Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

dely, asya_deniz, badem83, yarim_, aliye1971, MelekBebek, evreka35, kerokero

hepinize çok küstüm tebrik etmediniz beni ben gidiorum.dukan amcayı bulcam

dely, asya_deniz, badem83, yarim_, aliye1971, MelekBebek, evreka35, kerokero

hepinize çok küstüm tebrik etmediniz beni ben gidiorum.dukan amcayı bulcam

Diğerleri yok galibaaa. Ben de görmemiştiim.

Benimmm 2 günlük ATAK dönemim bitttiiiiii dukan amca 800 gr vericeksin demişti ama ben 1 kilo 100 gr vermişimmmmmmmmmmmmm

hadi tebrik edin beni

Tebrik ederiimm! Daha nicelerine inşallah :)

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben perş akşamı annemlere gittim seyirde 45/3 iken rejimi bozdum annemin nefis yemeklerine dayanamadım yılda birkere gidiyodum mecburen bozdum ne bulduysam yedim bugun ewe dönünce de yarın dukana başlıcam die bugün makarna ile kola ile tükettim sonra tartıya bi baktım hiç kilom değişmemiş aynı! tabi şu da var kabızdım dukan da iken kabızım geçti rejimi bırakınca. demekki wc ye rahat cıkmış olsam daha da zayıfladığımı görcekmişim. sonuç olarak yarın aynı kiloda dukana devam edicem ama 2 gün protein yapcam.

esimle carsamba günü basladik diyete
o 6 günde 5 kilo verdi resmen, öyle tam atakta yapmiyoruz. sabah aksam salatamizi eksik etmiyoruz.
yemekleri tam yagsiz yapmiyorum, kahvaltidada öyle sifir yagsiz salam falanda yemiyoruz.
sok oldum nasil verdi bu kadar kiloyu
gidenin cogu sudur ama yinede acaip moral oldu ona...
ben 2 gündür hic veremiyorum mesela :26: biraz daha dikkat etmem lazim galiba... bünyem dukana karsi koyuyor bu sefer

erkekler hayatın her alanında oldukları gibi zayıflamada da torpilliler.hiçbirşey yapmadan günlük yaktıkları kalori bile kadınlardan fazla.metabolizmaları bizden hızlı çalışıyor.vücutta depolanan yağ oranları da bizden düşük.bu durumda biz daha çoooook diyet yapacağız:)))

ama haksizlik bu ya ayni seyleri yiyoruz o benim 2 katim kilo verdi...

Bende yeni katildim bu foruma müthis keyif aliyorum burda olmaktan Hosgeldin...:)

bende 2 ay sonunda bozdum diyetimi taşınma arefesindeydim taşındım 2hafta gayet iyi yedim ne bulduysam dün tekrar başladım ama bi yiyince gerisi geliyor amn siz siz olun bozmayın diyetinizi çok fena oldum 2kilo aldım 8 kilo vermiştim ne güzel....neyse ne yapmamı önerirsiniz bu konu ile ilgili deneyimli olanlar varmı....

hadi arkadaşlar bişey yazın bi akıl verin napiyim

sıkıntı yapma arkadasımm olmus bi kere taşınmak kolayy deil hazırlayamamıs olabilirsinn kendine yemekk..
toparlan 8 kilonun 2 sini almışsın sadece yapabiliosan atak yap (ilk seferinde kaç gün yaptıysan o kadar olabilirr mesela) sonra 1/1 devam et.
atak yapmak istemzsen bi süre 2/1 yap sonra 1/1e geçersinn boll boll yürü veee daha da bırakmaaa tekrar vermeye başlarsınn

heeyyy melekbebek evreka 35 ve daha niceleri ben 800 yerine 1,100 gr verdim dıyorum tebrıuk falan yok

tebrikler canim, insallah devamida gelecektir merak etme :)

hadi arkadaşlar bişey yazın bi akıl verin napiyim

bence diyetten fazla uzaklasmadan 2-3gn atak yapip seyirden devam et canim. eger güclendirme yapmayip tamamen birakirsan, her diytte oldugu gibi bunda da verdigin kilolari alirsin.

sonunda bekledigim misafir geldi, cok fenayim arkadaslar, karnim agriyor hadi ona aliskinimda basimda felaket zonkluyor. ögle uyumus kalmisim. ama gözümü kapatsam uyuycam. hic sevmem hap kullanmayi ama mecburum galiba

iyi akşamlar arkadaşlar...çoook uzun bir aradan sonra siteye girebildim tekrar...bugün bende dukan dietine başladım...atak dönemim 6 gün çıktı testte...ama tek başına da çekilmiyor malesef şu diet olayı...

iyi ya işte... bak biz de cümbür cemaat yapıyoruz diyeti. herkes birbirine sen ne yedin, ben ne dedim... yulaf kepeği tatlandırıcıyı ekleyim, yaşayıp gidiyoruz...

sonunda bekledigim misafir geldi, cok fenayim arkadaslar, karnim agriyor hadi ona aliskinimda basimda felaket zonkluyor. ögle uyumus kalmisim. ama gözümü kapatsam uyuycam. hic sevmem hap kullanmayi ama mecburum galiba

çoook geçmiş olsun.....
ama uyuma tombişşşş çok uyuyosuunnn
bitki çayı iç bi tane hemenciikk...

tebrikler canim, insallah devamida gelecektir merak etme :)

bence diyetten fazla uzaklasmadan 2-3gn atak yapip seyirden devam et canim. eger güclendirme yapmayip tamamen birakirsan, her diytte oldugu gibi bunda da verdigin kilolari alirsin.

evt alıyorsun hergün pide yiyip çeşit çeşit bisküvi ve kuruyemiş yiyince verene kadar canının çıktığı 2 kiloyu pat diye alıyorsun 15 günde neyse olan oldu 2 gündür protein yedim 3 gün daha saf protein yapıp başa dönücem inş arkadaşlar bura cidden insana moral oluyor ben artık burayı ve diyeti bırakmayacağım bu 15 gün bana iyi deneyim oldu hayırlısı...

ZeynepSu diye biri var topikte :=))
bizim kızımızın adı da ZeynepSu olucak inşallahh :=))))[/
FONT]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…