Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

şeker problemi yaşadığınızı nasıl anladın? tahlil mi yaptırdın, yoksa canın çikolata isteyince, şekerim düştü bahanesiyle çikolataya mı koştun?

kızlar şeker markasının %7 veya %9 yağlı tavuk döner, köfte gibi ürünleri var, yağ oranı dukan sınırları içinde.benim gibi yoğun çalışanlara alternatif olabilir, ya da acil durumlar için buzlukta bulundurulabilir.
regl öncesi şeker krizleri için yarım kilo yağsız yoğurda tatlandırıcı ve vanilya aroması koyup karıştırıyorum, gidip gelip ondan yiyorum bu dönemi zararsız atlatabilmek için.belki birilerine fikir olur.

şeker problemi yaşadığınızı nasıl anladın? tahlil mi yaptırdın, yoksa canın çikolata isteyince, şekerim düştü bahanesiyle çikolataya mı koştun?

bunu öğrenmek günümüzde çok kolay... elinin altında varsa bi şeker ölçme aleti... 15 sn de öğrenebilir... benim babam şeker hastası olduğu için arada bir babamın şekerini kontrol ettikten sonra kendiminkine de bakıyorum... ama diyete başladığımdan beri hiç kontrol etmedim... gerçi kendimi pek şekersiz bırakmadığım için ihtiyacım olmamış olabilir

öğlen ızgara tavuk ve yoğurt yedim ööööööööööğğğğğğğğğğğkkkkkkkkkkk....

şimdide şekersiz türk kahvemi hüpletiyorum metebolizmayımı hızlandırıyomus neymıs. herkes bısey soyluyor bundanda gerı kalmayayım dedim

neden öğğğkk dedin yahuuu

burayı keşfedeli henüz bir kaç gün oldu. hem ööle bir anımda keşfettimki.. tam yelkenleri indirmek, tam teslim olmak ve tamda pes türküsünü söylemek üzereyken.. yorulana dek sondan başa doğru okudum günlerdir.ve gördüm ki benimle aynı durumda o kadar çok insan varmışki. hem gördüm hem yanlız olmadığımı öğrendim. sayfalar arasında gezinmemi bitirdiğimde birde baktımki; yelkenlerim fora tam gaz ilerlemeye devam ediyorum..
gelelim hikayeme; kendimi bildim bileli 48 kiloyum, kilo idim 3 yıl evvel 2 ayda 22 kg veren ama susuz ve yanlış bir diyete safra kesesini feda eden bir insanım.. bu mutsuz ve acı deneyimimden sonra bir daha diyetlere tövbe etmiş ve tam 25 kg almış bir insanımda aynı zamanda. TAKİİİ DUKANI GÖRENE KADAR!! ben sağlık sektöründe çalıştığım için detaylı bir biçimde inceledim ve oldukça sağlıklı bir diyet olduğunu gördüm. protein ağırlıklı bir diyet olmasına karşın uzun vadede her vitamin mineral vs. giriyor hayatımıza yavaş yavaş.. buna rağmen diyetisyen arkadaşlarım ısrarla caydırmaya çalıştılar. cvbım hep aynıydı KENDİMİ SAĞLIKLI FİT VE DİNÇ HİSSEDİYORUM. 21 martta 71 kg ile başlayan ben 18.gün itibarıyla 65.3 hızlımı gidiyorum acaba derken birden 5 gündür gram veremediğimi farkettim. başında söylediğim gibi tam isyanları oynadığım bi an karşıma siz çıktınız. gördümki benimle aynı durumda dahası çok daha uzun süredir duraklamada olan insanlar gördüm.
pes etmek çok kolay ya sonrası.. olmayan kıyafetler, oturduğunuzda 5 katlı apartman görüntüsü ve size acır gibi bakan çıtır kızlar..
ama biliomusunuz artık umurumda değil. büyük bir mücadelenin tamda ortasındayım be çok iyi biliyorumki yolun sonuna o bayrağı dikeceğim.. ne tuhaftır ki hiç tanımadığım sizler bana bu gücü verdiniz.. sonsuz teşekkürler...

Hoşgeldin sefa geldin. Ayrıca çok geçmiş olsun.
Burası olmasa çoktan pes etmiştik zaten.

neden öğğğkk dedin yahuuu

çünkü tatsız tutsuz pişmemiş bir ızgara yemek zorunda kaldım. hani çiğnersin çiğnersin tiksinirsin yutamazsınya hah işte öyle yedim. midemi bulandırıyo yemekler yıyesım gelmıyor ya.. sabhları peynırı loru ve yumurtayı yerkende boyle oluyorum. çeşitlendirmeye çalısıyorum ama dıyet psikolojisi heralde normaldede peynır yumurta yerdık e sımdıde yıyoruz ne farkı var anlamadım.

hb tşk ederim. bu arada evirdim çevirdim aradım taradım şu kilo göstergenizi nerden ekliosunuz bulamadım. ordaki adresemi girmem gerekio acepppp

gayet iyi gidiosun bence pes etcek bi durumunda yokben 2 haftadır sadece -500 gram görmüş durumdayım

yahu öyle deme... yiyebileceğin lezzette hazırlamak/hazırlatmak senin elinde... pişme süresi/baharatlar... bilgilendirebilirsin pişireni... en azından rica edersin çok pişmiş ve baharatlı olabilirmi diye...

kızlar beklenen misafirim gelddddddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiama her ay hastanelik olan ben şu anda hiç ağrı sızı çekmiyorum bu da bu işte bir gariplik mi var acaba sorusunu aklıma getiriyo!

Uzunca zamandır adam akıllı takip edemiyorum siteyi ve bu duruma sinir oluyorum çünkü bu ara telaşım vardı hamileyim sandık:)) adetim baya gecikti öyle olunca da aha dedim gitti dukan beni terk ediyor:) neyseki bugün hakem kırmızı kart gösterdi de diyetime tam gaz devam edebildim. Fakat o kadar sancılı oldum ki anlatamam resmen tırmalattı bana ama bu dukanla alakalı değil benim doğum kontrol hapını bırakmamla alakalı. Ben bu ara fazla dukana uyamıyorum. Kaçamak falan yaptığımı sanmayın yalnız mesela geçen dışarda yemek yedik yanında patlıcan közlemişler kırmızı biber közlemişler ki asla dayanamam çok da özlemiştim ben de gümlettim. Ama biraz da yağ vardı üzerinde fakat ben hiç yağ kullanmadım daha hiç bir yemeğimde onu da ona saydım:) o gün mesela sebze günüm değildi ama yedim şimdi de 2 gün protein yapıyorum o yüzden ve kilo verişim adet dönemine rağmen devam kızlar. Bir de şunu sorcam ortalama kaç kilo fire veriyoruz adet bitince???

yahu öyle deme... yiyebileceğin lezzette hazırlamak/hazırlatmak senin elinde... pişme süresi/baharatlar... bilgilendirebilirsin pişireni... en azından rica edersin çok pişmiş ve baharatlı olabilirmi diye...

nerdeeeeee canım bızde oyle pişirecek adam. kaçbin kişiye yemek cıkıyo. benımı dusunurler. işyerınde yemekhanede yemekten baska sansımız yok maalesef.iki alternatıf var ya yersın yada yemezsın dısarda yesem zaten soylerım bu hıc pişmemiş falan dıye.

gayet iyi gidiosun bence pes etcek bi durumunda yokben 2 haftadır sadece -500 gram görmüş durumdayım

evet yazdıklarınızı okudukça duraklamanın çok normal olduğunu anladım.tabikide pes etmek yok hele bundan sonra. burayı yeni keşfedince doğal olarak soracak çok soru var. bunaltmazssam sizi en acilini sormak istiyorum. ben günde 4 büyük kupa 5 i bi yerde bitki karışımı varya ondan içiyorum. ve içine bir miktar limon sıkıyorum. diyetimiz için bir sakıncası varmı bu karışımın ve limonun??? cvplarsanız sevinirim..

selamlar kızlaaaaaarrr 2 gündür yoktum takip edemedim ne yalan söyleyim geçmişi okuyamıyorum çooooookk uzun niye ben 2 haftayı bitirmiş olmama rağmen hiç kg veremedim acep sinir oldum

uuffffff......... yemekhane yemekleri çok yağlı olur.... evden getirsen de ordan yemesen olmazmı... bu senin dukanına iğne batırabilir ama...

selam kizlar, sayfalar yine dolmus tasmis masallah, okumadim henüz. dün babamin dogum gününde icimdeki tatli canavari cikti meydana. kücük bi dilim pasta yedim. ilk kacamagim olmus oldu. bugün full gaz ileri diyorum. henüz adetim gelmedi henüz cok sisim kizlar

alcestecim gözün aydin canim, cok sevindim. agsiz sizisiz gemesi diyetini etkisi olablirmi acaba

limon bir iki damla fazlasını meyveden saymış dukan amca... ayrıca 4 büyük kupa çok değilmi kuzum... fazlası bağışıklık sistemini tembelleştirebilir zamanla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…