- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
senin şetan iyi niyeli 1 dilim ekmek derdinde
benimki oooooo
işi gücü tatlı vallaa müşterinin biride bir kutu çikolata getirmiş şaka gibiii
hiiiiç sevmem Allahtan ben çikolatayı yoksa kesin yerdim
Kızlar atak da döner yenir mi bi fikri olan var mı ?
Ben yemedim canım yaaa. mecbur değilsen yemee....ama yemen de gerekiyorsa...yağ oranına bak istersen....
Yaşını başını almış, nerede nasıl davranacağını bilmeyen insanlar beni çileden çıkarıyor, bir de bu insanlar toplum tarafından saygı görmüyor mu ona daha çok sinir oluyorum, azcık bulunduğun yaşa, konuma uygun davran be adam ....
Güldürdün beni nilesscim çok yaşa emi...Bu smile lar nie çıkmıyor bugün bende
Yemeğigetiren garsona bunun yag oranı kaç desem bilir mi ki acep :26:
Kızlar bende aranıza yeni katıldım. Şubat 20 de başladım diyete ve yaklaşık 7 kilo verdim. Ama son zamanlarda daha zor kilo verir oldum, sebebi nedir acaba ya da normalmidir sizce bu sürede bu kadar kilo vermem. Daha çok kilo vermezmiydim :44:
ben de çalıştığım için işyerine tavuk döner getirtiyorum bazen.
Tabakta gayet güzel servis ediyorlar döneri. Ama ben ne yapıyorum? Gelir gelmez başka bir tabağa iki kat peçete yayıyorum ve dönerleri üzerine alıyorum.
Bu durumda üzerindeki yağlarını da güzelce peçete çekiyor.
ben de çalıştığım için işyerine tavuk döner getirtiyorum bazen.
Tabakta gayet güzel servis ediyorlar döneri. Ama ben ne yapıyorum? Gelir gelmez başka bir tabağa iki kat peçete yayıyorum ve dönerleri üzerine alıyorum.
Bu durumda üzerindeki yağlarını da güzelce peçete çekiyor.
şu an şeytanla flört ediyorum resmen
gerizekaaaa bana anlatıp duruyo... nasılsa karbonhidrat için yulaf kepeği tüketiyoruz... ekmek ye bi dilim gitsin diyo...
ama uymıycam ben o serseriye...
Hafta sonu kaçamak ötesi yemelerimin bedelini dün sabah tartıda artı olarak görmüştüm biliyorsunuz.
Akşam eve gidip bacaklarımı uzattığımda inanılmaz şiş olduklarını gördüm, hafta sonu su olayını da hakkıyla yerine getirememeştim. Dün ve bugün su ve yeşil çay farkını kapatıyorum.
Malum dönemimde bitti sayılır, perşembeye kadar en azından geçen hafta sonunun etkisini sıfırlayabilsem bu bile beni toparlayacak eminim.
Bugün ben de yeni ciciler sipariş verdim kendime, hedef ve motivasyon olsun diye, hem de 1 beden küçük
Cicilerim geldi ama denemeye korkuyorum ya çok dar gelirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?