Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

sağol canım teşekkür ederim:)
denicez artık zehir değil yaaa

Guzel bir gun olsunnn...
Saglikli mutlu huzurlu anlamli coskulu ve bolllll eksiliiiiii bir haft olsunnnnnnnn hepimiz icinnn.

Günaydin..Sevgin 15 gün atak yapmadim normal atak günüm 7.ve ben 10 gün yaptim.Sanirim böbreklerimde sandigim sanci gaz sykysmasiymis bugün daha iyiyim.

Rahatsiz olan arkadaslara gecmis olsun.Herkes kacamak yapmis hafta sonu..:) Ben normal dukan da yiyecekler disina cikmadim.Cumartesi tarti ne gösterecek bakalim..:) Herkese kacamaksiz bir hafta diliyorum.

Abuuuu ikinci iltifatımı da aldımm pek bi mutluyum, danışmanım da tez önerime olur verirse değmeyin keyfimee, noolur noolur olur desin :18::18::18::18:

canım eğer kaçamak yapmıyorsan veriyorsun.....bu da sen de birkaç güne - lenmeye başlarsın demek oluyor... öyle hemen moral bozmak yok bak bana +400 le uyandım.... ne oluyo yaaaa! demeden önce bu diyette + larla - leri hep birarada görmek mümkün bunu hatırladım sorun çözüldü...hihihihihihihi

ülem ölmek var dönmek yok! nedir ki bi diyet! aaaaltı üztü fazlalık yağ be kızanım! veririz kurtuluruz be yau! Allah dermansız dert vermesin anam ! ööööptüm çok çok.. hade devam hade!10:

merabaaa -500 ve sonunda 55 kiloyu gördüm bu sabah şimdi dün aldığım cicilerimi giyip okula gitmeliyim geç bile kaldım

Slmlar bende bugün tekrar atağa başladım bakalım nolacak geçen sefer o kadar ufak atıştırmalara rağmen 4kilo verdim bu sefer daha sıkı yapıcam bakalım nolacak bide lahana falan demişiniz belki yapan vardır sebze gününde tavuklu brüksel lahanası yapın hem doyurucu hem lezzetli ben normalde de kışın çok sık yaparım

haftasonları kaçamaklar için "ideal zamanlar" ewet ya...
ama ben hiç kaçamak yapmadım...
ha ama şeyi unuttum, geçen hafta bir adet kuru incir yedim..
nasıl oldu anlamadım walla, poşetteki incirleri
ev halkının tabaklarına bölüştürüyodum,
bi de baktım ki ağzımda bi tanesini çiğniyorum,
nasıl oldu o anı hiç hatırlamıyorum :-(

EVET EVET BU KEZ ASLA DÖNMEK YOK!!

Son kez sıkı diyet yapıyorum, basarılı olmak zorundayım, bugün biraz fazla yürüyeyim bare ne yapayım...

Çok tesekkur ederimm

Kolay gelsin Nazo :) Bende brüksel lahanasini cok severim piserken kokusunu sevmesemde severek yerim..Soganla güzelce kavurunca etli mis gibi yemek..:) Bu sabah is yerinde yesil cay ictim eve gelince bir domates iki kasik yulafla iki yumurta ile omlet yaptim.Domatesi yedim omletin yarisindan fazlasi duruyor ve ben doydum.

Selam kızlar bende bugun 76.2 olarak uyandım cuma gunü 77.4 falandan -1200. Kaçamak yapmadım mı yaptım tabi. Cuma gunü tatlı krizi geldi bir tane eti püf yedim. Cumartesi bir dilim baklava ve birtane sigara böreği yesim.pazarda çağla yedim biraz. Neyse ki+ ya çıkmadım cok üzülürdüm. Simdide kahvaltı yapıyorum gecikmiş bir sekilde. Yulaf kepeği ile yaptıgım ıslak keskimi yiyorum. Allahimm bu yulaf kepeğini ne yaparsam yapayım giyemiyorum.kamufle edemiyor o tadını putur putur olmasını hiçbirşey. Resmen öğrenmek yiyorum ya :2:

Etini Lifalif diye bi ürününü gördüm, yulaf ezmesi yulaf kepeginin muadili degildir degil mi, bosu bosuna satın almayayım?? :))

kızlar ben şu yağı azaltılmış kakaoyu bi türlü bulamadım..bildiğimiz normal kakao war her yerde..siz kakao ile bi tarif yapacagınız zmn normal kakao mu kullanıosunuz yada yağı azaltılmış kullanıosanız nerelerden temin ettiniz? migros we carrefour.a baktım yok bulamadım..

Ben normal kakao kullanıyorum..:26:

Kipada vardı bi ara, ama hala var mı bilemiyorum...

kızlar şimdi öğle yemeğimi yedim...
mezgit hayatım boyunca en sevdiğim balık oldu... her balık yeme şansım olduğunda mezgit yer(d)im ama tava
şimdi ızgarada yaptım... aman yarabbi o nedir yaa... Allah'ım sen neler yaratmışsın... inanılmaz lezzetlii.. bayıldımm... resmen 1 kilo olsa yerdimm...
sizlere de tavsiye ediyorum... bulabilirseniz tazesini elbette ama bulamazsanız da hiç üzülmeyin superfresh bizler için taze taze hazırlayıp dondurmuş... karbonhidrat 0 şeker 0 yağ 0 protein 15... şiddetle tavsiye edilir.......

Son düzenleme:
bugünkü menümü yazayım bende;

sabah : 1 katı yumurta + peynir
ara: yeşil çay
öğlen : köfte + krep + şimdide peynir atıştırıyorum öyle:)
ara: yoğurt
akşam : dana böbrek + yoğurt ( kan problemim olduğundan haftada 1 gün yürek ve böbrek yediriyor annem sağolsun )

afiyet olsun canım beniimmmm
bende çok severim mezgiitt ama şuda var en sevdiğim balık ne desen kalkan derim. son noktayı koyarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…