ben de özledim canim cok sagol
valla bilemiyorum ki sen nasil olursun 60 olunca? eger kemikli olursan begenmem tabiiama dogru karar bencede 4-5 kilo inince güclendirme ye gec zaten verirsin yine
ay canim buralardayimda giremedim birtürlü. tesekkürederim topik in demirbaslari sizi
takip edemedim iyisiniz insallah ?
hele bak laflara baaak
resmiyete dönmüşüz miray hanım
iyiz canım sağol öyle gıdım gıdım kilo veriyoruz işte :)
bıraktığından farklı bir durum yok:)
ya ben bugün çook çook kötüyüm nedenini bilmiyorum daral geldi içime artık çok bunaldım bu diyetten 40. günüm olmuş çok da iyi gidiyor ama artık damak tadımı kaybettim sanki( arasıra sizlerde de oldu bu durum hatırlıyorum ama bazen şeytan dürtüyor verince nolcak sonra yine alacaksın (( ben artık meyve yemek istiyorum simit özledim ((
Valla arkadaşım aynen öyle normalde hiç yüzüne bakmadığı yemekleri şimdi canı istiyor insanınama yılmak yok yola devam
ya ben bugün çook çook kötüyüm nedenini bilmiyorum daral geldi içime artık çok bunaldım bu diyetten 40. günüm olmuş çok da iyi gidiyor ama artık damak tadımı kaybettim sanki( arasıra sizlerde de oldu bu durum hatırlıyorum ama bazen şeytan dürtüyor verince nolcak sonra yine alacaksın (( ben artık meyve yemek istiyorum simit özledim ((
yok yılmam heralde de hayattan zevk almaz oldum(( valla çocuk gibi salya sümük ağlayasım var. aç mısın deseniz hayır değilim. gayet güzel doyuyorum ama keyif alamıyorum artık (
yok yılmam heralde de hayattan zevk almaz oldum(( valla çocuk gibi salya sümük ağlayasım var. aç mısın deseniz hayır değilim. gayet güzel doyuyorum ama keyif alamıyorum artık (
sabir canim az kaldi
bende öle hisssediyorum bazen ama sonra düsünüyorum yaz geldi dar gece mavisi skinny pantolon giycem üstüne beyaz bluz bööle topuklu ayakkabilar filan off off
hemen kötü düsünceleri uzaklastiriyorum
40-50 gün arası bunalımı
canım burda hepimiz yaşadık onu ama senden biliyorsunki geçicek
bu zamana kadar hep yedin zaten istediklerini hayatının 3-4 ayı yemeyince birşey kaybetmezsin :) kaybettiğin tek şey kıyafetlerinden taşan yağların olur
verince ne olcak biliyor musun? sokakta dolaşan daracık kıyafet giyip hiçbiryeri taşmayan insanlara özenmiceksin
sana uygun olanı değil senin istediğin kıyafetleri giyeceksin
dayan canım bak yaza az kaldı:) yazın yağlar fora oluyor sonraaaa:) bu yazda rahat geçsin:)
seni seviyorum...............
ayh teşekkür ederim utandım resmen
40-50 gün arası bunalımı
canım burda hepimiz yaşadık onu ama senden biliyorsunki geçicek
bu zamana kadar hep yedin zaten istediklerini hayatının 3-4 ayı yemeyince birşey kaybetmezsin :) kaybettiğin tek şey kıyafetlerinden taşan yağların olur
biliyorum bebekim zamanında çok çok yedim ki daha önce de ben aylarca diyet yaptım 72den 59a kadar düştüm ve yıllarca formumu 63lerde korudum yesem de almadım ama hep açtım. şimdi doyuyorum evet ama bunalındayım:) herkes zayıfladın diyor ben gaza geleceğime artık yeter mi ki diyorum bir de anne olmak için bunca çabam ne kıyafet ne bikini ne yaz ben zayıf anne olmak istiyorum(
verince ne olcak biliyor musun? sokakta dolaşan daracık kıyafet giyip hiçbiryeri taşmayan insanlara özenmiceksin
sana uygun olanı değil senin istediğin kıyafetleri giyeceksin
ben de öyle bir koca var ki o imrendiklerimin giydiklerini 40 kiloda olsam giyemem şekerim:)))
dayan canım bak yaza az kaldı:) yazın yağlar fora oluyor sonraaaa:) bu yazda rahat geçsin:)
oy oy kıyamam ben sana..bacım ben öyle olsam alırdım birtane simit ucundan bir lokma atrdım ağzıma...geri kalanını da dağıtırdım ki yemiyim sonra...inan böyle bir lokmacıktan bişi olmuyo....ve insanı acayip rahatlatıyor. öyle 40 günde bir bir lokma hiçbişi yapmaz anam!
tabi gene senin kararın ama ben olsam 40 günün üstüne böyle minicik bi tadına bakardım gülüm... senden değerli değilya ! sonra belki birkaç gün takılırsın ama bişi olmaz yauvvv!
yeme yedikçe sıra sana gelecek ehü puahahah dukan mayağı mı oldum ne oldum yaw!
sabir canim az kaldi
bende öle hisssediyorum bazen ama sonra düsünüyorum yaz geldi dar gece mavisi skinny pantolon giycem üstüne beyaz bluz bööle topuklu ayakkabilar filan off off
hemen kötü düsünceleri uzaklastiriyorum
ne kadar ortak yönümüz var bende aç değilim ama aklım hep yemekte oyalancak birşeyler bulmalıyız puzzle falan mı yapsakiyi vakit alıyor birde ben perşembe gününe
hedefleniyorum sanki perşembe olunca bitiyor yeniden başlıyormuşum gibi geliyor resmen kendimi kandırıyorum ama yapacak bir şey yok
perşembe gününü - kg ile kapatırsak hepsi geçer merak etme
senin ne kadar oldu başlayalı? benimki sanırım 3 ay sendromu.
hiçbirşeyden tad almıyorum artık.ben eti sütü çok severdim onlar tad vermiyor
dün akşam ciğeri bi köşeye bıraktım yemedim. içim almadı zaten eticin yedim diyede vicdan yapmıştım.
şimdi de tavuk yedim yemekhaneden.tavukmu saman mı bilemedim. almayacam kart mart bi sonraki aya.
kendim getirip daha keyifle yiyordum. şimdi zeromla sabah ekmeğimden artanı yedim.
oh bea.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?