazıyım...

SABAH
* 1 bardak bitki çayı (limonlu)
* 1 bardak su

KAHVALTI
* 2 küçük ve ince dilim dukan ekmeği
* 1,5 kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir
* 1 adet haşlanmış yumurta (uzun zamandır yemiyodum)

ARA
* icetea içerim galiba

ÖĞLE
* Mezgit ızgara
* 2 ince küçük dilim dukan ekmeği
* zero
* yoğurt (belki)

ARA
* Meyveli yoğurt

AKŞAM
annem ne hazırladıysa artık...

Valla tebrik ediyorum Yarim

Bende öyle şerbetli tatlı sevmen ekler,kurabiye bisküvi en önemlisi çikolataaaa

ama perşembeye kadar sabır

günaydin herkese arkadaşlar..ii haftalar..gecen hafta perşembeden düne kdr hep hastane ve aciller arasında geçti günlerim,,sol yumurtalıklarımda kist we iltihap çıktı
bakalım şuan antibiyotik kullanıorum,,cumrtesi yeniden gidicem ilerdeki tedawi için..bunca koşturmada dogru düzgün bişi yiyemedim..- 300 olarak dönmüş bana..sevinip sevinmeyeceğimi bile bilemedimm..neyse dieti şimdilik bırakmaya niyetim yok herseye ragmen..bu arada geçmiş olsun dileklerini ileten herkese çok çok tşk ediorum we bol eksili bi hafta diliorum..

çoook geçmiş olsun... en kısa zamanda sağlıklı ve zayıf günlere kavuşman ümidiyle

kızlar günaydın.
özledim sizleri valla.müthiş yoğun bir haftasonu geçirdim.cumartesi temizlik alışveriş,pazar misafir ağırlamak derken acayip yoruldum.pazar günü saçama sapan bir gündü.ne yedim ne içtim haberim yok valla.ama neyse ki hafta içi hemen toparlıyorum şükür.sizler de ne var ne yok.ben de kilo kaybı yok.15 inde 60 mümkün gözükmüyor artık ay sonu hedefim bakalım....

Günaydın arkadaşlar ...
Geçen hafta diyeti bozmak zorunda kalmıştım. Bu hafta dikkat ettim ama spor yapamadım. -400 vermişim. Olsun. Bu hafta da sporumu yapıp dikkat edicem inşallah. Haftaya 55li kiloları göreceğimi düşünüyorum. Hayır hayır biliyorum:) Emiiiinimm. Nasıl motivasyon ama. Ay şimdiden bile kıyafetlerim bollaştı. İyi oldu bea.

Çok geçmiş olsun.Rabbim acil şifa versin

çok geçmiş olsun şeker yılardır benimde uğraştığım bir sorun..dikkat et kendine..

kızlar hafta sonu bir kot aldım anlatamam.daracık eşimle göz göze geldik ama Allahtan bir şey demedi:)))(((zaten karışmaz da ne giydiğime o ayrı.yani ben zaten bilirim ne giyeceğimi ona söz bırakmam..:))kot 29 beden.32 beden giydiğimi hatırlıyorum bu arada...totomdan düşüyorlardı artık o yüzden aldım birşeyler...

ben bilem heyecanlandım...
yaaaa bu hafta bende gözle görülür bi fark yaratmak istiyorum... çünkü sevgilim gelicek hafta sonu... ve hepbirlikte pikniğe gidicez... şu göbeğim gitse artık...

valla benimde kuyruk sıkışmaya başladı.:26:
ve üstümde inanılmaz bir şişlik var işin kötüsü...
elim ayağım karnım hep şiş önce şunları indirmeliyim:26:
maydonoz suyu ödem atıyormuş sanırım araştırıp içmem lazım 1-2 gün...
off stres valla yhaa....

Geçmiş olsun canımmm... Allah acil şifalar versin...

uufffff ben görebilicekmiyim öyle 29 ları acaba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…