Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

senin şetan iyi niyeli 1 dilim ekmek derdinde
benimki oooooo
işi gücü tatlı vallaa müşterinin biride bir kutu çikolata getirmiş şaka gibiii
hiiiiç sevmem Allahtan ben çikolatayı yoksa kesin yerdim

Güldürdün beni nilesscim çok yaşa emi...Bu smile lar nie çıkmıyor bugün bende

Yaşını başını almış, nerede nasıl davranacağını bilmeyen insanlar beni çileden çıkarıyor, bir de bu insanlar toplum tarafından saygı görmüyor mu ona daha çok sinir oluyorum, azcık bulunduğun yaşa, konuma uygun davran be adam ....

Kesin o adamdan cıkarı olanlar ona saygı duyuyormus gibi yapıyorlardır merak etmeibu tarz insanlar kendı kişiliklerinden dolayı asla toplum tarafından kabul goremezler cnm.sıkma kendını...

Kızlar bende aranıza yeni katıldım. Şubat 20 de başladım diyete ve yaklaşık 7 kilo verdim. Ama son zamanlarda daha zor kilo verir oldum, sebebi nedir acaba ya da normalmidir sizce bu sürede bu kadar kilo vermem. Daha çok kilo vermezmiydim :44:

pekçoğumuz aynı dertten muzdarip.

gidecekler tabikide ama ne zaman bilemiyorum bende

Yemeğigetiren garsona bunun yag oranı kaç desem bilir mi ki acep :26:

ben de çalıştığım için işyerine tavuk döner getirtiyorum bazen.

Tabakta gayet güzel servis ediyorlar döneri. Ama ben ne yapıyorum? Gelir gelmez başka bir tabağa iki kat peçete yayıyorum ve dönerleri üzerine alıyorum.
Bu durumda üzerindeki yağlarını da güzelce peçete çekiyor.

Çok mantıklı bence...

Çok mantıklı bence...

şu an şeytanla flört ediyorum resmen
gerizekaaaa bana anlatıp duruyo... nasılsa karbonhidrat için yulaf kepeği tüketiyoruz... ekmek ye bi dilim gitsin diyo...
ama uymıycam ben o serseriye...

Bende bugün dün yedigim halde bir dilim yulaf kepeginden yapilmis protein ekmegi yedim cünkü fena basim agridi bugün.Su ictikce midem bulandi..

Cicilerim geldi ama denemeye korkuyorum ya çok dar gelirse

benim sabahki şişkinliğim koşuşturmaktan dolayı sanırım indi
göbişimde kendini geri çekti pantalonum oturdu

ve 1 haftadır filan görmeyen bir çalışan ooo selin diyet bitti heralde süper olmuşsun dedi
yoo dedim hala 5-6 kg var oda saçmalama ne yapıcan okadar zayıflayıp bence şuan süpersin dedi

oh be iyi birşeyler durmaya ihtiyacım varmış sanırım ohh ohh ohhh

Kızlar atak da döner yenir mi bi fikri olan var mı ?

ben 4 aydır diyet yapıyorum yaklaşık 15 kilo verdim ve her öğlen dışardan döner yemek zorunda kaldım. başka bir şey olmadığı için işyerimde.evden de taşıyamadım uzak biraz. belki daha fazla verirdim onunla alakalı mı bilmiyorum. ilk 2 ay yine döner yediğim halde hızlı kilo verdim sonradan kilo azalınca yavşladı tabii.ondan dolayı bence yiyebilirsin.

Cicilerim geldi ama denemeye korkuyorum ya çok dar gelirse

koş koş deneeee olmazsa olmasın nasıl olsa 1-2 haftaya giyeceksin:)
ben diyete başlamadan bir elbise almıştım inan fermuarı yarıdan yukarı çıkmıyordu
şimdi giyip işe geliyorum hafif bollaştı bileee
can sıkmak yok hadi bakalım dene gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…