Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bence tartıl,kesin vermişsindir..
insan o kadar yemeğe veremedim diye düşünüyo ama veriyosun
ben her gün tartıldım,bgn 5.atak günüm ve 4 kilom gitmiş

Ya ben korkuyorum çünkü 2. dukanım ya bu benim... işe yaramaz diye... Birde dün akşam tavuğun yanında iki yemek kaşığı nohut yedim (normalde yüzüne bakmam)

2. atak günüm, tartılmak istemiyorum, korkuyorum bi değişiklik görmeyeceğim diye :18:
5. günün sonundamı tartılayım ne yapayım :44:

bence tartıl,kesin vermişsindir..
insan o kadar yemeğe veremedim diye düşünüyo ama veriyosun
ben her gün tartıldım,bgn 5.atak günüm ve 4 kilom gitmiş

Herkese merhabalar......

Bu gün tartıda +200 yani 64.2 görerek uyandım.Artık solundan kalkmış demiyecekler + kg ile uyandı ondan böyle falan diyecekler valla çünkü sinir tavan yaptı.regl olmama

daha 5-6 gün var inşallah ondan dolayı + çıkmışımdır diye kendimi teselli ediyorum ama şunun farkındayım vücudum sıkılaştı neyse artık inşallah yarın - kg ile uyanırım

Ya ben korkuyorum çünkü 2. dukanım ya bu benim... işe yaramaz diye... Birde dün akşam tavuğun yanında iki yemek kaşığı nohut yedim (normalde yüzüne bakmam)

benim ilk denemem ama ataktan sonrasını yapamayacam çünkü uzun vadeli yatılı misafirim geliyo cuma günü
onun yerine geçen yıl denediğim ve başarılı olduğum m.kuşhanın 15 günde 10 kilo diyetini yapıcam 15 gün boyunca
ben 6,5 kilo vermiştim spor da yapmıyodum
şimdi her akşam lesslie 3 mil yapıyorum,bi de yediklerime dikkat etsem olur inşallah
ama keşke dukana devam edebilseydim(

bu 3. haftam gr eksilmedim yaaa offfffff

ben genelde tavuk yiyorum protein olarak süt birde yoğurt 1 haftadır tv lerde tavuk ile ilgili haberler çıkıyor ve açıkcası biraz korktum:18: malum et pahalı alamıyorum

balık ta her zaman alamıyorum aldığın tavuklar hep markalı ama valla tedirgin tedirgin yiyorum bir sorun olamaz demi arkadaşlar....:44::44::44::44::44::44:

dukan tatlıları hepinize iyi ve hayırlı günler diliyorum!

Allah gününüzü hayırlı etsin, çiğ tanesi yağmış güller gibi efil efil olun bugün, canlı,güzel ve fit olun bugün, hep iyi haberler alın bugün, mutlu olun mutlu kalın bir ömür boyu emiiiiii......

amanınn eşim dukana başladıııııı..... yau ne güzel gitti senin kiloların ben de yapıcam ben de yapıcam dedi ve bugün itibariyle başladı....:):):):) dedim yapamazsın zor...ama dinlemedi ehhühüühehehhahahhıuha bakalım ne olacak ...gelişmeleri saat başı bildireceğiz...sevgiler saygılar....

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bu diyette şunu farkettim verilen kilolar yağdan gittiği için tartıda az olsa da görüntüde çok daha fazlaymış gibi oluyor.

deli gibi yeni sezon alışverişi yapmak istiyorum artık.

Hafta sonu kaçamak ötesi yemelerimin bedelini dün sabah tartıda artı olarak görmüştüm biliyorsunuz.

Akşam eve gidip bacaklarımı uzattığımda inanılmaz şiş olduklarını gördüm, hafta sonu su olayını da hakkıyla yerine getirememeştim. Dün ve bugün su ve yeşil çay farkını kapatıyorum.

Malum dönemimde bitti sayılır, perşembeye kadar en azından geçen hafta sonunun etkisini sıfırlayabilsem bu bile beni toparlayacak eminim.

Bugün ben de yeni ciciler sipariş verdim kendime, hedef ve motivasyon olsun diye, hem de 1 beden küçük

Son düzenleme:
Ben bu diyette şunu farkettim verilen kilolar yağdan gittiği için tartıda az olsa da görüntüde çok daha fazlaymış gibi oluyor.

aynı fikirdeyim

evet kiloda giden fazla birşey yok bu ay için ama görüntümde farkediyorum küçülmeyi. bi avuç kaldı göbeciiiim ki genç kızkende vardı accık.

şaşırtacak beni bi 2 haftaya kadar. bekliyorum özlemle

bu 3. haftam gr eksilmedim yaaa offfffff

yahu bak ne kadar vermişin demkki verilebiliyor...ben 3. haftamın içindeyim nedense tartıda + çıkıp duruyorum....amaaaaa azıcık sinirlensem de geriye dönüp baktığımda 4 kilo vermiş olduğumu görüyorum bu yüzden mutluyummm....bedenim küçüldü bea bundan güzel bişi olabilir mi.....daha da küçülecek zor mor ama gidecek biliyorum dura kalka gidecekte işte çok durup kalkınca hararet yapıo ister istemez ehüehehhhe

arabanın kredisi evin kredisi göçertti bizi

2 kilo daha veriiim cozutacam ama. kredi mredi dinlemem. canım çıktı verene kadar kiloyu. kıçımdan düşe düşe giyecek değilim herhalde eskileri

merhaba canlarim

ugrayamadim gecen hafta topik imize . esimin kuzeni geldi bizde kaliyo da. Vakit olmadi birtürlü. Bu haftada bizde kalacak. diyetime sadik kaldim neyseki ve de sonucu gördüm 82 ye düstüm nihayet Allahim skürler olsun.

benimgibi eksi görren arkadaslarim tebrikler. veremeyenlerde üzülmesin. mutlaka gidiyor kilolarimiz merak etmeyin. hep beraber sabirli olacagiz.

cok gecmis olsun canim ama eger iradeniz saglam ise mutlaka diyetinize devam edebilirsiniz . yani sürekli etli yemekler pisirerek bir taraftan da kendinize tavuk falan yapabilirsiniz. ben öyle yapiyorum. yoksa hic basa cikamam. misafirim geldiginde de onlara normal yemek pisirirken caktirmadan kendi yemegimi de hazirliyorum.

havalardan sekerim. insallah günesli günlerde düzelecegiz hepimiz.

valla ben bu topik i mesgul etmek istemiyorum bu konuyla ama vücudum hic 82 kilo gibi degil bu callanetics sayesinde. ben 75 kiloydum evlenirken boyum 1.72 dolayisi ile fazla göstermiyordum kilomu ama su an o fotolarimdan daha ince ve yuvarlak hatli duruyor vücudum ayiptir söylemesi

hayatim boyunca en dogru aldigim kararlardan biri de bu callanetics. acayip alistim . gitar gibi yapti vücudumu valla

bugünkü menümüde vereyim

sabah:

haslanmis yumurta +lor peynir biraz

öglen

ton balikli tuzlu kek yapicam

aksam da

köfte ve yogurt var. esimle kuzenine de salata yapicam yanina.

nekadar zamanda verdın cnm bu kıloyu. ah şu tickerlar kaç gündür yaptıgımızda gösterseya

nekadar zamanda verdın cnm bu kıloyu. ah şu tickerlar kaç gündür yaptıgımızda gösterseya

evet ya . aslinda benim alman sitesinde de üyeligim var orada altina not düsülüyor. iste su tarihte basladim, su kadar atak yaptim filan cok iyi yani.

ben 15 araliktan beri yapiyorum canim. 7 gün filan atak yaptim sanirim hemen zaten 4 -5 kilo vermistim sonrasinda ocak ayinda Tr deydim
annecimin yemeklerinnden yedigim icin duraklama oldu neyseki artmadi. subat ayi da bütün ay regl oldugum icin veremedim.
mart ayida iste öle gecti pek veremedim iste simdi de 82 yim. daha 12 kilom var.

aslinda boyum 1.72 dolayisi ile 60 kilo iyidir diyceksiniz ama birincisi dukan bana 70 verdi.
ikinciside benim boyumda 60 kilo cok kadin gördüm ii-iihh hic istemem yani öle kemikli kemikli

kız cadııı sen nerelerdesin özledik vallaaa

benimde boyum 170 ila 171 arası ama 60 diyorum hedefime benide mi istemezsin kemikli kemikli
hoş hedefin 60 yazdığına bakma 4-5 kg ineyim geçicem ben güçlendirmeye

benimde boyum 170 ila 171 arası ama 60 diyorum hedefime benide mi istemezsin kemikli kemikli

heyyy croiselllee............. nerdesin senn....
selin hanım sizde kaşınmayınız lütfen.............

ben de özledim canim cok sagol

valla bilemiyorum ki sen nasil olursun 60 olunca? eger kemikli olursan begenmem tabii ama dogru karar bencede 4-5 kilo inince güclendirme ye gec zaten verirsin yine

heyyy croiselllee............. nerdesin senn....
selin hanım sizde kaşınmayınız lütfen.............

ay canim buralardayimda giremedim birtürlü. tesekkürederim topik in demirbaslari sizi

takip edemedim iyisiniz insallah ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…