Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

UMUTSUZLUK YOOOKK!!!!!!!!!!!!!
unutma kilo vermemiz gereken kilo ne kadar fazlaysa o kadar hızlı kilo veriyoruz.... yavaş da olsa gidicek bu kilolar...

HOŞŞTTTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!
derler adamaa... manyakmı ne benim patronlarım melek o zaman... çok memnunlar zayıflıyo olmamdan.... bazen ekler falan yerken çağırıyolar... yazık olur diyorum şimdi yemiyim... o da diyoki akşam spor yapıcaksan ye yoksa yeme ilk zamanlar diyette olduğumu söylememiştim... sayelerinde iyi bitter draje götürmüştüm... ısrarlarından...

Son düzenleme:
Yarimcimm, nilesciiim teşekkür ederimm :) ben de bu tarz mutluluklarla avunuyorum işte, sizin tatlı heyecanların yanında benim ki çok da önemli değil :) sıkı takipçilerinizim, amacınıza ulaştığınız günü görür gibiyim zaten

kerokero başlangıç kilom çok olduğu için hızlı gitti, şimdi kesin yavaşlar, 90 ve üstünü hep kolay vermişimdir zaten, asıl zorlu maraton şimdi başlıyor ama yılmak yok.

Ben fire mire vermiyorum. Adet falan vız geliyo Aynıyım. Belki 300-500 farkediyodur ancaaa! Bünyeye göre değişiyo yani. ama ben de okuduğum kadarıyla 1-1,5 kilo eksiliyomuş

maşallah bulaşıksuyu azimlisinn ben biliyorum o duvar delicenekkkk

UMUTSUZLUK YOOOKK!!!!!!!!!!!!!
unutma kilo vermemiz gereken kilo ne kadar fazlaysa o kadar hızlı kilo veriyoruz.... yavaş da olsa gidicek bu kilolar...

gitmiyooooooo ama artık yaaa.

belkide yıllardır bu kiloya inmediğim için direniyor mükemmel vicuuuudum.

hakikaten yoruldum artık kendime özel yemek yapmaktan. yememekte değil yoran. artık tartıda eksiyi çok zor görüyorum. 1 aydır gram gram gidiyor. hatta gitmiyor

bak ben geçen yıla kadar 4 yıl süreyle 76 kiloydum... hatırlarsan eğer 2-3 hafta önce kilom 76da sabit kaldı... hemde 2 hafta boyunca ve o 2 hafta hatta 3e doğru girmiştim... + bile gördüm... delirdim... bırakıcam dedim olmuyo... sonra anladımki bu bi direnç noktası... sabrettim... 72 ye indim... yine buralarda dolanıyorum... ama reglim yeni bitti belki bikaç güne düzelir... ama düzelmezse de üzülmiycem... çünkü ben bunu öğrendim... hayatımın en önemli kiloları 57 - 63 - 67 -73 -76... ben bu kilolarda yaşadım uzun seneler... son 1 yılda 10 kilo alıp 85-86 lara çıktım... bu yazdığım kilolarda mutlaka yine duraksıycam biliyorum...

tickerımıda düzelttim. sinirimi bozuyo 66

ben bu hafta başında 64 lü bir rakam bekliyordum ama gelemedi bi türlü

uğur böceğimin yüzü eski kiloma dönüktü ondan kaynaklanıyor olabilir mi?

uğur böceğim pek bi mıymıydı.tavşan yaptım bu sefer. zıplaya zıplaya gidecem.en azından yüzü hedef kiloma bakıyor. gözü arkada değil.

işte buuu!!!!!!!!!!

Offff!! gider inşallaahhhh!! Uyuz oluyorum ben deee Gitmiyooooo!!

Arkadaşlar, defalardır yazıyorum ama cvp yok.Biraz desteğe ihtiyacım var(Psikolojik olarak yani).
1-Listeye girmek istiyorum.(SKOR YAPMAK İÇİN DEĞİL KENDİMİ BİRAZ OLSUN Bİ GRUBA AİT HİSSETMEK İÇİN, ETRAFIMDAKİ HERKES 36 BEDEN KİLO KAVRAMLARI 50 KÜSUR RAKAMLARDA DOLAŞIYOR.ANLAYACAĞINIZ BU BAKIMDAN ÇOK YALNIZIM.HANİ YARİM'İN YAPTIĞI LİSTE HAFTALIK BAŞARI)
03/04/2012 tarihinde başladım:80,5Kg hedef kilo:63,5, 6 gün atak yaptım.Bu sabah 78,4Kg
2-Garip bi şekilde her öğlen saat30 da vücudumda bi gariplik oluyor.Tansiyon düşmesine benzer bişey (tansiyonum ve şekerime baktırdım normal) ama tam olarak da değil.Halsizlik uyku gibi ama hep aynı saatte ve 2 saatte geçiyor.Bunu yaşayan başka biri var mı?
3- Seyirde verilen tatlı tariflerinin yenmesi zayıflamayı yavaşlatıyor mu? Bi arkadaşım light mevyalı yoğurt yediğinde kilo vermesinin yavaşladığını söylemişti.

Cevap verirseniz çok mutlu olacağım.Hepinize iyi diyetler

patronun erkekmi?
nasıl haberi olabilir böyle bi durumdan?

aynen bencede seninkiler melekmişş walla,,öp başına koy benimkinin yanında :)

Öyle mi oluyo demek? Ben de bunu aşarsam bundan sonra 60 da ve 58'de takılıcam demek yine. Ay bi geçsem, onları da geçmeye umudum olur da... Ben hep takıla takıla gitcem demek. Kış kış kilolar kış kışşş!!

1- bildirimleri perşembe günleri yapıyoruz... ve liste hazırlanıp yayınlanıyor...
başlangıç tarih
başlangıç kilo
hedef kilo
geçen perşembe kilo
güncel kilo
yazıyoruz... ama bunları perşembe günü topluyoruz...

2- eğer yoğurt tüketiyorsan böyle bir halsizlik ve uyuşukluk sözkonusu olabilir... ayrıca proteinler uyku getirebilir bazı kişilerde...

3- bazı kişilerde duraksama-bazılarında + olarak dönebiliyor tatlılar... ama bazı vücutları etkilemiyor bile... bu kişiye göre değişen bir durum... ama baklava yemekten iyidir tabi...

e tabi ne sandınız... öle patır patır gitmiyo tabi... ayda 1 hafta basıyo gaza... sonra biraz rölantide... sonra biraz duraksama sonra tekrar atağa geçiyo

canım ....1-liste işi yarime ait herhalde alır şimdi seni
2-ben de öyle haller olmuyor... yulaf kepeği tüketiyormusun hergün yeteri kadar?
3-onu bilmiyorum ama meyveli yoğurt yediğimde bana da sanki öyle şeyler oluyor. ama mantıki olarak bakınca eğer tatlılarda yasak herhangibir madde yoksa ve yulaf hakkını aşmıyorsan bence zararı dokunmaz....

sana da iyi diyetler kolay gelsin...........

Uzun bir aradan sonra tekrar herkese merhaba...

2,5 ay dukan yaptım ve 8 kilo verdim. Malesef sabitleme yapamadan (aşırı derecede cildim bozuldu çünkü) bırakmak zorunda kaldım... Bırakalı 1,5 ay oldu ve hoopp 2,5 kiloyu geri aldım...
Bugün 71 olarak tekrar başladım hedef 60-65 arası...

Herkese başarılar dilerim.

e tabi ne sandınız... öle patır patır gitmiyo tabi... ayda 1 hafta basıyo gaza... sonra biraz rölantide... sonra biraz duraksama sonra tekrar atağa geçiyo

Ama zaten 2 hafta oldu dahaaa. daha yeni başlamıştım. O yüzden moralim daha çok bozuldu. Bu kadar erken rölanti mi olur yahu Atağa bile geçemeden rölantiye aldı kendini. Önümüzdeki maçlara bakıcaz artık :S Atağa geçer inşallah!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…