Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

şu an altıma kaçırmak üzereyim gülmektennnnnn

ya ne bileyim. bişey söylüyorsun, birisi "iyyy ben sevmem" diyor, "bana ne ben içmem" diyor. şimdi lahanayı duyunca yine başlayacaklar "iyy kokar o" falan diye. kokar diyolarsa içmesinler diye düşündüm...

ya ne bileyim. bişey söylüyorsun, birisi "iyyy ben sevmem" diyor, "bana ne ben içmem" diyor. şimdi lahanayı duyunca yine başlayacaklar "iyy kokar o" falan diye. kokar diyolarsa içmesinler diye düşündüm...

evetttt onları ben diyorum zaten.... hakkatten iğrenç kokuyo... hele pişerkenn bööğğkk... ama yeşil çaydan da en az bu kadar nefret ediyorum... ben hayatım boyunca sebzenin her türünden nefret ettim gerçi... ama iş başa düşünce... öğğkk böğğkk olmuyo vallaa... seve seve içiyoruz...

şu an altıma kaçırmak üzereyim gülmektennnnnn

üçüzümüzü bulduukkkk

aliyecim şu çorbanın en lezzetli şeklindeki tarifini verir misin rica etsem?
şu nette verilen tarifler sanırım pek güzel olmuyor...

üçüzümüzü bulduukkkk

tabağınızdaki çorbanın içine yemeden önce limon sıkmanızı tavsiye ederim. Kesinlikle bambaşka bir lezzet katıp, yenilebilir hale getiriyor.

üçüzümüzü bulduukkkk

dünden 2 tane tavuk budu haşladım. etlerini ince ince ditdim. suyunu da buzdolabına koyup dondurdum ki yağını alabileyim diye.
orta boy soğanı ince ince kıyacağım. 1/2 yemek kaşığı yağla kavuracağım biraz. 1 küçük boy lahana ince ince kıyacağım ve soğanlar biraz kavrulunca onları da atacağım. sularını iyice salana kadar kavurmaya devam. en son 1 domates rendesi ya da 1 kaşık salça... sonra yağı alınmış tavuk suyu ve didiklenmiş tavuk etlerini ilave edip, lahanalar iyice yumuşayana kadar kaynatacağım. en son da 1/2 demet maydanozu kıyıp tencereye atacağım ve ocağı kapatacağım. biraz da tuz koymak lazım tabi. bu arada acı seviyorsan bolca pul biber de katabilirsin.
tamam dünyanın en güzel yemeği olmaz muhtemelen ama lahana vücuttaki fazla suyu atar. afiyet şeker olsun.

ne güzel vallahi...Allah ban da nasip etsin. ben 75 kiloyla başladım inşallah gelirim senin kilona... ne kadar sürmüştü senin bu kiloya inmen kuzum?

aliyecim cidden bilmediğimden soruyorum kusura bakma...
hani yenebilir bir hal alıyor dimi böyle tavuklu bir şekilde :) acı seviyorum pul biber zaten atarım bastırmak için tadını

ya bu çorba yerine kapuskayı yapsak yesek aynı sonuca varmaz mıyız:)) annemin fikri bu da :)
oda lahana buda lahana gel sen bu işi kapuskayla çöz dedi

günaydın arkadaşlarr
walla okuyamadımm sabah yazılanlarıı geç kalcamm okula
amaaa mutluluğumu paylaşayımm dedimm
çarşamba tartılmıştımm 75.000 ti.
bu sabah -900 ile 74.100!!!!!

I love you dukaaaaaaaannnn I love you dukaannnn I love you dukaaaaaannnn I love you dukaaaaaaaaaaaannnn !!! die tezahürat yapayımm ööle gideyimm.

hoççakalınnnnn....

Merhabalaarr!

Haftasonu yazılanları okuyamadım. Hatta bugün de hiç bir şey okuyamadım henüz, işler çok yoğun. Ama şunu biliyorum ki 1 gram bile zayıflayamadım Perşembe 64,4 bugün 64,4 :S Bu nasıl bir istikrardır Allah'ıımmm!! Tartı da mı şaşmaz hiç :S cumartesi sabah dayanamayıp tartıldığımda 64,7 çıkmıştım. Bugün yine 64,42e düşmüşüm ama buna sevinecek değilim tabii 4 günde + - sıfır :S Offfffff!!!!

ben bu çorbayı bir kez yaptım. seneler evvel bu diyeti denemiştim. tabi tavuksuz yapmıştım. orjinali öyle... ilaç niyetine içmiştim işte. ama diyet 2 günü yerlere yapıştırmıştı beni.
tavuklu ilk defa deneyeceğim. ama tavukla lahana yakışıyor. bence gayet güzel olacak ama lahana severim ben. lahana sevmeyen biri de ilaç niyetine içer. o bile zor gelir dersen maydanoz kaynatıp suyunu içebbilirsin. onu da içemem dersen 1 tane lasix alırsın. çare çok... takma kafana
kapuska olmuyor bu arada. denedim ben ama ödem sökmedi. çorbadan ümitliyim ama...

Son düzenleme:

merak etme gideceeek gideceek bende + 400 le başladım ama eminim birkaç güne - 600 fln görecem eminim bacım! nah şuraya yazıom... birkaç güne yazacan buraya yupppi li bi mesaj..... gülüm moral bozma verenler nasıl veriyor...bizim başımız kel mi tabi ki biz de verecez alim Allah!

ondan sonra da çıtır çıtır gezip yiyip yiyip kilo almıcazzzzzzz!

Canım çok geçmiş olsun.Acill şifalar diliyorum.....

Yaaa süpersin canım yaaaa.....Darısı başımıza...o günleri göreceğimiz zamanlar gelecek mi acabaaa.....

Son düzenleme:
Yaa arkadaşlar...Ben perşembeden beri hiç tartılmamıştım. geçen hafta -400 gr la kapatınca moralim bozulmuştu. Bu sabah tartıldım ilk defa -500 hemde regli dönemim bugün yarın bekliyorum...Allaaaa bi anlam veremedim yaniiii....Amann gitsinde nasıl giderse gitsin gidiyorum bi yandanda. Ama hiç belli olmuyor işte...

Ay inşallaahhh yaaaaa!! Yani bir gıdım kaçamak yapmadım. Bütün haftasonu menüden farklı olarak 1 yudum meyve suyu içtim sadece, 1 gıdım kaçamak bile sayılmaz bu Hem de Cumartesi günü yemekli düğüne gitmemize rağmen. İrademe hayranım resmen ama vücuttan cevap yok Böyle olunca da "Amaann yemedik de ne oldu" deyip yiyesi geliyo insanın yaaa! Hem de callanetic yapmaya başladım, twist yapıyorum... Olmadı kendi kendime hareketler yapıyorum falan filan... Spor arttı, kilo verimi durdu. Hem de ben diyete başlayalı daha 2 hafta oldu yahu. Hemen mi direnir bu vücut!? Hem de enim daraldı resmen. Mide, bel kalmadı.. İnceldiiimmm, ama tartıda eksilme yookk! Küscem bu Dukan'aaaa!

Cuma sabahı tartılcam. Daha erken tartılmak yok!! Ahan da buraya yazıyorum....!

aldıkların kulağa harika geliyor eminim senin üstünde de harika durucaklar

Inanılmaz zor geçti haftasonu, bi aylıgına filan asosyal olsam eve kapansam daha iyi olacak sanırım gidişat açısından...Atak bitti ama % 100 uygulayamadım sanki :S Karbonhidrata hiç bulaşmadım ama etler baya yaglıydı...

Tartıldım, 2 günde hiç degişiklik olmamıs.59.8 hala.Bi de simdi sebze ekleyince artmaya baslayacak diye korkuyorum hadi hayırlısı..

Tek iyi yön sıvıya abanmıs olmam (su + bitki çayları + açık limonlu çay- 3 litreyi geçiyordur ) , bir de yürüyüsü aksatmamam (40 dk)..

Bir duraklama veya yavaslama oldugu anda bütün motivasyonum yerle bir oluyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…