ben bu çorbayı bir kez yaptım. seneler evvel bu diyeti denemiştim. tabi tavuksuz yapmıştım. orjinali öyle... ilaç niyetine içmiştim işte. ama diyet 2 günü yerlere yapıştırmıştı beni.
tavuklu ilk defa deneyeceğim. ama tavukla lahana yakışıyor. bence gayet güzel olacak ama lahana severim ben. lahana sevmeyen biri de ilaç niyetine içer. o bile zor gelir dersen maydanoz kaynatıp suyunu içebbilirsin. onu da içemem dersen 1 tane lasix alırsın. çare çok... takma kafana
kapuska olmuyor bu arada. denedim ben ama ödem sökmedi. çorbadan ümitliyim ama...
15 gün atak çok uzun olmuş. böbreklerine fazla yüklenmişsin. gerçi 15 günde kalıcı bir hasar vermiş olman pek mümkün değil. muhtemelen geçici bir durumdur. bende diyetten önce hafif sancılar oluyordu. hiç su içmezdim. diyetle birlikte su içmeye de başladığım için o sancılar olmuyor.
Inanılmaz zor geçti haftasonu, bi aylıgına filan asosyal olsam eve kapansam daha iyi olacak sanırım gidişat açısından...Atak bitti ama % 100 uygulayamadım sanki :S Karbonhidrata hiç bulaşmadım ama etler baya yaglıydı...
Tartıldım, 2 günde hiç degişiklik olmamıs.59.8 hala.Bi de simdi sebze ekleyince artmaya baslayacak diye korkuyorum hadi hayırlısı..
Tek iyi yön sıvıya abanmıs olmam (su + bitki çayları + açık limonlu çay- 3 litreyi geçiyordur ) , bir de yürüyüsü aksatmamam (40 dk)..
Bir duraklama veya yavaslama oldugu anda bütün motivasyonum yerle bir oluyor ya
canım eğer kaçamak yapmıyorsan veriyorsun.....bu da sen de birkaç güne - lenmeye başlarsın demek oluyor... öyle hemen moral bozmak yok bak bana +400 le uyandım.... ne oluyo yaaaa! demeden önce bu diyette + larla - leri hep birarada görmek mümkün bunu hatırladım sorun çözüldü...hihihihihihihi
ülem ölmek var dönmek yok! nedir ki bi diyet! aaaaltı üztü fazlalık yağ be kızanım! veririz kurtuluruz be yau! Allah dermansız dert vermesin anam ! ööööptüm çok çok.. hade devam hade!10:
Etini Lifalif diye bi ürününü gördüm, yulaf ezmesi yulaf kepeginin muadili degildir degil mi, bosu bosuna satın almayayım?? :))
Etini Lifalif diye bi ürününü gördüm, yulaf ezmesi yulaf kepeginin muadili degildir degil mi, bosu bosuna satın almayayım?? :))
kızlar ben şu yağı azaltılmış kakaoyu bi türlü bulamadım..bildiğimiz normal kakao war her yerde..siz kakao ile bi tarif yapacagınız zmn normal kakao mu kullanıosunuz yada yağı azaltılmış kullanıosanız nerelerden temin ettiniz? migros we carrefour.a baktım yok bulamadım..
kızlar ben şu yağı azaltılmış kakaoyu bi türlü bulamadım..bildiğimiz normal kakao war her yerde..siz kakao ile bi tarif yapacagınız zmn normal kakao mu kullanıosunuz yada yağı azaltılmış kullanıosanız nerelerden temin ettiniz? migros we carrefour.a baktım yok bulamadım..
kızlar şimdi öğle yemeğimi yedim...
mezgit hayatım boyunca en sevdiğim balık oldu... her balık yeme şansım olduğunda mezgit yer(d)im ama tava
şimdi ızgarada yaptım... aman yarabbi o nedir yaa... Allah'ım sen neler yaratmışsın... inanılmaz lezzetlii.. bayıldımm... resmen 1 kilo olsa yerdimm...
sizlere de tavsiye ediyorum... bulabilirseniz tazesini elbette ama bulamazsanız da hiç üzülmeyin superfresh bizler için taze taze hazırlayıp dondurmuş... karbonhidrat 0 şeker 0 yağ 0 protein 15... şiddetle tavsiye edilir.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?