Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Herkese günaydın!

Ben de akşam Callan ablamla çalıştım Uydurmuş bi şeyler, adına da callanetic demiş Orayı kas ama dizi germe.. Bacağı bu tarafa uzat, bunu yaparken de popoyu kaldır; ama kendini kilitleme Oldu canım başkaaa Bu 2. yapışım. Zordu baya, ama hoşuma gitti. Çok terledim. Kadına söylenee söylenee yaptım Bu hareketler insanı inceltmezse hiçbir şey inceltmez

Bu sabah da tartı ile verdiğim mücadeleyi kazandım ve tartılmadım Hiç bozaman moralimi, motivasyonum düşüyo sonra. Evet havalar çok fena, işler çok yoğun, hiçbir şey yapasım yookk :S Sabah sadece içine 1 kaşık yulaf kepeği katıp, süt içtim. Acil çıktım çünkü. Şimdi de 7 otlu çay içiyorum.

Bence hiç de çok yememişsiiinn! Ayrıca yesen ne olcak, diyete uygun şeylerr Bişeycik olmaz.

Çok çok geçmiş olsun Allah sizi korumuş. O telaşlarla diyetle falan uğraşma tabi yaa! Eski düzeninize geçebilirsiniz inşallah.. Allah yardımcınız olsun!

Ben de ağız kuruluğu olmuyo. Normalde hiç susayan biri değilimdir ama ondan olabilir. Zorla içiyorum zaten su. Bünyeye göre değişir.

Meyveli yoğurttan da çekiniyorum şimdi, kilo kaybım durunca. 2 haftada 2 küçük kutu yedim anca korkumdan. En güzel tatlı o zaten. Arttıriyim birazcık bari. Tatlandırı tadı midemi bulandırıyo tatlılarda, ama yoğurda atabilirim, denemiştim bi kere, fena olmuyor. Vanilya aroması da ekliyim :))

Goji almadım hiç diyet boyunca. Daha önce sanki tadına bakıp beğenmiştim ama *-) Nerden bulcam, ben bunu aliyim yaa :) Kızılcık gibi bişeymiş. Kızılcığa bayılırım

Selam kızlarrr sınavdan sınava koşuyorum ama buraya girmeden de edemiyorum :) bugün dayanamadım tartıldım kesin + çıkarım diyordum ama kilom sabit kalmış, süper süper :) perşembeye daha çok var dimiiii

buralardayım canım ama pek giremyorum.teneffüslerde ancak ama açık topik yazılanlara göz atabiliyorum ama yazamıyorum...sen nasılsın??

ay aman napim bi türlü gitmiyo bu meret. bekle bekle gram gram gün gün. regl bitsin diye bekliyorum artık. umudumu ona bağladım.

perşembe gelirmiş sende -2000 görürmüşsün

ne güzel olur dimi ama

günaydın herkese ben de bu diyeti iki hafta filan yaptıktan sonra çevrenin yoğun baskısı sonucu bırakmak zorunda kaldım; 60.7 ile başlamıştım 5 günlük atak sonucu 57.2 yi görmüştüm en son. Sonra da seyire geçmiştim ama bayram ziyaretleri aileler derken diyet miyet kalmadı arkasına bir de yeterlilik sınav stresi girdi; şu an verdiğim kiloları almış durumdayım sabah tartıldım 61.3 geldim tekrar başlamak istiyorum ama devamını nasıl getirecem diye düşünüp cesaret edemiyorum :2:

diyetini yap sürekli burayıda takib et. harika motivasyon kaynağı olacak sana burası

dikkat edersek hiçbirimiz verdiğimizi geri almayız diye umut ediyorum

diyetini yap sürekli burayıda takib et. harika motivasyon kaynağı olacak sana burası

dikkat edersek hiçbirimiz verdiğimizi geri almayız diye umut ediyorum

evdeyken ve işyerindeyken çok rahatlıkla yapabiliyorum ama ailelere gidince bozuluyor; uzakta da değilim ki şöyle 3-5 ay görmesem bu işi çözeyim desem. Hafta sonundan beri yediklerime dikkat ediyorum bir de akşamları yürüyüşe başladım 5 km yürüyorum eşimle birlikte. Dukan ı da eksiksiz yapsam biliyorum hemen faydasını görmeye başlayacam. Siz kabızlık sorununu nasıl çözdünüz?

ben yine bu siteden gördüğüm lesslie ile yürüyüşün 3 mil olanını her akşam uyguluyorum..
callan çok ağır geldi bana ama leslie çok keyifli,severek yapıyorum ve su içinde kalıyorum
bu kez kesin karalıyım,her yolu deniyorum ve başarıcam inşallah..60-63 kilolu günler beni beklesin,geliyorum:)))[/QUOTE]

ben de yeni bir spor keşfettim trt 3 te haydi spora diye bir proğram var onun videolarını buldum youtube da 15 dk lık ekpres karın hareketleri var; çok çok etkili oluyor yaptıktan sonra ertesi gün her yeriniz dayak yemiş gibi acıyor.

ben henüz çözemedim

kafasına göre takılıyor. yarim 7 otlu çay öneriyor. bende yaramadı ama. daha önceden sinameki ileçözüyordum ama o biraz sancılı oluyor ve içmeye dayanamıyorum artık.

mısır püskülü çayı var. arkadaşlarda onu içiyor.

dukanın genel problemi bu. kabızlık.

bence lesslie ile yürüyüşü deneyin,hem çok keyifli hem de çok etkili...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…