mezgit benim en sevdiğim yemek diyebilirim o derece yani..
merhabalar bı sure once dukana baslayıp burayada bırkac yorum yazmıstım fakat beledıyenın sosyal tesıslerınde calıstıgım ıcın cok fazla gıremıyorum malum ısler yogun yaz donemı.. 87,1 le baslamıstım dukana subat 20de suan 80,4 um ama ınsulın dırencım 0 oldu sanırım dunden berı yedıgım cıkolatanın haddı hesabı yok ne yapmam gerek varsa bılgısı olan lutfen yardım edın
şeker problemi yaşadığınızı nasıl anladın? tahlil mi yaptırdın, yoksa canın çikolata isteyince, şekerim düştü bahanesiyle çikolataya mı koştun?
öğlen ızgara tavuk ve yoğurt yedim ööööööööööğğğğğğğğğğğkkkkkkkkkkk....
şimdide şekersiz türk kahvemi hüpletiyorum metebolizmayımı hızlandırıyomus neymıs. Herkes bısey soyluyor bundanda gerı kalmayayım dedim
burayı keşfedeli henüz bir kaç gün oldu. hem ööle bir anımda keşfettimki.. tam yelkenleri indirmek, tam teslim olmak ve tamda pes türküsünü söylemek üzereyken.. yorulana dek sondan başa doğru okudum günlerdir.ve gördüm ki benimle aynı durumda o kadar çok insan varmışki. hem gördüm hem yanlız olmadığımı öğrendim. sayfalar arasında gezinmemi bitirdiğimde birde baktımki; yelkenlerim fora tam gaz ilerlemeye devam ediyorum..
gelelim hikayeme; kendimi bildim bileli 48 kiloyum, kilo idim3 yıl evvel 2 ayda 22 kg veren ama susuz ve yanlış bir diyete safra kesesini feda eden bir insanım.. bu mutsuz ve acı deneyimimden sonra bir daha diyetlere tövbe etmiş ve tam 25 kg almış bir insanımda aynı zamanda. TAKİİİ DUKANI GÖRENE KADAR!! ben sağlık sektöründe çalıştığım için detaylı bir biçimde inceledim ve oldukça sağlıklı bir diyet olduğunu gördüm. protein ağırlıklı bir diyet olmasına karşın uzun vadede her vitamin mineral vs. giriyor hayatımıza yavaş yavaş.. buna rağmen diyetisyen arkadaşlarım ısrarla caydırmaya çalıştılar. cvbım hep aynıydı KENDİMİ SAĞLIKLI FİT VE DİNÇ HİSSEDİYORUM. 21 martta 71 kg ile başlayan ben 18.gün itibarıyla 65.3 hızlımı gidiyorum acaba derken birden 5 gündür gram veremediğimi farkettim. başında söylediğim gibi tam isyanları oynadığım bi an karşıma siz çıktınız. gördümki benimle aynı durumda dahası çok daha uzun süredir duraklamada olan insanlar gördüm.
pes etmek çok kolay ya sonrası.. olmayan kıyafetler, oturduğunuzda 5 katlı apartman görüntüsü ve size acır gibi bakan çıtır kızlar..
ama biliomusunuz artık umurumda değil. büyük bir mücadelenin tamda ortasındayım be çok iyi biliyorumki yolun sonuna o bayrağı dikeceğim.. ne tuhaftır ki hiç tanımadığım sizler bana bu gücü verdiniz.. sonsuz teşekkürler...
neden öğğğkk dedin yahuuu
burayı keşfedeli henüz bir kaç gün oldu. hem ööle bir anımda keşfettimki.. tam yelkenleri indirmek, tam teslim olmak ve tamda pes türküsünü söylemek üzereyken.. yorulana dek sondan başa doğru okudum günlerdir.ve gördüm ki benimle aynı durumda o kadar çok insan varmışki. hem gördüm hem yanlız olmadığımı öğrendim. sayfalar arasında gezinmemi bitirdiğimde birde baktımki; yelkenlerim fora tam gaz ilerlemeye devam ediyorum..
gelelim hikayeme; kendimi bildim bileli 48 kiloyum, kilo idim3 yıl evvel 2 ayda 22 kg veren ama susuz ve yanlış bir diyete safra kesesini feda eden bir insanım.. bu mutsuz ve acı deneyimimden sonra bir daha diyetlere tövbe etmiş ve tam 25 kg almış bir insanımda aynı zamanda. TAKİİİ DUKANI GÖRENE KADAR!! ben sağlık sektöründe çalıştığım için detaylı bir biçimde inceledim ve oldukça sağlıklı bir diyet olduğunu gördüm. protein ağırlıklı bir diyet olmasına karşın uzun vadede her vitamin mineral vs. giriyor hayatımıza yavaş yavaş.. buna rağmen diyetisyen arkadaşlarım ısrarla caydırmaya çalıştılar. cvbım hep aynıydı KENDİMİ SAĞLIKLI FİT VE DİNÇ HİSSEDİYORUM. 21 martta 71 kg ile başlayan ben 18.gün itibarıyla 65.3 hızlımı gidiyorum acaba derken birden 5 gündür gram veremediğimi farkettim. başında söylediğim gibi tam isyanları oynadığım bi an karşıma siz çıktınız. gördümki benimle aynı durumda dahası çok daha uzun süredir duraklamada olan insanlar gördüm.
pes etmek çok kolay ya sonrası.. olmayan kıyafetler, oturduğunuzda 5 katlı apartman görüntüsü ve size acır gibi bakan çıtır kızlar..
ama biliomusunuz artık umurumda değil. büyük bir mücadelenin tamda ortasındayım be çok iyi biliyorumki yolun sonuna o bayrağı dikeceğim.. ne tuhaftır ki hiç tanımadığım sizler bana bu gücü verdiniz.. sonsuz teşekkürler...
çünkü tatsız tutsuz pişmemiş bir ızgara yemek zorunda kaldım. hani çiğnersin çiğnersin tiksinirsin yutamazsınya hah işte öyle yedim. midemi bulandırıyo yemekler yıyesım gelmıyor ya..sabhları peynırı loru ve yumurtayı yerkende boyle oluyorum. çeşitlendirmeye çalısıyorum ama dıyet psikolojisi heralde normaldede peynır yumurta yerdık e sımdıde yıyoruz ne farkı var anlamadım.
yahu öyle deme... yiyebileceğin lezzette hazırlamak/hazırlatmak senin elinde... pişme süresi/baharatlar... bilgilendirebilirsin pişireni... en azından rica edersin çok pişmiş ve baharatlı olabilirmi diye...
gayet iyi gidiosun bence pes etcek bi durumunda yokben 2 haftadır sadece -500 gram görmüş durumdayım
nerdeeeeee canım bızde oyle pişirecek adam. kaçbin kişiye yemek cıkıyo. benımı dusunurler. işyerınde yemekhanede yemekten baska sansımız yok maalesef.iki alternatıf var ya yersın yada yemezsındısarda yesem zaten soylerım bu hıc pişmemiş falan dıye.
evet yazdıklarınızı okudukça duraklamanın çok normal olduğunu anladım.tabikide pes etmek yok hele bundan sonra. burayı yeni keşfedince doğal olarak soracak çok soru var. bunaltmazssam sizi en acilini sormak istiyorum. ben günde 4 büyük kupa 5 i bi yerde bitki karışımı varya ondan içiyorum. ve içine bir miktar limon sıkıyorum. diyetimiz için bir sakıncası varmı bu karışımın ve limonun??? cvplarsanız sevinirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?