Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

iyiz canım sağol öyle gıdım gıdım kilo veriyoruz işte :)
bıraktığından farklı bir durum yok:)

ya ben bugün çook çook kötüyüm nedenini bilmiyorum daral geldi içime artık çok bunaldım bu diyetten 40. günüm olmuş çok da iyi gidiyor ama artık damak tadımı kaybettim sanki( arasıra sizlerde de oldu bu durum hatırlıyorum ama bazen şeytan dürtüyor verince nolcak sonra yine alacaksın(( ben artık meyve yemek istiyorum simit özledim((

Valla arkadaşım aynen öyle normalde hiç yüzüne bakmadığı yemekleri şimdi canı istiyor insanın ama yılmak yok yola devam

Valla arkadaşım aynen öyle normalde hiç yüzüne bakmadığı yemekleri şimdi canı istiyor insanın ama yılmak yok yola devam

yok yılmam heralde de hayattan zevk almaz oldum(( valla çocuk gibi salya sümük ağlayasım var. aç mısın deseniz hayır değilim. gayet güzel doyuyorum ama keyif alamıyorum artık(

40-50 gün arası bunalımı
canım burda hepimiz yaşadık onu ama senden biliyorsunki geçicek
bu zamana kadar hep yedin zaten istediklerini hayatının 3-4 ayı yemeyince birşey kaybetmezsin :) kaybettiğin tek şey kıyafetlerinden taşan yağların olur

verince ne olcak biliyor musun? sokakta dolaşan daracık kıyafet giyip hiçbiryeri taşmayan insanlara özenmiceksin
sana uygun olanı değil senin istediğin kıyafetleri giyeceksin

dayan canım bak yaza az kaldı:) yazın yağlar fora oluyor sonraaaa:) bu yazda rahat geçsin:)

hayde hayırlısı yumruk yapmaya karar verdim atağın 2.günündeyim offff bu aralar çok sıkıldım ben bu diyet işinden yaa dahada 7 8 kg var gidecek off

oy oy kıyamam ben sana..bacım ben öyle olsam alırdım birtane simit ucundan bir lokma atrdım ağzıma...geri kalanını da dağıtırdım ki yemiyim sonra...inan böyle bir lokmacıktan bişi olmuyo....ve insanı acayip rahatlatıyor. öyle 40 günde bir bir lokma hiçbişi yapmaz anam!

tabi gene senin kararın ama ben olsam 40 günün üstüne böyle minicik bi tadına bakardım gülüm... senden değerli değilya ! sonra belki birkaç gün takılırsın ama bişi olmaz yauvvv!

yeme yedikçe sıra sana gelecek ehü puahahah dukan mayağı mı oldum ne oldum yaw!

yok yılmam heralde de hayattan zevk almaz oldum(( valla çocuk gibi salya sümük ağlayasım var. aç mısın deseniz hayır değilim. gayet güzel doyuyorum ama keyif alamıyorum artık(

sabir canim az kaldi

bende öle hisssediyorum bazen ama sonra düsünüyorum yaz geldi dar gece mavisi skinny pantolon giycem üstüne beyaz bluz bööle topuklu ayakkabilar filan off off

hemen kötü düsünceleri uzaklastiriyorum

ne kadar ortak yönümüz var bende aç değilim ama aklım hep yemekte oyalancak birşeyler bulmalıyız puzzle falan mı yapsak iyi vakit alıyor birde ben perşembe gününe

hedefleniyorum sanki perşembe olunca bitiyor yeniden başlıyormuşum gibi geliyor resmen kendimi kandırıyorum ama yapacak bir şey yok

perşembe gününü - kg ile kapatırsak hepsi geçer merak etme

Bende istiyorum gece mavisi pantalon, hatta aynı kombin benim de gözümün önünde hep, bu senenin modası galiba.

Hadi kızlar başaracağız bu işi.

senin ne kadar oldu başlayalı? benimki sanırım 3 ay sendromu.

hiçbirşeyden tad almıyorum artık.ben eti sütü çok severdim onlar tad vermiyor

dün akşam ciğeri bi köşeye bıraktım yemedim. içim almadı zaten eticin yedim diyede vicdan yapmıştım.

şimdi de tavuk yedim yemekhaneden.tavukmu saman mı bilemedim. almayacam kart mart bi sonraki aya.

kendim getirip daha keyifle yiyordum. şimdi zeromla sabah ekmeğimden artanı yedim.

oh bea.

seni seviyorum...............

ddmnrttn

yarım bırakılan dukanla verilen kiloların fazlasıyla alındığını ve bunun daha çok bel bölgesinde yağlanmaya sebep olduğunu okudum az önce bak baya ilerlemişsin bence sabret

Selam kızlar bugun hepiniz bir kararmazsınız yahu. Migros'tan dun diyabetim çikolata aldım. Yağ oranı 5.6 sıfır seker immmm harika beni mutlu etti.sizde alın degisiklik olsun.seratonin salgıların biraz vücut canım.boyle karamsar karamsar olmaz

haklısın canımcım da yaza az kaldı karpuza çileğe kiraza da az kaldı:))

canım ben kaçamak hiç yapmadım yaptığım kaçamak geçen gün 2 çilekten kendime light meyvalı yoğurt yaptım dün de kuru erikten yaptım ama wc 2ye gittikçe de rahatladım sürekli ishal durumdayım:) simit geçen kocam almış ama onu yiyeceğime daha iyi bir şey için bozarım dukan yeminimi diyorum sonra ondan da vazgeçiyorum. :)

oy canım benim inşallah giyersin o hayal ettiklerini ben de hamile kalıp bahçıvan tulum giymek istiyorum sadece karnı büyük kendi küçük bir anne adayı olmak istiyorum

inşallah canım ama regl dönemim şu an o yüzden perşembe tartılmıcam moralim bozulur yoksa

afiyet olsun canım benimcanım 3 martta başladım ben 40 gün kadar oldu en son 71.200 ü gördüm ve tartılmıyorum bu ara regl öncesi şişliği falan derken baya arttım çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…