Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Şu 5 gün atağı bir atlatayım da... Sonra ödül gibi yaparım artık kendime

kronik şeker hastası bir tanıdığımın şekeri düzene girdi bu diyeti yapınca. ama tabi doktorunla bir konuş. düşük karbonhidrat ve yağ diyeti uygulayabilir miyim diye sor. dukan diyince olmaaaaz diye bağırıyorlar. ama zaten doktorun da sana yağı ve karbonhidratı azalt demiştir diye düşünüyorum.
bir de çikolata kisti dediğin yumurtalıklardaki minik kistlerse (ben öyle biliyorum) İbrahim Saraçoğlunun soğan suyu kürü onlara birebir. İlaçlarına ek olarak dene bence.
Kilo konusunu da kafana takma, veririsin emin ol. Sadece biraz zaman alacak.

bugün 18. günüm ve sonunda regl oldum. bugün 3. günüm ve regl başlayana kadar verdiğim kiloda duruyorum artış veya azalış yok. diyete aynen devam. 18 günde 4,5 şeklinde devam ediyorum. umarım regl sonrası bir düşüş görürüm

ben de kolayları verdim zor kilolara geldim. 2 yıl önce 80 kg idim. sigarayı bıraktım 102 oldum şimdi 81 im. 2 yıldır aldığım kilolar gitti. şimdi eski kilolarım gidecek artık. şimdiye kadarkinden daha zor tabi.

tatlandırıcılar ilk alındıklarında vücutda şeker almış gibi bir etki yapıyor. bu yüzden de acıkma sürecini hızlandırıyorlar. kilo aldırıcı bir etkileri yok. ama çok fazla tüketilirse acıktırır, bir de kimyasal olduklarını unutmamak lazım. yani şişmanlatmayan şeker buldum yaşasıınnnn diye saldırmamak lazım tatlandırıcılara.

en içten amiiinnnn!!! ' ler :) görüşürüüzzz. Byyy

dukan amcada yumruk harekatının yapılması gerektiğini söylüyor 4 gün sadece proteinle tekrar kilo vermeye başlanabilir

Benimmm 2 günlük ATAK dönemim bitttiiiiii dukan amca 800 gr vericeksin demişti ama ben 1 kilo 100 gr vermişimmmmmmmmmmmmm

hadi tebrik edin beni

Bu arada çok alakasız olacak, haftasonu dukan kek falan bişiler yaptım. 1 dilim zor yedim :S Ben bu tatlandırıcı tatlılarının genelini sevemedim galiba. Ya da ben kötü yapıyorum Şöyle denenmiş ve tadı beğenilmiş bir dukan tatlınız var mıı? Onları deniyim bakalım. Yoksa light meyveli yoğurt yicem, yemiyim diyorum. Light puding yicem, yemiyim diyorum :S Zaten duruyo bu kilolar iyice durmasından korkuyorum :S

ben yulaf kepeğini lıght meyveli yogurda karıstırıp yiyorum yulaf kepeği başka türlü gitmioo beeehh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…