evet onu gördüm ama başka birşey daha hatırlıyorum. koyulaştırmak için diyordu. yoğurt çorbaları azıcık da olsa un koymazsan kesiliyor.
İyiki doğdun nice yıllara.
ahhh bacııımmm neyimizzz aynıııı 60 kilocuksunnn sennnn:))
en güzelini yapmışsınn niye ben de 80i görene kadar beklemişimm kii off off(
bende sık tartılmıorumm o kadar hızlı gitmediini görünce moralimm bozuluoo!!!
DUKAN EKMEĞİ(HER EVRE)
- 10 yemek kaşığı yulaf kepeği
- 10 y.k. buğday kepeği (yoksa yulaf kepeği de konulabilir)
- 10 y.k. süt tozu
- 3 y.k. mısır nişastası (ben kullanmıyorum)
- 1 t.k maya
- 5 y.k. light yoğurt
- 4 yumurta
- 4 y.k. su
- 1 çay kaşığı tuz
kuru malzemeler bir kapta karıştırılır, ayrı bir kapta yumurtaların akları tuz ile mikserde kar haline getirilir, yumurta sarıları ile diğer yaş malzemeler ayrı kapta çırpılır, yumurta sarıları kuru malzemeye yedirilir, en son tahta kaşıkla yumurta akları da (söndürmeyin sakın) bu karışıma güzelce eklenerek yedirilir. koyu, akmayan bir kıvam olacak. silikon kabınıza yerleştirdikten sonra önceden ısıtılmış –hafif ılık fırında 150 dereceye düşürüp 30 dk daha pişirin. AFİYET OLSUN :)(nişasta içeriği nedeniyle hergün tüketmemekte fayda var)mutlaka fırına atmadan önce ılık bi yerde mayaya gelmesini bekleyin kocaman şişsin… fırındada mayalanabilir
Eki Görüntüle 388717 Eki Görüntüle 388718
yarim maya, instant maya mı? yoksa yaş maya mı?
yarim maya, instant maya mı? yoksa yaş maya mı?
evet ama resmen çakallıkla
bağlı olduğum müdürüm yurtdışında ve ona mail attım : "hafta başı cumartesi iznini konuşmuştuk yalnız tekrardan teyit vermenizi rica ediyorum; gün içerisinde sözünüze göre biletimi alacağım diye" tabi biraz daha resmi ama özeti buoda sağolsun aynen şöyle bir mail atmış " Selin hanım 14.04.2012 Cumartesi günkü izninizi teyit ediyorum ve tarafımdan izinli sayıldığınızı iletmek istiyorum. " ahahahaha yazılı teyidimi aldım artık kimse beni o toplantıya so-ka-maz
günaydın!
kilom: 65,1
Bugün benim doğumgünüm. belki hediye olaraktan 64 lü bir rakam görürüm dedim ama olmadı. hatta tartının pilini söktüm dişledim falan yeniden taktım. sarstım biraz ama maalesef.64,9 görünüyor sonra hoooppp 65.
aynen..o kdr emege insan söle 1 kg fln eksik görmek isterken,,hiç wermediğini gordugunde uyuz oluornapalım ama başa geleni çekioruz işte :)
Doğum günün kutlu olsuuunn! Nice sağlıklı mutlu istediğin kilodaki yıllara
sağlıklı mutlu güzel yaşlar olsun arkadaşımmmmm
HEPİNİZİ TEBRİK EDİYORUM KIZLAR...
İLERLEYEN HAFTALARDA DAHA KOCAMAN EKSİLERLE BULUŞMAK ÜZERE...
Eki Görüntüle 388782
HEPİNİZİ TEBRİK EDİYORUM KIZLAR...
İLERLEYEN HAFTALARDA DAHA KOCAMAN EKSİLERLE BULUŞMAK ÜZERE...
Eki Görüntüle 388782
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?