Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın herkese

sabah uyandım..bi tartıya çıkayım dedim...tam 1 kilo gitmişneye uğradığımı şaşırdım..çok da yedim dün...hoş sadece izin verilen gıdalardan yedim ama nese çok mutlu oldum

kızlar dün akşam arkadaşımla buluştum... pazartes-çarşamba-cuma power plate birlikte gidiyoduk... ama hem benim dans hocamın hemde yüzme hocalarımızın önermemesi sebebiyle dünkü seansımıza gitmedik... bundan sonra gitmiycez de... en son cuma görmüştüm arkadaşımı... ve dün akşam miden tamamen kaybolmuş senin sadece küçücük göbeğin kalmış dedi... ki; benim göbeğim gerçekten hamile kadınların karnı gibiydi... resimleri hatırlayanlarımız bilir... bunu duyduğumda çok sevindim... mesela önceden hep çapraz çanta takardım... göbeğimi kapatmak için... sevgilim yazık beğendiğimiz hiçbi çantayı alamazdı bana... çapraz askısı olmayan çanta kullanmazdım takıntı olmuştu... ama artık hem omuz hemde kolumda taşıyabiliyorum çantalarımı... şeker sevgilim de bunun keyfiyle bi dünya ayakkabı çanta almış bana rengarenk... o yumruk kadar kalan göbeği de yok edicem... hem bu akşam yüzmeye gidicem regl bitti nasılsaa ooohhh... süper olucak süperrrrrr........

ben senden de kilolu başlamıştım rejim hikayeme yarim,87'den 74'e kadar düştüm ama sonra elimde olmayan deprem nedeniyle yenıden 82'ye vurdum
bgn dukanda 5.atak günüm ve ben 80'le başlamıştım,şu anda 76 kiloyum
umarım devam eder de yaza 60 kilo olarak girerim
sizlerin de desteğiyle,yeniyim çünkü:))

zevkli erkek bulmaz zor şekerim.

benimki mümkünse bana hiçbirşey almasın. alması almamasından daha sorun oluyor. çok zevksiz. anne işi şeyler alıp alıp geliyordu.

deli gibi yeni sezon alışverişi yapmak istiyorum artık.

aynı problem bende de var daha hiç doğum yapmadan sezeryanla doğum yapmış gibi duruyor göbeğim power plate i neden önermediler hoclar?

nazarlar değmesin sana
bende çapraz takıyorum ama rahatlıktan ötürü elimde birşey taşımayı sevmiyorum
benimde en azından şu şişkinliğim inmeli ya cumaya kadar:)

Sen zaten çok şanslısın kuzuummm....şeker sevgilin senin zevkini iyi biliyo demekki....

Hocaların bu power plate i neden önermedi merak ettim...Bende bi 10 seans yapmıştım kavitasyona giderken...Ama hiçbir işe yaramadığını da anlatmıştım.....

Ben de hayatımda ilk defa bu kadar iştahla spor yapıyorum. İşe yarayacağına da inanıyorum. Hatta ufak ufak birşeyler farketmeye başladım.

Yapamıyorum bazılarını onlar kadar tabii. Her yerim de ağrıyor :) ama ağrıyınca daha çok işe yaramış gibi geliyor hihi :) benim de hoşuma gitti

Son düzenleme:

benim de şikayetçi olduğum bi durum aslında onun alması... en modern en cici şeyleri...
ben alışveriş yapmaya bayılıyorum ve ciddi ciddi deşarj oluyorum... o aldıkça ben çıkıp alışveriş yapamıyorum... ve ne yazıkki kazıklandığını düşünüyorum... ben onun aldıklarını 3-5 kuruş daha ucuza alabilirim... hemde alışveriş zevkimden mahrum olmamış olurum...

aynı problem bende de var daha hiç doğum yapmadan sezeryanla doğum yapmış gibi duruyor göbeğim power plate i neden önermediler hoclar?

vücuttaki yağlar erimeden önermiyorlar... yağ birikintisi oluşuyomuş deri altında zamanla... böyle beze gibi düşün... yağlar tamamen kaybolduktan sonra öneriyorllar...

günaydin arkadaslar, güne eksilerle baslayan tüm dukancanlarimi tebrik ederim. ben hala Sisim karnim davul gibi. adet bitimine kadar yavas yavas iner tartiya cikmadim, cikmamakta en dogrusu galiba. bosuna moral bozmayalim dimi.

nezle ve grip in tam zamani simdi. havalara aldanmayin canlar, dikkat edin kendinize.

2. atak günüm, tartılmak istemiyorum, korkuyorum bi değişiklik görmeyeceğim diye :18:
5. günün sonundamı tartılayım ne yapayım :44:

bence tartıl,kesin vermişsindir..
insan o kadar yemeğe veremedim diye düşünüyo ama veriyosun
ben her gün tartıldım,bgn 5.atak günüm ve 4 kilom gitmiş

2. atak günüm, tartılmak istemiyorum, korkuyorum bi değişiklik görmeyeceğim diye :18:
5. günün sonundamı tartılayım ne yapayım :44:

atakta mutlaka kilo veriliyor hiç duraklama olmuyor kitapta da tartılın diyordu; çünkü verdiğini görmek diyete daha çok motive olmanı sağlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…