Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydin..:)

Yürüyüse gidecegim ama hava cok soguk.. Sabah kahvaltimi yaptim.Dukan krebi yaptim ama istedigim gibi olmadi..Yinede yaninda bir domatesle güzel gitti.Simdide yesil cayimi yudumlarken günaydin demek istedim..Kacamaksiz bir gün olur insallah..

Tarif..

Dukan krebi için;
1,5 yemek kaşığı yulaf kepeği
1,5 yemek kaşığı lor veya light beyaz peynir veya light yoğurt ya da light süt
1 yumurta
Azcık tuz
Yulaf kepeği, yumurta ve sıvı malzemeyi bir kapta homojen hale gelene kadar karıştırın. İsteğe göre tuzunu ekleyin.
Hamuru 3′e ya da 4′e bölüp sıcak krep tavasında şekil vererek arkalı önlü pişirin.

kızlarrr günaydıın.... bugun bi hoşaf başladı günüm.... havadan galiba... gece yağmur yağmış... tadım kaçtıı...

Günaydın canımmmm
aynen bende havadan ötürü böyle bir huzursuz başladım güneee

günaydınn

bu sabah -700 ile 103,8 i gördüm

sabahta 4 kepçe tavuk suyu çorbamdan içtim geldim. yumurta ve peynır yemek ıstemedım.

tebrikler canımmm süper gidiyorsuunnn

günaydın herkeslereee

ben dün ve bugün +lardayım ama alıştım sanırım artık yha cidden
tartıya çıkıorum aaa artı çıktım deyip iniyorum:))))

dün akşam tam 55 dk eliptik bisiklet yaptım bu hafta böyleee kondisyonumu arttırıyorum

menümüde yazayım size:)

sabah: 1 katı yumurta + lor
ara: bitki çayları
öğlen: 4 adet köfte+krep+yoğurt
ara: yoğurt veya nescafe
akşam : tavuk suyuna çorba

bende geçen haftadan beri ciddi artılardayım.... bu sabah bi çıktım dün sabahkinden daha farklı bi - gördüm... geçen hafta regl haftamdı... bitti belki de bundan eksilmeye başlıyo olabilirim... ama hala 72 görmedim

merhaba...ben geçen hafta boyunca dukanla ilgili sayfaların hemen hemen hepsini soluksuz okudum ve cuma günü başlama kararı aldım..ilk gün annem ve eşim inanmadılar bana,bu kadar yemekle kocaman olcaksın dediler ama ben sizlerin deneyimlerini hatırlayarak onlara kulak asmadım ve başladım..cuma sabah tartıldım,80 kiloyla dukana başladım,bu sabah yani 5.günümün başlangıcında tartıldığımda ise 76 olduğumu görünce sevinçten çıldırdım..benim başlangıçla ilgili ilk hatam yulaf kepeğinin daha dün elime ulaşması oldu..dün akşam yemeğinde galeta yaptım,haşlama tavuk ve yoğurtla tükettim,tadı da hoşuma gitti,bayatlamış kepek ekmek tadında sanki..ben toplam 7 gün atak yapıcam,dah 3 güne yakın vaktim var ve 74 olarak devam edecem..ancak dukanın seyir evresini uygulayamayacam çünkü cuma günü yatılı misafirim geliyo,aslında doğru düzgün kurulu bi düzenimiz de yok(van depreminin ikisini de yaşadık,annemlerle ve kızımla van'a yakın olsun diye bitlis'e taşındık çünkü eşim hala vanda..burda da bi evimiz var ama sadece eşim haftasonu geldiğinde kullanıyoruz ve zaten 2 gün birlikteyiz diye ona güzel yemekler yapıyorum,eşim tek kalıyo ve her öğününü geçiştiriyo diye..) bu cuma da 6 aydır ayrı olduğumuz eşimin tüm ailesi bize geliyo ve uzun vadeli kalacaklar,onlarla seyir evresini yapmam imkansız ama geçen yazın başında kuşhanın 15 günde 10 kilo diyetiyle 15 günde 6,5 kilo vermiştim,bu cumadan donra 15 gün onu uygulayacam,bakalım nasıl olacak..bununla güzel kilo vermiştim hatta ardından tatile bile gitmiştim 20 günlük ama sadece 1 kilo alrark dönmüştüm..şu deprem işi herşeyi mahvettiği gibi kilomu da etkiledi ve ben 7 kilo aldım 6 ayda..şimdiki hedefim 60-63 olmak ve 1 hafta dukan atak evresi+15 gün kuşhan diyeti olarak devam edecem..umarım başarılı olurım

Son düzenleme:

valla bende 69 çıktım sabah +500 yani regli haftam filanda değil:)
hafta sonu kaçamaklarım ve yapamadığım spordan dolayı ama bunun bu hafta olması çooook kötü oldu.

kızlar... aramızda tur acentasında çalışan birileri varmı acaba?... diyetimizle hiç ilgili değğil ama bikaç bilgi almam lazımm....

[QUOTE=

kızlar ben yeniyim,haftalardır sayfaları okuyorum ama msj yazmıyodum..şimdi zorlanıyorum,alıntı almadan msj nasıl yazabilirim??yardım lütfen..

merhaba...ben geçen hafta boyunca dukanla ilgili sayfaların hemen hemen hepsini soluksuz okudum ve cuma günü başlama kararı aldım..ilk gün annem ve eşim inanmadılar bana,bu kadar yemekle kocaman olcaksın dediler ama ben sizlerin deneyimlerini hatırlayarak onlara kulak asmadım ve başladım..cuma sabah tartıldım,80 kiloyla dukana başladım,bu sabah yani 5.günümün başlangıcında tartıldığımda ise 76 olduğumu görünce sevinçten çıldırdım..benim başlangıçla ilgili ilk hatam yulaf kepeğinin daha dün elime ulaşması oldu..dün akşam yemeğinde galeta yaptım,haşlama tavuk ve yoğurtla tükettim,tadı da hoşuma gitti,bayatlamış kepek ekmek tadında sanki..ben toplam 7 gün atak yapıcam,dah 3 güne yakın vaktim var ve 74 olarak devam edecem..ancak dukanın seyir evresini uygulayamayacam çünkü cuma günü yatılı misafirim geliyo,aslında doğru düzgün kurulu bi düzenimiz de yok(van depreminin ikisini de yaşadık,annemlerle ve kızımla van'a yakın olsun diye bitlis'e taşındık çünkü eşim hala vanda..burda da bi evimiz var ama sadece eşim haftasonu geldiğinde kullanıyoruz ve zaten 2 gün birlikteyiz diye ona güzel yemekler yapıyorum,eşim tek kalıyo ve her öğününü geçiştiriyo diye..) bu cuma da 6 aydır ayrı olduğumuz eşimin tüm ailesi bize geliyo ve uzun vadeli kalacaklar,onlarla seyir evresini yapmam imkansız ama geçen yazın başında kuşhanın 15 günde 10 kilo diyetiyle 15 günde 6,5 kilo vermiştim,bu cumadan donra 15 gün onu uygulayacam,bakalım nasıl olacak..bununla güzel kilo vermiştim hatta ardından tatile bile gitmiştim 20 günlük ama sadece 1 kilo alrark dönmüştüm..şu deprem işi herşeyi mahvettiği gibi kilomu da etkiledi ve ben 7 kilo aldım 6 ayda..şimdiki hedefim 60-63 olmak ve 1 hafta dukan atak evresi+15 gün kuşhan diyeti olarak devam edecem..umarım başarılı olurum

herkeslere kocaman kocaman koacman günaydın

bugünde 64lü bir rakam görememenin verdiği sinirle geldim işe.

dün bi triko tunik almıştım.onu giydim. krem mercan kalın çizgili

veeee cesaret edipte çizgili olmasına rağmen giydim onu. günüm iltifatlarla başladı sağolsunlar.altına giyecek krem pantolonum kalmamış. hepside bol geliyor artık. bi tane buldumda dolaptan bol paça giydim. platform mercan ayakabımıda giydim.

çayımı içiyorum kahvaltımı yapıyorum.

güzel bir gün olur hepiniz için inşallah

kızlarrr günaydıın.... bugun bi hoşaf başladı günüm.... havadan galiba... gece yağmur yağmış... tadım kaçtıı...

Al bendende o kadar......burda 2 gündür hava yağmurlu....çok can sıkıcıııı.....Bende bir tuhaafımmm...göz nezlesimi ne olcam gözlerim çok sulanıyor....sabahda kalktığımda çapaklanmıştı.....Kendimi halsiz ve motivesiz görüyorum bugünnn.....

geçmiş olsun canım...
bende bu yüzden kötü bir pazar geçirdim...
gözlerim sulandı kaşındı...
hapşırık burun akıntısı...
halsizlik...
ve yüzde kızarıklıklar...
bütün bunlar bahar alerjisi belirtileriydi...
bugun biraz geçti ama keyifsizim yinede...

bu sabah krep yaptım kendime,yanında da peynir ve çay içtim ama acayip tokum,dukanın ilk gününden beri hiç açlık hissetmedim aslında..
size bi sorum var arkadaşlar,ağız kuruluğu oluyomuş ama her gün devam ediyo mu sizde??
ben daha bardağımdaki çay bitmeden çaycı ne zaman çay getirecek diye bekliyorum:))

günaydın.
karın ağrısı ile başladım güne dün şişlikten 64 kilo geldim.bu regl dönemlerim kabus oluyor bana artık..kadınlara izin verilmeli adetliyken...

2 gündür göz yanması sulanma bende de var.sınıfım salgın halinde zaten .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…