canım benim cvp vermeye çalışayım ben sana
CVP 1kahvaltıyı etmek zorundasın çünkü metabolizmanı çalıştırmalısın. sakın kahvaltıyı bir daha atlama
CVP 2ara öğünüde 1. cvbımdaki söylediğimden ötürü yani metabolizman çalışması için yapmalısın 1 bardak süt, ufak yoğurt , nescafe vs ile geçiştirebilirsin.
CVP 3tatlandırıcının sınırını bilmiyorum ama 3 tane de çok değil diye düşünüyorum orda sıkıntı yok :)
CVP 4 :) süt tozu serbest değil sınırlıdır. günde 1 kaşığı geçmemeli :) hatta mümkünse kullanılmamalı:)
CVP 5 :) evet sebze yemek zorundasın ama proteinden az olacak şekilde. en çok protein olan sebze mantardır. ama Sebze günlerini salata ile geçirebilirsin.
son olarak menündeki tek hata nescafe:) süttozu kullanma yağsız süt kullan çünkü süt tozu duraklamaya sebep olur.
bu kadar hızlı ve detaylı cvpladığın için çok sağol ya. süt tozu diye kullandığım kahve kremasının ta kendisi valla. derhal kesiyorum ne edem accıcıkk lıht süt kullanırım onun yerine.aradad 2 kaşık yoğurt attıkmı tamamdır: tekrar tşkler..
Şimdi okudum. Geçmiş olsun. Sağlığına kavuş inşallah.
gecmis olsun canim, allah sifani versin. sayfalar cok oldugu icin okuyamadim. önce saglik tatlim. insallah cabucak toparlanirsin.
bana neler neler dediler... para bol tabii köfteler etler havada uçuşsun... gelip yemeğimden tırtıklamalar... valla yapıcak bişey yok ağzının payını vericeksin herkese... hiçkimse senden daha değerli değil...
ahahaha bak bak cadılara baaak
merak etmeyin şekerler haftaya bu kız regli haftasına girecek ve 15 günlük geleneksel regli duraklamam başlamış olacak
buarada siz bana yetişirsiniz öyle elele kolkola devam ederiz diyetee
dely we tombiss çok tskler kızlar güsel dilekleriniz içinnn..
herkes herseyi söler.aynen banada bu diyet zengin diyeti her gün et,süt vs..gerizekalı patronum bile geçen hafta yumurtalıklarımda çıkan kisti diyete bağladı.neymiş diyetten dolayı psikolojik olarak olmuşmus vs..yani kısaca insanlar vıdı vıdı vıdı hep konuşur,hep sanki onlara fikrini soran war gibi yorum yapar dururlar..o nedenle alınganlıgı bırakmalısın..kulagını tıkamayı ogrenmelısın şahsi fikrimm..
1. Kahvaltıyı atlaman doğru değil bence ben haftasonu geç kalkarım ona rağmen kahvaltıdan başlarım en azından bir bardak süt iç canım
2. Ara öğün şart metabolizman için yoksa yavaşlatırsın yoğurt ye hindi füme ye kepekten yaptığın bir şeyi ye ama ye çok yemen gerekmiyor
3. çiçek dilligil yeşil elma programında toz tatlandırıcı kullanın tabletler iyi değil dedi her şeyin fazlası gibi onun da fazlası zarardır bence ama senin miktarın normal
4.süt tozu pınarın pastalar için olanı yani yağı azaltılmış olan kahve için olan değil sınırı var günde 3 çorba kaşığı
5. Ben sebzeyi severim ama bazen hızlı kilo vereyim diye 2 büyük havuç yiyorum o kadar:) ya da patlıcan közle sarımsaklı yoğurtla ye canım ya da salata ye
ben umutsuz vaka bebeğimmm
bende seline yetişsem pek bi şaaane olucak aslında
evet canim testte positif cikmisti, 1 hafta sonra adetim geldi. cok sancili gecmisti, doktora gitmemistim. ama büyük ihtimalle düsük olmustu. kendimi cok zor toparladim. cünkü 2. bebegi bekliyorduk. kismet degilmis. simdi kilolarimi vermeden hamile kalmak istemiyorum. yinede hayirlisi.
ahahaha bak bak cadılara baaak
merak etmeyin şekerler haftaya bu kız regli haftasına girecek ve 15 günlük geleneksel regli duraklamam başlamış olacak
buarada siz bana yetişirsiniz öyle elele kolkola devam ederiz diyetee
kahvaltı eklendi kesinlikle menüme çok tşkler. sarımsaklı yoğurda bayılırım protein günleri dukan usulü mantı yapıyorum hemen hemen gün aşırı yiyorum onu.3 hafta oldu hala sıkılmadım. şu an olsada yeeeseeemm modundayım valla:)
bakalım hangimiz önce varacaz:))) canım benim sen önce ulaş ben evlendim nasılsa sen daha çiçeği burnundasın hevesini al:)
canım üzülme hiç birini veren Allah ikincisini de verir benim testte hep negatif çıktı en az 3 kere yaptırdım hem de kan:)
Valla artık meyveyi özledim belki 67 olunca güçlendirmeye geçerim:))) ya da meyve kaçamağı yaparım:) hiç kaçamak yapmadım ama karpuz için seve seve:))
ben mantı hiç yapmadım canım şu top top olanı diyorsun sanırım Kayserili olduğum için seveceğimi sanmıyorum hiç bir mantı beni kandıramaz:)))
Canım regl dönemlerinde kriz çıkıyor resmen. Bundan sonra hazırlıklı ol. Yulaf kpeği ve tatlandırıcıyla nefis ıslak kekler yapılıyor. Onları yap bulundur. Atlatırsın böylece. Ben cmtesi günü yedim cidden güzeldi ıslak kek. İnternette aratırsan dukan ıslak kek diye bir sürü tarif var. Sen malzemeden haber ver.
he yaaa zayıflıyımda evleniyim biran önce yaaa...
bırsure once dr a gıtmıstım hormon bozuklugu mevcut bende pcos denılen halk dılınde cıkolata kıstı denılen bır hastalık bu yuzden zaten dr um bana glıkofen adında seker ılacı vermıstı onu kullandıgımda seker ıhtıyacı hıssetmıyorum fakat bırakınca saldırıyorum 1 senedır ara vermıstım ama sanırım yıne kullanmaya baslamam gerek yıllardır 80 ı gormedım ben devamlı 89-87 arasındayım verdıgım kıloları almak ıstemıyorummmmmmmmmmmşeker problemi yaşadığınızı nasıl anladın? tahlil mi yaptırdın, yoksa canın çikolata isteyince, şekerim düştü bahanesiyle çikolataya mı koştun?
oy kıyamaaam ben sana
az kaldı az öyle deme
benimde kaynanam diyete başlamış 2 kg vermiş bile 1 haftada ama ne diyeti yapıyor bilmiyorum gidince öğrencem
sanırım gidince ye ye diye zorlamazlar yani inşş
valla kuzu bir sıkıntı , bir stres , bir heyecan bastıki anlatamam şaka maka bu hafta sonu gidicem:26:
Deli gibi yeme isteğim sanırım bugün yokk, dukana uygun ne bulsam da yesem diye gezinmekten göbeğim çatlamıştı bi kaç gündür, diyeti bozmadım ama deli gibi yedim yavsss, yeşil çay işe yarıyor galiba, tabi ilk günden bunu söylemek ne kadar doğru orası tartışılır
Veeeeeeee diyetle alakası yok ama danışmanım tarafından tez önerim sonunda kabul gördügece artık daha rahat uyuyabilirimmm, mini bir sınav oldum resmen bugün, sesim kısıldı heyecandan ayyhhhhh
patronun erkekmi?
nasıl haberi olabilir böyle bi durumdan?
Veeeeeeee diyetle alakası yok ama danışmanım tarafından tez önerim sonunda kabul gördü
tebrik ederim.
20 kiloyu aşmışsın. abuuuuuu. ben daha 10a tamamalayamadım.
ataciğim kendimi artık kendimi 1. kattan aşaaaa. yetti canıma. iyice az yiyorum artık biliyorum ama yiyemiyorumda vicdan azabı çekiyorum sonra
ama gitmiyor bi türlüüüü. reglde bitsin 1 haftada geçsin üstüne 63 görmessem bırakacam artık.yoruldum artık kuş kadar yemekten.
Veeeeeeee diyetle alakası yok ama danışmanım tarafından tez önerim sonunda kabul gördü
tebrik ederim.
20 kiloyu aşmışsın. abuuuuuu. ben daha 10a tamamalayamadım.
ataciğim kendimi artık kendimi 1. kattan aşaaaa. yetti canıma. iyice az yiyorum artık biliyorum ama yiyemiyorumda vicdan azabı çekiyorum sonra
ama gitmiyor bi türlüüüü. reglde bitsin 1 haftada geçsin üstüne 63 görmessem bırakacam artık.yoruldum artık kuş kadar yemekten.
Deli gibi yeme isteğim sanırım bugün yokk, dukana uygun ne bulsam da yesem diye gezinmekten göbeğim çatlamıştı bi kaç gündür, diyeti bozmadım ama deli gibi yedim yavsss, yeşil çay işe yarıyor galiba, tabi ilk günden bunu söylemek ne kadar doğru orası tartışılır
Veeeeeeee diyetle alakası yok ama danışmanım tarafından tez önerim sonunda kabul gördügece artık daha rahat uyuyabilirimmm, mini bir sınav oldum resmen bugün, sesim kısıldı heyecandan ayyhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?