Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ama buaralar suyu çok aksattım 4-5 gündür günde 1 lt bile anca içiyorum ki haftasonu yarım lt içtim gerçekten kilo içinmidir acaba:26: :86:

aman dikkat. su zayıflamak için önemli tamam ama asıl böbrekler için önemli. yüksek protein alıyorsun. su içmezsen gider böbreklerin...

cnm pek öyle çeşit olmuo atakta ne yazık ki.allahtan sayılı gün çabuk geçiyor.sabahları 2 yumurtayla omlet yapmıştım, içine light peynir, hindi füme fln koymuştum.onun dışında bi öğün tavuk, diğerinde yağsız-ekmeksiz köfte yemiştim.bunlardan sıkılıp tavuk ciğerini azıcık soğanla kavurup yediğim de oldu.2 kez de tavuk çorbası yaptım içim kuruduğunda etten.göğüs etini haşladım, etini suyuna dittim, yumurta ve yoğurtla terbiyeledim.aralarda light yoğurt yedim.çok bi seçeneğin olmuyor atakta, varsa yaratıcı arkadaşlarımız fikirlerini bekliyoruz, biz de faydalanırız saf protein günlerinde.

kızlar ben pek özel yemekler yapamıyorum zaman ayırıp, çok yaratıcı arkadaşlarımız var sitede.ama bugün heves edip bişey denedim ben de, beğendiğim için nacizane paylaşmak isterim.
karnabahar-havuç ve brokoliyi saplarını kesip bulyonla haşladım, borcama aldım.
2 yumurta,1 bardak light yoğurt,1 kaşık yulaf kepeği,rendelenmiş light peynir,tuz-karabiber karıştırıp döktüm üzerine.
en üste yine rende light peynir serptim,fırınladım üzeri kızarana kadar.
güzel bir sebze graten oldu, hiç diyet yemekleri gibi tatsız değildi.tabii ki yağsız proteinle tükettim.belki denemek isteyen olur.

canım benim herşey çok güzel de bulyon olmamış

canım teşekkürler yardımın için bende uygalayacagım soyledıklerını :)

selaaaaaaaaaaaaaaammmm

aksam kendıme tavuk suyauna terbıyelı corba yaptım.iki kepçe çorba içtim. 3 parca tavuk gosu ve 3 kasıkta yoğurt yedım.
kepek hakkımıda corbaya kattıgım kepekle gıderdım sayıyorum.ikikasıkolmamıstır amaıdare edın artık.çok yedım sankı:26:

bu gıdısle verdıgımıde alacam sankı

selam kızlar,

atağım bitti seyirin 1. günündeyim. ama atakta beklediğim kiloyu veremedim sanırım. aslında dukanın sitesinde de 1.8 falan verirsin diyodu ama ben herkesden gaza gelip daha çok vermeyi planladım sanırım atağın son gününde tam 1.9 falan vermiştim şimdi de adet oldum tartılmak istemiyorum resmen karnım şiş şu an. seyiri 1+1 devam ediyorum ama hangisi daha iyi sizce 2+1 mi yapsam?

dukan amcam ne dıyorsa sen ona bak.o doğrusunu soyler. demekki senın verebılecegın atak kılosu bu.neden uzuluyorsunkı. ben 1+1 yapıyorum.sıkılmadan yapmak ıcın 1+1 ideal bence.

dukan amcam ne dıyorsa sen ona bak.o doğrusunu soyler. demekki senın verebılecegın atak kılosu bu.neden uzuluyorsunkı. ben 1+1 yapıyorum.sıkılmadan yapmak ıcın 1+1 ideal bence.

teşekkür ederim. öyle devam edeyim o zaman :) adet döneminde de şişlik falan oluyomuş ya belki de hemen öncesine denk geldiği için az verdim diye düşündüm bekleyip görücez artık. adetim bitene kadar hiç tartı yok!! bi de ben kabızlık için duphalac şurup içiyorum o biraz şekerli gibi ya onun bi sakıncası var mı acaba bu diyet için bi bilgisi olan var mı?

bu donem kısıden kısıye degısıyo ama genelde duraklama bas gosterıyor. bıtkı cayları ıcsen en azından doğal. ıyıce tembellestırme kendını bence. ha tedavı amaclıysa bısey dıyemem tabı.

dukanın kitaptaki tariflerinde de bulyon var? yasaklı değil ki, et-tavuk suyu sonuçta.yoksa ona da mı güncelleme geldi?

bulyonu normal zamanda da kullanmayın kızlar,bizim bulyon dediğimiz üretim hattındaki atıklar sadece...hele çocuklara falan hiç yedirmeyin...gıda güvenliği sertifikası aldık hep bunları ve markaları araştırdık sosis salam falan öyk ki ne öyk eve sokmuyorum...füme etler yenebilir...öyle basitçe et tavuk suyu diyemeyiz ne yazık ki

O katkisiz hülyan falandir.ayrica et suyu diyor ama etin kendi suyu ben görmedim bulyon

ben bulyonu dukan kitabında müsaade ettiği için kullandım sebze graten'de.içine sinmeyen yerine et-tavuk suyu kullanabilir,ya da sadece su ile haşlayabilir sebzeleri.

kızlar bugün çok kötü ağzım koktu sinirlerim tavan yaptı utandım resmen herkesden sürekli parfüm sıktım

aynen bende de oluyor sürekli bir şekilde ne yapacağımı bilemiyorum sürekli su içiyorum. bitki çayı içince düzeliyor ama biraz nane limonlu yeşil çay tavsiye ederim o koku aazalıyo bayağı.

ben bulyonu dukan kitabında müsaade ettiği için kullandım sebze graten'de.içine sinmeyen yerine et-tavuk suyu kullanabilir,ya da sadece su ile haşlayabilir sebzeleri.

tarif süper zaten bahsettiğin sebzelere bayılırım hele peynirle fırında mu te şem oluyolar.Benşm bahsetmeye çalıştığım bunlar çok sağlıksız çok tuzlu şeyler.dukanı bırakın normal hayatta da mecbur kalmadıkça kullanmamak lazım.3ü 1 arada 2si bir arada kahvelerde mesela aynı şekile fazla kavrulmuş işlemden geçmiş atık ürünlerden yapılıyo maliyet yok yani ondan o kadar ucuz.ha bir de küçük gramaj mantıklı geliyor tabii insana fiyat.

kızlarrr günaydıın.... bugun bi hoşaf başladı günüm.... havadan galiba... gece yağmur yağmış... tadım kaçtıı...

günaydınn

bu sabah -700 ile 103,8 i gördüm

sabahta 4 kepçe tavuk suyu çorbamdan içtim geldim. yumurta ve peynır yemek ıstemedım.

kızlarrr günaydıın.... bugun bi hoşaf başladı günüm.... havadan galiba... gece yağmur yağmış... tadım kaçtıı...

günaydın canım. burda(ist) dunden berı yağmur var. yuruyuste yapamadım zaten yaaa.. oooof of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…