çoook geçmiş olsun... en kısa zamanda sağlıklı ve zayıf günlere kavuşman ümidiyle
Çok geçmiş olsun.Rabbim acil şifa versin
çok geçmiş olsun şeker yılardır benimde uğraştığım bir sorun..dikkat et kendine..
göreceksin tabi ki o da ne demek:)))
uufffff ben görebilicekmiyim öyle 29 ları acaba...
valla benimde kuyruk sıkışmaya başladı.:26:
ve üstümde inanılmaz bir şişlik var işin kötüsü...
elim ayağım karnım hep şiş önce şunları indirmeliyim:26:
maydonoz suyu ödem atıyormuş sanırım araştırıp içmem lazım 1-2 gün...
off stres valla yhaa....
Geçmiş olsun canımmm... Allah acil şifalar versin...
canım bence böbreklerindeki sancıyı ciddi almalısın atak döneminide çok uzun tutmuşsun en fazla 10 gün olması lazım protein ağırlıklı besleniyoruz bu yüzden böbreklerimizin sağlam olması lazım bence bi doktora git bevliyeye eğer problem varsa böbreklerinde diyeti bırak en değerli şey sağlık yok bişeyin yok derse devam edersin diyete ama diyet yaptığını falan söyleme doktora...
az önce müdür geldi yanıma arkadaşlarla sohbet ediyorduk.bir anda"tamam artık yeter artık yemek ye"dedi gülmekten öldüm.şişmanken de en çok o uğraşırdı benle.şimdi de yeter diyor..
az önce müdür geldi yanıma arkadaşlarla sohbet ediyorduk.bir anda"tamam artık yeter artık yemek ye"dedi gülmekten öldüm.şişmanken de en çok o uğraşırdı benle.şimdi de yeter diyor..
ewet ewet görücem... görmeliyim... birsürü alternatifler arasından seçip almak istiyorum kotumu... öyle sınırlı modellere takılıp kalmak istemiyorum...
bilgisi deneyimi olan paylaşssın ne olur
aslında ben artık 38 bedene düştüm sayılır..ama tabi 40 daha rahat oluyor..ama kot sanırım 28 bedene denk çünkü normal kotlar da denedim 28 lerin içine girdim.bu çok dar kesim olduğundan 29 rahat oldu heralde çok da emin değilim yani:26:hafta sonu amcamlar yaptı bana aynısını... 3 kilo daha ver bırak fazla verme...
çirkineşmişsin... ah keşke senle zamanında dalga geçmeseydik.. gibi bir sürü laaaf
küçük amcam bu çok güzelleşmiş yhaaa deyip durdu hooş
buarada bnde 29 beden kot aldım hoş kot bedenleri ile ilgili çok bilgim yoktursanırım kumaşta 40 bedenemi ne denk geliyor.
cumartesi aldım kotu dünde terziden aldım:) 1 günde şiştiğimden dolayı kot değişik durdu üstümde:) indirmem lazım kendimi beeeen
2 ay mı aman Allahım nasıl dayandın maşallah sana.ben kesin çıldırırdım.15 günde sinir boğdu beni.2 ayda ruh ve sinir hastanesinde olurdum herhalde:)))ben 2 ay duraklama yaşadım. 2 ay boyunca 1 gr bile veremedim. gün günü tutmaz normaldir.
ben 2 ay duraklama yaşadım. 2 ay boyunca 1 gr bile veremedim. Gün günü tutmaz normaldir.
günaydin herkese arkadaşlar..ii haftalar..gecen hafta perşembeden düne kdr hep hastane ve aciller arasında geçti günlerim,,sol yumurtalıklarımda kist we iltihap çıktıbakalım şuan antibiyotik kullanıorum,,cumrtesi yeniden gidicem ilerdeki tedawi için..bunca koşturmada dogru düzgün bişi yiyemedim..- 300 olarak dönmüş bana..sevinip sevinmeyeceğimi bile bilemedimm..neyse dieti şimdilik bırakmaya niyetim yok herseye ragmen..bu arada geçmiş olsun dileklerini ileten herkese çok çok tşk ediorum we bol eksili bi hafta diliorum..
Yani ben bu durumdan kendime vazife çıkarıp; hafta sonu misafirlerim için hazırladığım güzel mamalardan yiyip kaçamak yapabilir miyim?
Hem de eksiler mi görürüm?
aman ne güzel bahane buldum kendime
Şaka bir yana, gerçekten hafta sonunu kazasız atlatıp atlatamayacağımı ben de merak ediyorum. Tadını bildiklerimin değil ama, ilk defa denediğim tariflerin tadına ucundan azıcık bakabilirim belki.
,
valla benimde kuyruk sıkışmaya başladı.:26:
ve üstümde inanılmaz bir şişlik var işin kötüsü...
elim ayağım karnım hep şiş önce şunları indirmeliyim:26:
maydonoz suyu ödem atıyormuş sanırım araştırıp içmem lazım 1-2 gün...
off stres valla yhaa....
Geçmiş olsun canımmm... Allah acil şifalar versin...
Günaydın kızlar,
evet haftasonu özetini geçelim
Cuma günü 77,1
C.tesi 76,7
C.tesi akşamı doğum günü münasebetiyle sözüm ona vücudumu şaşırtacağım ya... Hazırladığım mamaların bir kısmından yedim.
1 bardak zero kola
1/4 yufka ile fırında peynirli börek
1 kadın budu köfte
1 kaşık patates salatası
1 ufak z.yağlı biber dolması
1/2 ince dilim tuzlu kek
1/2 ince dilim tiramisu
iyiki bir kısmından yemişim yani, birde hepsinden yesem ne olacakmış!!!!
Pazar sabahı 76,4 Yani -300
tabi bundan cesaret alan ben pazar akşamıda kalanlardan bir tabak oluşturup
1/4 yufka ile fırında peynirli börek
1 kadın budu köfte
1 kaşık patates salatası
1 ufak z.yağlı biber dolması
1/2 ince dilim tuzlu kek
yiyerek VÜCUDUMU ŞAŞIRTTIM!!!
Bu sabah ne oldu dersiniz? Vücudum beni şaşırttı ve 77,1'e geri dönüş. Yani +800. Aferim bana dimi.....
Gerçi reglim henüz bitmedi ve h.sonu su tüketimimde minimum seviyedeydi. Bunlar züğürt tesellisi tabi..Ahh ahhh.
İşin kötü yanı da ne biliyor musunuz? Canım çok çektiği için yemedim, sadece etrafımdakiler ile polemik yaşamamak için, bu kadar yapmışsın insan yemez mi, bu kadarcıktan birşey olmaz vs. vs. sözlerini yaşamamak için. Ama sonuç ortada....
şimdi verebildinizmi bende 1aydır aynı kilodayım durmuş morelim çok bozuluyor
şişlik durumlarında, şu meşhur lahana çorbası diyetinin lahana çorbasından yapın ve gün içinde için s/p günlerinde. ben bu gün yapacağım. tavuk suyu ve tavuk etiyle pişireceğim lahana çorbasını. o çorba ödem atmak için ideal. lahana sevmem kokusuna dayanamam derseniz onu bilmem...
2 ay mı aman Allahım nasıl dayandın maşallah sana.ben kesin çıldırırdım.15 günde sinir boğdu beni.2 ayda ruh ve sinir hastanesinde olurdum herhalde:)))
Canım çok geçmiş olsun. Bilirim o sıkıntıları. Ben de bilimum hepsini geçirdim. (hamd olsun)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?