Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar ben de şimdi bi tane enginar kıymalı yedim öğlen yemeğim olarak ardından da tatlı olarak kocaman bi tabak tatlandırıcılı gojili yoğurt ama tabak yemek tabağıydıçok mu abarttım sizce?bi tabak daha olsa yerim orası ayrı

sendemi brütüs........
yok arkadaş yok............. bencede biz kardeşizzzzz

mezgit benim de en çok sevdiğim balık yarim cim...
ben de haftasonu "somon ızgara" yedim o da lezzetli ve çok doyurucu,
1 dilimi bitiremedim....
yanında da kırmızı soğan...
ohhh çok lezzetli geldi...

mezgit benim de en çok sevdiğim balık yarim cim...
ben de haftasonu "somon ızgara" yedim o da lezzetli ve çok doyurucu,
1 dilimi bitiremedim....
yanında da kırmızı soğan...
ohhh çok lezzetli geldi...
somon da aldım... karides de aldım... buzlukta stok hepsi
oohh missss...

sendemi brütüs........
yok arkadaş yok............. bencede biz kardeşizzzzz

sana da afiyet olsun kuzucumm...
aşığım ben ona aşıkk....

aynen kardeşiz kardeeeeşizz
severim mezgiti vallaa :) hoş ben deniz ürünlerini seviyorum oda başka mevzu

banane beni de alın aranızahepimizzzzzzzzz kardeşşşşşşşşiiiiiiiiiiiizzzzzz

aşkolsun dışlamadıkki yavrum yaaaa aramızdasın zaten dukan kardeşliği

Merhaba;

Bu forumu yeni gördüm. 21 gündür dukan yapıyorum, cuma günü 4.8 kilo vermiştim.. Ammaaa cumartesi brunch, pazar brunch(mecburi organizasyonlar) ve 1 d.gunu, arkadaslarla yenen balık ekmek ve magnum felaket yani.. 2 günde 1,5 kilo alıp verdiğim kiloyu 3e döndürdüm. Şimmmdiii ben tekrar atak mı yapmalıyım kızlar yoksa 1+1 mi devam edeyim birşey olmamış gibi?? nolur yardım edin

:)
yok canım artık geçmiş olsun de bi daha yapmamaya bak seyire devam

selam kızlar herkese iyi haftalar çalışanlara çabuk geçer inşallah
regl sonrası - görmek süper tam 66.00 kilo oldum
bugün pazara gitmem gerek yine selam verip kaçıyorum

Bende aksama somon yiyeceğim nasıl ya lezzetli mı daha önce hiç yemedim:26: balık pek sevmem.

selam canlarım nabersiniz?şöyle bi görüneyim dedim öğrencim gelecek birazdan oyüzden çok kalamayacağım perşembeyi bekliyorum heyecanla o gün tartılıcam herkes iyidir umarım öptüm hepinizi...

mezgit benim en sevdiğim yemek diyebilirim o derece yani..

merhabalar bı sure once dukana baslayıp burayada bırkac yorum yazmıstım fakat beledıyenın sosyal tesıslerınde calıstıgım ıcın cok fazla gıremıyorum malum ısler yogun yaz donemı.. 87,1 le baslamıstım dukana subat 20de suan 80,4 um ama ınsulın dırencım 0 oldu sanırım dunden berı yedıgım cıkolatanın haddı hesabı yok ne yapmam gerek varsa bılgısı olan lutfen yardım edın

Canım regl dönemlerinde kriz çıkıyor resmen. Bundan sonra hazırlıklı ol. Yulaf kpeği ve tatlandırıcıyla nefis ıslak kekler yapılıyor. Onları yap bulundur. Atlatırsın böylece. Ben cmtesi günü yedim cidden güzeldi ıslak kek. İnternette aratırsan dukan ıslak kek diye bir sürü tarif var. Sen malzemeden haber ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…