kızlarrr günaydıın.... bugun bi hoşaf başladı günüm.... havadan galiba... gece yağmur yağmış... tadım kaçtıı...
günaydınn
bu sabah -700 ile 103,8 i gördüm
sabahta 4 kepçe tavuk suyu çorbamdan içtim geldim.yumurta ve peynır yemek ıstemedım.
günaydın herkeslereee
ben dün ve bugün +lardayım ama alıştım sanırım artık yha cidden
tartıya çıkıorum aaa artı çıktım deyip iniyorum:))))
dün akşam tam 55 dk eliptik bisiklet yaptımbu hafta böyleee kondisyonumu arttırıyorum
menümüde yazayım size:)
sabah: 1 katı yumurta + lor
ara: bitki çayları
öğlen: 4 adet köfte+krep+yoğurt
ara: yoğurt veya nescafe
akşam : tavuk suyuna çorba
burayı keşfedeli henüz bir kaç gün oldu. hem ööle bir anımda keşfettimki.. tam yelkenleri indirmek, tam teslim olmak ve tamda pes türküsünü söylemek üzereyken.. yorulana dek sondan başa doğru okudum günlerdir.ve gördüm ki benimle aynı durumda o kadar çok insan varmışki. hem gördüm hem yanlız olmadığımı öğrendim. sayfalar arasında gezinmemi bitirdiğimde birde baktımki; yelkenlerim fora tam gaz ilerlemeye devam ediyorum..
gelelim hikayeme; kendimi bildim bileli 48 kiloyum, kilo idim3 yıl evvel 2 ayda 22 kg veren ama susuz ve yanlış bir diyete safra kesesini feda eden bir insanım.. bu mutsuz ve acı deneyimimden sonra bir daha diyetlere tövbe etmiş ve tam 25 kg almış bir insanımda aynı zamanda. TAKİİİ DUKANI GÖRENE KADAR!! ben sağlık sektöründe çalıştığım için detaylı bir biçimde inceledim ve oldukça sağlıklı bir diyet olduğunu gördüm. protein ağırlıklı bir diyet olmasına karşın uzun vadede her vitamin mineral vs. giriyor hayatımıza yavaş yavaş.. buna rağmen diyetisyen arkadaşlarım ısrarla caydırmaya çalıştılar. cvbım hep aynıydı KENDİMİ SAĞLIKLI FİT VE DİNÇ HİSSEDİYORUM. 21 martta 71 kg ile başlayan ben 18.gün itibarıyla 65.3 hızlımı gidiyorum acaba derken birden 5 gündür gram veremediğimi farkettim. başında söylediğim gibi tam isyanları oynadığım bi an karşıma siz çıktınız. gördümki benimle aynı durumda dahası çok daha uzun süredir duraklamada olan insanlar gördüm.
pes etmek çok kolay ya sonrası.. olmayan kıyafetler, oturduğunuzda 5 katlı apartman görüntüsü ve size acır gibi bakan çıtır kızlar..
ama biliomusunuz artık umurumda değil. büyük bir mücadelenin tamda ortasındayım be çok iyi biliyorumki yolun sonuna o bayrağı dikeceğim.. ne tuhaftır ki hiç tanımadığım sizler bana bu gücü verdiniz.. sonsuz teşekkürler...
bende geçen haftadan beri ciddi artılardayım.... bu sabah bi çıktım dün sabahkinden daha farklı bi - gördüm... geçen hafta regl haftamdı... bitti belki de bundan eksilmeye başlıyo olabilirim... ama hala 72 görmedim
bende geçen haftadan beri ciddi artılardayım.... bu sabah bi çıktım dün sabahkinden daha farklı bi - gördüm... geçen hafta regl haftamdı... bitti belki de bundan eksilmeye başlıyo olabilirim... ama hala 72 görmedim
Günlük 20 dk yürüyüş yapıyor musun?
valla bende 69 çıktım sabah +500 yani regli haftam filanda değil:)
hafta sonu kaçamaklarım ve yapamadığım spordan dolayı ama bunun bu hafta olması çooook kötü oldu.
kızlarrr günaydıın.... bugun bi hoşaf başladı günüm.... havadan galiba... gece yağmur yağmış... tadım kaçtıı...
Al bendende o kadar......burda 2 gündür hava yağmurlu....çok can sıkıcıııı.....Bende bir tuhaafımmm...göz nezlesimi ne olcam gözlerim çok sulanıyor....sabahda kalktığımda çapaklanmıştı.....Kendimi halsiz ve motivesiz görüyorum bugünnn.....
merhaba...ben geçen hafta boyunca dukanla ilgili sayfaların hemen hemen hepsini soluksuz okudum ve cuma günü başlama kararı aldım..ilk gün annem ve eşim inanmadılar bana,bu kadar yemekle kocaman olcaksın dediler ama ben sizlerin deneyimlerini hatırlayarak onlara kulak asmadım ve başladım..cuma sabah tartıldım,80 kiloyla dukana başladım,bu sabah yani 5.günümün başlangıcında tartıldığımda ise 76 olduğumu görünce sevinçten çıldırdım..benim başlangıçla ilgili ilk hatam yulaf kepeğinin daha dün elime ulaşması oldu..dün akşam yemeğinde galeta yaptım,haşlama tavuk ve yoğurtla tükettim,tadı da hoşuma gitti,bayatlamış kepek ekmek tadında sanki..ben toplam 7 gün atak yapıcam,dah 3 güne yakın vaktim var ve 74 olarak devam edecem..ancak dukanın seyir evresini uygulayamayacam çünkü cuma günü yatılı misafirim geliyo,aslında doğru düzgün kurulu bi düzenimiz de yok(van depreminin ikisini de yaşadık,annemlerle ve kızımla van'a yakın olsun diye bitlis'e taşındık çünkü eşim hala vanda..burda da bi evimiz var ama sadece eşim haftasonu geldiğinde kullanıyoruz ve zaten 2 gün birlikteyiz diye ona güzel yemekler yapıyorum,eşim tek kalıyo ve her öğününü geçiştiriyo diye..) bu cuma da 6 aydır ayrı olduğumuz eşimin tüm ailesi bize geliyo ve uzun vadeli kalacaklar,onlarla seyir evresini yapmam imkansız ama geçen yazın başında kuşhanın 15 günde 10 kilo diyetiyle 15 günde 6,5 kilo vermiştim,bu cumadan donra 15 gün onu uygulayacam,bakalım nasıl olacak..bununla güzel kilo vermiştim hatta ardından tatile bile gitmiştim 20 günlük ama sadece 1 kilo alrark dönmüştüm..şu deprem işi herşeyi mahvettiği gibi kilomu da etkiledi ve ben 7 kilo aldım 6 ayda..şimdiki hedefim 60-63 olmak ve 1 hafta dukan atak evresi+15 gün kuşhan diyeti olarak devam edecem..umarım başarılı olurum
2 gündür göz yanması sulanma bende de var.sınıfım salgın halinde zaten .geçmiş olsun canım...
bende bu yüzden kötü bir pazar geçirdim...
gözlerim sulandı kaşındı...
hapşırık burun akıntısı...
halsizlik...
ve yüzde kızarıklıklar...
bütün bunlar bahar alerjisi belirtileriydi...
bugun biraz geçti ama keyifsizim yinede...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?