şu an altıma kaçırmak üzereyim gülmektennnnnn
ya ne bileyim. bişey söylüyorsun, birisi "iyyy ben sevmem" diyor, "bana ne ben içmem" diyor. şimdi lahanayı duyunca yine başlayacaklar "iyy kokar o" falan diye. kokar diyolarsa içmesinler diye düşündüm...
şişlik durumlarında, şu meşhur lahana çorbası diyetinin lahana çorbasından yapın ve gün içinde için s/p günlerinde. ben bu gün yapacağım. tavuk suyu ve tavuk etiyle pişireceğim lahana çorbasını. o çorba ödem atmak için ideal. lahana sevmem kokusuna dayanamam derseniz onu bilmem...
şu an altıma kaçırmak üzereyim gülmektennnnnn
üçüzümüzü bulduukkkk
aliyecim şu çorbanın en lezzetli şeklindeki tarifini verir misin rica etsem?
şu nette verilen tarifler sanırım pek güzel olmuyor...
üçüzümüzü bulduukkkk
hay deli yaa... lahana soğanın olduğu en lezzetli şey ne olabilir senceee
te allahım benimkide bir ümit belki başka yöntemle yapıyordur:) püf noktası filan vardır
kapuska bile yemeyen ben o çorbadan içersem kupa almak istiyorum
üçüzümüzü bulduukkkk
aslında ben artık 38 bedene düştüm sayılır..ama tabi 40 daha rahat oluyor..ama kot sanırım 28 bedene denk çünkü normal kotlar da denedim 28 lerin içine girdim.bu çok dar kesim olduğundan 29 rahat oldu heralde çok da emin değilim yani:26:
dünden 2 tane tavuk budu haşladım. etlerini ince ince ditdim. suyunu da buzdolabına koyup dondurdum ki yağını alabileyim diye.
orta boy soğanı ince ince kıyacağım. 1/2 yemek kaşığı yağla kavuracağım biraz. 1 küçük boy lahana ince ince kıyacağım ve soğanlar biraz kavrulunca onları da atacağım. sularını iyice salana kadar kavurmaya devam. en son 1 domates rendesi ya da 1 kaşık salça... sonra yağı alınmış tavuk suyu ve didiklenmiş tavuk etlerini ilave edip, lahanalar iyice yumuşayana kadar kaynatacağım. en son da 1/2 demet maydanozu kıyıp tencereye atacağım ve ocağı kapatacağım. biraz da tuz koymak lazım tabi. bu arada acı seviyorsan bolca pul biber de katabilirsin.
tamam dünyanın en güzel yemeği olmaz muhtemelen ama lahana vücuttaki fazla suyu atar. afiyet şeker olsun.
aliyecim cidden bilmediğimden soruyorum kusura bakma...
hani yenebilir bir hal alıyor dimi böyle tavuklu bir şekilde :) acı seviyorum pul biber zaten atarım bastırmak için tadını
ya bu çorba yerine kapuskayı yapsak yesek aynı sonuca varmaz mıyız:)) annemin fikri bu da :)
oda lahana buda lahana gel sen bu işi kapuskayla çöz dedi
Merhabalaarr!
Haftasonu yazılanları okuyamadım. Hatta bugün de hiç bir şey okuyamadım henüz, işler çok yoğun. Ama şunu biliyorum ki 1 gram bile zayıflayamadımPerşembe 64,4 bugün 64,4 :S Bu nasıl bir istikrardır Allah'ıımmm!! Tartı da mı şaşmaz hiç :S cumartesi sabah dayanamayıp tartıldığımda 64,7 çıkmıştım. Bugün yine 64,42e düşmüşüm ama buna sevinecek değilim tabii 4 günde + - sıfır :S Offfffff!!!!
günaydin herkese arkadaşlar..ii haftalar..gecen hafta perşembeden düne kdr hep hastane ve aciller arasında geçti günlerim,,sol yumurtalıklarımda kist we iltihap çıktıbakalım şuan antibiyotik kullanıorum,,cumrtesi yeniden gidicem ilerdeki tedawi için..bunca koşturmada dogru düzgün bişi yiyemedim..- 300 olarak dönmüş bana..sevinip sevinmeyeceğimi bile bilemedimm..neyse dieti şimdilik bırakmaya niyetim yok herseye ragmen..bu arada geçmiş olsun dileklerini ileten herkese çok çok tşk ediorum we bol eksili bi hafta diliorum..
kızlar hafta sonu bir kot aldım anlatamam.daracık eşimle göz göze geldik ama Allahtan bir şey demedi:)))(((zaten karışmaz da ne giydiğime o ayrı.yani ben zaten bilirim ne giyeceğimi ona söz bırakmam..:))kot 29 beden.32 beden giydiğimi hatırlıyorum bu arada...totomdan düşüyorlardı artık o yüzden aldım birşeyler...
Canım çok geçmiş olsun.Acill şifalar diliyorum.....
merak etme gideceeek gideceek bende + 400 le başladım ama eminim birkaç güne - 600 fln görecem eminim bacım! nah şuraya yazıom... birkaç güne yazacan buraya yupppi li bi mesaj..... gülüm moral bozma verenler nasıl veriyor...bizim başımız kel mi tabi ki biz de verecez alim Allah!
ondan sonra da çıtır çıtır gezip yiyip yiyip kilo almıcazzzzzzz!
Günaydın dukancanlar
bol eksili haftalar diliyorum size....
diyet namına berbat bir haftasonu geçirdim beeeeen
2aydır bukadar kaçamağı bir arada yapmamıştım yatılı misafir çok zor oluyor yaaa
simit , sucuk , yarım yağlı peynir , kurabiye ve pasta...
amanın zaten bunların karşılığını hemen aldım +500 gr
birde kilo vermem gereken bir haftada olması benim için çok kötü oldu
bu 5 günü son derece yüksek performans ile geçirmeliyim sadece bunu bilir bunu söylerim.
buarada kıyafet aldım kendime hemde düşündüğümden çoook farklı birşey:)
yüksek bel , bol paça kot pantalon aldım bedeni 29 :) mavili beyazlı dar kesim gömlek aldım bedeni 40:)
çook cici olduu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?