Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın kızlar

kilo verenleri tebrik ediyorum

veremeyen arkadaşlarada bol sabır diliyorum önümüzdeki haftaya daha çok vermelerini temenni ediyorum

Başlangıç Tarihi :07.03.2012

Başlangıç Kilo : 68 kg

Hedef Kilo :58 kg

Geçen Hafta kilo :64.0 kg

Bu hafta Kilo :63.5

Giden kg -500

Az verdim ama olsun zaten artık yavaş yavaş veririm çünkü uzun seneler ben 60 -63 kg arasında gidip geldim

ayy işte bende sevmedimm de belki o şekilde iyi giderr aksam bi deneyimm bakaymm saoll!! bu arada ben 2/1e dewam ediormm alıştımm:) bi de sporu alıştırabilsem neler olacakk ama hergün yapamıomm(

başlangıç tarih :12/03/2012
başlangıç kilo :80.500
hedef kilo :59
geçen perşembe kilo :75.000
güncel kilo :73.900

Kilo veren arkadaslar tebrik ederim.. Yilmak yok yola devam darisi bizim basimiza insallah.Ben bu hafta hic yürüyüs yapamadim kesin + cikarim.. gece lavobaya gitmek icin uyandigimda yiyecek birseyler aradim ama yemeden yattim yine.6 kilo verdigim halde is yerindeki arkadaslarim hemen fark ettiler kilo verdin didiler.

Dogum günü olan arkadasim saglik dolu nice mutlu yillara.

seninle aynı tarihte başlamışız ikejjo..verdiğimiz kilolarda aynı sayılır..çünkü ben geçen Pazardan bu yana tartılmadım.haftada bir tartılıyorumm..sanırım metabolizmamız aynı düzen çalışıor

Yarim çizelgemi akşam düzeltirim şuan dışardayım nerden düzeltiğimi hatırlamıyorum akşam evde bakarım:44::44::44:

aa bildirimm yapınca farkettimm bu gün itibariyle dukanda tam 1. ayı doldurmusumm geride de 6.600 kg bırakmısımm:))
11 ağustos ta güçlendirmeye geçiormmmm daha çokkk warrr
amaaa benmm kesinlikle yürüyüşş işini alışkanlık halinde yapmam lazımmmm olmucakk bööle..

işte benim bildirirmim :44:

Başlangıç tarihi: 03.04.2012
Başlangıç kilo: 65,2
Hedef Kilo: 53,5
Geçen Perşembe: 64,0
Güncel kilo: 63,4

ahhh bacııımmm neyimizzz aynıııı 60 kilocuksunnn sennnn:))
en güzelini yapmışsınn niye ben de 80i görene kadar beklemişimm kii off off(
bende sık tartılmıorumm o kadar hızlı gitmediini görünce moralimm bozuluoo!!!

Başlangıç kiloma bak bir de hızlı gitmesi gayet normal diye düşünüyorum. Takılıp kaldığım günler olacak mutlaka, o zaman da siz bana kızarsınız ödeşirizz :)

Bugün tartı bana güzellik yaptı ve 1 kilo vermiş olduğumu gördüm, ayrıcaa bütün öğrencilerim ne kadar zayıflamışsınız hocaaaam ddiyorlar süper motivasyon kaynağı :)

valla diyorum ya bir kere normal gitmedim şu ankaraya hep stres hep stres!!!:44:

evet canım eliptik yapıyorum en az 30 dk hergün. son 2 gündür 1 saat yapıyordum
zaten biçimsiz değildi vücdum verince orantılı veriyorum ama göbişimi sıfıra indirgemişken bugün yeni aldığım pantalonu giydim pırtladı valla
oysa ne güzel duruyordu pantalonla gömlek bende bugün bol birşey giydim üstüne ve sanırım haftasonuda öyle yapmak zorunda kalcam

anammmmmmmm....
tütütüü maşallah benim kuzuumaa...
ohhh beee... bende rahatladım valla...
şu şişkinliğe takılma sakın...
ben çok yorulduğumda ve çok sinirlendiğimde mutlaka şişerim...

valla bende rahatladım yazılı teyit olayı benim içimi rahatlattı iyicene
ama şişkinliğe takılıyorum bu hafta olmamalıydı

yok canım ben yağsız kullanıyorum hatta 1 kaşık zeytinyağı hakkımı bile çoğu zaman kullanmıyorum
hani sevgilime bende birşey söyleyemiyorum diyemicem çünkü akşam ve sabah bayağı bir haşladım:26::26:
anlatamıyorum kendilerine ben astım hastasıyım ve diyete başladığımdan beri akşamları hiç uyanmadan uyuyorum ve 40 dktan fazla spor yapabiliyorum artık hani hep kötü tarafını görmesi beni sinirlendiriyor ve kararıma saygı gösterip destek olmaması. onun zekası varda benim yokmu neyin iyi gelip gelmiceğini bende biliyorum
yedi fırçayı oturdu o ona bu hafta yeter:26: kuzu kuzu gezer bir 3-5 gün canı fırçalanmak istemişti tam konusunu buldu

valla kuzum birşey diyimmi regliden 1 hafta önce başlıyor... 7 gün öyle :) hadi oldum diyelim tamamen bitmeside 7 gün etti 14 gün:)
regliden sonrada işte 3-4 gün daha duruyor etti 18 gün :) 1 hafta verdin verdin veremedim öbür regli için vücut başlıyor şişmeye nalet olsun bünyeme sadece bunu söyleyebilirim yazık banadaaaaaa

gunaydinlar tum dukan guzellerine
ben de acele bi kilo bildirimi yapip kacayim cok isim var, yola cikiyorum oglen, aksama sevgilimin ve ailesinin yaninda olcam :18: sans dileyin kizlar, fark etsinler zayifladigimi
guncel kilo: 64.8 halbuki sali sabahi 64.4 gorduydum. light pudinglerin intikami diyorum buna. napalim artik haftasonu stresten veririm insalla! optum hepinizi, moralleri bozmaca yok!

ama sadece belden veriyorum bacaklarım kaldı hep bacaktan vermek istiyodum oysaki. spor yapamıyorum ben belfıtığından ötürü o yüzden garip bi armuta dönüşeceğim sanırım

bende öyle ayın 20 günü boşa kürek çekiyo gibiyim...

sabahtan beri kitabı karıştırıyorum ama bulamıyorum yerini. dukan yemeklerin kıvamını artırmak için çok az mısır unu kullanabilirsiniz gibi birşey diyordu sanırım. seyirde miydi o yoksa güçlendirmede mi? hatırlayan biri söyleyebilir mi rica etsem...

hadi bakalım bol şans...
herşey mükemmel olsun inşalllah...
bende o günleri görebiliyim sizde bunun için dua edin bari...

aman sakın duraklamasın sizinkiler. kötü oluyor. sinirleri yıpranıyor insanın.

Aman iyi olmuş hırpalaman ne güzel stres atmışın...Bende çok gergin oluyorum regli dönemlerinde... Nasıl bir çözüm bulsak senin kilo vermene bilemedim...

İyiki doğdun nice yıllara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…