yani evet ben yaptım bi kere ama öyle uyduruk bişey... göz kararı gojiyi suda beklettim biraz ve göz kararı tatlandırıcıyla küçük bi tavada azıcık bi marmelat yapmıştık keklerin üstüne döktük annem bayıla bayıla yedi.... ama ben gojiyi hiç sevmedim...
ayy işte bende sevmedimm de belki o şekilde iyi giderr aksam bi deneyimm bakaymm saoll!! bu arada ben 2/1e dewam ediormm alıştımm:) bi de sporu alıştırabilsem neler olacakk ama hergün yapamıomm(
başlangıç tarih :12/03/2012
başlangıç kilo :80.500
hedef kilo :59
geçen perşembe kilo :75.000
güncel kilo :73.900
seninle aynı tarihte başlamışız ikejjo..verdiğimiz kilolarda aynı sayılır..çünkü ben geçen Pazardan bu yana tartılmadım.haftada bir tartılıyorumm..sanırım metabolizmamız aynı düzen çalışıor
24 kilo vermişin kızaaaaaaam tabi dersin devam diye.
kızdırıyor artık beni böle gram gram ilerleyiş. haftalardırbi şok olcaka ve ben bi anda 63 gelecem diye avunuyorum ama yok daha öle bişi.
yinede bekliyorum ben
yaa bi çikolata yapmaz o kadar + bi dünya sıkıntın var şimdi senin stresten de şişer insan vücudu... ayrıca kol uyuşukluğu da stresten olur dünden beri benim de sağ kolum uyuşuyor... ama çok gergin zamanlar geçiriyorum o yüzden...
nilesscim,
stress ciddi bir şekilde yağ yakımını engeliyormuş birde eliptik bisiklet kullanıyorsun diye hatırlıyorum sen ve günde 40 dak gibi...
bence sen bir yandan yağ yakıp bir yandanda kas yapıyorsunn çok eminimkii bedenin güzel şekillenmiştirrrr sonra bu değişim kiloya yansıyacaktır.
anammmmmmmm....
tütütüü maşallah benim kuzuumaa...
ohhh beee... bende rahatladım valla...
şu şişkinliğe takılma sakın...
ben çok yorulduğumda ve çok sinirlendiğimde mutlaka şişerim...
Nilesscim evet kilo vermen az ve can sıkıcı olarak ilerliyor ama gün geçtikçe vücudun direniyordur artık...Sakın seni avuttuğumu düşünme ama bu kilolarıda bir günde almadık... Diyet serüveni olmuş birisi içinde bünyenin verdiği tepki çok normal değilmi...Tamam canın sıkılmaya başladı haklısın hepimizin öyle ama hayallerimiz için kendimizi mutlu etmek için bir süre daha görmezden geliyoruz yemekleriSevgiline birşey söylemiyorum bile haklı olarak seni düşünüyor takılma boşver...İzin olayına sevindim Bu arada sen süt ürünlerini yağsız kullanıyormusun bir ara light kullanmıyorum demiştin sanki :26::26: Eklemeden geçemicem iki haftadır reeli belirtileri var bende ama hala tık yok bu diyet benim bünyemi sarstı sende de muhtemelen aynı oluyordur şişkinliği tamamen ona yordum ben
bende öyle ayın 20 günü boşa kürek çekiyo gibiyim...valla diyorum ya bir kere normal gitmedim şu ankaraya hep stres hep stres!!!:44:
evet canım eliptik yapıyorum en az 30 dk hergün. son 2 gündür 1 saat yapıyordum
zaten biçimsiz değildi vücdum verince orantılı veriyorum ama göbişimi sıfıra indirgemişken bugün yeni aldığım pantalonu giydim pırtladı valla
oysa ne güzel duruyordu pantalonla gömlek bende bugün bol birşey giydim üstüne ve sanırım haftasonuda öyle yapmak zorunda kalcam
valla bende rahatladım yazılı teyit olayı benim içimi rahatlattı iyicene
ama şişkinliğe takılıyorum bu hafta olmamalıydı
yok canım ben yağsız kullanıyorum hatta 1 kaşık zeytinyağı hakkımı bile çoğu zaman kullanmıyorum
hani sevgilime bende birşey söyleyemiyorum diyemicem çünkü akşam ve sabah bayağı bir haşladım:26::26:
anlatamıyorum kendilerine ben astım hastasıyım ve diyete başladığımdan beri akşamları hiç uyanmadan uyuyorum ve 40 dktan fazla spor yapabiliyorum artık hani hep kötü tarafını görmesi beni sinirlendiriyor ve kararıma saygı gösterip destek olmaması. onun zekası varda benim yokmu neyin iyi gelip gelmiceğini bende biliyorum
yedi fırçayı oturdu o ona bu hafta yeter:26: kuzu kuzu gezer bir 3-5 gün canı fırçalanmak istemişti tam konusunu buldu
valla kuzum birşey diyimmi regliden 1 hafta önce başlıyor... 7 gün öyle :) hadi oldum diyelim tamamen bitmeside 7 gün etti 14 gün:)
regliden sonrada işte 3-4 gün daha duruyor etti 18 gün :) 1 hafta verdin verdin veremedim öbür regli için vücut başlıyor şişmeyenalet olsun bünyeme sadece bunu söyleyebilirim yazık banadaaaaaa
gunaydinlar tum dukan guzellerine
ben de acele bi kilo bildirimi yapip kacayim cok isim var, yola cikiyorum oglen, aksama sevgilimin ve ailesinin yaninda olcam :18: sans dileyin kizlar, fark etsinler zayifladigimi
guncel kilo: 64.8 halbuki sali sabahi 64.4 gorduydum. light pudinglerin intikami diyorum buna. napalim artik haftasonu stresten veririm insalla!optum hepinizi, moralleri bozmaca yok!
Başlangıç kiloma bak bir dehızlı gitmesi gayet normal diye düşünüyorum. Takılıp kaldığım günler olacak mutlaka, o zaman da siz bana kızarsınız ödeşirizz :)
Bugün tartı bana güzellik yaptı ve 1 kilo vermiş olduğumu gördüm, ayrıcaa bütün öğrencilerim ne kadar zayıflamışsınız hocaaaam ddiyorlar süper motivasyon kaynağı :)
yok canım ben yağsız kullanıyorum hatta 1 kaşık zeytinyağı hakkımı bile çoğu zaman kullanmıyorum
hani sevgilime bende birşey söyleyemiyorum diyemicem çünkü akşam ve sabah bayağı bir haşladım:26::26:
anlatamıyorum kendilerine ben astım hastasıyım ve diyete başladığımdan beri akşamları hiç uyanmadan uyuyorum ve 40 dktan fazla spor yapabiliyorum artık hani hep kötü tarafını görmesi beni sinirlendiriyor ve kararıma saygı gösterip destek olmaması. onun zekası varda benim yokmu neyin iyi gelip gelmiceğini bende biliyorum
yedi fırçayı oturdu o ona bu hafta yeter:26: kuzu kuzu gezer bir 3-5 gün canı fırçalanmak istemişti tam konusunu buldu
valla kuzum birşey diyimmi regliden 1 hafta önce başlıyor... 7 gün öyle :) hadi oldum diyelim tamamen bitmeside 7 gün etti 14 gün:)
regliden sonrada işte 3-4 gün daha duruyor etti 18 gün :) 1 hafta verdin verdin veremedim öbür regli için vücut başlıyor şişmeyenalet olsun bünyeme sadece bunu söyleyebilirim yazık banadaaaaaa
günaydın!
kilom: 65,1
Bugün benim doğumgünüm. belki hediye olaraktan 64 lü bir rakam görürüm dedim ama olmadı. hatta tartının pilini söktüm dişledim falan yeniden taktım. sarstım biraz ama maalesef.64,9 görünüyor sonra hoooppp 65.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?