Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

selam kizlar, sayfalar yine dolmus tasmis masallah, okumadim henüz. dün babamin dogum gününde icimdeki tatli canavari cikti meydana. kücük bi dilim pasta yedim. ilk kacamagim olmus oldu. bugün full gaz ileri diyorum. henüz adetim gelmedi henüz cok sisim kizlar

alcestecim gözün aydin canim, cok sevindim. agsiz sizisiz gemesi diyetini etkisi olablirmi acaba

selam kizlar, sayfalar yine dolmus tasmis masallah, okumadim henüz. dün babamin dogum gününde icimdeki tatli canavari cikti meydana. kücük bi dilim pasta yedim. ilk kacamagim olmus oldu. bugün full gaz ileri diyorum. henüz adetim gelmedi henüz cok sisim kizlar

alcestecim gözün aydin canim, cok sevindim. agsiz sizisiz gemesi diyetini etkisi olablirmi acaba

tekrar hosgeldin o zaman canim, gecmis olsun. ben ilk dukana baslagigimda ayni sorun oldu. hamilelik testinin azizligine ugramis, ve diyeti birakmistim. sen test yapmismisydin? cogk agrili geciyorsa bi doktora gitmeni tavsiye ederim. düsük yapmis ta olabilirsin. 78 kiloyla ne zaman baslamistin diyete? ne kadar zamanda suan ki kilona düstün. ay ne kadar cok soru sordum,kusura bakma canim ya.

SEN HAMİLE Mİ KALMIŞIN CANIM? BEN GİTTİM TAHLİL NEGATİF ÇIKTI AMA BENİM HEP AĞRILI OLUR KENDİMİ BİLDİM BİLELİ AMA DOĞUM KONTROL HAPI KULLANDIĞIM 6 AYDA AĞRILI ADET DÖNEMİNİ UNUTMUŞTUM:) DÜŞÜK YOK ALLAH KORUSUN. CANIM BEN 3 maRTTA BAŞLADIM VE ŞU AN 72 GÖSTERİYORUM ADETİMİN İLK GÜNÜ YANİ VÜCUT SU TOPLADI DEMEK Kİ VERDİM HALA Bİ DE BEN DUKANA BAŞLAMADAN 3 GÜN ÖNCESİNDE KENDİ ÇAPIMDA DİKKAT ETMEYE BAŞLAMIŞTIM YANİ 78DEN DE FAZLAYDIM AMA DUKANI ESAS ALDIĞIM İÇİN ÇİZELGEDE O YAZIYOR CANIM. 40 GÜN FALAN OLMUŞ HERALDE İSTEDİĞİN HER ŞEYİ SORABİLİRSİN CANIM:)

gayet iyi gidiosun bence pes etcek bi durumunda yokben 2 haftadır sadece -500 gram görmüş durumdayım

limon bir iki damla fazlasını meyveden saymış dukan amca... ayrıca 4 büyük kupa çok değilmi kuzum... fazlası bağışıklık sistemini tembelleştirebilir zamanla...

güya dedik sıvı olsunda nasıl olursa olsun. hoş iş yerinde dk başı wc deyim mesken edindim orayı:)) buarada bi kaç bin sorum daha var hepsini birden sorayımda soru faslını geçeyim artık vakti olan cvplarsa çok makbule geçer.
1-kahvaltıyı atlıyorum bazen. canım istemesede illa yemelimiyim yani illa o protein vücuda aynı oranla girmelimi hergün?
2-ara öğün alışkanlığım hiç yok illa şart mı?
3-tatlandırıcının bir sınırı var mı? ben günde 3 tb.splenda alıorum çok mu?
4-süt tozu serbest mi? serbestse bir limiti var mı?
5-sebze hiç sevmem ama yemek zorundaysam madem özellikle tavsiye ettiğiniz(protein zenginliği yada kalori yakma bakımından)bir sebze var mı?
son olarak günlük menümü yazayım.yanlış,eksik yada fazla bişi görürseniz uyarın beni ltf
SABAH:dukan krebimin bir kısmı çok az bişi light beyaz peynir ÖĞLENrotein günleri avuç içi kadar ızgara tavuk göğsü sabahtan kalan krep.p/s günleri ekstra yağsız salata AKŞAM: 3 adet ızgara köfte 2.krebim 1 bardak light kola. gün içindede 2 fincan süttozu ve tatlandırıcıyla yaptığım nescafe.
ya kızlar allah aşkına sorularıma bakıp yuhh demeyin bi çırpıda hepsini sorayımda yanlışım varsa hemen düzelteyim dedim. söz bi daha bööle bunaltmiicamm:) sabırla cvplayan birinin çıkması umuduyla bekliorum:))

1- kahvaltısız asla olmaz... seni en dinç tutabilecek öğünün... karnını iyi doyurmalısın...
2- ara öğün şart... sebebi; öğün aralarını kısaltıp, açlık süresini azaltıp, fazla yemeyi önlemek... ve vücudu aç bırakmamak...
3- günde 3 tablet kullanacağın splendanın çok ciddi boyutta zararı olmayacaktır... ama toz veya sıvı tatlandırıcıyla tatlı yaparsan hergün tüketmemen gerekir...
4- süttozu yağsızsa serbest... bizim kullanabildiğimiz tek süttozu pınarın yağsız süttozu... kahve kreması değil dikkat!!!! süttozu... bunu da aşırıya kaçmadan tüketmeliyiz...
5- sebze günlerinde mantar-brokoli ve lahana türevlerini tüketirsen başarılı sonuçlar elde edebilirsin...
menü gayet başarılı... ama süttozu yanlış kullanma...

canım benim cvp vermeye çalışayım ben sana

CVP 1 kahvaltıyı etmek zorundasın çünkü metabolizmanı çalıştırmalısın. sakın kahvaltıyı bir daha atlama
CVP 2ara öğünüde 1. cvbımdaki söylediğimden ötürü yani metabolizman çalışması için yapmalısın 1 bardak süt, ufak yoğurt , nescafe vs ile geçiştirebilirsin.
CVP 3 tatlandırıcının sınırını bilmiyorum ama 3 tane de çok değil diye düşünüyorum orda sıkıntı yok :)
CVP 4 :) süt tozu serbest değil sınırlıdır. günde 1 kaşığı geçmemeli :) hatta mümkünse kullanılmamalı:)
CVP 5 :) evet sebze yemek zorundasın ama proteinden az olacak şekilde. en çok protein olan sebze mantardır. ama Sebze günlerini salata ile geçirebilirsin.

son olarak menündeki tek hata nescafe:) süttozu kullanma yağsız süt kullan çünkü süt tozu duraklamaya sebep olur.

Şimdi okudum. Geçmiş olsun. Sağlığına kavuş inşallah.

uuffffff......... yemekhane yemekleri çok yağlı olur.... evden getirsen de ordan yemesen olmazmı... bu senin dukanına iğne batırabilir ama...

evden getırırım hıc sorundegılde. Böyle bir ortamda evden getırmem. hergun ızgar yeyıyorum dıye dalga gecıyorlar zaten bıde evden getırsem ne derler. ha desınler ama ben gelemıyorum bu tarz seylere. alınganım napim. huyum kurusun. ızgarayı tavugun gogus etınden yaptıkları ıcın yağsız o nedenlede oglenlerı hep ızgarayı tercıh edıyorum. dönerde cıkıyor yemezsen ıyı olur denızdız yemedım mesela. ızgaradan zarar gelecegını sanmıyorum.

evet canim testte positif cikmisti, 1 hafta sonra adetim geldi. cok sancili gecmisti, doktora gitmemistim. ama büyük ihtimalle düsük olmustu. kendimi cok zor toparladim. cünkü 2. bebegi bekliyorduk. kismet degilmis. simdi kilolarimi vermeden hamile kalmak istemiyorum. yinede hayirlisi.

1. Kahvaltıyı atlaman doğru değil bence ben haftasonu geç kalkarım ona rağmen kahvaltıdan başlarım en azından bir bardak süt iç canım
2. Ara öğün şart metabolizman için yoksa yavaşlatırsın yoğurt ye hindi füme ye kepekten yaptığın bir şeyi ye ama ye çok yemen gerekmiyor
3. çiçek dilligil yeşil elma programında toz tatlandırıcı kullanın tabletler iyi değil dedi her şeyin fazlası gibi onun da fazlası zarardır bence ama senin miktarın normal
4.süt tozu pınarın pastalar için olanı yani yağı azaltılmış olan kahve için olan değil sınırı var günde 3 çorba kaşığı
5. Ben sebzeyi severim ama bazen hızlı kilo vereyim diye 2 büyük havuç yiyorum o kadar:) ya da patlıcan közle sarımsaklı yoğurtla ye canım ya da salata ye

bana neler neler dediler... para bol tabii köfteler etler havada uçuşsun... gelip yemeğimden tırtıklamalar... valla yapıcak bişey yok ağzının payını vericeksin herkese... hiçkimse senden daha değerli değil...

bu kadar hızlı ve detaylı cvpladığın için çok sağol ya. süt tozu diye kullandığım kahve kremasının ta kendisi valla. derhal kesiyorum ne edem accıcıkk lıht süt kullanırım onun yerine.aradad 2 kaşık yoğurt attıkmı tamamdır: tekrar tşkler..

gecmis olsun canim, allah sifani versin. sayfalar cok oldugu icin okuyamadim. önce saglik tatlim. insallah cabucak toparlanirsin.

sağol canım benim o zaman sana yetişir miyim acaba? :))))

bende seline yetişsem pek bi şaaane olucak aslında

ahahaha bak bak cadılara baaak

merak etmeyin şekerler haftaya bu kız regli haftasına girecek ve 15 günlük geleneksel regli duraklamam başlamış olacak
buarada siz bana yetişirsiniz öyle elele kolkola devam ederiz diyetee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…