Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

biri baklava mı dedi. ay canımda hiç çekmezken aklıma getirdin.

allahtan ben tedarikliym bu dönemim için. light pudingimi yaptım koydum buzdolabıma. akşama yiyecem

piskopatmısın kızım sen
sütlü lokma yap ye... üşenmesem ben yapıcam kaç gündür ama... hoşaf gibiyim...

Canım bazen sayfalar o kadar hızlı ilerliyor ki. Görmemişizdir. Çizelgeyi yarim yapıyor zaten cevap vermiş. Ben yoğurt yiyince arkadaşların da dediği gibi hatta kanepe bulsam şimdi uyuycam o haldeyim. Yalnız değilsin. Yapan bi arkadaşım daha var halsizlik oluyo diyor o da.Benim okuyup da şimdiye kadar anladığım şey : O tatlı tarifleri sadece kriz geldiğinde yapılıp yensin diye. Yoksa diyet yapıyoruz canım benim her gün güne gidermiş gibi pasta börek kek olmaz tabi. Bi de zaten sınırımız var biliyosun 1,5 ymk kaşığı yulaf kepeği olacak.

Nasıl bir cilt problemi yaşadın? diyetle mi ilgili?

YULAF KEPEĞİ TÜKETİYORUM.ATAKTA 1,5 KAŞIKTI BUGÜN 2 OLACAK.
Bu arada meyvalı yoğurdu sadece bir akşam yedim başka yemedim.Benim endişem şu oldu:Acaba vücudum gerçekten şeker aldığını zannedip ona göre rota değiştirir mi?

piskopatmısın kızım sen
sütlü lokma yap ye... üşenmesem ben yapıcam kaç gündür ama... hoşaf gibiyim...

yoooook yapmam.

bildiğim tadın haricine çıkınca abuk subuk şeylerde istiyor canım. mümkün olduğunca farklı tatlı yemiyorum.

sadece puding yiyorum. başka bişi yersem tatlı namına bi sonraki adımım gofret eticin N**** (Siyahi)....... alıp başını gidiyor. bu yüzden durakladım zaten biliyorum ben. yemiyorum artık

sevgili dukan zedelerim...canlar hepiciğinize iyi akşmalar diliyorum.....yarın tartıda gördüğünüz - den şok geçirin emiiiiiiii....

tukan tatlıları siziiii... ablanız kurban olsun size beni özleyin anacııımm byeeee!

Bu arada meyvalı yoğurdu sadece bir akşam yedim başka yemedim.Benim endişem şu oldu:Acaba vücudum gerçekten şeker aldığını zannedip ona göre rota değiştirir mi?

fizyolojik olarak hayır. psikolojik olarak evet...ieheheheh... ay ben tatladırıcılı bişi yediğimde ne kadar serbest olursa olsun suçluluk hissediyorum...hayret bişi yani...
hatta geçen havuç yedim sebzeli günümde bi korktum ne yapıom acaba yanlış bişi mi yapıom diye...(hayır blliyorum normal değilim de)

bence bir rahatlama oluyor tatlı yiyince ve bu (bence) kilo vermeyi ve motivasyonu arttırıyor ve gerçek tatlıya saldırma riskini azaltıyor yani...arada olunca tabi ....coşmaya gerek yok...

farkettimki cumadan beridir spor yapmıyorum.
resmen vicdan yaptım şuan ben yaaa:26:

1 saatte yapamıyorumki eliptik bisikleti bacaklarım tutuluyor ama bugün deniceeem denemeliyiimmm

Atak çok zor ya! İçim dışım tavuk, iş yerinde uğraşamıyorsun bişey yapmaklada... Gidip gelip ağzıma light peynir atıyorum
Dietin tatlı tariflerine nasıl ulaşabilirim bu arada? En çok sıkıntısını çektiğim bir konuda bu...
Puding yapılıyormuş ama nasıl :26:

taridleri bu siteden bulabilirsin dukan diyeti tariflerim: ET VE SEBZE YEMEKLERİ

googledada tarama yapabilrsin dukan diyeti tarifleri diye. pekçok site geliyor önüne

puding içinde light pudingi alıyorsunher markett yok ama biraz zor bulunuyor. ben bulunca stok yapmıştım. bi kutudan 2 paket çıkıyor ayrıca. yağsız süt ya da yarım yağlı sütle yapabiliyorsun. sık sık yapma ama. duraklama yapabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…