evt alıyorsun hergün pide yiyip çeşit çeşit bisküvi ve kuruyemiş yiyince verene kadar canının çıktığı 2 kiloyu pat diye alıyorsun 15 günde neyse olan oldu 2 gündür protein yedim 3 gün daha saf protein yapıp başa dönücem inş arkadaşlar bura cidden insana moral oluyor ben artık burayı ve diyeti bırakmayacağım bu 15 gün bana iyi deneyim oldu hayırlısı...
hey fıstık nerelerdesn sen
canım taşındım onunla uğraşıyorum kaç gündür çok özlemişim yaaa... 2 kilo aldım geldim öyle boş deil yani
kızlar bugün çok kötü ağzım koktu sinirlerim tavan yaptıutandım resmen herkesden sürekli parfüm sıktım
iyi ya işte... bak biz de cümbür cemaat yapıyoruz diyeti. herkes birbirine sen ne yedin, ben ne dedim...yulaf kepeği tatlandırıcıyı ekleyim, yaşayıp gidiyoruz...
ama buaralar suyu çok aksattım 4-5 gündür günde 1 lt bile anca içiyorum ki haftasonu yarım lt içtim gerçekten kilo içinmidir acaba:26: :86:
abbooww... olmaz....... kızarız amaaaa...
kızlar bugün çok kötü ağzım koktu sinirlerim tavan yaptıutandım resmen herkesden sürekli parfüm sıktım
yarın saf protein günü yap sonra devam et kaldığın yerden.hemen kilo almamışsındır, ödemdir, gider o.yarim ne yapıcam bacım bi akıl ver bakimmm kız kız da bitti gitti olan oldu
yarim ne yapıcam bacım bi akıl ver bakimmm kız kız da bitti gitti olan oldu
bana sorarsan 2 gün saf protein sonra 1+1 devam
Bu arada çok alakasız olacak, haftasonu dukan kek falan bişiler yaptım. 1 dilim zor yedim :S Ben bu tatlandırıcı tatlılarının genelini sevemedim galiba. Ya da ben kötü yapıyorumŞöyle denenmiş ve tadı beğenilmiş bir dukan tatlınız var mıı? Onları deniyim bakalım. Yoksa light meyveli yoğurt yicem, yemiyim diyorum. Light puding yicem, yemiyim diyorum :S Zaten duruyo bu kilolar iyice durmasından korkuyorum :S
cnm light meyveli yoğurt yiyebilirsin, günde 2 küçük kutuya kadar izin veriyor dukan.ama light da olsa puding yeme, karbonhidrat oranı yüksek, şekersiz de olsa nişasta içeriyor.ben light yoğurda canderel toz tatlandırıcı ve dr.oetker vanilya aroması ekleyip vanilyalı yoğurt yapıyorum, çok güzel oluyor.yine dukan krebini her sabah tatlandırıcı ile yapıyorum, üstüne de serpiyorum tatlandırıcı, waffle gibi oluyor.bu arada krepe süt değil yoğurt kullanıyorum, bence daha güzel oluyor.
benim de cildim bozuldu, özellikle sırtımda sivilceler çıktı, yumurtadan olduğunu sanıyorum.sabah ekmek yemiyoruz zaten, yumurta da yemezsem doymam diyeti bırakırım diye korkuyorum.napalım seyiri biraz sivilceli geçiricem artık, güçlendirmede kahvaltımı ekmekle yapar, yumurtayı keserim diye düşünüyorum.seninki de yumurtadandır muhtemelen.light peynir-jambon yeter bana kahvaltıda diyorsan yumurtayı kesmeyi dene bir süre, ondansa cildin düzelir zaten.Sürekli protein almaktan, mineral vitamin eksikliğinden, yüzüm böyle nasıl anlatsam fısır fısır oldu ve aşırı derecede saç dökülmesi...
yoğurdu aynen dediğin gibi yiyorum bi deneyin kızlar bi dinleyin bizi yaaa!ben içine rom aroması da katıyorum yine dr.oetkerin o da,eğer goji hakkım varsa bir avuç da goji.iddialıyım hangi markada varmış öyle güzel meyveli yoğurt gelin beni bulun!!!!!!!!!!!
canım besinlerden gelen yağ var vücuduma aldığım te o ka ayrıca yağ kullanmıyorum.goji seyirde 2 yemek kaşığı güçlendirmede 3 diye biliyorum arkadaşlar yanlışım varsa düzeltin beni ben goji berryi çok seviyorum ama aldığım yere göre de değişiyo bazıları çok kurutuyolar dişe zarar derecede.bazı yerlerde tam kararında...dukan usülü very berry muffin var dukanella nın yap yanına da bi bardak nescafe al hayata başka pencereden bak sana o kadarını söyleyeyim...ben çok seviyorum kendi adıma gojiyi..güncellemeleri nerden okuyor insanlar bilmiyorum ama dukan yapan insanların bloglarını okuyorum ben onlar sağolsunlar baya araştırmacılar ve paylaşıyorlar..oralardan takip ediyorum ben de:)cnm bişey sorucam, bu goji berry i kitapta okumadım ben yazmıyordu, ama forumlarda okuyorum hep.bir de 3/4 kaşık zeytinyağına mı ne müsaade etmiş diolar dukan amca için, sitesine baktım dukanın, bunlarla ilgili birşey bulamadığımdan yemiyorum.bu güncellemeleri nereden okuyorsunuz ya da ne zaman, ne kadar goji berry hakkı oluyor, kuruyemişcilerde bulunuyor mu? yağ tüketiyor musun hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?