Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

çok tşkler.. varya o kadar emek harca basit hatalar yüzünden sınıfta kal. içmesem ne çakma süt zatiii:)) süt tozuna elveda..

niless'in de dediği gibi nescafeni light sütünü kaynatıp yapabilirsin...

Şimdi okudum. Geçmiş olsun. Sağlığına kavuş inşallah.

gecmis olsun canim, allah sifani versin. sayfalar cok oldugu icin okuyamadim. önce saglik tatlim. insallah cabucak toparlanirsin.

dely we tombiss çok tskler kızlar güsel dilekleriniz içinnn..

herkes herseyi söler.aynen banada bu diyet zengin diyeti her gün et,süt vs..gerizekalı patronum bile geçen hafta yumurtalıklarımda çıkan kisti diyete bağladı.neymiş diyetten dolayı psikolojik olarak olmuşmus vs..yani kısaca insanlar vıdı vıdı vıdı hep konuşur,hep sanki onlara fikrini soran war gibi yorum yapar dururlar..o nedenle alınganlıgı bırakmalısın..kulagını tıkamayı ogrenmelısın şahsi fikrimm..

ben umutsuz vaka bebeğimmm

patronun erkekmi?
nasıl haberi olabilir böyle bi durumdan?

kahvaltı eklendi kesinlikle menüme çok tşkler. sarımsaklı yoğurda bayılırım protein günleri dukan usulü mantı yapıyorum hemen hemen gün aşırı yiyorum onu.3 hafta oldu hala sıkılmadım. şu an olsada yeeeseeemm modundayım valla:)

bende seline yetişsem pek bi şaaane olucak aslında

bakalım hangimiz önce varacaz:))) canım benim sen önce ulaş ben evlendim nasılsa sen daha çiçeği burnundasın hevesini al:)

canım üzülme hiç birini veren Allah ikincisini de verir benim testte hep negatif çıktı en az 3 kere yaptırdım hem de kan:)

Valla artık meyveyi özledim belki 67 olunca güçlendirmeye geçerim:))) ya da meyve kaçamağı yaparım:) hiç kaçamak yapmadım ama karpuz için seve seve:))

ben mantı hiç yapmadım canım şu top top olanı diyorsun sanırım Kayserili olduğum için seveceğimi sanmıyorum hiç bir mantı beni kandıramaz:)))

he yaaa zayıflıyımda evleniyim biran önce yaaa...
bu arada ben karpuzun kokusundan bile nefret ederim... asla dayanamam.. evdekileri de kandırdım karpuz en şekerli meyve yemeyelim yazık olur diye... sanırım bu yıl evimize misafir harici karpuz girmez... çook mutluyum çoook.... kiraz ve erik çıkınca ben yiycem valla bananeee....

Son düzenleme:

regl donemıme daha neredeyse 15gun var tatlandırıcı almam gerek sanırım benımde yoksa verdıgım butun kıloları alıcam uyandıgımdan berı kahvaltı etmedım daha bırsuru sekerpare yedım hofff

he yaaa zayıflıyımda evleniyim biran önce yaaa...

oy kıyamaaam ben sana
az kaldı az öyle deme

benimde kaynanam diyete başlamış 2 kg vermiş bile 1 haftada ama ne diyeti yapıyor bilmiyorum gidince öğrencem
sanırım gidince ye ye diye zorlamazlar yani inşş

valla kuzu bir sıkıntı , bir stres , bir heyecan bastıki anlatamam şaka maka bu hafta sonu gidicem:26:

şeker problemi yaşadığınızı nasıl anladın? tahlil mi yaptırdın, yoksa canın çikolata isteyince, şekerim düştü bahanesiyle çikolataya mı koştun?
bırsure once dr a gıtmıstım hormon bozuklugu mevcut bende pcos denılen halk dılınde cıkolata kıstı denılen bır hastalık bu yuzden zaten dr um bana glıkofen adında seker ılacı vermıstı onu kullandıgımda seker ıhtıyacı hıssetmıyorum fakat bırakınca saldırıyorum 1 senedır ara vermıstım ama sanırım yıne kullanmaya baslamam gerek yıllardır 80 ı gormedım ben devamlı 89-87 arasındayım verdıgım kıloları almak ıstemıyorummmmmmmmmmm

Deli gibi yeme isteğim sanırım bugün yokk, dukana uygun ne bulsam da yesem diye gezinmekten göbeğim çatlamıştı bi kaç gündür, diyeti bozmadım ama deli gibi yedim yavsss, yeşil çay işe yarıyor galiba, tabi ilk günden bunu söylemek ne kadar doğru orası tartışılır

Veeeeeeee diyetle alakası yok ama danışmanım tarafından tez önerim sonunda kabul gördü gece artık daha rahat uyuyabilirimmm, mini bir sınav oldum resmen bugün, sesim kısıldı heyecandan ayyhhhhh

Acayip tatlı heyecanlar bunlar... dilerim hayatında herşey mükemmel denilecek güzellikte yaşanır... o zamanı bende çok merak ediyorum... acaba stres yaparmıyım ki...

işte bulaşıksuyu bir başarısıyla daha karşımızdaaaa

Veeeeeeee diyetle alakası yok ama danışmanım tarafından tez önerim sonunda kabul gördü

tebrik ederim.

20 kiloyu aşmışsın. abuuuuuu. ben daha 10a tamamalayamadım.

ataciğim kendimi artık kendimi 1. kattan aşaaaa. yetti canıma. iyice az yiyorum artık biliyorum ama yiyemiyorumda vicdan azabı çekiyorum sonra

ama gitmiyor bi türlüüüü. reglde bitsin 1 haftada geçsin üstüne 63 görmessem bırakacam artık.yoruldum artık kuş kadar yemekten.

patronun erkekmi?
nasıl haberi olabilir böyle bi durumdan?

ewt tam mahalle karısı gibi dedikoducu ve meraklı hemde..öleceksenizde burda öleceksınız dedıgı ıcın,,gecen hafta 2 büklüm işe geldim halimi görsün dieee.neyin war dedi kasıgımda bi agrı(ztn iki büklüm yürümemdende anlaşılıordu),,çok kötüyüm dedim..işte direk diyetten,psikolojik vs...sonra bugün ne çıktı dedi bende kist dedim yine aynı şeyler salak salak kendince yorumlar...allaha şükür sabahlarıda başımızda sürekli ne yiosun,neden böle neden söyle..ayy ben aslında sölemezdim rejimde oldugumuda,,bişiye tutturdumu ye ye ye die ısrar eder sen onu yiyene kdr.gecenlerde su boregi yiolardı,,illa gel..ayy onu yesem şimdi kaç gunluk emegıme yazık olacak sırf ogrenmesin derken..bende sinirlendim ayy rejımdeyım ısrar etmeyin artık,size afiyet olsun dedim ondan sonrada işte şirketin kafasına taş düşse benim rejime bağlıcak kısacasııı

UMUTSUZLUK YOOOKK!!!!!!!!!!!!!
unutma kilo vermemiz gereken kilo ne kadar fazlaysa o kadar hızlı kilo veriyoruz.... yavaş da olsa gidicek bu kilolar...

UMUTSUZLUK YOOOKK!!!!!!!!!!!!!
unutma kilo vermemiz gereken kilo ne kadar fazlaysa o kadar hızlı kilo veriyoruz.... yavaş da olsa gidicek bu kilolar...

vee tebrikler bitanneeeeeemmmm
adına çok sevindimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…