ama buaralar suyu çok aksattım 4-5 gündür günde 1 lt bile anca içiyorum ki haftasonu yarım lt içtim gerçekten kilo içinmidir acaba:26: :86:
kızlar meraba bende yarın baslıyorum dukana kıtabı da okumaya basladım yalnzı bana atak evresı ıcın ornek menulerınızı yazarsanız sevınırım maksat cesıt olsun :) bu arada atak kac gun surmelı dukanın sıtesınde sonuc vermıyor sanırım artık
canım benim herşey çok güzel de bulyon olmamışkızlar ben pek özel yemekler yapamıyorum zaman ayırıp, çok yaratıcı arkadaşlarımız var sitede.ama bugün heves edip bişey denedim ben de, beğendiğim için nacizane paylaşmak isterim.
karnabahar-havuç ve brokoliyi saplarını kesip bulyonla haşladım, borcama aldım.
2 yumurta,1 bardak light yoğurt,1 kaşık yulaf kepeği,rendelenmiş light peynir,tuz-karabiber karıştırıp döktüm üzerine.
en üste yine rende light peynir serptim,fırınladım üzeri kızarana kadar.
güzel bir sebze graten oldu, hiç diyet yemekleri gibi tatsız değildi.tabii ki yağsız proteinle tükettim.belki denemek isteyen olur.
cnm pek öyle çeşit olmuo atakta ne yazık ki.allahtan sayılı gün çabuk geçiyor.sabahları 2 yumurtayla omlet yapmıştım, içine light peynir, hindi füme fln koymuştum.onun dışında bi öğün tavuk, diğerinde yağsız-ekmeksiz köfte yemiştim.bunlardan sıkılıp tavuk ciğerini azıcık soğanla kavurup yediğim de oldu.2 kez de tavuk çorbası yaptım içim kuruduğunda etten.göğüs etini haşladım, etini suyuna dittim, yumurta ve yoğurtla terbiyeledim.aralarda light yoğurt yedim.çok bi seçeneğin olmuyor atakta, varsa yaratıcı arkadaşlarımız fikirlerini bekliyoruz, biz de faydalanırız saf protein günlerinde.
selam kızlar,
atağım bitti seyirin 1. günündeyim. ama atakta beklediğim kiloyu veremedim sanırım.aslında dukanın sitesinde de 1.8 falan verirsin diyodu ama ben herkesden gaza gelip daha çok vermeyi planladım sanırım atağın son gününde tam 1.9 falan vermiştim şimdi de adet oldum tartılmak istemiyorum resmen karnım şiş şu an. seyiri 1+1 devam ediyorum ama hangisi daha iyi sizce 2+1 mi yapsam?
dukan amcam ne dıyorsa sen ona bak.o doğrusunu soyler. demekki senın verebılecegın atak kılosu bu.neden uzuluyorsunkı. ben 1+1 yapıyorum.sıkılmadan yapmak ıcın 1+1 ideal bence.
teşekkür ederim. öyle devam edeyim o zaman :) adet döneminde de şişlik falan oluyomuş ya belki de hemen öncesine denk geldiği için az verdim diye düşündüm bekleyip görücez artık. adetim bitene kadar hiç tartı yok!! bi de ben kabızlık için duphalac şurup içiyorum o biraz şekerli gibi ya onun bi sakıncası var mı acaba bu diyet için bi bilgisi olan var mı?
canım benim herşey çok güzel de bulyon olmamış
dukanın kitaptaki tariflerinde de bulyon var? yasaklı değil ki, et-tavuk suyu sonuçta.yoksa ona da mı güncelleme geldi?
bulyonu normal zamanda da kullanmayın kızlar,bizim bulyon dediğimiz üretim hattındaki atıklar sadece...hele çocuklara falan hiç yedirmeyin...gıda güvenliği sertifikası aldık hep bunları ve markaları araştırdık sosis salam falan öyk ki ne öyk eve sokmuyorum...füme etler yenebilir...öyle basitçe et tavuk suyu diyemeyiz ne yazık ki
O katkisiz hülyan falandir.ayrica et suyu diyor ama etin kendi suyu ben görmedim bulyon
kızlar bugün çok kötü ağzım koktu sinirlerim tavan yaptıutandım resmen herkesden sürekli parfüm sıktım
ben bulyonu dukan kitabında müsaade ettiği için kullandım sebze graten'de.içine sinmeyen yerine et-tavuk suyu kullanabilir,ya da sadece su ile haşlayabilir sebzeleri.
kızlarrr günaydıın.... bugun bi hoşaf başladı günüm.... havadan galiba... gece yağmur yağmış... tadım kaçtıı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?