Veeeeeeee diyetle alakası yok ama danışmanım tarafından tez önerim sonunda kabul gördü
tebrik ederim.
20 kiloyu aşmışsın. abuuuuuu. ben daha 10a tamamalayamadım.
ataciğim kendimi artık kendimi 1. kattan aşaaaa. yetti canıma. iyice az yiyorum artık biliyorum ama yiyemiyorumda vicdan azabı çekiyorum sonra
ama gitmiyor bi türlüüüü. reglde bitsin 1 haftada geçsin üstüne 63 görmessem bırakacam artık.yoruldum artık kuş kadar yemekten.
ewt tam mahalle karısı gibi dedikoducu ve meraklı hemde..öleceksenizde burda öleceksınız dedıgı ıcın,,gecen hafta 2 büklüm işe geldim halimi görsün dieee.neyin war dedi kasıgımda bi agrı(ztn iki büklüm yürümemdende anlaşılıordu),,çok kötüyüm dedim..işte direk diyetten,psikolojik vs...sonra bugün ne çıktı dedi bende kist dedim yine aynı şeyler salak salak kendince yorumlar...allaha şükür sabahlarıda başımızda sürekli ne yiosun,neden böle neden söyle..ayy ben aslında sölemezdim rejimde oldugumuda,,bişiye tutturdumu ye ye ye die ısrar eder sen onu yiyene kdr.gecenlerde su boregi yiolardı,,illa gel..ayy onu yesem şimdi kaç gunluk emegıme yazık olacak sırf ogrenmesin derken..bende sinirlendim ayy rejımdeyım ısrar etmeyin artık,size afiyet olsun dedim ondan sonrada işte şirketin kafasına taş düşse benim rejime bağlıcak kısacasııı
Uzunca zamandır adam akıllı takip edemiyorum siteyi ve bu duruma sinir oluyorum çünkü bu ara telaşım vardı hamileyim sandık:)) adetim baya gecikti öyle olunca da aha dedim gitti dukan beni terk ediyor:) neyseki bugün hakem kırmızı kart gösterdi de diyetime tam gaz devam edebildim. Fakat o kadar sancılı oldum ki anlatamam resmen tırmalattı bana ama bu dukanla alakalı değil benim doğum kontrol hapını bırakmamla alakalı. Ben bu ara fazla dukana uyamıyorum. Kaçamak falan yaptığımı sanmayın yalnız mesela geçen dışarda yemek yedik yanında patlıcan közlemişler kırmızı biber közlemişler ki asla dayanamam çok da özlemiştim ben de gümlettim. Ama biraz da yağ vardı üzerinde fakat ben hiç yağ kullanmadım daha hiç bir yemeğimde onu da ona saydım:) o gün mesela sebze günüm değildi ama yedim şimdi de 2 gün protein yapıyorum o yüzden ve kilo verişim adet dönemine rağmen devam kızlar. Bir de şunu sorcam ortalama kaç kilo fire veriyoruz adet bitince???
maşallah bulaşıksuyu azimlisinn ben biliyorum o duvar delicenekkkkYarimcimm, nilesciiim teşekkür ederimm :) ben de bu tarz mutluluklarla avunuyorum işte, sizin tatlı heyecanların yanında benim ki çok da önemli değil :) sıkı takipçilerinizim, amacınıza ulaştığınız günü görür gibiyim zaten
kerokero başlangıç kilom çok olduğu için hızlı gitti, şimdi kesin yavaşlar, 90 ve üstünü hep kolay vermişimdir zaten, asıl zorlu maraton şimdi başlıyorama yılmak yok.
UMUTSUZLUK YOOOKK!!!!!!!!!!!!!
unutma kilo vermemiz gereken kilo ne kadar fazlaysa o kadar hızlı kilo veriyoruz.... yavaş da olsa gidicek bu kilolar...
gitmiyooooooo ama artık yaaa.
belkide yıllardır bu kiloya inmediğim için direniyor mükemmel vicuuuudum.
hakikaten yoruldum artık kendime özel yemek yapmaktan. yememekte değil yoran. artık tartıda eksiyi çok zor görüyorum. 1 aydır gram gram gidiyor. hatta gitmiyor
tickerımıda düzelttim. sinirimi bozuyo 66
ben bu hafta başında 64 lü bir rakam bekliyordum ama gelemedi bi türlü
uğur böceğimin yüzü eski kiloma dönüktü ondan kaynaklanıyor olabilir mi?
uğur böceğim pek bi mıymıydı.tavşan yaptım bu sefer. zıplaya zıplaya gidecem.en azından yüzü hedef kiloma bakıyor. gözü arkada değil.
gitmiyooooooo ama artık yaaa.
belkide yıllardır bu kiloya inmediğim için direniyor mükemmel vicuuuudum.
hakikaten yoruldum artık kendime özel yemek yapmaktan. yememekte değil yoran. artık tartıda eksiyi çok zor görüyorum. 1 aydır gram gram gidiyor. hatta gitmiyor
patronun erkekmi?
nasıl haberi olabilir böyle bi durumdan?
HOŞŞTTTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!
derler adamaa... manyakmı nebenim patronlarım melek o zaman... çok memnunlar zayıflıyo olmamdan.... bazen ekler falan yerken çağırıyolar... yazık olur diyorum şimdi yemiyim... o da diyoki akşam spor yapıcaksan ye yoksa yeme ilk zamanlar diyette olduğumu söylememiştim... sayelerinde iyi bitter draje götürmüştüm... ısrarlarından...
bak ben geçen yıla kadar 4 yıl süreyle 76 kiloydum... hatırlarsan eğer 2-3 hafta önce kilom 76da sabit kaldı... hemde 2 hafta boyunca ve o 2 hafta hatta 3e doğru girmiştim... + bile gördüm... delirdim... bırakıcam dedim olmuyo... sonra anladımki bu bi direnç noktası... sabrettim... 72 ye indim... yine buralarda dolanıyorum... ama reglim yeni bitti belki bikaç güne düzelir... ama düzelmezse de üzülmiycem... çünkü ben bunu öğrendim... hayatımın en önemli kiloları 57 - 63 - 67 -73 -76... ben bu kilolarda yaşadım uzun seneler... son 1 yılda 10 kilo alıp 85-86 lara çıktım... bu yazdığım kilolarda mutlaka yine duraksıycam biliyorum...
Arkadaşlar, defalardır yazıyorum ama cvp yok.Biraz desteğe ihtiyacım var(Psikolojik olarak yani).
1-Listeye girmek istiyorum.(SKOR YAPMAK İÇİN DEĞİL KENDİMİ BİRAZ OLSUN Bİ GRUBA AİT HİSSETMEK İÇİN, ETRAFIMDAKİ HERKES 36 BEDEN KİLO KAVRAMLARI 50 KÜSUR RAKAMLARDA DOLAŞIYOR.ANLAYACAĞINIZ BU BAKIMDAN ÇOK YALNIZIM.HANİ YARİM'İN YAPTIĞI LİSTE HAFTALIK BAŞARI)
03/04/2012 tarihinde başladım:80,5Kg hedef kilo:63,5, 6 gün atak yaptım.Bu sabah 78,4Kg
2-Garip bi şekilde her öğlen saat30 da vücudumda bi gariplik oluyor.Tansiyon düşmesine benzer bişey (tansiyonum ve şekerime baktırdım normal) ama tam olarak da değil.Halsizlik uyku gibi ama hep aynı saatte ve 2 saatte geçiyor.Bunu yaşayan başka biri var mı?
3- Seyirde verilen tatlı tariflerinin yenmesi zayıflamayı yavaşlatıyor mu? Bi arkadaşım light mevyalı yoğurt yediğinde kilo vermesinin yavaşladığını söylemişti.
Cevap verirseniz çok mutlu olacağım.Hepinize iyi diyetler
Öyle mi oluyo demek? Ben de bunu aşarsam bundan sonra 60 da ve 58'de takılıcam demek yine. Ay bi geçsem, onları da geçmeye umudum olur da... Ben hep takıla takıla gitcem demek. Kış kış kilolar kış kışşş!!
Arkadaşlar, defalardır yazıyorum ama cvp yok.Biraz desteğe ihtiyacım var(Psikolojik olarak yani).
1-Listeye girmek istiyorum.(SKOR YAPMAK İÇİN DEĞİL KENDİMİ BİRAZ OLSUN Bİ GRUBA AİT HİSSETMEK İÇİN, ETRAFIMDAKİ HERKES 36 BEDEN KİLO KAVRAMLARI 50 KÜSUR RAKAMLARDA DOLAŞIYOR.ANLAYACAĞINIZ BU BAKIMDAN ÇOK YALNIZIM.HANİ YARİM'İN YAPTIĞI LİSTE HAFTALIK BAŞARI)
03/04/2012 tarihinde başladım:80,5Kg hedef kilo:63,5, 6 gün atak yaptım.Bu sabah 78,4Kg
2-Garip bi şekilde her öğlen saat30 da vücudumda bi gariplik oluyor.Tansiyon düşmesine benzer bişey (tansiyonum ve şekerime baktırdım normal) ama tam olarak da değil.Halsizlik uyku gibi ama hep aynı saatte ve 2 saatte geçiyor.Bunu yaşayan başka biri var mı?
3- Seyirde verilen tatlı tariflerinin yenmesi zayıflamayı yavaşlatıyor mu? Bi arkadaşım light mevyalı yoğurt yediğinde kilo vermesinin yavaşladığını söylemişti.
Cevap verirseniz çok mutlu olacağım.Hepinize iyi diyetler
ama baklava yemekten iyidir tabi...
e tabi ne sandınız... öle patır patır gitmiyo tabi... ayda 1 hafta basıyo gaza... sonra biraz rölantide... sonra biraz duraksama sonra tekrar atağa geçiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?