biri baklava mı dedi. ay canımda hiç çekmezken aklıma getirdin.
allahtan ben tedarikliym bu dönemim için. light pudingimi yaptım koydum buzdolabıma. akşama yiyecem
Arkadaşlar, defalardır yazıyorum ama cvp yok.Biraz desteğe ihtiyacım var(Psikolojik olarak yani).
1-Listeye girmek istiyorum.(SKOR YAPMAK İÇİN DEĞİL KENDİMİ BİRAZ OLSUN Bİ GRUBA AİT HİSSETMEK İÇİN, ETRAFIMDAKİ HERKES 36 BEDEN KİLO KAVRAMLARI 50 KÜSUR RAKAMLARDA DOLAŞIYOR.ANLAYACAĞINIZ BU BAKIMDAN ÇOK YALNIZIM.HANİ YARİM'İN YAPTIĞI LİSTE HAFTALIK BAŞARI)
03/04/2012 tarihinde başladım:80,5Kg hedef kilo:63,5, 6 gün atak yaptım.Bu sabah 78,4Kg
2-Garip bi şekilde her öğlen saat30 da vücudumda bi gariplik oluyor.Tansiyon düşmesine benzer bişey (tansiyonum ve şekerime baktırdım normal) ama tam olarak da değil.Halsizlik uyku gibi ama hep aynı saatte ve 2 saatte geçiyor.Bunu yaşayan başka biri var mı?
3- Seyirde verilen tatlı tariflerinin yenmesi zayıflamayı yavaşlatıyor mu? Bi arkadaşım light mevyalı yoğurt yediğinde kilo vermesinin yavaşladığını söylemişti.
Cevap verirseniz çok mutlu olacağım.Hepinize iyi diyetler
Uzun bir aradan sonra tekrar herkese merhaba...
2,5 ay dukan yaptım ve 8 kilo verdim. Malesef sabitleme yapamadan (aşırı derecede cildim bozuldu çünkü) bırakmak zorunda kaldım... Bırakalı 1,5 ay oldu ve hoopp 2,5 kiloyu geri aldım...
Bugün 71 olarak tekrar başladım hedef 60-65 arası...
Herkese başarılar dilerim.
canım ....1-liste işi yarime ait herhalde alır şimdi seni
2-ben de öyle haller olmuyor... yulaf kepeği tüketiyormusun hergün yeteri kadar?
3-onu bilmiyorum ama meyveli yoğurt yediğimde bana da sanki öyle şeyler oluyor. ama mantıki olarak bakınca eğer tatlılarda yasak herhangibir madde yoksa ve yulaf hakkını aşmıyorsan bence zararı dokunmaz....
sana da iyi diyetler kolay gelsin...........
piskopatmısın kızım sen
sütlü lokma yap ye... üşenmesem ben yapıcam kaç gündür ama... hoşaf gibiyim...
Bu arada meyvalı yoğurdu sadece bir akşam yedim başka yemedim.Benim endişem şu oldu:Acaba vücudum gerçekten şeker aldığını zannedip ona göre rota değiştirir mi?
kızlaaaaaaaaaaaar ben neden zayıflayamıyorum yaaaaaaaa3.haftaya girdim eksi denen bişey yok offfffffffffffff
canım yumruk yap bence artık
bende yapıyımmı?
Nasıl bir cilt problemi yaşadın? diyetle mi ilgili?
[COLOR="#006400"]yine de bu sütlü lokmanın tarifine bakmayacağım anlamına gelmiyor. [/COLOR]
bende de tam tersi oldu... bide ilave olarak peeling yapıyorum haftada 3 gün ohh miss...Sürekli protein almaktan, mineral vitamin eksikliğinden, yüzüm böyle nasıl anlatsam fısır fısır oldu ve aşırı derecede saç dökülmesi...
Atak çok zor ya! İçim dışım tavuk, iş yerinde uğraşamıyorsun bişey yapmaklada... Gidip gelip ağzıma light peynir atıyorum
Dietin tatlı tariflerine nasıl ulaşabilirim bu arada? En çok sıkıntısını çektiğim bir konuda bu...
Puding yapılıyormuş ama nasıl :26:
sakın eksik kalmaaa
okadar duraklamada yapmadın şimdimi yapacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?