Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

hey fıstık nerelerdesn sen

kızlar bugün çok kötü ağzım koktu sinirlerim tavan yaptı utandım resmen herkesden sürekli parfüm sıktım

Yürüyüş yapmak için bacaklarımda derman yok, vize dönemlerini seviyorum koşturdukça daha çok kilo veriyorum :) amaa saat 19.00 da sınav mı olurmuş yaaaa eve gelince pestilim çıkmış oluyor

kızlar bugün çok kötü ağzım koktu sinirlerim tavan yaptı utandım resmen herkesden sürekli parfüm sıktım

ağzına sıkmadın inşallahh :=))))
bunun için iki şey önerebilirim...
1- ağız spreyi
2- sakkarozlu naneli sakızlar...

NOT: vücut yoğun proteinle birlikte yağ yakımına başladığında ağızkokusu olası birşeydir... hele bide ağız kuruluğu varsa.... olay bitmiş yağlar yanıyo demektir... ;=)

ama buaralar suyu çok aksattım 4-5 gündür günde 1 lt bile anca içiyorum ki haftasonu yarım lt içtim gerçekten kilo içinmidir acaba:26: :86:

iyi ya işte... bak biz de cümbür cemaat yapıyoruz diyeti. herkes birbirine sen ne yedin, ben ne dedim... yulaf kepeği tatlandırıcıyı ekleyim, yaşayıp gidiyoruz...

daha öncederi 90 kilonun üzerindekiler zayıflıyor topiğindeydim...hamile kalınca bıraktım...şimdi oğlum 6 aylık bi süredir ek gıdalara başladığı için artık kolları sıvamak lazım dedim..

ama buaralar suyu çok aksattım 4-5 gündür günde 1 lt bile anca içiyorum ki haftasonu yarım lt içtim gerçekten kilo içinmidir acaba:26: :86:

aaaaa
susuzz olmazz...
susuz kilo veremezsiin....
hergün en az 1,5 lt - 2,5 lt arası içsen süper olur...
yazda gelyo bu tüketimi arttırmak şart...

kızlar meraba bende yarın baslıyorum dukana kıtabı da okumaya basladım yalnzı bana atak evresı ıcın ornek menulerınızı yazarsanız sevınırım maksat cesıt olsun :) bu arada atak kac gun surmelı dukanın sıtesınde sonuc vermıyor sanırım artık

cnm light meyveli yoğurt yiyebilirsin, günde 2 küçük kutuya kadar izin veriyor dukan.ama light da olsa puding yeme, karbonhidrat oranı yüksek, şekersiz de olsa nişasta içeriyor.ben light yoğurda canderel toz tatlandırıcı ve dr.oetker vanilya aroması ekleyip vanilyalı yoğurt yapıyorum, çok güzel oluyor.yine dukan krebini her sabah tatlandırıcı ile yapıyorum, üstüne de serpiyorum tatlandırıcı, waffle gibi oluyor.bu arada krepe süt değil yoğurt kullanıyorum, bence daha güzel oluyor.

yoğurdu aynen dediğin gibi yiyorum bi deneyin kızlar bi dinleyin bizi yaaa!ben içine rom aroması da katıyorum yine dr.oetkerin o da,eğer goji hakkım varsa bir avuç da goji.iddialıyım hangi markada varmış öyle güzel meyveli yoğurt gelin beni bulun!!!!!!!!!!!

Sürekli protein almaktan, mineral vitamin eksikliğinden, yüzüm böyle nasıl anlatsam fısır fısır oldu ve aşırı derecede saç dökülmesi...
benim de cildim bozuldu, özellikle sırtımda sivilceler çıktı, yumurtadan olduğunu sanıyorum.sabah ekmek yemiyoruz zaten, yumurta da yemezsem doymam diyeti bırakırım diye korkuyorum.napalım seyiri biraz sivilceli geçiricem artık, güçlendirmede kahvaltımı ekmekle yapar, yumurtayı keserim diye düşünüyorum.seninki de yumurtadandır muhtemelen.light peynir-jambon yeter bana kahvaltıda diyorsan yumurtayı kesmeyi dene bir süre, ondansa cildin düzelir zaten.

cnm bişey sorucam, bu goji berry i kitapta okumadım ben yazmıyordu, ama forumlarda okuyorum hep.bir de 3/4 kaşık zeytinyağına mı ne müsaade etmiş diolar dukan amca için, sitesine baktım dukanın, bunlarla ilgili birşey bulamadığımdan yemiyorum.bu güncellemeleri nereden okuyorsunuz ya da ne zaman, ne kadar goji berry hakkı oluyor, kuruyemişcilerde bulunuyor mu? yağ tüketiyor musun hiç?

canım besinlerden gelen yağ var vücuduma aldığım te o ka ayrıca yağ kullanmıyorum.goji seyirde 2 yemek kaşığı güçlendirmede 3 diye biliyorum arkadaşlar yanlışım varsa düzeltin beni ben goji berryi çok seviyorum ama aldığım yere göre de değişiyo bazıları çok kurutuyolar dişe zarar derecede.bazı yerlerde tam kararında...dukan usülü very berry muffin var dukanella nın yap yanına da bi bardak nescafe al hayata başka pencereden bak sana o kadarını söyleyeyim...ben çok seviyorum kendi adıma gojiyi..güncellemeleri nerden okuyor insanlar bilmiyorum ama dukan yapan insanların bloglarını okuyorum ben onlar sağolsunlar baya araştırmacılar ve paylaşıyorlar..oralardan takip ediyorum ben de:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…