dely, asya_deniz, badem83, yarim_, aliye1971, MelekBebek, evreka35, kerokero
hepinize çok küstüm tebrik etmediniz beni ben gidiorum.dukan amcayı bulcam
Benimmm 2 günlük ATAK dönemim bitttiiiiii dukan amca 800 gr vericeksin demişti ama ben 1 kilo 100 gr vermişimmmmmmmmmmmmm
hadi tebrik edin beni
Benimmm 2 günlük ATAK dönemim bitttiiiiii dukan amca 800 gr vericeksin demişti ama ben 1 kilo 100 gr vermişimmmmmmmmmmmmm
hadi tebrik edin beni
dely, asya_deniz, badem83, yarim_, aliye1971, MelekBebek, evreka35, kerokero
hepinize çok küstüm tebrik etmediniz beni ben gidiorum.dukan amcayı bulcam
erkekler hayatın her alanında oldukları gibi zayıflamada da torpilliler.hiçbirşey yapmadan günlük yaktıkları kalori bile kadınlardan fazla.metabolizmaları bizden hızlı çalışıyor.vücutta depolanan yağ oranları da bizden düşük.bu durumda biz daha çoooook diyet yapacağız:)))
ama haksizlik bu yaayni seyleri yiyoruz o benim 2 katim kilo verdi...
burayı keşfedeli henüz bir kaç gün oldu. hem ööle bir anımda keşfettimki.. tam yelkenleri indirmek, tam teslim olmak ve tamda pes türküsünü söylemek üzereyken.. yorulana dek sondan başa doğru okudum günlerdir.ve gördüm ki benimle aynı durumda o kadar çok insan varmışki. hem gördüm hem yanlız olmadığımı öğrendim. sayfalar arasında gezinmemi bitirdiğimde birde baktımki; yelkenlerim fora tam gaz ilerlemeye devam ediyorum..
gelelim hikayeme; kendimi bildim bileli 48 kiloyum, kilo idim3 yıl evvel 2 ayda 22 kg veren ama susuz ve yanlış bir diyete safra kesesini feda eden bir insanım.. bu mutsuz ve acı deneyimimden sonra bir daha diyetlere tövbe etmiş ve tam 25 kg almış bir insanımda aynı zamanda. TAKİİİ DUKANI GÖRENE KADAR!! ben sağlık sektöründe çalıştığım için detaylı bir biçimde inceledim ve oldukça sağlıklı bir diyet olduğunu gördüm. protein ağırlıklı bir diyet olmasına karşın uzun vadede her vitamin mineral vs. giriyor hayatımıza yavaş yavaş.. buna rağmen diyetisyen arkadaşlarım ısrarla caydırmaya çalıştılar. cvbım hep aynıydı KENDİMİ SAĞLIKLI FİT VE DİNÇ HİSSEDİYORUM. 21 martta 71 kg ile başlayan ben 18.gün itibarıyla 65.3 hızlımı gidiyorum acaba derken birden 5 gündür gram veremediğimi farkettim. başında söylediğim gibi tam isyanları oynadığım bi an karşıma siz çıktınız. gördümki benimle aynı durumda dahası çok daha uzun süredir duraklamada olan insanlar gördüm.
pes etmek çok kolay ya sonrası.. olmayan kıyafetler, oturduğunuzda 5 katlı apartman görüntüsü ve size acır gibi bakan çıtır kızlar..
ama biliomusunuz artık umurumda değil. büyük bir mücadelenin tamda ortasındayım be çok iyi biliyorumki yolun sonuna o bayrağı dikeceğim.. ne tuhaftır ki hiç tanımadığım sizler bana bu gücü verdiniz.. sonsuz teşekkürler...
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben perş akşamı annemlere gittim seyirde 45/3 iken rejimi bozdum annemin nefis yemeklerine dayanamadım yılda birkere gidiyodum mecburen bozdum ne bulduysam yedim bugun ewe dönünce de yarın dukana başlıcam die bugün makarna ile kola ile tükettim sonra tartıya bi baktım hiç kilom değişmemiş aynı! tabi şu da var kabızdım dukan da iken kabızım geçti rejimi bırakınca. demekki wc ye rahat cıkmış olsam daha da zayıfladığımı görcekmişim. sonuç olarak yarın aynı kiloda dukana devam edicem ama 2 gün protein yapcam.
hadi arkadaşlar bişey yazın bi akıl verin napiyim
heeyyy melekbebek evreka 35 ve daha niceleri ben 800 yerine 1,100 gr verdim dıyorum tebrıuk falan yok
hadi arkadaşlar bişey yazın bi akıl verin napiyim
iyi akşamlar arkadaşlar...çoook uzun bir aradan sonra siteye girebildim tekrar...bugün bende dukan dietine başladım...atak dönemim 6 gün çıktı testte...ama tek başına da çekilmiyor malesef şu diet olayı...
sonunda bekledigim misafir geldi, cok fenayim arkadaslar, karnim agriyor hadi ona aliskinimda basimda felaket zonkluyor. ögle uyumus kalmisim. ama gözümü kapatsam uyuycam. hic sevmem hap kullanmayi ama mecburum galiba
tebrikler canim, insallah devamida gelecektir merak etme :)
bence diyetten fazla uzaklasmadan 2-3gn atak yapip seyirden devam et canim. eger güclendirme yapmayip tamamen birakirsan, her diytte oldugu gibi bunda da verdigin kilolari alirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?