Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

evet onu gördüm ama başka birşey daha hatırlıyorum. koyulaştırmak için diyordu. yoğurt çorbaları azıcık da olsa un koymazsan kesiliyor.

yani özellikle yoğurt çorbasını bilmem ama ben yaptığım yoğurtlu tavuk çorbasına yulaf kepeği koyuyorum hiç kesilmiyor......

aynen..o kdr emege insan söle 1 kg fln eksik görmek isterken,,hiç wermediğini gordugunde uyuz oluor napalım ama başa geleni çekioruz işte :)

arkadaşlar benim de bugün diyette 30.günüm .Başlangıç kilom 78 ,şu an 73 nasıl sizce,son bi haftadır gram gitmedi

yarim maya, instant maya mı? yoksa yaş maya mı?

yarim maya, instant maya mı? yoksa yaş maya mı?

ben kilo bildirimi yapmıyorum bu hafta motivasyon 0 bende verdiklerimi aldım mı ne yaptım löp löpüm maşallah semirdim yine niye böyle arkadaşlar yazık bana ne yapıcam ben bilemiyorum ben ancak bu hafta kilo veren kararlı arkadaşlara sevinerek geçiricem günümü okadar bendensiniz ki her birinize ayrı ayrı seviniyorum arkadaşlarımmmm

Çok sevindim senin adına :))

Doğum günün kutlu olsuuunn! Nice sağlıklı mutlu istediğin kilodaki yıllara

aynen..o kdr emege insan söle 1 kg fln eksik görmek isterken,,hiç wermediğini gordugunde uyuz oluor napalım ama başa geleni çekioruz işte :)

yeme diyetine devam et arkadaşım bende öyle diyerek başladım kaçamağa bi baktım baya yiyorum diyet güzel sağlıklı eninde sonunda zayıflıyorsun biraz sabır bak bana bi yedim gerisi geldi verdiklerimide alıyorum yavaş yavaş

kızlar Dukan Diyeti tariflerine ulaşabileceğimiz bir konu başlığı var mı? Yoksa bu konunun altında mı buluyoruz hepsini?

Oğluşumu okula götürdüm geldim ton balıklı salatamı da yedim şimdi şekersiz türk kahvemi içiyorum
Esoba, Zeynepfurkan doğum günleriniz kutlu olsun nice mutlu yaşlara sevdiklerinizle birlikte sağlık içinde

3 gün atak olmaz üzere diyetimin 43. günü 7.7 kilo vermiş bulunuyorum. (ilk 1 haftada 4 kilo gitmişti.)
metobolizma hızım polikistikover dan dolayı çok düşük.
hayatımın son 3 senesi yağsız sebze +yoğurtla geçti. pilav ekmek tatlı sevmediğim şeyler olmasına rağmen kilo veremiyodum. meğer formül et tüketmekteymiş :)

ay lav yu mösyö dukan:)

HEPİNİZİ TEBRİK EDİYORUM KIZLAR...

İLERLEYEN HAFTALARDA DAHA KOCAMAN EKSİLERLE BULUŞMAK ÜZERE...

Kızlar,bende bugun atak donemının 2.gunundeyim.Daha once baslamıs ve 4.atak gununde sınavım oldugu için bırakmak zorunda kalmıstım,basım donmus ve tansıyonum tavan yapmıstı.Şimdi daha rahat sayılırım.Ama omuzlarımda ve boynumda tuhaf bı agrı var sızde de olmus muydu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…