bugünkü menümü yazayım bende;
sabah : 1 katı yumurta + peynir
ara: yeşil çay
öğlen : köfte + krep + şimdide peynir atıştırıyorum öyle:)
ara: yoğurt
akşam : dana böbrek + yoğurt ( kan problemim olduğundan haftada 1 gün yürek ve böbrek yediriyor annem sağolsun )
afiyet olsun canım beniimmmm
bende çok severim mezgiitt ama şuda var en sevdiğim balık ne desen kalkan derim. son noktayı koyarım :)
sendemi brütüs........
yok arkadaş yok............. bencede biz kardeşizzzzz
somon da aldım... karides de aldım... buzlukta stok hepsimezgit benim de en çok sevdiğim balık yarim cim...
ben de haftasonu "somon ızgara" yedim o da lezzetli ve çok doyurucu,
1 dilimi bitiremedim....
yanında da kırmızı soğan...
ohhh çok lezzetli geldi...
sendemi brütüs........
yok arkadaş yok............. bencede biz kardeşizzzzz
sana da afiyet olsun kuzucumm...
aşığım ben ona aşıkk....
banane beni de alın aranızahepimizzzzzzzzz kardeşşşşşşşşiiiiiiiiiiiizzzzzz
kızlaar Meral Okay vefat etmiş://
amin canım Allah yakınlarına sabır versin.Yaman Okay'ın yanına gitti:/evet sabah okuduğumda çok üzüldüm... Allah rahmet eylesin... Nur içinde yatsın inşallah...
:)Merhaba;
Bu forumu yeni gördüm. 21 gündür dukan yapıyorum, cuma günü 4.8 kilo vermiştim.. Ammaaa cumartesi brunch, pazar brunch(mecburi organizasyonlar) ve 1 d.gunu, arkadaslarla yenen balık ekmek ve magnumfelaket yani.. 2 günde 1,5 kilo alıp verdiğim kiloyu 3e döndürdüm. Şimmmdiii ben tekrar atak mı yapmalıyım kızlar yoksa 1+1 mi devam edeyim birşey olmamış gibi?? nolur yardım edin
mezgit benim en sevdiğim yemek diyebilirim o derece yani..kızlar şimdi öğle yemeğimi yedim...
Mezgit hayatım boyunca en sevdiğim balık oldu... Her balık yeme şansım olduğunda mezgit yer(d)im ama tava
şimdi ızgarada yaptım... Aman yarabbi o nedir yaa... Allah'ım sen neler yaratmışsın... Inanılmaz lezzetlii.. Bayıldımm... Resmen 1 kilo olsa yerdimm...
Sizlere de tavsiye ediyorum... Bulabilirseniz tazesini elbette ama bulamazsanız da hiç üzülmeyin superfresh bizler için taze taze hazırlayıp dondurmuş... Karbonhidrat 0 şeker 0 yağ 0 protein 15... şiddetle tavsiye edilir.......
aaa duymadım ya çok üzüldüm..kızlaar Meral Okay vefat etmiş://
merhabalar bı sure once dukana baslayıp burayada bırkac yorum yazmıstım fakat beledıyenın sosyal tesıslerınde calıstıgım ıcın cok fazla gıremıyorum malum ısler yogun yaz donemı.. 87,1 le baslamıstım dukana subat 20de suan 80,4 um ama ınsulın dırencım 0 oldu sanırım dunden berı yedıgım cıkolatanın haddı hesabı yok ne yapmam gerek varsa bılgısı olan lutfen yardım edın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?