bende de tam tersi oldu... bide ilave olarak peeling yapıyorum haftada 3 gün ohh miss...
taridleri bu siteden bulabilirsin dukan diyeti tariflerim: ET VE SEBZE YEMEKLERİ
googledada tarama yapabilrsin dukan diyeti tarifleri diye. pekçok site geliyor önüne
puding içinde light pudingi alıyorsunher markett yok ama biraz zor bulunuyor. ben bulunca stok yapmıştım. bi kutudan 2 paket çıkıyor ayrıca. yağsız süt ya da yarım yağlı sütle yapabiliyorsun. sık sık yapma ama. duraklama yapabilir
Tam tersi oldu derken cildin mi güzelleşti yani :44:
Peeling bende de var ama yapan yok, yapayım bundan sonra bari... :44:
bırsure once dr a gıtmıstım hormon bozuklugu mevcut bende pcos denılen halk dılınde cıkolata kıstı denılen bır hastalık bu yuzden zaten dr um bana glıkofen adında seker ılacı vermıstı onu kullandıgımda seker ıhtıyacı hıssetmıyorum fakat bırakınca saldırıyorum 1 senedır ara vermıstım ama sanırım yıne kullanmaya baslamam gerek yıllardır 80 ı gormedım ben devamlı 89-87 arasındayım verdıgım kıloları almak ıstemıyorummmmmmmmmmm
aynen cildim güzelleşti tabi...
bugün 18. günüm ve sonunda regl oldum. bugün 3. günüm ve regl başlayana kadar verdiğim kiloda duruyorum artış veya azalış yok. diyete aynen devam. 18 günde 4,5 şeklinde devam ediyorum. umarım regl sonrası bir düşüş görürüm
Yarimcimm, nilesciiim teşekkür ederimm :) ben de bu tarz mutluluklarla avunuyorum işte, sizin tatlı heyecanların yanında benim ki çok da önemli değil :) sıkı takipçilerinizim, amacınıza ulaştığınız günü görür gibiyim zaten
kerokero başlangıç kilom çok olduğu için hızlı gitti, şimdi kesin yavaşlar, 90 ve üstünü hep kolay vermişimdir zaten, asıl zorlu maraton şimdi başlıyorama yılmak yok.
YULAF KEPEĞİ TÜKETİYORUM.ATAKTA 1,5 KAŞIKTI BUGÜN 2 OLACAK.
Bu arada meyvalı yoğurdu sadece bir akşam yedim başka yemedim.Benim endişem şu oldu:Acaba vücudum gerçekten şeker aldığını zannedip ona göre rota değiştirir mi?
bende de tam tersi oldu... bide ilave olarak peeling yapıyorum haftada 3 gün ohh miss...
kalori diyetlerini yaptığım zamanlarda hep cilt problemi yaşardım. aşırı sivilce olurdu ve yüzüm çökerdi. dukanda ise cildim çok güzel ve gergin oldu.
kızlar doktora gittim,ultrason,kan testi yaptı sonuçları pazartesi alıcam...henüz bişey öğrenemedim yani ama eğer pko falan olsaydı ultrasonda görünürdü değil mi?
sevgili dukan zedelerim...canlar hepiciğinize iyi akşmalar diliyorum.....yarın tartıda gördüğünüz - den şok geçirin emiiiiiiii....
tukan tatlıları siziiii... ablanız kurban olsun size beni özleyin anacııımm byeeee!
Ben de hikayemi anlatmak istiyorum;
Aralık 13 ten beri dukancıyım...yaklaşık olarak 3 ay oldu bu dönem zarfında 12 kg verdim.
seir dönemindeyim hala hedefim 18 kilo fakat son ayda yaklaşık 1 kilo ancak verdim.
iyiden iyiye yavaşladı...kilo vermem...bu arada asla kaçamak yapmadım...birebir dukancıyım yanii
bir gün protein bir gün protein+sebze olarak tüketiyorumm...bu durum da olmuş olanlar varsa fikirlerini bilmem istiyorum...
bir de arkadaşlarım vücudun şoka uğraması lazım deyip kanıma giriyorlar ne yapmalıyımm acabaa sabır mı demeliyimm....
Sorun bende mi acaba :44:
Bu arada çok alakasız olacak, haftasonu dukan kek falan bişiler yaptım. 1 dilim zor yedim :S Ben bu tatlandırıcı tatlılarının genelini sevemedim galiba. Ya da ben kötü yapıyorumŞöyle denenmiş ve tadı beğenilmiş bir dukan tatlınız var mıı? Onları deniyim bakalım. Yoksa light meyveli yoğurt yicem, yemiyim diyorum. Light puding yicem, yemiyim diyorum :S Zaten duruyo bu kilolar iyice durmasından korkuyorum :S
Benimmm 2 günlük ATAK dönemim bitttiiiiii dukan amca 800 gr vericeksin demişti ama ben 1 kilo 100 gr vermişimmmmmmmmmmmmm
hadi tebrik edin beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?